Jedi Academy - סיכום

Jedi Academy - סיכום

אוקי, אז סיימתי את המשחק. את העלילה אני כמובן לא אגלה לכם, אבל הנה כמה דברים שיעניינו אתכם:
במהלך המשחק תוכלו להחליף את הלייטסייבר שלכם, ולבחור - כמו במולטיפלייר - בלייטסייבר דו צדדית, לייטסייבר כפולה, וכו'. לכל סוג של לייטסייבר יש את המהלכים המיוחדים שלה, וזה ממש מגניב לראות את ההבדלים
המסכים פשוט מרהיבים. העיצוב הוויזואלי של חלק מהמסכים פשוט מדהים, ונותן הרגשה כאילו אתם נמצאים בעולמות אחרים ועתיקים.
העלילה של המשחק פשוט מצויינת, וגם לא 'יחידה', כלומר, היא משתנה בהתאם למשימות, לכוחות, ולדרכים שתבחרו. אני בינתיים שיחקתי רק בקו עלילה אחד, אבל בהזדמנות אני אשחק גם באחרים. ד"א, במהלך המשחק נתקלים בעוד כמה דמויות מהסרט, וזה ממש ממש מגניב.
המשחק כולו מאד מגוון ולא משעמם לרגע. העלילה מורכבת מתת-עלילות, משימות בעצם, כשאתם בוחרים איזה משימות לעשות בכל פעם. האתגרים שתעמוד בפניהם בכל משימה משתנים ומשתכללים בהתאם למסך בו אתם נמצאים ודרגת הקושי. היריבים השונים נלחמים בסגנונות שונים, ותצטרכו קצת יותר השקעה בכל קרב וקרב.
בכלל, המשחק מאד מומלץ. עלילת המשחק היחיד שלו אפילו יותר מרתקת מהמשחק הראשון, Jedi Outcast, המשימות יותר מעניינות ומשימתיות (כלומר, לא סתם הולכים והורגים...), השימוש בכח יותר אינסטרומנטלי (בעיקר הכח 'תחושה'), ובכלל כדאי מאד לקנות את המשחק ברגע שהוא יוצא! צ'ירז, -אלעד

funkey monkey

New member
אחלה סיכום.

שמעתי שגם יש 4 סופים שונים בהתאם לקו העלילה שבחרת בו.

Padme Amidala

New member
באמת יופי של סיכום! ../images/Emo45.gif

למרות שאני לא מתעסקת במשחקי מחשב בפרק ובכלל ובכל מה שנוגע ל-EU, הסיכום באמת מעניין וטוב.
המשחק באמת נשמע מאוד מיוחד ומעניין!

thorondor

New member
נסי, את עלולה לאהוב את זה. ../images/Emo13.gif

(ותאשרי אותי באייסיקיו בבקשה)

נשמע אדיר.....

ואם הוא יותר טוב גם מהאאוטקאסט אז אני ארוץ לקנות אותו. יש לי שאלה- איך קראו למשחק בסדרת ג'דיי נייט שבא לפני אאוטקאסט (אם היה אחד כזה)?

כן, וזה אפילו עם ווידאו מצולם

(זה מטרום ימי התלת ממד החופשי), אז הכל מצולם בווידאו, זה ממש מגניב. אחד המשחקים הטובים ביותר של זמנו. -אלעד

Sith Master

New member
אתה יכול בבקשה...../images/Emo19.gif

מתוך עניין שלי פרטי, זה לא ממש יעניין מישהו... איזה באגים ראית במשחק שאתה יודע שהולכים לתקן וכו'

בשמחה.

אבל חשוב להבהיר שהרבה מהדברים הללו אינם באגים, אלא פשוט דברים שלא סיימו עדיין בגרסאת הבטא שהיתה לי:
Your Taun-Taun will freeze out there! - הטונטונים פשוט לא זזים. כלומר, הם זזים במרחב, אבל האובייקטים עצמם חסרי אנימציה. פשוט רואים אותם כמו תמונה שמחליקה לה במרחב...
יש מסך שלם שבו באזורים נרחבים מאד פשוט לא שומעים את הסאונד אפקטס שיוצאים מהעצמים (דיבורים, יריות, לייטסייברים וכו') אלא רק את הרעשי רקע (מים גועשים וכו'). וזה כל מה שאני שמתי לב אליו ממש. אולי יש עוד דברים שאני לא זוכר פשוט, המשחק די ארוך.

Sith Master

New member
ו....../images/Emo19.gif

אתה מתכוון לקנות את המשחק הגמור כשייצא? אגב, יש עכשיו ביקורת בגיימר!

odiman11

New member
משחק מעולה!!

הסיפור נורמלי ואפילו יפה לדעתי הסיפור של Outcast היה מחורבן והמשחק עצמו היה משעמם כסיימתי את המשחק הזה מיד התחלתי אותו עוד פעם הוא פשוט כיפי ומשתנה אם רוצים לא ארוך מידי ולא קצר מידי פשוט מושלם חוץ מהגרפיקה שהיא רגילה לא משהו מיוחד המשחק מעולה

למעלה