אלעד אברון
New member
Jedi Academy - סיכום
אוקי, אז סיימתי את המשחק. את העלילה אני כמובן לא אגלה לכם, אבל הנה כמה דברים שיעניינו אתכם:
במהלך המשחק תוכלו להחליף את הלייטסייבר שלכם, ולבחור - כמו במולטיפלייר - בלייטסייבר דו צדדית, לייטסייבר כפולה, וכו'. לכל סוג של לייטסייבר יש את המהלכים המיוחדים שלה, וזה ממש מגניב לראות את ההבדלים
המסכים פשוט מרהיבים. העיצוב הוויזואלי של חלק מהמסכים פשוט מדהים, ונותן הרגשה כאילו אתם נמצאים בעולמות אחרים ועתיקים.
העלילה של המשחק פשוט מצויינת, וגם לא 'יחידה', כלומר, היא משתנה בהתאם למשימות, לכוחות, ולדרכים שתבחרו. אני בינתיים שיחקתי רק בקו עלילה אחד, אבל בהזדמנות אני אשחק גם באחרים. ד"א, במהלך המשחק נתקלים בעוד כמה דמויות מהסרט, וזה ממש ממש מגניב.
המשחק כולו מאד מגוון ולא משעמם לרגע. העלילה מורכבת מתת-עלילות, משימות בעצם, כשאתם בוחרים איזה משימות לעשות בכל פעם. האתגרים שתעמוד בפניהם בכל משימה משתנים ומשתכללים בהתאם למסך בו אתם נמצאים ודרגת הקושי. היריבים השונים נלחמים בסגנונות שונים, ותצטרכו קצת יותר השקעה בכל קרב וקרב.
בכלל, המשחק מאד מומלץ. עלילת המשחק היחיד שלו אפילו יותר מרתקת מהמשחק הראשון, Jedi Outcast, המשימות יותר מעניינות ומשימתיות (כלומר, לא סתם הולכים והורגים...), השימוש בכח יותר אינסטרומנטלי (בעיקר הכח 'תחושה'), ובכלל כדאי מאד לקנות את המשחק ברגע שהוא יוצא! צ'ירז, -אלעד
אוקי, אז סיימתי את המשחק. את העלילה אני כמובן לא אגלה לכם, אבל הנה כמה דברים שיעניינו אתכם: