JAPANESE PPL והארי פוטר

tals56

New member
הארה?בן 14?

אממ... חלק את גילך חלקי 2 תכפיל ב3 חלק ב6 תכפיל ב2 תחסר ב8 תעלה ב6 חלק ב2 תוסיף 3 בריבוע חסר ב6 וקבל את גילי.
(44 / 2 * 3 / 6) - ((8+6) / 2 + (3*3 - 6)) = 13​
=\ ותגיד זה רע שאני יבין את מה שאמרת?בגלל זה שאלת בן כמה אני?

tals56

New member
ומה זה טזזת?! לעזעזל?!!1

אשראם?!תגיד אתה מנסה למכור לנו כאן סמים או משהו?!!!!!!!!!!!!!!!!11 אני מסוגל לרסק עכשיו מישהו במיוחד אחרי שקראתי את ההודעות שמתחת!!!!!!!!11 ובמיוחד את זאתי שמשורשרת לזאתי של סאש האדום!!!!!!!!! לזאב ארליך : אם אפשר אז אתה יכול להשאיל לי כמה חרבות??אני צריך את ההכי חדה לטנגאי:איפה אתה גר?! למישהו:מישהו יודע איפה אני משיג תלבושת שחורה כמו שכאן: http://img.silkroadonline.net/silkroad/silkroadonline/data_img/gal_img/ss_img/scr_view/13.jpg אם כן אז אני יודה לו מאוד.

Tenguy

New member
באמת יש לך טזזת רצינית...

נו, טיפה טעיתי בחישוב בראש... וטזזת/תזזת (אצלנו במשפחה מעדיפים עם ט', בגלל הקונוטציה בערבית), זה מה שיש למישהו שהוא חסר מנוחה עם עודף אנרגיות שגורמות לו לתזז בלי הפוגה... הטזזת אופיינית לגילאי 5-15, ולפי התמונה המצחיקה שנתת בקישור (שעטנז מגוחך של לוחם סיני מתקופת 6 הממלכות, מונגולי מתקופת ג'ינג'יס-חאן ונינג'ה יפני מתקופת אדו) - אולי אתה לא חנון, אבל בהחלט הייתי שולח אותך לבריכה הכי חמה ב-SENTO יפני כדי להירגע....

tals56

New member
אני יש לי עודף אנרגיות?

אולי כן,אבל אין לי טזזת זה נשמע מטומטם! כמו להגיד ש http://img.silkroadonline.net/silkroad/silkroadonline/data_img/gal_img/ss_img/scr_view/13.jpg זה לוחם נינג'ה שזה בעצם THIEF...ואם אתה יכול לראות למטה רשום SILKROAD מה זה רומז לך לעזעזל?!?!! ואני ממליץ לך למפגש הבא לבוא עם אפודת מגן שמעת?! ואת ההודעה הזאת אתה צריך לקרוא כאילו אני צורח והולך כאילו אני ביג פווט שעושה רעידת אדמה... הבנת?!?!

Tenguy

New member
לוחם נינג'ה? מה הוא עושה בדרך המשי?

טוב... בוא ניצמד לעובדות: SILKROAD = דרך המשי, היתה הדרך שעברה מן המזרח התיכון דרך איספאהן, טבריז וערים אחרות בפרס, בוכרה, סרמקאנד וערי מדבר גובי אל תוך סין בדרך זן עבר המסחר בין סין לארצות ערב, ומשם לאירופה. הסחורה מבוקשת ביותר היתה בדי משי סיניים - ומכאן השם של הדרך הזאת. בתמונה רואים יפה שהאיזור אכן מדברי, כמו מערב סין (מדבר גובי) ושאר המדבריות אל פרס והמזרח התיכון... דרך המשי אף פעם לא הגיעה ליפן, ומה לוחם נינג'ה עושה בדרך המשי ? זה פשוט מגוחך... האוהל מאחור הוא סיני לחלוטין, ללא שום זיקה ליפן ובטח בלי קשר לאיזה נינג'ה שאי פעם חי בעולם
השיריון שהוא לובש הוא יותר סיני (במיוחד החלק של המתניים) מאשר יפני, כי השריונות היפניים היו קלועים. מה שכן יפני - זה הלבוש הצמוד השחור של הנינג'ות ומטפחת הפנים. הכובע ניראה מוזר, כי הוא מזכיר קסדת סמוראים - אבל אף סמוראי שכיבד את עצמו לא היה נינג'ה, וכל הנינג'ות היו ממעמד נמוך, שלא העז ללבוש קסדת סמוראי. אולי זה מאד מרשים במשחקי מחשב... אבל אני מוכיח לך למה הדמות הזאת מגוכחת ומצחיקה אותי .....

Tenguy

New member
ועכשיו - בכל הרצינות....

שאלתי לגבי הגיל שלך כי לדבר על בודהיזם, ובמיוחד על זן בודהיזם זה נושא בכלל לא פשוט. אני בעצמי שהייתי בגילך, עוד לא הייתי מסוגל להבין או להפנים את הנושאים בהם הבודהיזם מתמודד. כל הנושאים של הסבל האנושי, מהות הסבל, איך מתמודדים איתו ועם התודעה שהתעצבה והשתרשה בכל אחד מאיתנו. להבין מהי ה"דרך" הגדולה לשחרור העצמי ואיך להגיע/לא להגיע להארה - זה מאד מאד לא פשוט להבין, ובד"כ אני מדבר על דברים כאלהה עם אנשים יותר מבוגרים, עם ניסיון חיים רב יותר. אני מאד אשמח לדבר איתך על בודהיזם, אבל אני יודע שאתה עוד צעיר ואני לא יכול לרדת איתך באמת לעומק שאני יכול להגיע עם אנשים מנוסים יותר

tals56

New member
תתפלא!

ואל תגיד שיש לי טזזת זה נשמע כאילו הפירוש של זה זה ג'לי בסנטר! ודרך אגב אני לא מדבר איתך יותר מאוד נעלבתי.מאוד מאוד.מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד נעלבתי מההודעה שמשורשרת לSASH THE RED.

Tenguy

New member
טוב, אני מתנצל ורוצה ללכת לישון ok?

ואם חשבתי שאתה חובב הארי פוטר, ואין שום דבר עליך בכרטיס תפוז - אז אולי אתה דומה לו... אז טעיתי... אוקיי ? ואתה לא צריך להיעלב מכאלה דברים..... טוב ? יאללה - הולכים לישון

tals56

New member
לא שאין עליי שום דבר

פשוט אני לא יודע איך לערוך את זה... ובשביל להתנצל תצטרך לבקש סליחה,לכרוע ברך ולהגיד "סליחה אדוני"... טוב אולי על הקטע האחרון אפשר לוותר ^_^

dannyshadow

New member
אני חושב

שזה לא רק בבודוהיזם, בסופו של דבר רוב בני האדם (אלה שיש להם מספיק שכל ואכפת להם) יחשבו על זה. קראתי קצת על בודוהיזם ואני יכול להזדהות שם עם חלק מהדברים, ועדיין יש לי אמונה באל אליון, ואת זה אני לא יכול (ורוצה) לשנות.. נראה שבודוהיזם הוא מין התפתחות עצמית של הנפש. בטח שהנושא עמוק הרבה יותר, לא קראתי לעומק. (אגב, ל"ביגפוט שיעשה רעידת אדמה"- אם אתה רוצה להראות בוגר עדיף שתמנע מהודעה כאלה ;) )

tals56

New member
אני חושב שלא הבנת את המטאפורה

או איך שלא קוראים לזה כשהוא קרא את ההודעה הוא היה צריך לדמיין כאילו אני צורח ואני מפלצת ענקית שהיא זזה אז היא עושה רעשי ענק ואומרת:"גיא!!" ואז מרסקת אותו...טוב אם הבנת אז יופי אם לא אז פחות...

dannyshadow

New member
זאת לא מטאפורה,

זה סתם לדמייו אותך צורח ואתה מפלצת ענקית שהיא זזה אז היא עושה רעש ענק ואומרת: "גיא!!" ואז מרסקת אותו. אני לא בטוח שגאי יאהב את זה

tals56

New member
L0L זאתי הייתה הגזמה זה לא היה אמור

להשמע ככה! זה היה אמור להיות קצת יותר "רך"

tals56

New member
אני לא חושב שהבנתם

טוב אז יש תופעות לוואי מזה שצופים בסאקורה לוכדת הקלפים יותר מ10 פעמים XD אז זה אמור להיות כמו בפרק הראשון שטויה שם על סאקורה את הכוס קפה שלו ואז היא מדמיינת שהיא הופכת למפלצת ענקית ואז דורכת עליו... ^_^

SashTheRed

New member
תיקון קטן לטנגאי

אולי אני טועה, אבל רוב הזמן האנגלית שלי לא מאכזבת אותי. אוכל בשר נקרה קרניבור, לא קרבוניר ולגבי הגיל, אולי אני סתם טמבל במתמטיקה ולא ספרתי נכון, אבל לי יצא 13. זה נכון?

Tenguy

New member
2 x צודק, שמחשבים בראש וכותבים מהר

זה מה שקורה.... אני כמעט ולא בודק פעם נוספת מה כתבתי.... וככה נופלות טעויות פה ושם. בכל מקרה תודה על התיקונים. טל הזה ממש ילד... מעניין אם יש לו משקפיים כמו להארי פוטר (וניראה חנון כמוהו...)

למעלה