למה??
K Kingsley Shacklebolt New member 6/11/05 #12 הומממ לבלות עם חברים - הרבה וכמה שיותר. בנות גלמור, OC, מגרש ביתי -כי שבת בערב ערוץ 10 זה כיף לשבת על המחשב - תמיד היה תמיד יהיה
הומממ לבלות עם חברים - הרבה וכמה שיותר. בנות גלמור, OC, מגרש ביתי -כי שבת בערב ערוץ 10 זה כיף לשבת על המחשב - תמיד היה תמיד יהיה
G Gizmo16 New member 6/11/05 #15 ../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif על שבת בערב../images/Emo70.gif../images/Emo28.gif
A As I Am New member 6/11/05 #18 סמולוויל. ../images/Emo103.gif אלוהיי, אני רוצה את העונה השלישית. ;; וגם בנות גילמור, אבל עכשיו פחות, עקב היותי מחוסרת המשך. קשים חייה של מחוסרת המחשב~
סמולוויל. ../images/Emo103.gif אלוהיי, אני רוצה את העונה השלישית. ;; וגם בנות גילמור, אבל עכשיו פחות, עקב היותי מחוסרת המשך. קשים חייה של מחוסרת המחשב~
A As I Am New member 6/11/05 #25 יש לי המון ;; ../images/Emo103.gif אר, בפעם הבאה שניפגש..? :x בואי לתלאביב~!
A As I Am New member 6/11/05 #41 ביצפר, אישה! ../images/Emo103.gif מתנדבת עם ילדים ממשפחות הרוסות, ואת? :x
P PopPy New member 6/11/05 #52 מבריזה מיום חיילות../images/Emo3.gif אני מגיעה הרבה לבצפר עכשיו. יש לי סיבה :X
A AGENT SHESH New member 6/11/05 #20 בנות גילמור.. יש לי את כל הסידרה, אם תביאי לי דיסקים של DVD אני אצרוב לך..
S S.Riddle New member 6/11/05 #23 אומייגאד צרוב לי. רק תגיד לי כמה דיסקים. אני אקנה לך את אופיס דיפו מצדי. o_o
ה הגברת האפורה New member 6/11/05 #24 העונה הרביעית בתאימאש'לה ../images/Emo57.gif יש לי את הDVD. אבל יש לך את החמישית?
A AGENT SHESH New member 6/11/05 #32 המ. אני לא חושב שיש לי מספיק:X כאילו, נשארו לי פה אולי איזה 15.. תביאי דיסקים במפגש (בהנחה שצה"ל לא יחטוף אותי ), ואני אצרוב ואעביר לך בהזדמנות הראשונה.
המ. אני לא חושב שיש לי מספיק:X כאילו, נשארו לי פה אולי איזה 15.. תביאי דיסקים במפגש (בהנחה שצה"ל לא יחטוף אותי ), ואני אצרוב ואעביר לך בהזדמנות הראשונה.
A As I Am New member 6/11/05 #28 דיסקים של DVD? ../images/Emo103.gif אם תסביר לי מה הם, אני אפילו עלולה להביא אותם. :X [אומייגאדרורי.]
דיסקים של DVD? ../images/Emo103.gif אם תסביר לי מה הם, אני אפילו עלולה להביא אותם. :X [אומייגאדרורי.]