Jane's addiction.

Jane's addiction.

אללה, שרשור התמכרויות נוכחיות- קל למדי, פשוט רשמו כאן למה אתם מכורים כעת. אתחיל- -The Unseen- להקת הארדקור פאנק, או משהו. הם כיפיים וזועמים לא פחות. P: -Firefly- ע"ע שרשור המוקדש לנושא. D: -פשיטות על ארונות של אחרים- מאז ומעולם. האין זה נהדר, בארונות של אנשים יש אוצרות מופלאים (ואף הומואים שמתחבאים מהעולם הגדול והמפחיד שבחוץ~!). -שתיית שלל משקאות שאין לי באמת איך לשלם עליהם- תמותו 'ארומה', תודה. :> -להתנהג כחיפאית- כןכן, מסתבר שאפשר להתמכר גם לזה, גם בלהיות חיפאית יש שלל יתרונות- לרמות את רכבת ישראל (ולנסוע בחצי מחיר), לרמות את דן ואגד תלאביב (תודה לך, 'חופשי יומי' מחודש אוגוסט), לנבל את הפה (כולל דו שיח מלא קללות בערבית עם ערבים~), ולהשתין בחצר ביתהספר לשעבר בליל חורף קר. היי, אני חיפאית, מותר לי. -האמרה- "Now, that's gay." X: (אעעע, העריכה ב-'פיירפוקס' מעצבנת אותי. X:)

Gizmo16

New member
אוכל../images/Emo3.gif ודיסני../images/Emo3.gif והפורום.זהו.../images/Emo28.gif

Gizmo16

New member
לונורא../images/Emo3.gif../images/Emo28.gif

אוכל ומרק עדשים זה קשור אז..

S.Riddle

New member
או, הנה משהו שלא ייגמר.

*. טנימיו- או באנטי-קיצור, Prince of Tennis Musicals. קחו אנימה, קחו טניס, ערבבו ביחד, פזרו כמויות מסחריות של שונן-איי וקראק מעל וקבלו סדרת אנימה גאונית שתורגמה לאחר-מכן לסדרת מחזות זמר מצחיקים להחריד. אה, כן, ויש שם גם ברווז מרקד. מי צריך משהו אחר בכלל? D: *. סמולוויל- במילה אחת, לקס. בכמה מילים- קלארק, לקס ולאנה במשולש אהבים פראי, או ככה לפחות הייתי רוצה שזה יהיה. הסדרה הממכרת ביותר בתולדות הטלוויזיה, מסתבר. מרתונים יתקבלו בברכה, מרתונים עם לין אף יותר.
*. שריצה בת"א- ספציפית בסינמטק, או בארומה שליד הסינמטק. *. כנסי גיקים- כי מה בעצם יותר טוב מזה? (חוץ מלקס, נו.) *. Pocky- אעעע, כלכךטעים.
*. CLAMP- אובססיה שתימשך לעד, כנראה. אבוי.

S.Riddle

New member
כבר לא O:

כאילו, יש את ה-occasional אדביל פעם בחודש, אבל חוצמיזה אני כבר ממש מתרחקת מכדורים, מכל סוג שהוא.

thebaby

New member
../images/Emo101.gif

http://www.supermantv.net/episodeguide/fourthseason/images/unsafe/alicia.jpg

HuGo Hell

New member
הו, לי יש מה לומר על כך. ../images/Emo1.gif

קודם כל ההתמכרות החדשה שלי היא סדרת אימה מדהימה מבית SHOWTIME. הערוץ הכי שווה בעולם ששדר את Dead Like Me, Weeds ועכשיו סדרה חדשה בשם- Masters Of Horror. סדרה כמו צמרמורת רק למבוגרים. אלוהים, כרגע ראיתי את הפרק השני וזה בהחלט מדהים. אז התמכרויות: - Masters Of Horror - Smint מנטה. - כריות (קורנפלקס) - אלי מקביל (עונה שלוש המדהימה~) וזהו בנתיים. בטח שכחתי משהו מאוד חשוב ואזכר אח"כ. |: ג'יסוס, איזה פרק.

יש לך סמינט מנטה? ../images/Emo7.gif ../images/Emo57.gif

זו רק אני או שפעם היה קל להשיג אותן ואז זה נהיה קשה? אני הייתי מכורה כבדה (אני לא אוכלת מסטיקים) ופתאום עולמי ריק יותר, בלי האריזות הכחולות הקטנות!

HuGo Hell

New member
../images/Emo45.gif! ../images/Emo1.gif

אפשר להשיג בסופרפארם ובסופרמרקט. זה נעלם פתאום מכל מקום. גם אני לא אוהב מסטיקים. גועל נפש |:

ketty the sheep

New member
המ. ^_^

~ שיחות טלפון עם לירון ואיילת. אני לא חושבת שעוברים יותר מדי ימים לאחרונה בלי שאני אציק לפחות לאחת מהן. ~ פרינס אוף טניס וכל מה שמסביב. בגלל שתי המכוערות שציינתי קודם. ~להכנס לNexGear בשביל לבדוק אם יצא כבר פרק של Hunter x Hunter. זה כיף לעקוב אחרי המנגה הנהדרת הזו.
~ מוסיקה. Always been there וכו'. תמיד יש לי משהו ברקע, ואני לא יכולה לצאת מהבית בלי MP3 ליותר משעה, וגם זה בלחץ. מזכיר לי שאני צריכה לקנות סוללות חדשות. ~ הנוף שיש לי בישוב שהקורס שלי ממוקם בו. ירושלים כל כך יפה. ^_^ כלומר, כל הקטע של ההרים והצמחיה והשקיעה/זריחה במיוחד. אר, טבע, כן. ~ לקלל את לירון ולאחל לה מוות כואב ואיטי. D: [יוטה בהריון, הא? >_>]

המהמהמ... ../images/Emo57.gif

-פיירפליי, גם, לדעתי. זה כה נסגד. -מנגות שונן איי (בדירוג נמוך, בבקשה. לא לעבור את R. זה עושה לי היבי-ג'יביס). -ספרים טיפשיים כמו Girls in pants וכל דבר שנכתב בידי מג קאבוט. -ציור פאנארטים. -פאנפיקי SG-1 (למרבה המבוכה, לא ראיתי פרק אחד מהתוכנית הארורה. זה מצער אותי עמוקות, כמובן). -כתיבת פאנפיקים על נוויל (כרגע באמצע נוויל/לונה, נוויל/דראקו ונוויל/OMC. מלבד האחרון, אף אחד לא מפגין תהליך מוצלח כלשהו. האחרון זז רק כי: א. אני כותבת אותו עם עוד שתי אנשות; ב. אני אוהבת את הOMC). -בזבוז זמן. אבל מי לא מכור לזה?

היייי איך קוראים לך?

-לא, אין לי התמכרות ל"איך קוראים לך", פשוט לא הבנתי מי את
ויש לי הרגשה שאת חדשה
למרות שאני זוכר אותך מפעם... הייתה לך הפסקה מהפורום? טוב, שלי: 1. מקרוני אנד צ'יז! מיי פרשס. 2. וזהו, נידמה לי... לא יודע בכל בסדר. (NOT)

Gizmo16

New member
זאת לימור.../images/Emo28.gif

היא הייתה בכינוי אחר והחליפה.

נו, כולה כמה שנים כאן, מה זה כבר

משנה. P: ואכן, קסם צודקת, אני לימור. נעים להכיר, צביאל, נדמה לי שכבר נפגשנו, אפילו. O:

למעלה