jajaja...aaa i cant take it anymore

November Rainִ

New member
../images/Emo6.gifחחחחח../images/Emo151.gif

קיציס ופרידמן Rule!!!! נראה לי ההודעה שלך לייף סאק(ס) באמת אבל באמת לא קשורה... בכל מקרה.....בלעעעעעע הומואים-להרוג

lifes sucks

New member
סילה ההודעה לא הייתה מובנת!!!!

"כן הא..להרוג" (כןם אני מסכימה איתך ריין!) "אל תשחקו אותה צופיפניקים" (התכוונתי לאלו שאוהבים הומואים) "בלעע" (כי אני שונאת צופיפניקים-מצטערת עם זה פוגע...אבל הם יפי נפש ומעצבנים,רובם!)

lifes sucks

New member
למה בגלל שאנחנו מוזרים!?!!?!

חח..סתם סתם גם אני חשבתי...אבל חכה בטח יסקלו אותי על זה... כמו שלהם יש זכות להתלבש ככה לי יש זכות לצחוק עליהם!

iLoveKurtCobain

New member
מה הקשר????

אני צופיפניקית מושבעת אבל... אני ממש חושבת שהומואים ולסביות זה דבר מוזר ומטומטם... זאת סטייה... אבל מצד שני אני גם לא הולכת להחרים הומואים ולסביות מהחברה... שיסטו ושיהנו

princess black

New member
להרוג?! ../images/Emo46.gif

ממש הגזמתם יא קקה שכמותכם! ידיד טוב טוב שלי הוא הומו אז אני צופיפניקית?
אוף איזה מעצבנים

made in china

New member
להרוג? להרווווג????

אוח, אני כל כך מקווה שלא התכוונת למה שאמרת ושזה נפלט לך. זה עצוב! אני חושבת שנעמה שמה את התמונות כדי לצחוק ולא התכוונה להעליב מישהו אלא רק להביע את דעתה בקשר לאנשים שהיא חושבת שהם מגוכחים באופו שבו הם מתלבשים ויאדה יאדה, אם הבנתי אותה נכון... זה לא כזה ביג דיל, היא לא אמרה שצריך לשלול מהם את הזכות לחיות... אוף, אולי אני מגזימה בתגובה שלי, אבל זה פשוט מכעיס אותי איזה דברים מטומטמים אנשים אומרים כשהם לא שמים לב, ואיך זה גורם לאחרים להרגיש. ושוב, אני מקווה שלא התכוונת לזה.

Iris Carmon

New member
סטריאוטיפים

מה זה השטויות האלה?? הומואים לא מתבשים ככה! סתכלו על קריס, הוא לא בדיוק התלבש נורמלי אבל ממה שידעתי הוא לא הומו (או שאני טועה :)) וגם קורט אמר שהוא ניסה להיות הומו והחבר הכי טוב שלו בבית ספר היה הומו Gay sex rules!!!! איריס

lifes sucks

New member
הם לא הומואים-הומואים הם

קוקסינלים עליהם אני צוחקת לא בהכרח הם הומואים הומואים הם סתם סטייליסטים שאוהבים בנות וחושבים שזה יפה מה שהם לובשים לבריאות

ש ו ק ה

New member
מזתומרת קורט ניסה להיות הומו?

מה הוא עשה כדי לנסות להיות הומו?

למעלה