jajaja...aaa i cant take it anymore

מה הקטע של זה?

אני שונאת כאלה דברים א) אומו = הומו ב) גם אם הם הומואים הם לא, למה אנשים חייבים להתעסק בזה כ"כ? מה אכפת לאנשים מה הולך להם בחדר המיטות? יופי. אז הם הומואים. למי אכפת? תנו להם לחיות כמו שבא להם
.live and let live

lifes sucks

New member
ואני לא יודעת לצחוק הא..

מה הבעיה?! רק צחקתי... יאא למה לקחת את זה כל כך קשה?? אני לא כתבתי את זה אז אומו=הומו אל תפני אליי חוצמזה...אני רואה שלא הבנת אומו כי ככה הם מבטאים את זה וזה יותר מצחיק...(לא לכולם אני רואה...) הומור נופר...הומור מה רע בזה? לא ירדתי על זה שהם הומואים מבחינה מינית, זה היה מצחיק... זה שלהם יש זכות להתלבש ככה לי יש זכות לצחוק עליהם. למה היה הנאום הזה של "תנו להם לחיות כמו שבא להם" לא הפרעתי להם או משהו.. נו במת...

לא לקחתי קשה ובטח שלא נפעתי

אין שום דבר רע בהומור להפך, יש לי חוש אחד שלם ומפותח לזה אבל אותי זה לא הצחיק

lifes sucks

New member
nofar

מה הבעיה?! רק צחקתי... יאא למה לקחת את זה כל כך קשה?? אני לא כתבתי את זה אז אומו=הומו אל תפני אליי חוצמזה...אני רואה שלא הבנת אומו כי ככה הם מבטאים את זה וזה יותר מצחיק...(לא לכולם אני רואה...) הומור נופר...הומור מה רע בזה? לא ירדתי על זה שהם הומואים מבחינה מינית, זה היה מצחיק... זה שלהם יש זכות להתלבש ככה לי יש זכות לצחוק עליהם. למה היה הנאום הזה של "תנו להם לחיות כמו שבא להם" לא הפרעתי להם או משהו.. נו במת...

lifes sucks

New member
אוי נו מצטערת טוב?!

אוף! אתם ממש יודעים איך להרוס מצברוח טוב הא?! תסלחו לי פעם הבאה שאני ירצה לצחוק איתכם ואיכשהו לחרוג מעניין "נירוונה" אני לא יעשה את זה בכלל עדיף, לא? אני רואה שאתם לא נהנים ממש... סליחה מצטערת לא יחזור על עצמו סבבה???

lifes sucks

New member
רק פעם אחת! לא ידעתי שיסקלו אותי

טוב אמרתי סליחה ,טעיתי בזה שרציתי לצחוק על זה פה אפשר לחשוב כמה אנחנו חורגים מנירוונה

SiS MaSiS

New member
חח זה דיי משעשע

לא יודעת מה נסגר איתכם זה לא כזה נורא מה הלחץ

lifes sucks

New member
אהה הולד איטטטטטט

מה מה מה מה ההההה "קבלו איזה אתר מצחיק" לא חורג מעניין נירוונה?!?! האא?!?! אז גם אני נפגעתי בגלל שירדו פה באופן קשה על החתולים אני מאוד אוהבת חתולים מצטערת נפגעתי..לא לא מקבלת...נה אהה. גם על דה ואיינס ירדו אני אוהבת ת'להקה ומאוד נפגעתי שהשוו אותם לחתולים ...יאאא נפגעתי פעמיים!!!! מה הבעיה עם חתולים!? מה אין להם רגשות?!! תחיו ותנו לחיות! כן כן! מה זה עיניינכם מה הם עושים על שולחן הסנוקר?!

DUDE5

New member
חחחח

איך קיציס אומר... טווווווווובבבבבבב....

למעלה