~J-party - Passover 2011~

~J-party - Passover 2011~

(ארהמה, AraMa)- ביטוי סלנגי שבנוי מ Ara? Ma...ומבטא משו דמוי "אוי לא". בפסח הזה, לא צריך ללכת 40 שנה במדבר כדי לחגוג כמו עבדים משוחררים! --- המכה ה-11 --- המסיבה שתשחרר אתכם --- אנשים בכל הגילאים! הכינו את עצמכם למסיבה שתפיל פירמידות! ב-21.04.11, מועדון הליזארד ברח' המסגר 1 ת"א מ- 23:00 ועד מכת בכורות! מחיר כניסה: 40 ש"ח BoA || UVERWorld || SNSD || SCANDAL || Alice Nine || C.N.Blue || ORANGE RANGE || Gackt || TVXQ/DBSK || Star Driver|| Ayumi Hamasaki || SHINee || Arashi || LM.C || f(x) || Neon Genesis Evangelion|| Big Bang || Miyavi || Dir En Grey || Gundam || Lee Hyori || Rain || Rip Slyme || KAT-TUN || ONE OK ROCK || K-ON! || B2ST || Hirano Aya || Infinite || Shiki || And Many Many More.... האירוע בפייסבוק לבקשות, פניות ושאלות: [email protected] נתראה שם!~

Grell

New member
אני יותר משועשעת יותר מהעובדה

שכתוב "ג'יי פארטי" ובתמונה יש רוב של קוריאנים. נראה אם אני אוכל לבוא, פסח עמוס.

CibiHeart92

New member
כנראה שלא, לרוב יש לי משמרות בימי שישי

ובאותו שבוע אני ממילא מנסה להפתר ממשמרות אחרות

Grell

New member
צודק, מישומה

החשבתי את הבנות כלהקה יחידה ואת קי וטאמין כיחידים XD; מצד שני... איך אפשר להאשים אותי ): הם הרבה יותר בולטים מהבנות ):

הצבעה - מה שיר האנימה החדש האהוב עליכם ביותר!

כחלק מהניסיון לשפר את הרשימה למסיבה הקרובה הרמנו בפייסבוק סקר של 25 שירים נבחרים משלושת עונות האנימה האחרונות. הרעיון של הסקר פשוט - 4 הסדרות שיובילו בסקרים על בטוח יקחו חלק ברשימה בין שירי אנימה פופולארים רבים ומוכרים. אז שווה ללכת ולהצביע!!! לינק לסקר: http://www.facebook.com/home.php?sk=question&id=10150172188332356

למעלה