J.Lo Holding Hands With Marc Anthon

Lopezit

New member
J.Lo Holding Hands With Marc Anthon

The New York Post reports Jennifer Lopez and Marc Anthony walked into Mynt in South Beach Monday night holding hands. They stayed until 4 a.m. yesterday at a table with Naomi Campbell and her boyfriend Tommy Lee. Others at the club included Paris Hilton and her Backstreet Boys lover Nick Carter, as well as *NSYNC star JC Chasez. מי שלא הבין... בקצרה ראו את ג'ן ומארק מחזיקים ידיים באיזה מסיבה או משו כזה אני מקווה שיהיו תמונות לזה בקרוב...

אה.. מצטערים חשבנו שאת לא מרשה...

הרגע חזרתי מבת מצווה של אחותי היה מה זה יפה ואני סחוטה.. *שירה בסוף הוא לא גזר לי הרבה אבל הוא דירג לי ויצא ממש יפה..* ג'ן ומארק (?!?!?!?!????) הוא לא נשוי או מאורס או משו כזה?? (
)

../images/Emo103.gif../images/Emo185.gifאוףףף

באסה שייצא יפהההה אוךךךך ובקשר לג'ניפר ומארק...לא נראה לי זה נכון ואם זה נכון נראה לי הם ביחד כי היא יותר מתנחמת מבן מאוהבת אותו :((((( אבל העיקר שתהיה מאושרת..ואני לא מאמינה שאני אומרת את זה אבל שתשכח מבן וכמה שיותר מהר :((((((((((((((((((((

זונה תמותי..

הזהרתי אותו שלא ייגע הרבה באורך ולא כמו אמא שלו *ה@#$%$%* הוא לא נגע הרבה

מזל טוב לאחותך...

בדיוק אחותי מדברת עכשיו על הבת מצווה שלה... אפילו למלכת אנגליה כבר יש פחות דרישות....

חחחחח....

את לא יודעת כמה דרישות היו לאחותי.. קיבלה כמעט הכל.. תופים,אולם *אמא שלי רצתה מסעדה אבל מי יכול על אחותי..*,רצתה 35 חברות הכניסה בלחץ 20 *אחרי ששגעו אותה ובצדק*.... ואני לא ימשיך...

אחותי רוצה בת מצווה במשו כמו

12,000 שקל+ טיול לחו"ל+ לפטופ יקר שהיא תהרוס תוך יומיים מתנה ליומולדת+ מלא דברים שאני אפילו לא זוכרת... חחח אבל כרגע אין טיול אין מחשב ויש דיסקוטק ברבע מההמחיר חחחח *נחשו מי המוכשרת שמצאה אותו?? תודה תודה חתימות אחר כך חיחי* ושת]סיק לשגע ת'שכל עם התיכנונים שלההה גררררררררר

למעלה