החנות הזאת מוכרת לי ושחכתי איך קוראים לה... (תודה על התמונה של החנות ) אני חייבת להיזכר הייתי בה פעם
J jenni from the block New member 17/7/03 #21 ../images/Emo41.gifהחנות הזאת מוכרת לי ושחכתי איך קוראים לה... (תודה על התמונה של החנות ) אני חייבת להיזכר הייתי בה פעם
../images/Emo41.gifהחנות הזאת מוכרת לי ושחכתי איך קוראים לה... (תודה על התמונה של החנות ) אני חייבת להיזכר הייתי בה פעם
G gal be New member 17/7/03 #19 ../images/Emo29.gif רק רגע...זאת לא היתה הכוונה! פשוט לא האמנתי לו. כמו שמנדי חשבה מי הולך לחנות עם מצלמה? חוץ מיזה שיכול להיות שהתמונה לא צולמה בארץ.. אבל הוא כבר הבהיר את העניין עם עוד תמונה.
../images/Emo29.gif רק רגע...זאת לא היתה הכוונה! פשוט לא האמנתי לו. כמו שמנדי חשבה מי הולך לחנות עם מצלמה? חוץ מיזה שיכול להיות שהתמונה לא צולמה בארץ.. אבל הוא כבר הבהיר את העניין עם עוד תמונה.
B Black n White New member 17/7/03 #24 את הבנאדם היחיד שאני אוהב פה! שרוף עליך! ואת יכולה להתקשר........ ... אני מקווה שעדיין יש לך את המספר?
את הבנאדם היחיד שאני אוהב פה! שרוף עליך! ואת יכולה להתקשר........ ... אני מקווה שעדיין יש לך את המספר?