J-2 ונישואים רפורמים?

tulkin

New member
לדעתי...

האמריקאים דורשים הכרה של הנישואים על ידי המדינה בה אתה תושב. לעומת זאת הנסיון האישי שלי הוא שלכל אורך התהליך, מהבקשה של DS2019 דרך בקשת הויזה ועד הגשת הEAD, מעולם לא היינו צריכים להציג תעודת נישואין כלשהי. אני עצמי הופתעתי מהעניין במיוחד לאור העובדה שאשתי שמרה על שם משפחתה המקור, כך שאפילו שם משותף אין לנו. הדבר היחיד המשותף שהאמריקאים יודעים עליו הוא שבאנו יחד לשגרירות לקבל ויזה.

shohayon

New member
קיבלתי תגובה מוזרה מהשגרירות

שלחתי להם מכתב בנוסח הבא: Hello, In your web site, it is stated that: "...Applicants for J-2 visas must bring proof of their relationship to the primary J-2 visa holder, as well as proof of the J-2 bona fide, full-time status as an exchange visitor if the primary applicant is already in the U.S. (i.e. transcripts, letter of enrollment, copy of valid/current I-20)." I would like to know exactly what kind of proof do you require. Must it be a wedding certificate? What if we married in a "Reform Wedding" that is not recognized by the state? Will a Notary declaration about our joint life suffice? וקיבלתי את התגובה הבאה: Hello, You need to present your DS-2019 form, a copy of your partner's DS-2019. Thank you, Nonimmigrant Visa Unit

Ani15

New member
קטץ'22

האוניברסיטה לא תנפיק לבן הזוג DS2019 ללא הוכחת נישואין המאושרת ברמה לאומית (כלומר: הקבילה ע"י מוסדות המדינה בה נערכו הנישואין. בישראל נישואין רפורמים אינם קבילים לצורך זה).

tulkin

New member
האוניברסיטה שלי

הנפיקה לאשתי DS2019 בלי לראות שום הוכחה לנישואינו. אני אפילו לא זוכר שהיו הוראות כלשהן לגבי מי יכול להיחשב dependent. ולא מדובר באוניברסיטה קקיונית, אלא באוניברסיטת פנסליבניה.

AB70

New member
נכון, בדרך כל לא בודקים, אבל

כן מבקשים חתימה על טפסים שבהם אתה מצהיר שאתה מבין שמסירת פרטים מוטעים עלולה לגרור את העונשים הקבועים בחוק. במקרה שלה, אם הם לא יתחתנו במקום מוכר על ידי הרשויות האמריקאיות היא מסתכנת בעבירה על חוקי ההגירה (ויש גם ענייני מיסוי וכו' וכו').

למעלה