iwלד [ווילד]

ofir_y

New member
iwלד [ווילד]

אוקיי הלכתי לישון ב0:15, כיוונתי שעון מעורר ל5:00 כדי לעשות ווילד. כמובן בגלל ההתרגשות לא הצלחתי להירדם, ומה שקרה לי שאמרתי כבר שאני אנסה ישר ווילד, לא ב5... מה שקרה לי זה פשוט כל הזמן חשבתי על הווילד והחלום הצלול, ובעצם זאת הייתה ההתרכזות שלי (במקום להתרכז במוזיקה או בספירה). לאחר כמה זמן פשוט הרגשתי קוצים ברגליים ובידיים, מעין תחושה של כובד כזה עם קוצים. שהרגשתי את זה (ראוי לציין בפעם הראשונה בחיי) מההתרגשות [והפחד?] הלב שלי פשוט התחיל לפעום במהירות ועוצמה מפלצתיתי! אני פשוט שמעתי את הלב שלי עומד להתפוצץ, והתחלתי לצעוק על עצמי [בשקט] להירגע שאני לא ימות במיטה מדום לב או משהו.... אחרי שנרגעתי קצת והתרגלתי לתחושה, שמתי לב שאני לא ממש משותק.. שמתי לב שאם אני באמת ירצה להזיז את היד או את הרגל אני אוכל, השיתוק הוא לא מוחלט. התנוחה שיישנתי בה הייתה ממש לא טובה, ולכן לאחר כמה זמן פשוט לא יכלתי ליסבול את הכאב ביד והייתי צריך להזיז אותה. אחרי זה עוד פעם התרכזתי קצת וקיבלתי שוב את התחושה של ה´שיתוק´, אחרי זה התחלתי פה ושם לשמוע קולות [מאוד מאוד חלשים ורק כמה..] ניסיתי לחשוב על הסיחרור, או שאני נוהג, או שאני רץ קדימה לחלום, וניסיתי כל הזמן להיכנס לחלום... אבל לא הצלחתי. הרבה זמן ישבתי ככה, עד 2:30 בערך שאז התייאשתי ונרדמתי. בכל מקרה, האם מה שתיארתי זה מה שצריך לקרות? ואם כן, למה לעזאזל לא חיצללתי?

ofir_y

New member
הקפצההההההההההההה

תגיבו זה חשובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב

KEiN

New member
כן זה מה שאמור לקרות .

ואני אומר לך מנסיון (
יא בייבי
נסיון אישי! חחח) ההתנשפויות זה לא מהתרגשות, גם לי זה קרה והייתי רגוע פחד, זה נראה לי בגלל שהמח שלך עובר למצב ´טורבו´.

ofir_y

New member
מעולה

מזל טוב לי על החצי חיצלול הראשון שלי (חציצלול?] בכל מקרה אני לא בטוח אם זה לא מהתרגשות... אני רק יודע שהשכנים כמעט התעוררו מהרעש של הלב שלי
, והתחושה הייתה מוזרה [ומדהימה] למרות שקיוויתי שאני אהיה משותק לגמרי... [מגניב ..]

LucidGuess

New member
אחח.... התחושה התחושה....

כמעט בכל לילה בזמן האחרון אני הולך לישון בתחושה ש"הלילה אני אצליח לישמור על מודעות עצמית! הלילה יהיה לי חצלול!".... וכל בוקר כמו בוקר קודם מתעורר אנוכי באנחת אכזבה עמוקה, וממלמל לעצמי: א כ ז ב ה !!! אחחח אכזבה....
Lucid

fcfighter

New member
היום כמעט נכנסתי לחצלול כך

ניצלתי רגע בבוקר שבו התעוררתי לשניה בין חלום לחלום והסתובבתי במיטה, אז ניסיתי להישאר מודע, אחרי דקה הרגשתי את הויברציות + דמיון מוחשי ושוב כמו טיפש עצרתי הכל כי דמיינתי בחורה והחלטתי שאני מפסיק עם בחורות לכמה ימים
איך שמתחילות הויברציות קצב פעימות הלב שלי עולה בטירוף, זה כמעט בלתי נסבל.

KEiN

New member
לוסיד! הפסק נא לתור בקוצר רוח

אחריי מריבות חסרות פשר!
(מה אתה אומרים על העברית שלי?) דיי אינאף! אנאאאאאאאא ממך!

LucidGuess

New member
אחי אתה שוב כחול!! ../images/Emo24.gif

KEIN הצבע שוב חזר ללחייך! אתה שוב כחול כמו פעם!!
שמע... כל וויכוח שלא הורג אותך, רק מחשל אותך
אני בסך הכל עוזר לו לבסס ולחזק את אמונתו המעורערת באל הקדוש יתברך שמו.
Lucid

KEiN

New member
אתם תמיד יכולים להתווכח

בפרטי או בפורום דת עליכם לזכור שזהו פורום חצלולים. וכן, טוב להיות כחול! כחול! אהההההה!

ofir_y

New member
ישו הקדוש! אני, צריך להגיד לך, איפה

זה כתוב? זה כתוב, סמוך עליי

למעלה