IVF, והתוצאה... נכשל!!!

מיכל ק-ש

New member
LOVE JOY,

כ"כ מבינה אותך. אצלי ברוב המוחץ של המיקרים הכל מצוין חוץ מהתוצאה. מה שמהווה קרקע פוריה לפריחה של אופטימיות בזמן ההמתנה והופך את ההתרסקות לכ"כ קשה. מחזיקה לך אצבעות לטיפול הבא (והאחרון...). מיכל.

ligo

New member
../images/Emo10.gif

מצטערת לשמוע. מקווה שלפחות תוכלי לנוח בחופשה ושבקרוב מאוד תעשו עוד אחת כדי לחגוג.

yaelhul

New member
מצטערת איתך ../images/Emo14.gif

גם הפסימית ביותר מתחילה לקוות ולהאמין כשהמחזור מאחר, ואז הנפילה קשה בדיוק כמו בטיפול "אופטימי"... מה לעשות אחות? לחבק חזק חזק את הנסיך הקטן שלכם, ולהזכיר לעצמך שאת כל מה שאת עוברת, את עוברת בגלל שאת רוצה עוד אחד כזה. זה לא יותר מדי לבקש, אבל זה לא כל כך קל כמו שהיינו רוצות, לצערנו. ניקטי בכל שיטה שתראה לך - פסימיות טוטאלית, אופטימיות קוסמית, או בשיטה שלי - אופטימיות ראלית + היסטריה קלה, העיקר שתמשיכי, ובסוף הגוף שלך יעשה את שלו - הוא הרי כבר מכיר את הדרך... מאחלת לך הצלחה שלמה בהחזרת המוקפאים, ושיהיה קל יותר יעל

GALITDOL

New member
לטוויטי,ג´וי ויעל../images/Emo7.gif

זה יום נורא עצוב. איפה ה20% הצלחה? 1 מתוך 5 בנות- עפי הסטטיסטיקה היתה צריכה לשמוח משימחה היום. בהצלחה בטיפול הבא אני מנסה לא לשקוע בפסימיות לקראת הבדיקה בעוד 3 ימים חבל.

רומי 007

New member
חמודונת

נורא עצוב לי לקרוא מה שאת כותבת ואני מאוד מזדהה איתך. גם אני אחרי כשלון כואב מסתכלת על בתי ושואלת את עצמי למה אני לא מצליחה לשחזר את השמחה הזאת. והיא מבינה הכל וכואב לה לראות אותי ככה. אבל אני אומרת לה וככה גם משכנעת את עצמי שבטוח אבל בטוח יום אחד יהיה לה אח או אחות (ואם לא נצליח חס וחלילה אז נאמץ) - כך שבטוח היא לא תשאר לבד. ואז אנחנו מפליגות בפנטזיות שאיך היא תעזור לי ובעצמה תהיה כמו אמא קטנה. ואז בא לי לבכות נורא כי אני שואלת את עצמי אם אני לא מרמה את עצמי. ואז אני מחליטה שהחלום הזה בטוח יתגשם וככה אינסוף טלטלות רגשיות. ואז עוברים כמה ימים והכאב של הכשלון הולך ומתרחק, ואו שמתחילים איזה סיבוב מוקפאים שקצת מקפיא את הכאב או שעושים איזו הפסקה והירידה לאילת היא נכונה ובזמן ונכון שזה היה הרבה יותר כיף לסוע לשם עם הריון קטן אבל גם ככה זה טוב קצת להתאוורר ולא לחזור מיד לשיגרה. ג´וי - אני בטוחה שכשאני כותבת שורות אלה כבר גמרת ללקק את הדמעות ואת חוזרת לעצמך. קבלי חיבוק גדול.

למעלה