IVF, והתוצאה... נכשל!!!

love joy

New member
IVF, והתוצאה... נכשל!!! ../images/Emo7.gif

אז זהו, עכשיו זה כבר רישמי, גם מהמעבדה וגם מהמכשפה. כמו שנאמר הכול היה מצויין חוץ מהתוצאה - "הניתוח הצליח אבל החולה מת!!!" כל כך הייתי בטוחה שזה הצליח, הכנסתי לעצמי לראש שיש לי תאומות ולכן כנראה הנפילה הייתה נוראית! בדר"כ אני לא בוכה מהשלילים אך הפעם פשוט סרבתי להאמין, מה גם שהמחזור התאחר מעט. עצוב לי נורא בלב הקטן ואפילו שמחזירים לי את הניסיכים הקרירוניים החודש, זה לא מצליח לעודד אותי. (להיפך, אני רואה רק את חצי הכוס הריקה, כלומר בטח הם לא יצליחו לשרוד את ההפשרה וכו´). מחר אני מתחילה עבודה חדשה ואני מקווה שתחלה חדשה בשבילי בפתח. תכננו נסיעה לאילת כדי לחגוג ובסוף יצא שזו הייתה נסיעה של נחמה. נשמנו וחיבקנו את הנסיך שאיתנו וניסינו לנחם את עצמינו שלפחות יש לנו אותו, והוא באמת כזה מקסים רק שאני רוצה עוד אחד כזה, זו לא בקשה מוגזמת. אין לי כוח יותר לטיפולים אבל אני יודעת ומבינה שפשוט אין ברירה ואולי השיטה הקודמת שנקטתי בה והיא הפסימיות היא הנכונה ולו בגלל ההכנה הנפשית לשלילי. אני לא תולה תיקוות גדולות במוקפאים, ואני די רואה בזה חודש הפסקה לקראת הIVF הבא, בכל אופן יש לי כמה שאלות למנוסות. האם לאחר החזרה של מוקפאים קיבלתם תמיכה גם של זריקות גסטון וגם של פנינים - אוטרוגסטון לנרתיק? האם קרה לכם שהעוברים לא שרדו בהקפאה? זהו יצא קצת מבולבל כי עצוב וקשה לי, אבל כאן המקום להודות לכולכן שאתם כאן תמיד איתי ובשבילי. תודה רבה לכם LOVE JOY

ג´וי יקרה

קודם כל לבי איתך. אני ממש מצטערת בשבילך. אני מאחלת לך הצלחה בעבודה החדשה, ושזו תהיה בכלל דרך חדשה שתביא עימה עוד דברים טובים. הטיפולים הם דרך חתחתים ארוכה וקשה, לפעמים צריך לעצור רגע ולנוח, מותר. מקווה שיצליח עם הארטיקים. יש פה הרבה בנות, שהרו מקפואים. מחבקת זוהרה

../images/Emo7.gif

כל כך עצוב לשמוע. אבל אל תאבדי את התקווה, תני צאנס למוקפאים. הלוואי והם יפתיעו אותך תזכרי משנה מקום משנה מזל, הלוואי! שבוע טוב. שרה

נוג

New member
../images/Emo7.gif שולחת ../images/Emo24.gif

הי,
לקרא, במיוחד שהיו לך תיקוות כה גדולות, הניסיכים/ניסיכות הקפואים רק מחכים להפשרה ולהשרשה אולי אחד/ת ויותר מהם תמונה ההבטחה הגדולה. אל יאוש אני רואה את האור בקצה המנהרה. מחר יום חדש עבודה חדשה וחלון הזדמניות נפתח שיהיה הרבה
. עכשיו שזה כל כך טרי ועדין צורב והלב שבור וכואב אז נראה שכל הכוחות עוזבים אותנו ואין יותר כוח לטיפולים נסיונות ועכזבות. הצלקות יגלידו והכוחות יחזרו ואולי בטיפול הבא, יש עוד התקווה, תסתכלי על הנסיך שלך ותחשבי מחשבות חיוביות ותראי שהכל יכול להיות החלום להגדלת המשפחה הוא כל כך רחוק ובלתי אפשרי. זה טוב שנסעתם אני מאמינה שחופש או שבירת שיגרה עוזרת לנו לשמור קצת על השפיות ולהתחיל מחדש את המסע הארוך. שולחת לך כוחות ומחשבות חיוביות ואופטימיות ועוד ועוד ובעיקר
תחזיקי מעמד ואיתך לכל אורך הדרך נוג

ענבל **

New member
גו´י מצטערת לשמוע... ../images/Emo10.gif

אבל אני רוצה לספר לך שאצלי בהפריה היו עוברים יפיפיים ובכל זאת ההפריה לא הצליחה, לעומת זאת אני עכשיו בהריון מהעוברים המוקפאים. אז אל תאבדי תקווה. אם העוברים שהוקפאו היו במצב טוב, אין סיבה שלא ישרדו ולא יושרשו. לאחר ההחזרה קיבלתי אוטרוגסטן, בדיוק כמו לאחר החזרת "הטריים". אז מחזיקה לך אצבעות.

love joy

New member
ענבל,

האם קיבלת רק אוטרוגוסטון או גם זה וגם זריקות גסטון? האם ההחזרה הייתה על ביוץ טבעי שלך או קיבלת פרוגינובה, כי זה מה שאני מקבלת מכיוון שאין לי ביוץ טבעי אף פעם. אנא עני לי תודה רבה LOVE JOY

ענבל **

New member
גו´י ההחזרה היתה לא על ביוץ טבעי

אלא קיבלתי אסטרופם פורטה (כמו פרוגינובה) שבשלב מאוחר יותר הוחלף לפרוגינובה. יום לפני ההחזרה קיבלתי רק אוטרוגסטן2 כדורים 3 פעמים ביום. לאחר התשובה החיובית והפרוגסטרון שהיה מעט נמוך המינון הועלה ל3 כדורים 3 פעמים ביום. ללא זריקות גסטון-למרות שהאחיות בI.V.F די לחצו בכיוון, הרופא התנגד ואמר כי אין צורך. המון המון הצלחה.

love joy

New member
ענבל,

תודה, נורא עודדת אותי. אני לא רוצה לקחת בנוסף גם זריקות, אני מתייחסת לחודש הזה כאל חודש כייף ללא זריקות. כמה ימים לקחת את האסטרופם פורטה, וכמה בדיקות US עשו לך לפני ההחזרה? באיזה בית חולים את מטופלת? מצטערת על מבול השאלות בברכה LOVE JOY

ענבל **

New member
אני נורא שמחה שהצלחתי לעודד אותך

תהיה אופטימית זה הכי חשוב לטיפול. את האסטרופם או הפרוגינובה לוקחים עד שבוע 10 ביחד עם האוטרוגסטן. לגבי הUS אני ממש לא זוכרת,כמה פעמים נבדקתי לפני ההחזרה, איך ששוכחים את הפרטים האלה.... אני גרה בצפון וטופלתי בבית חולים אלישע. המון הצלחה.

ענבל **

New member
דרך אגב...אם את רוצה לשאול עוד

אשמח לתת לך את האי מייל שלי או שתשלחי לי את שלך.

מרב.

New member
לאבי,

..."יום אחד- ספר לי- ראיתי את שקיעת השמש ארבעים וארבע פעמים! אחר הוסיף ואמר: - אתה יודע... טוב לראות את שקיעות השמש כשהינך עצוב מאוד... - ובכן, היית עצוב מאוד אותו יום שבו ראית ארבעים וארבע שקיעות? אולם הנסיך הקטן החריש ולא השיבני דבר "... זה בשבילך, לאב ג´וי, ובשביל הנסיך הקטן שלך. והתמונה הזו מהספר חקוקה בי (תרתי משמע). אנו בכדור הארץ לא יכולים להזיז מעט את הכסא ולראות את דמדומי השמש בכל שעה שנרצה, אבל אולי את השקיעה של היום ראית, היא הייתה מרהיבה. ואני יודעת כמה צורב הוא השלילי, וכמה קל לראות את חצי הכוס הריקה, אבל אני מנסה להילחם בזה, וכך גם את. תמיד יש חצי כוס מלאה וגדושה במיים, למה אנחנו בוחרים להסתכל על הריקנות שבחציה העליון? השיטה הפסימית לא תמיד מכינה אותנו לשליליים, היא פשוט שומרת עלינו בשבועיים של ההמתנה. גם כשהייתי פסימית בכיתי, אותו בכי וכאב צורב כמו שמופיע בשלילי לאחר שבועיים אופטימיים. ורק בשלילי האחרון לא בכיתי, כי נקטתי בגישה אחרת- הדחקה. חודש מוקפאים הוא אכן חודש הפסקה, אבל הפסקה עם תקווה- ויש כמה וכמה בנות שנכנסו להריון ממוקפאים, גמני, למשל. ו-כן, לפעמים לא כל העוברים שורדים את ההקפאה, אבל מילה על מוקפאים שנאמרה על ידי הלבורנטית המקסימה של אסף הרופא: גם עוברים שתאים אחדים לא שרדו את ההקפאה יכולים להתאושש ולהמשיך להתחלק- ולהפוך לתינוקות מדושנים. אני שולחת לך הרבה שקיעות שמש יפה שקיעת שמש ללב עצוב ומחר תזרח השמש, ואת בהתחלה חדשה, ויהיו עוד הרבה נסיכים, חמים ושוחקים- מרב

TWEETY =^.^=

New member
אוי ג´וי יקירתי ../images/Emo7.gif

כל כך הייתי עסוקה בי, בעצמי,ובפחדים שלי, שממש לא ראיתי את הודעתך העצובה
SORY יקירה. אני יודעת שזה כואב , אני יודעת שזה מתיש, אבל אין מה לעשות מלבד להמשיך הלאה. אני שולחת לך חיבוק גדול והמון אהבה ומחזיקה לך אצבעות לפעם הבאה.

נועם@בת

New member
../images/Emo24.gif love joy ../images/Emo14.gif

כואב לשמוע על השלילי. זה אף פעם לא קל לקבל שלילי, בין אם אופטימיים ובין אם פסימיים. אבל אם פסימיות מקלה עליך, תהיי פסימית עד החיובי הבא. מחבקת חזק מתפללת שהארטיקים ישתרשו לך כל כך חזק שתצטרכי זירוז בשבוע ה42. קדימה לדרך עם חיוך פסימי, ועם כל האהבה שבעולם
שבוע טוב נועם

הרמוניה

New member
לאבי יקרה

עכשיו כבר זרחה השמש ואני מקווה שהכאב הצורב מאחוריך ונשאר הכראב העמים הזה- שרק ילד בבטן ואחר כך בידיים יכול לרפא.... שולחת הרבה אהבה ותקווה הרמוניה

טלי2

New member
מצטערת, ג´וי ../images/Emo24.gif

אני לא מנוסה, ואין לי תשובות, אבל יש לי חיבוק חם לתת לך, וגם קצת אופטימיותארוזה בקופסא, למקרה שתרצי בה... מקווה איתך שזה השלילי האחרון.

עמית@

New member
ג´וי ../images/Emo10.gif

קצרו ידי מלנחם, תחבקו חזק את הנסיך ותדעו שבפתח מחכה נסיכה נוספת, על העדשה בפריזר, מחכה אחרי מוקפאים מקבליפם בדרך כלל רק אוטרוגסטן, אלא אם כן יש בעייה ידועה שמצריכה גסטון. דווקא הייתי תולה תקוות. זה מחזור כל כך נוח לגוף שזה משתווה לסיכון עמית

love joy

New member
עמית,

האם לך רצו לתת בהחזרה של המוקפאים, רק אוטרגוסטון או גם זה וגם זריקות גסטון? האם ההחזרה שלך הייתה צריכה להיות על בסיס ביוץ טבעי? האם אפשר לקבל את האי מייל שלך כדי לדבר? תודה רבה LOVE JOY

עמית@

New member
הי ג´וי האימייל שלי הוא

[email protected] אבל כרגע הוא מושבת כי המחשב מת יש לי גם בוואלה [email protected] ההחזרה היתה אמורה להיות על בסיס הורמונלי, לא טבעי- אני אשמח לדבר עמית

רוני@30

New member
לאב יקרה -

אני מצטערת לשמוע שלא הצליח (כמה הודעות עצובות יש לנו פה היום !) ומאחלת לך המון המון בהצלחה בעבודתך החדשה. לפעמים אנרגיה חדשה בתחום אחד בחיים - יכולה להזרים אנרגיה גם למקומות אחרים... אני מקווה שהארטיקים שלך יתבררו כמתוקים אמיתיים. רוני

מצטערת לשמוע...../images/Emo7.gif

לא יודעת כל-כך איך לעודד אותך אז שולחת לך חיבוק
אחרי החזרה של מוקפאים אני קיבלתי רק אוטרוגסטן (לא קיבלתי גסטון). אצלי שרדו 3 מתוך 5 מוקפאים שהיו לי. שיהיה לך המון בהצלחה בעבודה החדשה ושיהיו רק בשורות טובות !

למעלה