Let us
and
-rica!!!
שאלת פתיחה: יש לכן תוכניות ליום כיפור שבוע הבא? פרטו, נמקו והסבירו. לאכול. |אתאיזם| ולהתעצבן על הרג תרנגולות ועל הקדמת שעון החורף ועל כפייה דתית.
משהו שלמדתי השבוע: מישהו אסייתי פתר את המשוואה הכי מסובכת בעולם. אם אני רואה בחנות של צעצועים ובובות בנושא ים מדף שמוקדש למזכרות מברודוויי ויש בו מפיות עם הפנים של רורי אומאלי, זה כנראה רק חלום. לפחות הקטע שנקרעו לי המכנסיים היה גם רק חלום.
משהו טוב שקרה השבוע: הרגשתי ממומשת (כאילו fulfilled - בטוח טעיתי ב-lים) כי אני רשמית חזרתי לראות קונאן וראיתי את כל התוכניות של השבוע ואת האחרונה משבוע שעבר. כריס היה אצל קונאן

האודיובוק של TLOS שהזמנתי נשלח. הלכתי לים.
משהו רע שקרה השבוע: החלקתי 3 פעמים בעבודה, כאילו החלקה שגרמה לנפילה, לא ההחלקות הרגילות! ונכוויתי מיליון פעם, מי סופר. אין לי אינטרנט

אני חייבת ללכת לסלון עם הלפטופ הפיצי.
משהו לצפות לו בשבוע הבא: יום כיפור. בדילמה אם לעשות מרתון סרטים או מרתון פארקס& רק. ואני אמורה ללכת לקנות בגדים עם אמא שלי, אני לא אהנה מזה אבל לטווח הארוך זה יהיה טוב.
איש השבוע: העדשה של סטיב בושמי.
ציטוט/ביטוי השבוע: מטופל תבע רופא בטענה שזה לא היה הכרחי להסיר בניתוח את איבר מינו. לאחר שהרופא התנצל, המטופל אמר no hard feelings. (קונאן)
איך היה הסופ"ש: הייתי כל היום במיטה כי אין לי אינטרנט במחשב אז אין סיבה לקום. והכנתי קרפים והשמנתי.
סדרה: דה ניו נורמל בפרק הכי טוב עד כה, גלי בפרק הכי טוב עד כה (לעונה. אבל בהיבטים מסוימים אולי גם לסדרה), קונאןןןן, משפחה מודרנית.
סרט: 21 ג'אמפ סטריט, ju'squa toi, אחוות הג'ינס.
ספר/פיק: סיימתי הסכין המעודן (מה זה האנגסט הזה?!), התחלתי משקפת הענבר ואני נשבעת שיש שם סלאש, כאילו אני די בטוחה שזה קאנון. בלתמיוס (מקווה שלא טעיתי) + ברוך לנצח.
שיר: קול מי מייבי וניו יורק סטייט אוף מיינד מהפרק הקודם ושיר אחד מהפרק החדש ששמו הוא מספר. והנני כאן! יואו זה אחד היפים, של הראל סקעת בגמר של כוכב נולד. |לאקשור|
סרטון: http://www.youtube.com/watch?v=RnjUD45BRec&feature=player_embedded דההה
תמונה/גיף: שמרתי כל מיני גיפים מצחיקים כדי לבדר אתכם גם השבוע.