Take a sad mau and make it better.
שאלת פתיחה: יש לכן תוכניות ליום כיפור שבוע הבא? פרטו, נמקו והסבירו. לסיים את הסרטון פלאש על הפינגווינים ההומואים ואולי אפילו להתחיל את הסמינריון בהיסטוריה. מרגש, נכון?
משהו שלמדתי השבוע: אני מסוגלת להכיל כמויות לא אנושיות של אוכל.
משהו טוב שקרה השבוע: הסופ"ש הארוך עם החבר במלון חמישה כוכבים. קיבלתי את הסט שפמים בדואר.
וגם קיבלתי 94 בסמינריון, ייאי!
משהו רע שקרה השבוע: הסופ"ש הגיע לקיצו.
משהו לצפות לו בשבוע הבא: יום כיפור..?
איש השבוע: החבר.
ציטוט/ביטוי השבוע: אני לא יודעת אם זה ציטוט או סתם פאדיחה, אבל זה מצחיק/מחלחל אותי עד היום.
באחד הבקרים הלכנו לארוחת בוקר וראיתי איזה פסל הזוי, אז אמרתי לחבר שזה demonic. ובדיוק עבר לידנו זוג מבוגר, והגבר מילמל בתגובה משהו שנשמע כמו good morning. #סושיאליאקוורדפינגווין
איך היה הסופ"ש: זה היה פשוט כ"כ כיף - כל מה שעשינו היה לרבוץ, לאכול, לשחות בים, לשחות בבריכה, לרבוץ עוד, לאכול עוד ולעשות קצת שופינג. אולסו, קניתי ג'ינס ו-3 חולצות בתמנון בפאקינג 116 שקל. אני מאוהבת בתמנון, בסדר?
סדרה: דה ניו נורמל. אני שוקלת לאמץ אותם לפה עד שיהיה להם פורום משלהם. מה דעתכם על שירשור TNN מדי יום רביעי?
סרט: ראינו אתמול את צעצוע של סיפור 3 .. זה שלא בכיתי אומר שאני מקולקלת?
ספר/פיק: טוב. כן. יש לי דברים להגיד פה. קודם כל - אסיר השמיים (אור!) - הוא היה מעולה, עד שהוא פשוט.. נגמר. קטע הזוי ממש. הספר פתאום נגמר. זה פשוט הרגיש כאילו תרגמו רק חצי. אני בכל זאת ממליצה לקרוא אותו, כי הוא היה ממש מעניין. פשוט כשתראו שאתן קרובות לסוף אל תצפו שהכל יפתר ממש מהר. אולסו, תוודאו שאתן זוכרות את העלילה של צילה של הרוח ומשחקו של המלאך לפני שאתן מתחילות אותו.
ויש לי גם אי-המלצה. אל תקראו את "מזל שבלול". הוא נראה מבחוץ כמו ספר הומוריטסטי על דייטינג (כמו החיים באלכסון של ליעד שוהם, למשל) בפועל זה מין סיפור התבגרות של איזה בחור שפשוט במשך 80% רציתי לזרוק עליו משהו כבד ואז להוריד לו כאפה. הוא פשוט התנהג כמו אדיוט, עשה את כל הבחירות הלא נכונות, ריחם על עצמו כל הזמן ואז הגיע הסוף. אני לא אספיילר כאן לחלוטין, אבל הסוף פשוט היה מסוג הסופים שאני הכי לא סובלת בספרים/סיפורים/סרטים.
שיר: ביטלס. שזה כל מה ששמענו בנסיעה.
סרטון: אין לי
תמונה/גיף: זה, שהוא קצת קצת ספוילר לפרק 3:
http://klaineorama.tumblr.com/post/32074968983/blaine-anderson-aka-kittenboy-3