I've got that summertime, summertime sakmash.

• פותח הנושא aesu
  • פורסם בתאריך

Nati17S

New member
סוג של
ל4.04 בתמונה.

5ifi

New member
כותרת הו כותרת

שאלת פתיחה: יש לכן תוכניות ליום כיפור שבוע הבא? פרטו, נמקו והסבירו. לצום, להתפלל, לישון.

משהו שלמדתי השבוע: לעשות דברים במאה אחוז. גם צפייה בחדשות. כי אז קורים דברים מטופשים.
משהו טוב שקרה השבוע: ציירתי קצת! אה אה! וקיבלתי ציון סופי באנגלית (84, תודה רבה לך מבחן סופי בצום מוריד ממוצעים שכמותך) וסיימתייייי!!!
משהו רע שקרה השבוע: חחחח זה עצוב, אני אספר בכל זאת: בישלתי דברים ותוך כדי ראיתי חדשות. ואז הייתה הודעה על שעון חורף, והסבירו שבשעה שתיים מחזירים לאחת ואני אומרת לעצמי 'אוקיי. שתיים. להחזיר לאחת. אוקיי.' ובגלל שלא טרחתי להקשיב כמו שצריך לא הבנתי שזה קורה רק ביום ראשון!! אז העברתי את השעון אחורה בחמישי בלילה!!! וכל יום שישי שלי היה לא נכון והייתי שעה מאוחר יותר מהעולם! ואז יצא שחיללתי שבת בגלל זה וזהו. |סקילה|

משהו לצפות לו בשבוע הבא: לא לחלל שבת.

איש השבוע: לא אני.
ציטוט/ביטוי השבוע: רגע קשה:
אבא: יפי, את מתקשרת אליי עכשיו?
יפי: כן, תגיד -מדליקה את האור בחדר-
אבא: אני לא מבין למה הדלקת את האור עכשיו...
יפי:
אומייגאד.
איך היה הסופ"ש: ישנתי. ישנתי כל היום אני אפילו לא צוחקת.
סדרה: גלי וניו נורמל. ניו גירל בשבוע הבא ווהו!
סרט: מה היה לי השבוע? ניו יר'ס איב. כי הייתי חייבת. ומירור מירור, שהוא חמוד! וראיתי עוד דברים אני חושבת... אבל לא זוכרת.
ספר/פיק: סיימתי את אסיר השמיים! אני רוצה עוד.
שיר: lilac wine לנצח מצידי.
סרטון: ~יוטיובר בריטי כלשהו~
תמונה/גיף:

הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

X יו יו S

New member

אבל לא עשית שבת בבית?

ולא הבנתי ציטוט שלך אבל הוא נשמע מצחיק
אז תסבירי בבקשה

Ayelet 363

New member
"אוי, אני בדיוק עושה ספונג'ה!"

אין לי כותרת מקורית, אז במקום זה תקבלו את המשפט הראשון שאמא שלי אמרה לי כשחזרתי היום הייתה, אחרי שסגרתי שבת בבסיס.

שאלת פתיחה: יש לכן תוכניות ליום כיפור שבוע הבא? פרטו, נמקו והסבירו. אולי אפגוש אנשים.

משהו שלמדתי השבוע: שלוח השמירות החדש לא רע.
משהו טוב שקרה השבוע: סגרתי שבת כנראה אחרונה (זו אמורה להיות השבת האחרונה שלי, אבל אני אומרת "כנראה" כי אני מאוד חוששת שיקפיצו אותי לשמירה).
ויום ההולדת. ואפילו ראש השנ הלא הרס לי אותו מאוד, רק קצת.
משהו רע שקרה השבוע: סגרתי שבת.
משהו לצפות לו בשבוע הבא: שאין לי שמירה. יאי?
איש השבוע: הרבה חברים (כולל הפורום
).
ציטוט/ביטוי השבוע: הציטוט שבכותרת.
איך היה הסופ"ש: שמירתי.
סדרה: באפי, גלי, בונז (איזה מוזר זה לראות את הסדרה בקצר של ארה"ב), דה ניו נורמל, טרו קולינג, דוקטור הו, קומיוניטי, go on.
סרט:
ספר/פיק:
שיר: הסאונדטראק של רנט.

neurotica

New member
Take a sad mau and make it better.

שאלת פתיחה: יש לכן תוכניות ליום כיפור שבוע הבא? פרטו, נמקו והסבירו. לסיים את הסרטון פלאש על הפינגווינים ההומואים ואולי אפילו להתחיל את הסמינריון בהיסטוריה. מרגש, נכון?

משהו שלמדתי השבוע: אני מסוגלת להכיל כמויות לא אנושיות של אוכל.
משהו טוב שקרה השבוע: הסופ"ש הארוך עם החבר במלון חמישה כוכבים. קיבלתי את הסט שפמים בדואר.
וגם קיבלתי 94 בסמינריון, ייאי!
משהו רע שקרה השבוע: הסופ"ש הגיע לקיצו.

משהו לצפות לו בשבוע הבא: יום כיפור..?
איש השבוע: החבר.
ציטוט/ביטוי השבוע: אני לא יודעת אם זה ציטוט או סתם פאדיחה, אבל זה מצחיק/מחלחל אותי עד היום.
באחד הבקרים הלכנו לארוחת בוקר וראיתי איזה פסל הזוי, אז אמרתי לחבר שזה demonic. ובדיוק עבר לידנו זוג מבוגר, והגבר מילמל בתגובה משהו שנשמע כמו good morning. #סושיאליאקוורדפינגווין
איך היה הסופ"ש: זה היה פשוט כ"כ כיף - כל מה שעשינו היה לרבוץ, לאכול, לשחות בים, לשחות בבריכה, לרבוץ עוד, לאכול עוד ולעשות קצת שופינג. אולסו, קניתי ג'ינס ו-3 חולצות בתמנון בפאקינג 116 שקל. אני מאוהבת בתמנון, בסדר?
סדרה: דה ניו נורמל. אני שוקלת לאמץ אותם לפה עד שיהיה להם פורום משלהם. מה דעתכם על שירשור TNN מדי יום רביעי?

סרט: ראינו אתמול את צעצוע של סיפור 3 .. זה שלא בכיתי אומר שאני מקולקלת?
ספר/פיק: טוב. כן. יש לי דברים להגיד פה. קודם כל - אסיר השמיים (אור!) - הוא היה מעולה, עד שהוא פשוט.. נגמר. קטע הזוי ממש. הספר פתאום נגמר. זה פשוט הרגיש כאילו תרגמו רק חצי. אני בכל זאת ממליצה לקרוא אותו, כי הוא היה ממש מעניין. פשוט כשתראו שאתן קרובות לסוף אל תצפו שהכל יפתר ממש מהר. אולסו, תוודאו שאתן זוכרות את העלילה של צילה של הרוח ומשחקו של המלאך לפני שאתן מתחילות אותו.
ויש לי גם אי-המלצה. אל תקראו את "מזל שבלול". הוא נראה מבחוץ כמו ספר הומוריטסטי על דייטינג (כמו החיים באלכסון של ליעד שוהם, למשל) בפועל זה מין סיפור התבגרות של איזה בחור שפשוט במשך 80% רציתי לזרוק עליו משהו כבד ואז להוריד לו כאפה. הוא פשוט התנהג כמו אדיוט, עשה את כל הבחירות הלא נכונות, ריחם על עצמו כל הזמן ואז הגיע הסוף. אני לא אספיילר כאן לחלוטין, אבל הסוף פשוט היה מסוג הסופים שאני הכי לא סובלת בספרים/סיפורים/סרטים.
שיר: ביטלס. שזה כל מה ששמענו בנסיעה.
סרטון: אין לי
תמונה/גיף: זה, שהוא קצת קצת ספוילר לפרק 3: http://klaineorama.tumblr.com/post/32074968983/blaine-anderson-aka-kittenboy-3

aesu

New member
אני בעד שרשור TNN.

כל עוד אפשר גם לדחוס לשם קצת אמריקן הורור סטורי, שיהיה לי איפה לצרוח באימה.
אני ב90% בטוחה שהפאנארט הזה קשור לאיזו אנימה יפנית שראיתי פעם. עם שם מוזר, מיאו מיאו משהו.

5ifi

New member
הוא קשור לכל אנימה יפנית בערך.

ולא אימה בפורום אעעע!!!

פאק, כמה בנאדם יכול להיות אידיוט?!

מהתגובה הראשונה על TNN חשבתי שאתן מדברות על TNT ולא הבנתי למה אתן רוצות לעשות שירשור על TNT!
ואז קראתי שוב, והתעמקתי בסכמ"ש של מאיה, ורק אחרי כמה דקות של קריאה שוקדת הבנתי שאתן מדברות על דה ניו נורמל ולא על TNT...
כישרון.

5ifi

New member
וואו.

קראתי רק את הכותרת לרגע ולא הבנתי מה את עפה על שחר... חחח
שבוע אי ההבנות חוזר יאיי!

את האמת, חשבתי על זה שזה נראה ככה

רק אחרי ששלחתי. אבל ציפיתי שתחשבו "מה היא עפה על שחר?!" ואז תכנסו ותבינו שאני יורדת על עצמי.
חבל שאין המבורגר אחראי באזור....

למעלה