I've cried a 1000 oceansssss
נראה לי שזו הכותרת הכי רלוונטית לנושא
(או צ'יינה, אבל זה לוקח). אמנם הדיון הזה עלה בפורום בהקשרים שונים (לרוב צ'יינה / אלף אוקיאנוסים), ודנו בו גם בעל פה, אבל מעניין אותי בכל זאת לרכז את זה בשרשור ולדון על הקיטשיות של טורי בעיניכם. מעניין אותי אם אתם תופסים את היצירה של טורי גקיטשית, במיוחד בתקופות המוקדמות (חמשת האלבומים הראשונים, נגיד, אם כי אפשר להכניס לכאן גם את SW לדעתי). כמובן שבשביל זה צריך הגדרה לקיטש. אני משערת שלכל אחד מאיתנו יש אחת סובייקטיבית, אבל צריךאחת אובייקטיבית שאליה נתייחס. קיטש: 1. מונח המתאר אומנות הנחשבת העתק נחות של סגנון קיים. 2. יצירה שאינה מקורית ושמוצאת חן בעיני ההמון מכיוון שהיא מסתמכת על חזרה על מוסכמות. זה לפי וויקימילון. לפי אבן שושן: קיטש: פסולת, כינוי ליצירה ספרותית או אמנותית זולה המשתדלת לעורר רגשות באמצעים קלוקלים, יצירה שאינה תואמת את דרישות האמנות והטעם הטוב. האם טורי היא קיטשית, או שניתן למצוא קיטש ביצירותיה, לפי ההגדרות האלה? מהי ההגדרה שלכם לקיטש, והאם טורי קיטשית לפיה? כמובן שדוגמאות יתקבלו בברכה
. זה באמת מעניין אותי, כי אני לא מוצאת קיטש אצל טורי, לפחות לא באלבומים שציינתי, אפילו להפך. ומעניין אותי מה שאר האנשים פה חושבים (למרות שעם חלקם דיברתי על זה), כי זה מוזר לי שאומרים שטורי קיטשית, אם באמת מתייחסים לקיטש כזילות של אמנות וניסיון לעורר רגש באמצעים זולים.
נראה לי שזו הכותרת הכי רלוונטית לנושא