Its time for some final words

Dark Storm

New member
סוף המשחק ../images/Emo58.gif

הפרק עצמו היה לא רע, רואים אבל שזה רק אפשרות אחת לסוף הסדרה מבין כמה. הם פתחו הרבה אפשרויות להמשך כסדרת בת, בין עם זה יהיה עם מאק או שיחליטו לעשות סידרה בלי הארם או מאק, סידרה שתעמוד בפני עצמה עם כמה משחקני המשנה כמו קואטס או ווקוויק, היא אולי לא תגיע לרמה של ג'אג ואולי הרבה מכן לא ירצו לראות את זה אבל עדיין, עם כתיבה טובה, כמה רעיונות חדשים ועוד קצת אקשן יש לזה סיכוי לשרוד איזה 2 – 3 עונות, שוב, לא במטרה לעשות "ג'אג 2" אלה משהו עצמאי... כמו שעושים ב CSI וכאלה. מה שאכזב אותי זה שלא הביאו לפרק הזה אנשים כמו איי ג'יי, טיינר או גאני, לדעתי היו צרכים להביא אותם לפחות לקטע בסוף, אחרי הכל הם גם היו חלק מהסדרה, אל תבינו אותי לא נכון, הסוף ממש יפה אבל בכל זאת, זה סוף הסדרה כאילו? לפחות תזכירו אנשים שבילו כמה שנים טובות איתכם... ודרך אגב, מאיפה הבאתם את זה שמאק היא זו שויתרה על הקריירה שלה? הרי אף אחד לא יודע מה התוצאה של הטלת המטבע... זה שאתם החלטתם שמאק זאת שצריכה לוותר על הקריירה לא אומר שזה מה שהיה, אף אחד פה לא יודע ואם לא יעשו איזה סרט טלויזיה בעתיד גם אף אחד לעולם לא ידע. בסה"כ סוף טוב, הכל טוב... המעריצים (או יותר נכון מעריצות) קיבלו מה שהם רצו אפילו אם חלק מכן ממשיכות להיות שליליות ולהתעקש שאם יעשו המשך אז הארם ומאק יתגרשו – להתעורר חברה, לא צריך לגרש אותם כדי להמשיך, התסריטאים בהוליווד עושים הרבה כסף לתת פתרונות למצבים כאלו, כמו שעשו לבאפי שהיא שודרה ברשת ה WB ועמדה לעבור לUPN אז ב WB אמרו "טוב, הם עוברים, אין בעיה, בו נהרוג להם את השחקנית הראשית" וזה עצר אותם ? לא, חס וחלילה, הסידרה המשיכה לעוד 3 עונות מעולות (אפילו שזה באפי ואנשים מתים וחוזרים שם לחיים כל שני וחמישי אבל זה לא קריטי
). קיצר, מה שאני אומר זה להיות אופטימיים, אם ואני מדגיש אם יעשו המשך לא צריך לחשוב ישר אל האפשרות הגרועה ביותר.

Hieros Gamos

New member
חחחח תרי היא הכי פסימית פה...

חוצמזה גם בג'אג אנשים (READ: webb) כל הזמן מתים וחוזרים לחיים
אממ ומי אמר שמאק ויתרה על הקריירה שלה?! אם זה משו שהבנת ממני אז זה לא מה שהתכוונתי בכלל חח

harmless

New member
תרי לא מאמינה בדונלד.

הוא תמיד נותן אצבע ואז נותן כאפה עם כל היד!

../images/Emo58.gif גיל-נתחיל מזה ש....

אני מסכימה איתך בדבר או שניים.(לא יותר...אין על מה להתלהב) אז ככה. גם אני התאכזבתי מזה שהם לא הביאו את הדמויות הותיקות שמשכו 9 עונות בג'אג. זה באמת היה חסר. אבל אתה יודע איך זה....כשיודעים שאין למה להשקיע יותר, למה להמשיך להוציא כסף? לגבי מאק והקרירה... אני דיברתי עם תרי על התאוריה הזו למען האמת.... אני חושבת, שאתה צודק בזה שאתה אומר ש"מי החליט שמאק היא זו שתעזוב" אני בכלל לא הנחתי שכך. להפך. בהכרותי עם DPB תיארתי לעצמי, שאם כן יראו את ההטלה של המטבע ותוצאותיה , זה יהיה הארם שיעזוב את תפקידו. ככה שאני די שמחה שלא הראו לי את הטלת המטבע כי קרוב לוודאי הייתי מתאכזבת...לכאן או לכאן... זהו, לגבי כל השאר אני בכלל בכלל בכלל לא מסכימה איתך. לא תהיה סדרת המשך לג'אג, לא יכולה להיות סדרת המשך בלי הכוכבים שלה, אפילו באד אמר לו שג'אג לא אותו דבר בלעדיו...זה הרי ברור לכולם ואין בכלל נושא לויכוח. אם הם רוצים להפסיד מלא כסף, בבקשה, שיעשו סדרת המשך. ולא גיל, אין לעובדה שאני בחורה,שום קשר!

Dark Storm

New member
זו בדיוק הטעות שלך

את מסתכלת על זה כסדרת המשך - אמרתי שאם תהיה סידרת *בת* כמו ש CSI עשו עם סדרות הבת שלהם, אין קשר בין סידרה אחת לשניה, כל סידרה עצמאית אך מבוססת על רעיון של הסידרה המקורית. ולזה יש סיכוי יותר מטוב להצליח.

אבל לסדרות הבת של CSI אין מה שהיה

(ועדיין יש) ל- CSI המקורי, שזה גם מה שיש ל- JAG, וזה כימיה בין הדמויות. בין השחקנים. בין הנפשות הפועלות. ב- CSI לאס ווגאס הדבר הכי יפה זה לראות איך הם עובדים ביחד, איך הם מתקשרים אחד עם השני, איך בלי לדבר הם מכירים אחד את השני, אבל גם שהקווירקים הקטנים של כל אחד מהם זה מה שמעצב אותו ומייחד אותו - אבל הופך אותו לחלק בלתי נפרד מהקבוצה. לשום סדרת בת של CSI לא היה את זה, בגלל שהקונספט האמיתי של CSI הוא הדמויות ופחות הסיפורים. כנ"ל לגבי ג'אג. מישהו באמת סופר את העלילות? מישהו מתייחס אליהן? והכוונה כשמתייחסים לסדרה עצמה כסדרה, אני לא מתכוון כשבוחנים פרק פרק. לא - והסיבה היא שבסדרה כזאת, שכל שבוע יש עלילה חדשה, אי אפשר להתייחס לעלילה או לקונספט של העלילות בתור מה שמחזיק את התכנית. חייבים להשאר עם דינמיקה קבוצתית, עם היחסים בין הדמויות הקבועות, עם הקשרים שלהם. ג'אג בלי הארם ומאק, לא תהיה ג'אג. היא תהיה סידרה על עורכי דין בצבא ארצות הברית - אבל זה לא יהיה ג'אג. בגלל זה כלכך כעסתי והתנתקתי מהסדרה כשאיי ג'יי עזב - כי הוא היה חלק מהקבוצה - חלק מהמשפחה הזאת, למדנו להכיר אותו, את הקשרים שלו, את הצורה שבה הוא מתקשר עם שאר חברי הקבוצה - ואת המקום שלו בקבוצה, מבחינה רוחנית ואישית יותר מאשר מקצועית. סדרת בת אולי תצליח - למרות שאין לי ספק שזה יהיה הכשלון הכי גדול עלי אדמות - אבל היא לא תהיה ראויה לשם ג'אג - לא משנה מה יעשו שם.

harmless

New member
קודם כל אף אחד לא הניח שום הנחה

בקשר למי אכן עוזב אלא מי ראוי יותר שיעזוב. ולכל דבר יש פנים לכאן ולכאן. הארם קיבל קידום- ויש לשים לב שזה לא קטע של פז"מ. מעט מאוד אנשים מגיעים לדרגת קפטן. הרוב פורשים בדרגת קומנדר. דבר שני, התפקיד הזה הוא קפיצת מדרגה לתפקיד הג'אג! שזאת הזדמנות פז לאיש נייבי , שנולד לתוך הנייבי ולפחות דור שלישי בנייבי. זה באמת לא משהו שבא כל יום. דבר נוסף, הארם כבר הראה שהוא מסוגל לעזוב את הנייבי בשביל מאק, והוא אכן עשה זאת. למה שיעשה זאת שוב? אוקי גם בשביל מאק זאת הזדמנות פז. ובהיותי מאמינה בשוויון הזדמנויות בדרך כלל לא הייתי אומרת שהיא זו שצריכה לוותר. אבל.... היא לא נולדה לשרת בצבא. בשבילה זה היה מקום להמלט מהעבר שלה. זה לא חלום חייה. ומכיוון הארם כבר ויתר על הקריירה שלו בשבילה, אני חושבת שאולי תורה לעשות את הצעד הזה. עכשיו אני לא יכולה להגיד בלב שלם שהם לא ינטרו טינה אחד לשני ולא משנה מי יהיה זה שיעזוב. אני מקווה שילך להם. בכלל אני מעדיפה לחשוב שקרסוול ימצא להם פתרון יותר מקורי , שלא יגרום לאף אחד מהם לעזוב את הקריירה שלו. בכל זאת לא זורקים קריירה של 20 שנה לפח.

בדיוק!כמו שמצאו לבאד והארייט פתרון!

אין כמו איג'יי
וכל מילה שרשמת,פשוט מקובלת עליי ב100%.

Hieros Gamos

New member
אני אגיד לכם למה איי ג'יי לא בא!

הוא והארם נפרדו והוא קינא במאק

למעלה