Its time for some final words

harmless

New member
קודם כל דיוויד לא התלכלך על אף אחד

ומה שקרה ככל שידוע לי , זה שהחוזה של דיוויד היה אמור להסתיים בסוף העונה, והם פשוט לא רצו לשבת איתו במשא ומתן. ככה בהדרגה הם פשוט כתבו לו פחות סצינות, הביאו בחור חדש בשביל שיחליף אותו, אבל לא ממש באו ואמרו לו שהם לא רוצים לחתום איתו לעוד עונה. הוא בחור חכם, הבין מה הולך, ראה שדוחקים אותו לפינה, ראה שלא רוצים להתמקח איתו על המשכורת, אז הוא פשוט חתם עם ABC.

harmless

New member
דווקא התגובה של דיוויד שקראתי

הייתה מאוד מנומסת והוא יצא מזה בהרבה קלאסה. לא נראה לי שהוא אמר שהוא לא אוהב אותו אלא שפשוט חבל לו שהעניינים לא הסתדרו אחרת (או משהו כזה לא זוכרת זה היה ממזמן).

טוב-פעם שלישית ואחרונה../images/Emo46.gif

אני מבקשת לדעת מה קרה שם??? יש איזשהוא מושג לגבי מה קרה שם ולמה היחסים שלהם הפכו לכאלה בעונה הזו? כלומר בהתחלה הכל נראה מאוד ורוד כי אפילו דיויד ביים וכו' ואז חתכו את הפרקים שהוא היה צריך לביים וכו'....אז תסבירו לי רגע מה קרה שם ואיך הכל התחיל...

Hieros Gamos

New member
אלה שתרמו להם כסף הפסיקו לתרום אחרי

עונה 10 מסיבות של טרחתי לברר. הפסיקו לתרום כלומר נגמר הכסף. מה עושים כשנגמר הכסף? מקצצים את התקציב. עכשיו הם לא יכלו להעיף את מאק כי יש לה חוזה לעונה 11. החוזה של דייויד גם נגמר אחרי עונה 10 וגם הוא השחקן הכי יקר על הסט (בצדק אבל לא נכנס לזה כי זה כבר סיפור אחר.). אז כמו שתר אמרה הם התחילו לכתוב לו פחות ופחות סצינות, הורידו את הפרק שהוא כתב והיה אמור לביים והביאו שחקן חדש וזול להחליף אותו אבל עדיין לא אמרו לו שהם לא רוצים אותו, לא במפורש לפחות. עכשיו בראיונות DPB אומר שהמשכורת של דייויד הכי גבוהה ואם הם יקצצו הם יעשו את זה על חשבונו (בערך חח) וגם הוא אמר שדייויד מאוד חכם על מה שהוא עשה, שהוא הלך ככה לABC... אני קראתי משהו בג'אגניק סנטרל שכאילו דייויד אומר שDPB לא אוהב אותו והקקה מתנצל ואומר שזה לא מה שהוא התכוון כשהוא אמר שדייויד עשה בשכל כשהוא הלך לABC.... כל השאר, או אם אמרתי משו לא נכון אני בטוחה שתר תעדכן חח

THEchosen1

New member
דרך אגב .. ../images/Emo58.gif

השיר שמתנגן לו ברקע הסיום הוא של five for fighting - 100 years סתם למקרה שמישהו מעוניין

Hieros Gamos

New member
רגע לא הגיוני.

לא מראים את זה שהוא נפגע כשזה קורה אבל כשמוצאים אותם יום אחרי זה חובשים לו ת'יד.

למעלה