Its time for some final words

נצל"ש,סידרת ההמשך של גאג תהיה

של הסגן החדש שהתצרף לסגל ולא משחק לפי הכללים ולמה,כי cbs מפרסמת אותו עם הפרק הסופי ב video,באתר שלהם באותו עמוד. אז לפי דעתי זה מרמז על העתיד,מה דעתכם/ן?

harmless

New member
זהו שלא יהיה לך מה לראות

כי אפילו הם הגיעו למסקנה שזה לא ילך ... חבל על הכסף

harmless

New member
זה ממש ישן . זאת היתה הכוונה

ההתחלתית אבל ירדו מזה מהר מאוד.

harmless

New member
כי זה לא משתלם להם מבחינת רייטינג

והעלות הכלכלית. חוץ מזה שאף אחד לא באמת היה מרוצה מהקונספט

1מדי

New member
קטעי וידיאו של פרק הסיום ../images/Emo13.gif

יש אתר צרפתי שיש בו קטעי וידיאו של הפרק האחרון http://www.jag-en-ligne.com/ יש צורך להירשם שם (לא יודעת להסביר איך כי אני לא דוברת צרפתית) בכל אופן לאחר שנרשמים (חינם כמובן) יש קישור לקטעי וידיאו למעלה מתחת לכתובת ג'אג בצהוב כתוב EXTRAITS VIDEO אם לוחצים יש שם תיקיות לפי עונות ובעונות יש תיקיות לפי פרקים והם כבר הספיקו לשים שם 11 קטעים מהפרק האחרון כולל כמובן את ה-קטעים.(בכלל אתר ממש שווה, חבל רק שהוא בשפה הזאת).

אמיר72

New member
../images/Emo58.gif הפעם האחרונה

אני עצוב ושמח בו זמנית. נגמרו להם 10 שנים של סדרה שאהבתי (ואני עדיין אוהב), אבל נגמרו עם הסוף שרציתי. ראשית, צפיתי בקליפ הפתיחה עד הסוף - לרוב אני מדלג עליו, אבל הפעם הרשיתי לעצמי את הפעם האחרונה (כן, גל, אני יודע שיש שידורים חוזרים, אבל זה לא זה ...), ורק אז ראיתי את כל הפרק. אני עצוב, כי כל שבוע חיכיתי לפרק חדש. אהבתי את הדמויות, העלילה, המטוסים, אפילו את הרגעים הקשים קיבלתי באהבה - ככה זה כשאוהבים ... ועכשיו, זה נגמר. אני שמח, כי זה סוף טוב. אני אמנם לא כמו בנות הפורום, אבל בכל צופה אדוק של הסדרה יש קמצוץ של שיפריות, בטח כזה שמחכה 9 עונות למימוש היחסים הארם-מאק. אז הם התנשקו (ממש לא משנה אם הייתה לשון), והם מתחתנים, וזה הכי טוב שיכול להיות. בניגוד לכם, אני לא חושב שזה יהרוס אם מישהו יוותר על הקריירה - באהבה עושים ויתורים, והם יודעים שאחרי הכל, זה הגורל שלהם יחד (והארם אמר לה את זה ...). אני יודע שדיוויד וקת'רין לא יכולים לקרוא, אבל תודה לכם על סדרה נפלאה.

Hieros Gamos

New member
אמיר איזה חמוד אתה!!!../images/Emo9.gif

חחח האמת גמני תמיד מעבירה את הפתיחה, בעיקר כי התמונה של הארם לא שונתה כבר שלוש שנים (8, 9, 10 ) וכי אני לא אוהבת את איך שמאק נראית עם השיער אסוף ככה אבל הפעם ראיתי את זה וזה איכשו היה יותר טוב מבדרך כלל חח. ואמיר, בכל זאת, חווה דעתך- היה או לא היה לשון?

גם אני צפיתי בקליפ הפתיחה../images/Emo14.gif

מה שגם אני בד"כ מדלגת עליו... ולמה זה כ"כ נורא להיות בת בפורום? כלומר, זה כאילו מזלזלים ברגש שלנו ובכך שהשיפריות אצלנו היתה ערך כמעט עליון בסדרה. ובכן, אם זה לא היה ערך עליון בסדרה, הסדרה לא היתה נגמרת כך שהסצינה האחרונה לחלוטין היתה של הארם ומאק...זה הרי היה ה- A STORY של הסדרה לאורך כל השנים... אחרי כ"כ הרבה זמן של נידנוב בין אכזבה לכמעט מימוש אני שמחה לומר שאני מאושרת שקיבלתי את הגשמת השיפריות שבעצם אומרת סה"כ ששני האנשים האלו יתוודו אחד מול השני על אהבתם אחד כלפי השני. גם אין ספק שDPB הוא יוצר ענק. אפאחד לא יקח את זה ממנו. הוא וצוות הכותבים שלו עשו את הארם השטרודל הגיבור שהוא בעיננו. הענין של מראהו החיצוני המושלם זה כבר עניין אחר. מבחינת הדמות,אופיה והמאפיינים שלה,היא אחת הדמויות הכי ענקיות,אצילות,מעניקות השראה וכוח שאי פעם נראו בטלויזה. כך לפי דעתי. ההרואיזם שהיתה בהארם רק נתן לנו את ההשראה ורצון לאיך שהיינו רוצים לראות את העולם. הגון, אצילי ,ישר וטוב לב. גם הדמות של מאק היתה ענקית בעניי. היא אישה חזקה, שלא מפחדת מכלום ואמנם היו לה נקודות המשבר שלה ,בהם התמוטטה לחלוטין אבל יצאה יותר מגבר גבר...היא מודל לחיקוי לכל פמיניסטית (שפויה ולא שורפת חזיות..חחח) ואני מאוד אהבתי אותה (כי הטעיות שהיא עשתה היו בגלל DPB לא בגלל שהיא לא רצתה להפשיט את שטרודי ולהראות לו את השדות הירוקים של DC באביב..חחח) בכל אופן, כן אמיר...היא תחסר..והרבה... אגב-יש לי הפתעה בשבילך. פרטים בפרטי

Hieros Gamos

New member
אנחנו כל הזמן בשנים האחרונות קיללנו

את DPB אבל הוא בכלל לא היה מעורב בג'אג... כמעט ולא בכל מקרה. דייויד בלסריו אמר שההתערבות שלו בכמה פרקים האחרונים הייתה יותר גדולה ממה שהוא עשה בג'אג במשך שלוש שנים, מאז שהוא התחיל את NCIS ועוד סידרה...

harmless

New member
ומי את חושבת שרצה את הסידרה

ג'אג סאן דיאגו אם לא דונלד???? הוא אולי לא כתב את הפרקים אבל הוא בהחלט אמר להם מה הכיוון שהוא רוצה שהם ילכו!

harmless

New member
ומי לא רצה לעשות משא ומתן עם דיוויד

???? ומי חשב שאפשר לעשות סידרה בלי הכוכב הראשי? מי התייחס אליו כמו זבל? ועשה אחר כך ספינים מטורפים על מה שבאמת קרה שם??? ומי דחק את הדמות של הארם עד כדי כך שהוא הופיע בפתיחה יותר מאשר הופיע בפרק? בהחלט הייתה לנו סיבה טובה לקלל אותו ולעשות בובות וודו שלו!

Hieros Gamos

New member
דה סוז!

מה לא קנית אחת במבצע שהיה?! ותר- זה לא היה DPB... איי ג'יי התגעגע להארם ורצה שיצא איתו לסיבוב איצטדיונים
לא אבל ברור...ראית מה שהוא אמר? חחח קראתי איפשו שדייויד נעלב ממנו ואמר שהוא לא אוהב אותו חחח לא מתאים כל כך לדייויד להתייחס לאידיוט אבל בקטנה

למעלה