Its time for some final words

Its time for some final words../images/Emo14.gif

כן. עכשיו הגיע תורי לסכם. אני מנסה לחשוב ממש טוב על כל מילה שאני אכתוב לכם עכשיו כאן, כי אני רוצה שזה ישקף באמת כל מה שאני חושבת על הסדרה הזו, ועל כל מה שסביבה. אני רוצה לומר לכולכם, שכל רגע, שהשקעתי מזמני בשביל הסדרה הזו היה שווה. כל זמן אפיה, כל זמן הכנת עוד קליפ שיפרי או שטרודלי ,כל חיפוש עוד פיסות מידע על מה הפרק הבא יביא וכמובן, כל רגע שהייתי איתכם פה , קרוב לשנתיים. כל זה היה שווה. קיבלתי את הפיינל אותו ייחלתי לקבל, מכל בחינה אפשרית. אני לא חושבת שאפשר לסכם את הפיינל הזה במילה אחרת מאשר קסום ובהחלט, בהחלט מתגמל. בסקר ששאלתי אתכם איזו עונה של ג'אג אהבתם יותר מכל, לא משנה איזו עונה בחרתם, חלקכם ציינתם גם למה. אני לא בחרתי בסקר. ולא סתם. אני באמת, אבל באמת לא מסוגלת להגיד שעונה אחת היתה יותר או פחות אהובה עליי מהשניה. כן היו ה-רבה דברים שהייתי רוצה שיראו אחרת במהלך העונות. העונה ה9 היתה קטסטרופית לנו השיפרים, בעונה ה10 נכנסו עם הראש בקיר בגלל שלא הראו לנו מספיק את הכוכב האמיתי של הסדרה ויללנו בצדק. עונה 8 כמובן היתה די חסרת חחים עונה 7 היתה די מגניבה אבל בכל זאת...לא יכולה להגיד שהיא העדיפה...עונה 6...הו מה אפשר להוסיף על עונה 6? אני חושבת שבעונה הזו DPB באמת סבל הכי הרבה כי זו היתה העונה עם מס' הפרקים הגדול ביותר מבחינה שיפרית...עונה 5 היתה סבבה כי ראינו את הארם כל כך יפה במדי טיסה
ועונה 4 ו3 היו כל כך אופיניות למה שבגללו התאהבנו בג'אג... ו..עונה 2...ובכן..עונה 2 היתה הכי קרובה לכך שאני כן אצביע בסופו של דבר בסקר. עונה 2 היתה כל כך מגוכחת מבחינת אפקטים ותסריט כל כך לא הגיוני לעיתים(כן, הארם קופץ על מסוק בשביל להציל את מאק...חחח כן...תלוי באוויר כככה..הולך מכות 50 מטר מעל הקרקע כשהוא תלוי באויר...
קטעים איתם) אבל ...וזה האבל הכי גדול שיש, זו העונה בה התאהבתי בג'אג, נתפסתי כמו מסטיק עקשן שלעולם מסרב לרדת... פשוט נפלתי שבי. תודה לאל שכך...אחרת לא הייתי עוברת חוויות כל כך מצחיקות הן בגלל הסדרה הקסומה הזו והן בגללכם אנשים מצחיקים ומאוד יקרים. מספיק לבלבל לכם את השכל ואני באמת אתיחס למה שהיה בפיינל. טוב, מיותר לומר, בלי להתבייש , שבכיתי כמו ילדה קטנה. זה היה פשוט מושלם מכל בחינה אפשרית. הפלאשבקים(שסוף סוף קיבלנו -בלי סוף רע ומדכא אחריהם!) הפלאשבקים היו כל כך במקום, הראו באמת את רוב אבני הדרך של הארם ומאק, את העיקריים שבהם. המשפט של הארם, שהוא היה צריך DEAD LINE היה כ"כ נכון כנראה... הנשיקה היתה מדהימה, הקרבה היתה כ"כ אמיתית, החיבוק האהבה...אני מניחה שאני מעורפלת מעט כרגע ושוכחת מלא דברים... דבר אחד בטוח, אני כ"כ מודה על הערב המקרי הזה שהתישבתי במקרה בלילה וראיתי ב22:35 את הפרק "code blue" משם , זו היתה התמכרות, שאוי ואבוי אם היו מנסים לגמול אותי ממנה. אף פעם לא התמכרתי לסדרה, לא עברתי כזו חוויה, וזה היה שווה כל רגע. אז מאק ,באד ,איג'יי וכמובן כל השאר שהיו די חשובים... הם תמיד יהיו הכוכבים שלי.תמיד אסתכל בנוסטלגיה מנצנצת על כל פרק של ג'אג , כן, אפילו על בומרנג. והארם...הארם תמיד יהיה הגיבור שלי. תודה לג'אג.היא תחסר לי עוד הרבה.
BTW....אני בטח עוד אברבר הרבה אחרי שאני אצא קצת מההלם השוק והכאב שזו היתה הפעם האחרונה בהחלט שראיתי ג'אג. אל תדאגו..חחח אני עוד אתייחס לפיינל הזה בהרחבה ואתם תהיו חייבים לקרוא את כל ההודעות שלי!

Hieros Gamos

New member
הא?!

פעם אחרונה בהחלט שראית ג'אג?! על מה לעזאזל את מדברת אישה?! שמעת פעם את המונח שידורים חוזרים?!?!
אבל אני יודעת שהתכוונת לפרק חדש...חח פשוט הייתי חייבת לציין את זה... וחוצמזה..סוז אני חושבת שאת הבנאדם היחיד שיכול לסכם את הפרק... אני לא יכולה כי אני חושבת שאני אתחיל מהסוף ואעצור בנשיקה ואז אתחיל לפזר תאוריות ולשקוע בחלומות ולצעוק שאני שונאת את מאק כי אני רוצה להיות במקומה חחח....חוצמזה שסיכומים שלי על פרקים כאלה הם סיכומים הרבה יותר מדי ארוכים וחלק מהאנשים פה *אהמ גיל* לא כל כך מבינים מה שאני רושמת גם אם זאת הודעה מאוד קצרה... ובנוסף לכל את ואמיר היחידים שמשתמשים בשפה נורמלית בלי הרבה קיצורים בפורום חיחי
טוב אני חושבת שנעשה עוד אינסטנט ריפליי של הכמה דקות האחרונות ואז יש את הפרק עם סטוארט דנסטון...חחח זה פרק שמזכיר לי את Like a sad song כי הארם מזכיר את המקרה שם.. גאד מתי יצא החלק השלישי של הפאקינג דבר הזה?!?! *נ.ב. גיליתי מתי יש לי מתכונת מחר
*

Hieros Gamos

New member
אוקיי הניסוח הנכון למשפט-

what put that smile on your face?! well just had sex after 3 years in a monastery
הסיבה היחידה שאני רואה לעובדה שהוא לא היה עם אפחת...

harmless

New member
עוד שאלה

12 שעות לפני שהם עוברים תפקיד. אם מאק לא הייתה מגיעה לדירה של הארם, האם הוא היה נוקט יוזמה והולך אליה בשביל לדבר???

Hieros Gamos

New member
אמממ אחרי מה שהוא אמר למייקי

לא אקרא לו מייק! זה בלאכס...שונאת אותו בכל מקרה... נראה לי שכן...אבל בטח ממש ברגע האחרון... כן. הוא היה הולך חח

הרגע ראיתי../images/Emo14.gif

אני הולכת לראות שוב משום מה לא ראיתי לשון כמו שתרי וגל אומרות שהייתה מעורבת שם

צר לי לאכזב אבל

לא הייה שם שום התערבות של לשון
למרות זאת אני צריכה
אחרי הפרק הזה הלב שלי הפסיק לפעום

../images/Emo58.gif

כמה דברים בקשר לפרק... לפי דעתי היה יותר מדי זמן מסך עם ווקויק והיו צריכים להראות את הארם מקבל את הקפטן ובכלל כל הנושא שלו ושל מאק השאירו לדקות אחרונות של הפרק נכון שהכי חשוב בעיני השיפרים שהם ביחד ומתחתנים וכו' אבל היה חסר משהו אני לא יודעת איך להסביר את ואני לא מתכוונת לקטעים סקסים , ואני חושבת שהיו צריכים לתת להארם לעשות את הצד כלפי מאק ולא ההפך שלא תבינו לא נכון נהנתי מאוד מכמה דקות אחרונות של הפרק פשוט אני חושבת שכולם ציפו קצת ליותר כי בכל זאת משכו את כל הסיפור הזה ביניהם 9 שנים

טלמ

New member
זה לא מוסיף עניין לסוף

זה לא סוף שעוד 10 שנים אני אזכור

טלי את צודקת,היה יותר מידי זמן

לויקואיכס, משהו שלא היו צריכים לעשות בפרק אחרון לגמרי אחרי 10 שנים... וכן, היינו צריכים לקבל יותר הארם ומק ללא כל ספק. אבל..מה אני אגיד לך...תודה לאל שזה נגמר ככה ולא המשיכו עונה 11 וגם את הכמה שניות יקרות האלו לא היינו מקבלים... כמו שאמיר אמר משהו לפני כמה ימים..זה כמו אוכל לעניים...כואב,אבל נכון.

harmless

New member
אומנם מאק באה אליו לדירה אבל

הארם הוא זה שבהחלט עשה את הצעד. הוא זה שישר אמר לה איך הוא מרגיש, הוא זה שאמר לה שהוא אוהב אותה והוא זה שהציע נישואין. נראה לי שכשהיא באה אליו לדירה היא בהחלט לא ציפתה למה שהיא קיבלה. וחוץ מזה למה הארם היה צריך לעשות את הצעד מלכתחילה? הוא רדף אחריה מעונה 7 (סוף עונה 6) והיא דחקה אותו. הוא אמר לה שהוא רוצה להיות חלק מהחיים שלה, היא זאת שהייתה צריכה לבוא ולהגיד מה היא רוצה. ועדיין הוא זה שאמר איך הוא מרגיש ולא היא. אז ככה שאם הטענה הזאת שלך אני ממש לא מסכימה. לסיכום, לא הארם היה צריך לעשות את הצעד אבל הוא בהחלט זה שעשה אותו. אפשר להתפשר ולהגיד שהם נפגשו באמצע.

THEchosen1

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo15.gif- זה לא באג זה ג'אג

לפני כמה זמן חשבתי לעצמי , אנחנו במילא בעונה אחרונה , תחכי עד לפרק סיום הסדרה ותגידי את מה שהיה לך כל כך הזמן זמן בבטן לגבי כל המערכת יחסים שלהם , כל הסדרה ממש ה-כ-ל - ויש המון לדבר עליו . אבל משהו בלתי צפיו קרה לי , סיימתי לפני 10 דקות לראות את הפרק ואני לא מוצאת מילים לתאר כלום . כלום . אולי כי זה היה מעין קלוזר כמו שרציתי ואולי זה סגר הרבה שאלות אבל הסוף הזה ... אחחחח ... הסוף , הוכיח וואנס אגיין איך אוהבים להשאיר קצוות פתוחים בסדרה הזאת וזה מה שעושה אותה כל כך מעניינת אני חושבת . הרגע זה הכה בי .. הרי כל הזמן היו זורקים לי , "איך יש לך כל כך הרבה סבלנות?" "איך את מסוגלת עדין לראות את זה" ואני בעצמי לא הבנתי , תמיד היה משהו שהחזיר אותי - ואני לא מאלה שעוקבים אחרי סדרה במשך כל כך הרבה זמן - אז זה בעצם מה שהחזיר אותי , החוסר ידידעה , הסקרנות שאי אפשר להתכחש לה ובעונות החדשות (יחסית) גם הדמויות המשעשעות והפרקים המצחיקים , כמו what if - שממש נחרט בזיכרוני ובזיכרון הספות והרצפות בסלון שלי . בקשר לפרק - הטענה הכי גדולה שלי היא שכשמאק הגיעה לדירה של הארם , והם התנשקו , אז בסדר אולי המיטה שלו היתה מבולגנת , אולי היו עליה ארגזים , משקולות בובת מין מתנפחת אבל -------------> הלווווווווו הייתה שם ספה שחורה ברקע שהייתה יותר מפנויה ויותר מזמינה ! יכלו למשוך את זה טיפה יותר .. *כנראה שתאוריית הכתף החשופה התנפצה לרסיסים . לפחות ממה שהראו ! ועוד משהו , אני חובבת פלאשבקים וממש אהבתי את זה שהם השאירו צבע רק עליהם בפלאשבקים וכל הסביבה הייתה ב"שחור-לבן" , זה באמת הראה ששניהם מתמקדים אחד בשני ושניהם חושבים אחד על השני . זה היה חמוד לאללה שהוא התחיל לחשוב עליהם ואז סיימו את הפלאשבק בה כאילו שגם היא חשבה על אותו הרגע באותו הזמן - יש את המשפט הזה שאומר שבלילה כשירח יוצא אם מישהו "מחבר" קו אחד איתו(עם האצבע)ומישהו אחר במקום אחר גם "מחבר" קו עם הירח זה הופך אותם להיות באותו המקום . אז לא יודעת למה אבל זה קפץ לי לראש כשראיתי את הפלאשבקים . ועוד משהו חשוב שרציתי להגיד (אני בשוק שהכל חוזר אליי) זה שבעונות 4,5,6 מאק זאת שדחפה את כל הקטע השיפרי , והיא זאת שהקריבה ורצתה לדבר על זה והוא זה שדחף אותה ממנו ! שמעתי פה המון הכפשות עליה בקטע הזה וזה לא נכון ! אפילו בתחילת עונה 7 הוא צחק עם סטרג'ס על האקסים שלה וטוב שהיא לא שמעה , אז בלי טעויות , מתי שהוא נזכר בה והתחיל עם כל ההערות השיפריות והמחשבות - תורה היה לדחוף אותו והיא אפילו ניסתה להתגבר עליו כי היה ברור מהעונות הקודמות שהוא לא מוכן להשתחרר -עדיין . לשם הפרוטוקול , אני לא באה להתווכח על מי היה צודק מי לא פשוט המון הערות שנאמרו עליה היו לא מוצדקות . אני מאוד מאוד אוהבת אותה. גם כשהיא עשתה שטויות וגם כשהוא עשה שטויות אהבתי את שניהם . אז פה בא לסיומו מסע של 9 עונות (10 בשבילו) , אני ממש אתגעגע להערות הקומיות של באד , הוא היה חתיכת קומיק רליף , הרייאט - שמהערכת היחסים שלה עם באד הייתה כל כך חזקה לאורך כל הזמן הזה . זה דיי מצחיק מבחינת הקריירה מאק והארם יכולים ללמד אותם המון , אבל מבחינת רגשית הם לא עולים עליהם , לפחות בנתיים . - חבל שלא הביאו את איי ג'יי , אני בטוחה שאם הם היו בטוחים אז שהסדרה תסתיים היו דואגים ליותר זמן מסך של ה"וותיקים" ולא היו דוחפים את הקטע עם ווקו-ביץ' (וואי הכי לא קשור לעולם !) , את סטרג'ס אף פעם לא חיבבתי כך שאין לי הרבה מה להגיד עליו , מאדי וקלואי היו תוספות רעננות לסדרה - אהבתי ! ואהבתי הכללללללל - חוץ מוואב אני אוהבת את הסדרה ולנצח היא תישאר בליבי וכמוכם אני מאוד אתגעגע Fair Winds and Following Seas

למעלה