גאגית מאוהבת
New member
Its time for some final words../images/Emo14.gif
כן. עכשיו הגיע תורי לסכם. אני מנסה לחשוב ממש טוב על כל מילה שאני אכתוב לכם עכשיו כאן, כי אני רוצה שזה ישקף באמת כל מה שאני חושבת על הסדרה הזו, ועל כל מה שסביבה. אני רוצה לומר לכולכם, שכל רגע, שהשקעתי מזמני בשביל הסדרה הזו היה שווה. כל זמן אפיה, כל זמן הכנת עוד קליפ שיפרי או שטרודלי ,כל חיפוש עוד פיסות מידע על מה הפרק הבא יביא וכמובן, כל רגע שהייתי איתכם פה , קרוב לשנתיים. כל זה היה שווה. קיבלתי את הפיינל אותו ייחלתי לקבל, מכל בחינה אפשרית. אני לא חושבת שאפשר לסכם את הפיינל הזה במילה אחרת מאשר קסום ובהחלט, בהחלט מתגמל. בסקר ששאלתי אתכם איזו עונה של ג'אג אהבתם יותר מכל, לא משנה איזו עונה בחרתם, חלקכם ציינתם גם למה. אני לא בחרתי בסקר. ולא סתם. אני באמת, אבל באמת לא מסוגלת להגיד שעונה אחת היתה יותר או פחות אהובה עליי מהשניה. כן היו ה-רבה דברים שהייתי רוצה שיראו אחרת במהלך העונות. העונה ה9 היתה קטסטרופית לנו השיפרים, בעונה ה10 נכנסו עם הראש בקיר בגלל שלא הראו לנו מספיק את הכוכב האמיתי של הסדרה ויללנו בצדק. עונה 8 כמובן היתה די חסרת חחים עונה 7 היתה די מגניבה אבל בכל זאת...לא יכולה להגיד שהיא העדיפה...עונה 6...הו מה אפשר להוסיף על עונה 6? אני חושבת שבעונה הזו DPB באמת סבל הכי הרבה כי זו היתה העונה עם מס' הפרקים הגדול ביותר מבחינה שיפרית...עונה 5 היתה סבבה כי ראינו את הארם כל כך יפה במדי טיסה
ועונה 4 ו3 היו כל כך אופיניות למה שבגללו התאהבנו בג'אג... ו..עונה 2...ובכן..עונה 2 היתה הכי קרובה לכך שאני כן אצביע בסופו של דבר בסקר. עונה 2 היתה כל כך מגוכחת מבחינת אפקטים ותסריט כל כך לא הגיוני לעיתים(כן, הארם קופץ על מסוק בשביל להציל את מאק...חחח כן...תלוי באוויר כככה..הולך מכות 50 מטר מעל הקרקע כשהוא תלוי באויר...
קטעים איתם) אבל ...וזה האבל הכי גדול שיש, זו העונה בה התאהבתי בג'אג, נתפסתי כמו מסטיק עקשן שלעולם מסרב לרדת... פשוט נפלתי שבי. תודה לאל שכך...אחרת לא הייתי עוברת חוויות כל כך מצחיקות הן בגלל הסדרה הקסומה הזו והן בגללכם אנשים מצחיקים ומאוד יקרים. מספיק לבלבל לכם את השכל ואני באמת אתיחס למה שהיה בפיינל. טוב, מיותר לומר, בלי להתבייש , שבכיתי כמו ילדה קטנה. זה היה פשוט מושלם מכל בחינה אפשרית. הפלאשבקים(שסוף סוף קיבלנו -בלי סוף רע ומדכא אחריהם!) הפלאשבקים היו כל כך במקום, הראו באמת את רוב אבני הדרך של הארם ומאק, את העיקריים שבהם. המשפט של הארם, שהוא היה צריך DEAD LINE היה כ"כ נכון כנראה... הנשיקה היתה מדהימה, הקרבה היתה כ"כ אמיתית, החיבוק האהבה...אני מניחה שאני מעורפלת מעט כרגע ושוכחת מלא דברים... דבר אחד בטוח, אני כ"כ מודה על הערב המקרי הזה שהתישבתי במקרה בלילה וראיתי ב22:35 את הפרק "code blue" משם , זו היתה התמכרות, שאוי ואבוי אם היו מנסים לגמול אותי ממנה. אף פעם לא התמכרתי לסדרה, לא עברתי כזו חוויה, וזה היה שווה כל רגע. אז מאק ,באד ,איג'יי וכמובן כל השאר שהיו די חשובים... הם תמיד יהיו הכוכבים שלי.תמיד אסתכל בנוסטלגיה מנצנצת על כל פרק של ג'אג , כן, אפילו על בומרנג. והארם...הארם תמיד יהיה הגיבור שלי. תודה לג'אג.היא תחסר לי עוד הרבה.
BTW....אני בטח עוד אברבר הרבה אחרי שאני אצא קצת מההלם השוק והכאב שזו היתה הפעם האחרונה בהחלט שראיתי ג'אג. אל תדאגו..חחח אני עוד אתייחס לפיינל הזה בהרחבה ואתם תהיו חייבים לקרוא את כל ההודעות שלי!
כן. עכשיו הגיע תורי לסכם. אני מנסה לחשוב ממש טוב על כל מילה שאני אכתוב לכם עכשיו כאן, כי אני רוצה שזה ישקף באמת כל מה שאני חושבת על הסדרה הזו, ועל כל מה שסביבה. אני רוצה לומר לכולכם, שכל רגע, שהשקעתי מזמני בשביל הסדרה הזו היה שווה. כל זמן אפיה, כל זמן הכנת עוד קליפ שיפרי או שטרודלי ,כל חיפוש עוד פיסות מידע על מה הפרק הבא יביא וכמובן, כל רגע שהייתי איתכם פה , קרוב לשנתיים. כל זה היה שווה. קיבלתי את הפיינל אותו ייחלתי לקבל, מכל בחינה אפשרית. אני לא חושבת שאפשר לסכם את הפיינל הזה במילה אחרת מאשר קסום ובהחלט, בהחלט מתגמל. בסקר ששאלתי אתכם איזו עונה של ג'אג אהבתם יותר מכל, לא משנה איזו עונה בחרתם, חלקכם ציינתם גם למה. אני לא בחרתי בסקר. ולא סתם. אני באמת, אבל באמת לא מסוגלת להגיד שעונה אחת היתה יותר או פחות אהובה עליי מהשניה. כן היו ה-רבה דברים שהייתי רוצה שיראו אחרת במהלך העונות. העונה ה9 היתה קטסטרופית לנו השיפרים, בעונה ה10 נכנסו עם הראש בקיר בגלל שלא הראו לנו מספיק את הכוכב האמיתי של הסדרה ויללנו בצדק. עונה 8 כמובן היתה די חסרת חחים עונה 7 היתה די מגניבה אבל בכל זאת...לא יכולה להגיד שהיא העדיפה...עונה 6...הו מה אפשר להוסיף על עונה 6? אני חושבת שבעונה הזו DPB באמת סבל הכי הרבה כי זו היתה העונה עם מס' הפרקים הגדול ביותר מבחינה שיפרית...עונה 5 היתה סבבה כי ראינו את הארם כל כך יפה במדי טיסה