It's that time of the year again... פרוייקטים

ahillel

New member
הם גם לא יכולים לתת פייט חזרה

אנחנו אותו הומוסאפיאנס שחי כבר מליוני שנים. הסיבה היחידה שביפן אוכלים לוויתנים ולא לוויתנים אוכלים סושי של יפנים מגולגלים באורז, זה כי האבולוציה נתנה להומוסאפיאנס מוח מספיק חזק שידע במהלך מליוני השנים האלה להמציא טכנולוגיות כמו צלצל לציד לוויתנים. הצלצל הומצא לפני 1000 שנה. שינויים אבולוציוניים אורכים מליוני שנים ולכן לא ניתן לצפות שהלוויתנים יתנו פייט לנוכח המצאה כזאת או אחרת של בן אנוש... "כאשר מדובר בעקה שנמשכת לאורך זמן גם הדורות הבאים מראש נולדים בגרסה "מצומקת"..." - זאת אבולוציה. שינוי בDNA כתוצאה מהתנוונות ממושכת מחוסר שימוש לאורך דורות, הוא מה שגורם לכך שצאצאי האורגניזם יוולדו מחדש עם "תיקונים" שירשו מהוריהם. אם ההומוספיאנס היה נולד עם זנב, ובמהלך 120 שנות חייו זנב זה היה מתנוון ונושר או מצטמק, אז לא היה ניתן לקרוא לזה אבולוציה. אבל בגלל שהזנב בכלל לא קיים יותר (למעט שריד יחיד- עצם הזנב), אז ניתן לומר בפירוש שזה היה תהליך אבולוציוני וסביר להניח שנמשך עשרות מליוני שנים.

ahillel

New member
אני גם לא חקרתי לעומק

אני רק יודע שמי שכן חקרו לעומק הגיעו למסקנה שזה לא מוטציות אקראיות אלא מוטציות מחושבות. אין לי קישורים למאמרים מקצועיים בנושא. זה לא עד כדי כך מעסיק אותי כדי לחפש קישורים כאלה...

Striderh10

New member
אני כרגע עובד על תכונה בFlex ל EA

אנחנו עוד שנייה מסיימים את התוכנה שאיתה מעצבים חולצות לקבוצות בNBA. חשבתי בהתחלה שזה יילך ישר למשחק אבל מבחינה טכנית ייקח יותר מדי זמן להעביר את זה. בכל אופן עוד מעט סיימנו ואם בא לכם לראות תלכו לאתר של NBA09 בעוד שבוע וחצי ככה וזה כבר יהיה שם. הדבר הבא שאני עובד עליו זה כנראה לפתוח חברה עם האנשים שעבדתי איתם על הפרוייקט גמר. אנחנו ניקח את המשחק שעשינו, נשפצר אותו, נהפוך אותו למשחק מלא ואז נשים אותו ב Xbox live arcade. אני עדיין צריך לעשות עבודת מחקר איך להעביר פלאש ל XBOX360, וזה אפשרי (אני לא יודע אם אתם מכירים את המשחק Castle crashers), בכל אופן יש לי את הקשרים הנכונים כדי לעשות את המחקר הזה. אנחנו בנוסף גם מבקשים מענק מהממשלה הקנדית כדי לפתוח את החברה, ברגע המציגים להם את הטכנולוגיה ושאנחנו כבר חצי דרך שם, אז הם יתנו תקציב של חצי שנה לפיתוח. נקווה לטוב, תחזיקו לי אצבעות.

De-Panther

New member
בהצלחה! ואיך בדיוק עובד עניין המענק הממשלתי..

בקנדה? הבנתי שבארץ מענק ממשלתי(מהמדען הראשי, ולא לפיתוח משחקים, מזה אפשר לשכוח, אלא לפיתוח טכנולוגיות) גורם לזה שהחברה תהיה משועבדת למדינה במובנים מסוימים. מה הקטץ' שיש בעניין בקנדה?

Striderh10

New member
באמת אחלה שאלה

ויש גם אחלה תשובה, הקטץ הוא שצריך בסוף לשים תווית ובקרדיטס של Made in Canada, בטלוויזיה פה למשל יש הרבה Cartoons שממומנים מהממשלה, אני רואה בסוף כל תוכנית את הלייבל הזה בסוף. בכל אופן אחד מהמורים בבית ספר, שיש לו נסיון של 20 שנה בפיתוח, אמר לנו שיש חבר'ה ליד הבית ספר שעובדים על מנוע של משחק כבר שנים והוא לא שווה משהו, את המימון הם קיבלו מהממשלה. המורה אמר לנו שאם הם יכולים לעשות את זה ויש לנו את הטכנולוגיה כדי להוכיח שנחנו בחצי דרך שם, אז יש סיכוי גדול מאוד שייתנו לנו מענק. הקנדים מנסים להיות מעצמה כשזה מגיע למולטימדיה, ואם אנחנו יכולים לעזור בזה??? למה לא?

De-Panther

New member
אני חושב יותר בכיוון, אם אתם יכולים להעזר בזה

ולא אם אתם יכולים לעזור
אהבתי את הרעיון של תווית מייד אין קנדה. זה אחלה יחסי ציבור. זה עדיף מלשלם לפרסומאים וכאלה

Tiger 2

New member
אני חייב להזהיר אותך

גם אני מפתח משחקים בפלאש ויצא לי לבדוק את העניין, אז לפני שאתם עובדים הרבה על המשחק הייתי במקומך קודם כל בודק בוודאות האם יש דרך לשים אותו ב-XBOX למרות שהוא בפלאש, אני לא בטוח עד כמה זה אפשרי בלי שהמשתמש XBOX עצמו יצטרך לשנות דברים במכשיר, כמובן שאני מקווה מאוד שאני טועה כי זה יעזור לי הרבה אם אני אוכל להתחיל לשים משחקי פלאש באקסבוקס. לגבי CASTLE CRASHERS ספציפית, יצא לי לברר כי גם אני התעניינתי - אני לא בטוח עד כמה הוא נעשה בפלאש, למרות הגרפיקה שלו שממש נראית כאילו הוא כן. כמובן שאתה עדיין יכול לעשות כסף מלהפיץ את המשחק בתור משחק פלאש באינטרנט מספונסרים ופירסומות, אולי אפילו לעשות MICROTRANSACTIONS לאנשים שרוצים את הגרסה המלאה, במקום למכור אותו ב-XBOX.

Striderh10

New member
אני עושה את העבודת מחקר סביב זה.

יש לנו שתי אלטרנטיבות, או אקסבוקס או Steam. יש לי את הקשרים הנכונים כדי ללמוד איך בדיוק בונים משחקים ל XBOX Live מבחינה טכנית, יש למורה שלי בבית ספר שעכשיו אני עובד איתו, חברים שעבדו על משחק לXbox Live, המשחק נראה כמו פלאש, יכול שזה כן או לא. בכל אופן אם אנחנו מקבלים את המענק זה אומר שאנחנו נעבוד במשרה מלאה רק כדי להפוך את המשחק למשהו שיכול לרוץ על האקסבוקס, וזה בסדר, ייקח זמן אבל ככה זה בתעשייה. אני חושב שהרבה יותר קל למכור על האקס בוקס לייב מאשר על המחשב, דבר ראשון אנשים בצפון אמריקה יכולים לקנות כרטיסי מילוי של מייקרוסופט כדי לקנות את המשחק, זה פסיכולוגית הרבה יותר פשוט לעשות, לילדים שאין כרטיס אשראי יכולים ללכת ולקנות ככה את המשחק שלנו. בשורה התחתונה אני אומר שהאקסבוקס נהייה הרבה יותר נגיש מאשר הפלטופרמות האחרות כזה מגיע למשחקים בגודל של המשחק שלנו.

Tiger 2

New member
אתה צודק

בכל מה שכתבת לגבי כדאיות מכירת המשחק באקסבוקס, ולכן אני מקווה שבאמת תצליחו. אני אישית גם אשמח לשמוע אם הצלחתם ואיך, כי גם אני מתעסק בנושא, חוץ מזה אני גם מתכנן הגירה לקנדה אז בכלל :).

Striderh10

New member
וואלה?

אתה מתכוון להגיע לכאן? אם אתה רוצה לעבוד בתעשייה המקום הכי טוב זה וונקובר, גם מזג אוויר סביר וגם סביבה מאוד נחמדה. והרבה סיניות אם אתה בקטע.

Tiger 2

New member
בתור התחלה

אני מתכוון להגיע קודם כל לטורונטו, שם גרה מישהי שאני מכיר והיא אמרה לי שאם אני רוצה אני יכול להיות שם. ומשם נראה, נקווה לטוב, ואני האמת הרבה יותר בקטע של קנדיות מקומיות
בכל מקרה מדובר על עוד שנה כשאני אשתחרר

למעלה