it's show time

shay keran21

New member
בלי נדר מאמוש נשב פעם הבאה..לא חייב ביחד

אפשר בשולחנות נצמדות..זה הינו אך...זה פשוט תענוג אך גם מסוכן
לשבת כזה קרוב...ספיציפית בהופעה קרן לבשה בוגד מסוכן ביותר...בגד מסוכן..אואואו מסוכן......אנשים,תבינו מי שיקרא,שלא יבין לא נכוןלא לשכוח שאני גיי..חחח) אני ממש לא שטחי,אבל כל הסקסיות שנוטפת מקרן לאחרונה....בהופעות..זה כאילו כ"כ כ"כ מדהים...זה פשוט וואואו....קרן לא מביישת אף דוגמנית..היא אפילו עולה עליהין..כפי שרשמתי בעבר..קרן התברכה בכל המתנות האיפשריות..למה לא לנצל את כולן בהופעות..מי שיהיה בהופעה ויאמר שהוא לא נהנה-פשוט לא אאמין לו..אי אפשר להישאר אדיר ל"דבר" הזה,למכלול הזה,שנקרא "קרן פלס" שכחתי לרשום גם את הביצוע המדהים ל"סאני" ששרה עם "רן דנקר" המדהים(אולי שמישו יכיר בנינו!!?? חחחחח סתם סתם) האומנם לא אהבתי את החיבור בין הקולות שלהם..אבל זה היה כ"כ מרגש..שניהם בנפרד היו על קלידים..הוא מקדימה יותר והיא בצד כזה...ממש מעין קליפ...זה היה מושלם....וכמובן לפי השיר אמרה שהשיר על בעלה תומר...מבטיח שאם אזכר בעוד משו ארשום...

sp400

New member
אני מצטער אבל זה המקום הקבוע שלי אני לא מוותר

shay keran21

New member
מה אתה אתה אומר חמוד!! חחחח חוץ מזה

אתה לא תבוא כל הופעה...חחחחחח חוץ מזה נסתדר...

sp400

New member
תקשיב לי ותקשיב לי טוב אני וקרן סגרנו

שאני אהיה מעתה והלך המעקה האנושי שלה חחחח סתם כל עוד אני לא שם אתה יכול לחמם לי את הכיסא ולמה יש לי תחושה שאני גם בא ב 31????

shay keran21

New member
תצחקי תצחקי..אני אתאבד על המקום..חח סתם

מצידי תבוא..יהיה כיף איתך....נשתעשע

I מ י ר ב I

New member
כל הלהקה אדירה

המתופף גם אדיר והרג אותי כל ההופעה.שאני רואה אותו אני ישר נזכרת ב'הנה עיר'.

shay keran21

New member
את זוכרת את השמות של כל הנגנים?

אם כן תרשמי לי....אי אפשר כבר עם הכינויים האלו..למרות ששוב-"רן דנקר" יותר יפה מהמקור...פשוט יצור מושלם
חחחחחחחח

I מ י ר ב I

New member
מגיע להם פרגון ענק...

נגנים: יונתן חרפק- תופים, רועי דותן- גיטרות , אודי שמחון- גיטרות, נועם ורדי- בס, עמרי בר- פסנתר

shay keran21

New member
עמרי בררררר תעשה לי תאומיםםם../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

חחחחחחחחחח תודה!! זה פשוט לא ייאמן החיבור של קרן איתם בזמן כה קצר..וזה כזה לא ברור מאליו...מוזר שהם צעירים..כי לפי מה שהבנתי הם היו או עודנם הנגנים של יהודית...אז מה...כאלו מסקרן....

I מ י ר ב I

New member
לפי מה שאני רואה באתר הבמה

הם לא מנגנים עם יהודית..אבל אולי הכירה אותם דרכה.

shay keran21

New member
אהה אוקיי...נחמד...באמת..מוכשרים בטירוף..נכון

שאני מתגעגע לדאחקות ולשיחות של מיקי וקרן..ובכלל..קרן בעבר הייתה מדברת הרבה יותר..זה מה שקורה ששכל שיעברו השנים יהיה לקרן יותר ויותר שירים...ולא יהיה זמן לדבר...אבל קרן חייבת לדבר ולספר סיפורים..כי כזו היא...אני עדיין מחכה למופע סטנדאפ שלה ושל מירי

blackfield2

New member
ההוא עם הפאות לחיים בצורת משולשים-

זה רועי או נועם? בכל מקרה, הוא אחד הנחמדים!! הוא נתן לי אתמול את האקורדים של כל היתר חולף, וחוץ מבכלי זמר עם קסם וסיוון לא יצא לי עוד הזדמנות להיות על הגיטרה ולנגן את זה. חח (גם כן, בכלי זמר ניגנתי את זה כמו נכה חחח) יונתן המתופף ממש חמוד!

סטייליש

New member
להות בנאלית ולעשות כותרת : "ווואוו"?

כנראה שעוד לא קם זה שימציא מילה נכונה יותר לתאר את ההופעה אתמול! אחרי כמעט חצי שנה (בערך..) שלא היתי בהופעה ולאר איתי את קרן בהופעה היה לי מדהים. באתי נטולת ציפיות.. ללא כל הרגשה, לחץ, התרגשות, אנדרנלין ועוד.. לא כמו בדר"כ לא יודעת למה חששתי שלא תיהיה הופעה טובה ובגלל כל זה הכל התעצם! לא היה ביצוע אחד שלא אהבתי כולם היו עוצרי נשימה מהישנים ועד החדשים אין ספק שרצה הביתה השאיר אותי פעורת פה אפילו לשיר לא יכולתי זה אחד השירים האהובים עליי מאז ומתמיד והיה לו ביצוע פשוט מושלם סופסוף באמת נכנס בו הרגש שצריך היה להיות שם והוא קיבל את המשמעות שהגיעה לו. קרן, את גדולה מהחיים! כשקרן ביקשה שנעמוד רציתי לקפוץ מהכיסא ובהחלט להיות הראשונה שנעמדת כי כל הופעה אבל כל הופעה אני והחברות שאיתי לשולחן מתות לקום לרקוד כשיש את פז'ו ואת בא לשכונה (בזמנו..) והפעם כשסוף סוף מה שרציתי קרה זה היה כייף אדיר! חיכיתי שיקום אדם או שניים וזינקתי מהכיסא! היה כייף לרקוד ולשיר ולהשתולל והאנדרנלין.. זרם בדם. הייתי עם דורון, קסם, ואליוש ונהנתי איתם מאד! אני לא יודעת אם שמתם לב אבל אחרי שקרן עלתה על השולחן נתנו לה קצת פוקוס ואני ואליוש נעמדנו על הכסאות ממש לכמה שניות כי מלצרי זאפה ביקשו שנרד.. בקיצור ולעניין זאת הייתה אחת ההופעות הטובות שהייתי בה ובהחלט אחלה פתיחה לסבב חדש שאם חשבתי שאגיע בו להופעה או שתיים עכשיו אני יודעת שבטוח אגיח לכמה נוספות. פתיחת שבוע נהדרת. על מה שהיה אחרי ההופעה אין אפילו טעם לדבר כי הייתי בעננים. לא תיהיה עוד אחת כמו קרן. מתה עלייה.

סטייליש

New member
ואיך שכחתי..

ההרכב החדש עושה רק טוב, לנו, לקרן ולמוזיקה. כולם חתיכים ומוכשרים! רואים שלקרן כייף על הבמה יחד איתם!

סתיוי17

New member
מוחעחעחעחע סתיו היתה פה והמשתמש שלה פתוח...

חחחחחחחח גאון את דוסית בשקל!

למעלה