קרן קרן קרן קרן....וחשבתי שכבר לא אופתע
דבר ראשון לפני שאני מתחיל..יש לי התנצלות אדירה כלפיי קרן עצמה אפילו...אני לא כ"כ אהבתי בשמיעה ראשונה את "אם" וכששמעתי אותו בהופעה,זה פשוט היה מדהים....כל הפתיחה של קרן..העימדה הזו שלה...שהיה בכוונה אני מאמין..יש בלחן של השיר איזה משו מחמזרי...איזה לחן שכזה רץ כזה..לא יכול להסביר....זה פשוט מדהים...ללא ספק רוצה לשמוע את השיר שוב....טוב..עכשיו אתחיל מההתחלה....מה אכפת לי חזרתי עייף מת מהעבודה חזרתי הביתה וזזתי להתקלח...עליתי לרכבת וחיכיתי למירב 40 דקות בתחנה(די באשמתי..הקדמתי) ואז נסענו באוטובוס לזאפה..התפללתי התפללתי שלא יהיה מפוצץ(היה 7 ועשרים ככה) ואנחנו מגיעים למרבה השמחה הגיעו רק ורד,עדי,סתיו סייון ו..אמממ הבחור הנחמד ששכחתי את שמו..פיטפטנו זה וזה..הגיעו עוד אנשים עוד מעריצים..שמחתי לראות את כולכן שוב..וגם אותך שלומי...וזהו..נכנסנו..התיישבהו..אכלנו,שתינו,צחקנו,עשיתי קצת בושות,כמו לזייף באוזני היושבים איתי(רעות סייון סתיו,מסכנות...פעם אחרונה שמישו ירצה לשבת איתי

) ואז הנגנים עלו(החתיכים יש לציין,אחד אחד,מסתבר שגם מוכשרים..סתאםםםם) ופשוט קרן עלתה ב...איך נקרא לזה? שמלה? זה היה יותר קצר..אממ לא מבין..משו מדהים..לבן....לבן,חום,אפור מדהים על קרן...כ"כ שמחתי שלא לבשה שחור..חח סתם..פאק שלי...היא הייתה סקסית בטירוף..עם שיער אסוף...בדרך כלל היא מתי שהו משחררת,ונהיית עם שיער פזור..אך היה לה חם(היה איזה מינוס באולם..היה כפור..לפני שהתלנו להזיע) התחילה עם "אם" כמובן,שמאוד מאוד ריגש אותי..כמו שבשמיעה הראשונה לא ריגש אותי..זה קורה...אין מה לעשות...ואז פשוט היו את העיבודים המשגעים האלו...השיא היה ברצה הביתה...זה היה השיר היחידי שהעלתי דמעה....מזל שהישבות איתי לא ראו..מאוד מאוד מאוד התרגשתי..זה היה הביצוע הכי הכני חזק,כזה שנהייתי בשוק רק מהביצוע לא מהעיבוד..."כל היתר חולף" בהופעות יותר מהיר..(מבחינת עיבוד וקצב שירה) וזה הרבה הרבה יותר טוב ומרגש ועצמתי מסטודיו השיר...השיר הזה יחד עם ליווי 2 הנגנים ששרים איתה.."רן דנקר" ההורס והמתולתל המשוגע עם הקול הגבוה וההורס....כמה שהוא מתוק ונחמד...נכנסנו אליה כמובן לאחר ההופעה..הוא בנאדם כ,כ כ"כ נחמד....דיבר איתנו חופשי..תענוג....דיבר כמו חבר..אחאח כבר מאוהב בכולם
קרן-קרן עצמה נראתה סקסית בטירוף..איך שהיא התנועעה,רקדה,השתובבה,הפתיעה אותי...זה היה כ"כ כ"כ מרגש לראות את זה..ועוד מהבר...ברגע שאהיה קרוב לא יודע מה יקרה....ככה הרגלים קרובות,ככה הכל קרוב...חחחחחחחחחחחחחחחחח עדיף שלא אמשיך....חלק מהשירים לקרן הייתה עימדה קברטית שהטריף אותי(ב"אם" כמובן..שוס שוס שוס!!) וזה היה פשוט מדהים...ושקרן מתחרפנת ונותנת את כל כולה בנשמה ובכל הקול...רואים את זה על הגוף..כאילו קרן לא משקרת..היא אפשר לזייף,בהבאת כ"כ כ"כ רגש ועצמה..הסיפורים היו נחמדים..נקרעתי מצחוק..לא יכלתי להשתלט על עצמי....והכי חשוב...אני וחברותיי לישיבה תכננו במועדי עד,שנקום ונרקוד...הזקנות האלו לא רק שלא קמו,אלא מתי שאני קמתי והתחרפנתי הן התביישו...וכמובן אין צורך להדגיש באיזה שיר זה היה....שיר לאסף אם שאלתם..זה הבייבי האישי שלי..לפי דעתי השיר הטוב ביותר של קרן...ויתהפך העולם!!! לעולם לא ייכתב שיר כזה גאוני...איזה כיף לסף שיש לוצ חברה כזו שכתבה לו שיר כזה אה? מדהים...רקדתי צעקתי בקולי קולות את השיר..ואז אותו אסף הסתכל אחורה והביט מי ככה צועק ומתפרע..מאותו רע התיישבתי..היה פאדיחה...חחחחחח ואז הגיע החצי השני של ההופעה..שבו קרן שרה את המחרוזות בתימנית או מה שזה לא יהיה...הייתי בז'נענע...זה היה כ"כ מצחיק וכ"כ מרשים בו זמנית(כן כן התרשמתי למרות שזה אמור להיות הלצה) ואחר כך קרן שרה ברצץ את השירים הקיצביים שלה ושכתבה לאחרים,ופשוט הקהל קם על הרגליים לבקשתה של קרן..ואז לא היה סיכוי שכל היכנות האלו ישבו(סורי שאני ראע.מה לעשות) היה כ"כ כיף..וקרן העללתה את הרמה ועמדהה על אחת השלחנות(מעניין של מי..חחחחח) ופשוט פחדה מוות ליפול...חחחחחחחחחחחח זה היה כזה מצחיק ומדהים..והיה כזה מרענן.... איתי היה לי קצת מוזר...והשיר באנגלית היה מדהים..ואחלה בחלה של דימיון וזההיה מדהים....שוב הנגנים,המלווים.. לא פחות מקרן...קולות,ניגון,צורת גוף...הם פשוט מדהימים..אחד אחד....אני כבר מעריץ שלהם...הם ענקיים... רצה הביתה היה מבחנתי הדבר הכי מושלם הערב..ואמרתי לקרן את זה..הייתי חייב...איזו חמודה...חחח רוצה את השיר הזה מוקלט שוב..ככה באותו עיבוד באותו כסח..זה היה פשוט למות...עוד שניה קברו אותי בבית קברות... ואז היה אם אלה החיים..המבשר לרעות,שזהו נגמר...לא רציתי שזה ייגמר...לא רציתי פשוט....נכנסתי לדיכאון בלתי ייאמן...אבל אמרתי..טוב נו שי זה לא נגמר..תכף נכנ אל קרן....(וואוו כמה זמן לא חיבקתי אותה חשבתי לעצמי) ונכנסנו...היה עמוס עליה אז לא באתי..עד שהחלה להתיישב באחת הספות ואז פשוט ניגשתי...תאמינו לי? אין לי מושג מה חפרתי לה..הייתי איתה מלא זמן...היה כיף לחבק אותה לראות את עיניה ככה...מקרוב..מול הפנים שלי...דבר שלא קורהה כל יוום...קצת ביאס אותי שהמשפט הראשון שקרן אמרה איך שניגשתי אליה הוא:" שיייייייייי שייי קרןןןן מהפורוםםם" ואני כזה: זה מה שיש לך להגיד לי? חחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה היה מוזר....גם אסף החמיא לי בקטנה על כל הדברים שאני רושם...התפדחתי לשניה....העיקר היא זכרה את שמי המלא...בעצם איך לא...אם אני כל שני ומישי שולח לה הודעות..חחחחח ההחיבוק היה תענוג....זה היה עולם אחר....כ,כ מתתי לזה...האומנם לא הצטלמתי איתה..והאומנם לא נשארתי עד הסוף..כי לפי מה שהבנתי נשארתם הרבה אחרי שהלכנו..ונהיה חיבוק בין דורון לקרן.....כואב לי שלא זכיתי לראות את זה...אבל אני שמח... מה יש לי להגיד....רק שאני רוצה עוד פעם...בע"ה חבר'ס ב31 באוגוסט...בלי נדר וקרן:"מתי אתה בא? תבוא שוב,רוצה לראות אותך" כפרעליה....את המשפט הזה אני לוקח איתי....כניראה למרות כל הרעש שעשיתי היא לא ראתה אותי מהבר..חחחחחחחחח אוף..זה כ"כ מושלם....זה לא נגמר..טוב נו....מסכן מי שייקרא את כל זה...