It's shopping time again!

It's shopping time again! ../images/Emo13.gif

הלכתי לעשות היום קניות לכבוד תחילת הלימודים, והרי הדיווח: בהתחלה ניגשתי ללילית וורדה בנשר. אני חייבת להודות שהתאכזבתי. אמנם המחירים שם היו זולים (מכל הדברים שהסתכלתי עליהם לא היה שום פריט שעלה מעל 100 ש"ח) אבל הרוב היה מאוד מבוגר, צבעים כהים, גזרות גדולות. מה שכן, הם היו בשיפוצים ויכול להיות שבגלל זה היתה חסרה חלק מהסחורה או משהו. לא יודעת. בכל אופן, יצאתי משם כשידי ריקות. לאחר מכן נסענו לעונות בלב המפרץ. דבר ראשון אני רוצה לציין שיש שם מוכרת מקסימה בשם ללי, שגם מאוד עזרה לי במציאת דברים שהיו בטעם ובמידה שלי, והיא גם בחורה גדולה בעצמה, מה שבעיני מאוד חשוב. אני לא אוהבת כשבחורה ששוקלת 50 קילו נותנת לי עצות לבוש כמו שקרה לי פעם במתאים לי - מה היא יודעת על מה מתאים לגוף כמו שלי? בכל מקרה, מעונות דווקא יצאתי עם שלל רב: 1. מכנסיים חומים עם כיסים בצדדים כמו דגמ"ח, אבל יותר אלגנטי. 2. ג'קט חום שהולך יחד עם המכנסיים ויכול ללכת גם עם סתם ג'ינס - ממש חמוד ויושב יפה על הגוף. 3. חולצה לבנה פשוטה שתלך יחד עם הג'קט והמכנסיים. 4. חולצה בצבע סגול עם הדפסי לבבות - מאוד חמוד, חולצה ליום יום. 5. חולצה צבעונית כזו עם דמות של אישה - קצת קשה לתאר, גם חולצה ליום יום שיושבת מאוד יפה על הגוף. 6. חולצה קצת יותר אלגנטית, שחורה עם שרוולים מתרחבים. עם כל ששת הפריטים הללו יצאתי בנזק של 750 ש"ח בערך - לא יותר מדי נורא לדעתי, בייחוד בהתחשב בזה שיש שם גם ג'קט. מצד שני, זה גם לא ממש ממש זול. דבר נוסף שמאוד מצא חן בעיני שם שנראה לי חשוב לציין - אני בחורה נמוכה וכמעט תמיד אני צריכה לקצר את החולצות, אבל בקולקציה הנוכחית כל החולצות שלקחתי היו באורך מצויין ולא היה צורך לקצר. זה ממש שימח אותי - האם ישנה ישועה לנמוכות?
זהו פחות או יותר, קניתי גם תיק עור (לא בעונות) אבל זה כבר לא קשור למידות גדולות. אגב, אם אני אצלם את הבגדים במצלמה דיגיטלית ואפרסם פה זה יעניין מישהו? כי אני יכולה לעשות את זה אם מישהו מתעניין במשהו שקניתי. בסך הכל אני מרוצה מאוד מהקנייה... הבאה תהיה כבר לקראת הקיץ הבא, אני מניחה!

תתחדשי, גם אני ביקרתי שבוע שעבר

בחנות של לילית וורדה וממש לא מצאתי אפילו מכנס אחד נורמלי וצעיר שם. ולגבי עונות , כן את צודקת , הקולקציה שלהם השנה הפכה להיות מקוצרת יותר מתמיד ( לי אישית זה לא ממש טוב כי אני גבוהה) ופיתאום מלא חולצות שלהם קצרות עליי.. אבל לפחות יש כאלו שנהנות מזה !!!

DREAM111

New member
היי אישה של

תתחדשי אני שמחה לשמוע איזה שלל רב ומגוון מצאת לתחילת הלימודים. בטח שרוצים תמונות אני בעד הדברים הללו אך לי אישית אין מצלמה עדיין כך שלא מצרפת אבל אשמח לראות אותכן מציגות את הקולקציות האישיות שלכן ושלך כמובן גם כן. אז מחכה לתמונות. כדרך אגב זה מעניין אותי אישית מאוד לראות מה קנית מכוון שנראה לי שלעונות יש בכל חנות קולקציה קצת שונה כי גם אני הייתי בעונות השבוע ולא ראיתי את הדברים הללו שדיברת עליהם ומעניין לראות אם ימצא חן נשאל מה קורה עם זה אצלנו בראשון.

גדול ../images/Emo6.gif

אמנם גם לי יש אתה בעיה של חיפאית, כי אני גבוהה.. אבל.. קניתי כמעט את כל מה שאת קנית... מכנס דגמ"ח וג'קט- רק בשחור. חולצת לבבות באפור ובורוד-סגול (היתה אמורה אחת להיות לאמא שלי. היא לא.
), החולצה הצבעונית עם האשה (איזה צבעים לקחת? אני לקחתי אפור מאחורה ואדום מקדימה), על החולצה עם השרוולים המתרחבים התלבטתי, בסוף לקחתי חולצה שחורה מכופתרת עם פסים דקים לבנים.. קניתי שם גם עוד כמה דברים.. וגם חולצה לבנה אוורירית חמודה מאוד , אבל היום אני אלך להחליף אותה, כי אני בספק עד כמה אלך עם חולצה לבנה.. והיא עלתה 180 ש"ח, בכסף הזה אני יכולה לקנות שתי חולצות אחרות.. ועוד משהו קטן שגילתה לי אחת המוכרות בעונות (מרעננה. יש שם שתי אחיות מדהימות שעובדות שם. מקסימות!) שהולכים להגיע סריגי גולף מדהימים! הנה טיפ!
שבת שלום ותתחדשי!

וואלה,

באמת קנינו ממש את אותם דברים
גם החולצה הצבעונית עם השה היא באותו צבע כמו שלך... כנראה יש לנו טעם דומה!

אויי החולצה השחורה המכופתרת

עם הפסים הדקים הלבנים מהממת !!! כמה היא עלתה לך ? והאם היא באמת יושבת מחמיא על הגוף או כמו חולצה גברית כזאת?!?

היא עלתה לי 199, וזה הדבר הכי

יקר שקניתי בעונות העונה... והיא יושבת אחלה על הגוף!

והתמונות

אני חייבת להתנצל על האיכות העלובה שלהן, פשוט המצלמה שלנו די גרועה. הבגדים נראים הרבה יותר יפה במציאות מאשר פה. הבגד הראשון - הג'קט החום עם החולצה הלבנה מתחת.

החלוצה האדומה

הפס הלבן אמור ללכת לרוחב ככה שהכתפיים חשופות, אבל זה נפל מהקולב כל הזמן אז צילמתי ככה

DREAM111

New member
אז קודם כל תתחדשי אהבתי

וואו קולקציה יפה יש לך לחורף הקרוב. מאוד שמחתי לראות את התמונות (למרות המצלמה הגרועה או איך הגדרת אותה). כייף לראות תמונות של הקניות שלכן.

ליאת ה ג

New member
רציתי להגיד גם שקניתי בדיוק את אותו

מכנס גם בשחור ועוד אחד בירוק (לא רציתי את האדום) והם נוחים בצורה לא רגילה ויפיפיים, אז אני ממליצה גם.

תחילת הלימודים?! חשבתי .../images/Emo8.gif

ששובתים?! לכי תחזרי הכל לחנות, ברור?!
סחתיין, עלייך, אחותי. עשית קנייה מרשימה - תהני ממשנה ותחרשי עליה (וגפ קצת בלימודים. בשביל המצפון, את יודעת!!!!!!!!!!!!!!)

למעלה