'It's hard to be me'

Lopezit

New member
'It's hard to be me'

הנה מה שג'ן אומרת בראיון של המגזין שקניתי... (מה שאני כותבת זה מה שפרסמו.. לא מה שאני שאני מפרשת מהקריאה שלי) ואין לי כח לתרגם Superstar Jennifer Lopez is complaining about the price of fame, moaning: 'It's hard to be me'. The sexy actress and singer insists her jet-setting lifestyle is not as glamorous and luxurious as everyone thinks. And she gets upset about her public profile, complaining, 'Does anyone ever write anything nice about me?' Despite her tens of millions of dollars and adoring fans across the world, J.Lo insists life is hard as a celebrity - and admits she is deliberately trying to lower her profile.

itay is back

New member
מסכנה../images/Emo10.gif

באמת נכנסים לה יותר מידי לחיים, שייעזבו בשקט, בגלל זה היא לאחורנה מסתתרת כל הזמן מאחורי מטריות, ממתי הראיון
יכול ליהיות שבגלל זה היא לא באה לvma
שלא תרצה לפרוש חס וחלילה בגלל זה.....

Lopezit

New member
שבוע לפני החתונה

המראיינת רשמה משו כמו:"ב6 ליוני כשהתעוררתי בבוקר כשעדיין חשבתי על הפגישה עם ג'ן לפני שבוע פתחתי את הטיוי וראיתי: "ג'ניפר לופז ומארק אנטוני התחתנו ואולי יש תינוק בדרך" קייייייצור אתם חייבים לקנות תעיתון!!!!!!! היא כל כך יפה בתמונות שם!!!!!!! ויש שם אחת שאני כל שנייה מסתכלת עליה מרוב שהיא יפה שם!!!!!!!

itay is back

New member
זאת לא התנשאות...

והיא לא הביאה את זה על עצמה, עובדה שהיא לא חושפת את עצמה עכשיו, ומה זו השטות הזאת שהיא הביאה את זה על עצמה
מאיפה הפלצת את זה

זה מאוד התנשאות

hard to be me?? נו באמתתת.. יש אנשים בלי כסף לאוכל, יש אנשים חולים, והיא סובלת מכמה צלמים סביב הבית?? רחמיםםםם והיא וחצי הביאה את זה על עצמה, ככל שאנשים מנסים להסתיר תחיים שלהם יותר מדי אנשים מנסים להידחף להם עוד יותר... הייתה צריכה לחשוב עלך זה

itay is back

New member
היא לא התווכנה להגיד את זה במובן

המתנשא של המילה, היא התכוונה שחושבים שהחיים שלה מעולים ושהיא סתם מפונקת וזה שלא יועת מזה סבל, ולידיעתך מור, זה לא רק כמה צלמי פפארצי, מדובר בהרס הזוגויות שלה עם בן, שנהרס רק בגלל התקשורת, ובכשלון של ג'ילי(שלא היה כזה נוראי) כי מרוה שהתקשורת טחנה את עניין ג'ן ובן אז כבר לאנשים נשבר מהם, וגם איך היית מרגישה אם אמא שלך הייתה מתקשרת אלייך בוכה ושואלת אם זה נכון שאת בהריון כמו שאמרו בעיתון.... היא לא התכוונה להתנשאות או משהו... אבל עזבי, עדיף שלא נדון כי אין לי כוח שנריב, מה שבדר"כ קורה שאנחנו מתווכחים

מה זה לאנשים נשבר מהם? אם הם

באמת היו אוהבים אחד ת'שני הם לא היו שמים זין על מה שכולם חושבים, ובטח שכישלון של סרט לא היה עומד ביניהם.. להאשים תתקשורת בבעיות שלהם זה די עלוב.... ויש מצב שהיא לא התכוונה להתנשא אבל ככה זה יצא בסופו של דבר וחבל ויאללה באמת נרד מזה

2HotoHandle

New member
זה בסדר,

הבחורה נושאת כבר תקופה ארוכה את השלט "לוזרית" בגאווה :).

זה מזכיר לי את מיה מהמורדים..

היא כל הזמן אומרת.. cue difisil de aser jo משהו בסגנון חחחח..

itay is back

New member
זה לא מתנשא בכלל...

אין לי כוח להתווכח, אתם לא מבינים למה ג'ניפר התכוונה
הדבר האחרון שאפר להגיד על ג'ן זה שהיא מתנשאת, עובדה שלמרות שהיא עכשיו טחונה והכל היא תורמת לצדקה ולא שחכה איפה היא נולדה: 1.היא תרמה לבניית אולם ספורט לבית ספר שהיא למדה בו 2.היא הופיעה בחינם בברונקס, ואל תגידו שזה בשביל קידום מכירות, כי המצב הכלכלי של האנשים שם לא בדיוק מאפשר להם לקנות דיסקים... ותמיד ג'ניפר אומרת שהיא זוכרת מאיפה היא באה והיא לא מתביישת שהיא גרה בשכונת עוני היא אפילו גאה בזה.... היא בכלל לא מתנשאת, ואני בטוח שהיא אמרה את זה ברגע של עצבנות כי כבר באמת נמאס לי, גם שלי לפעמים יש ירידות בחיים אני מרגיש בדיוק ככה... מה אף פעם לא קורה לכם שיש לכם ירידה בחיים ואתם מרגישים שהצרות שלכם הכי גדולות בעולם
חחח איזה מגילה יצאה לי....

זה עדין חיים עדיפים על להיות זרוקים

ברחוב בלי אוכל בלי כסף.. בקיצר היא חושבת שיש לה חיים קשים..כמו שאומרים צרות של טחונים אשששששש..

itay is back

New member
חחח כן...

אבל ככה זה רוב האנשים, שיש לאנשים בעיות בחיים הם נוטים לחשוב שהבעיות שלהם קשות, והם לא מתחילים לחשוב על אנשים ברחוב, המשבר הרציני האחרון שלי היה נראה בכיתה ז'... לפני שלוש שנים, וגם אז חשבתי שזה הכי נורא בעולם הצרות שיש לי ולא השוותי את עצמי לאנשים עניים שאין להם מה לאכול, ואני לא מגן עליה רק בגלל שאני מעריץ, אני מגן עליה כי אני מזדהה איתה

חחח.. גם לך ערבו פפראצ'י בכל פינה??

אתה לא יכול להזדהות איתה.. אף אחד לא.. ועזוב אי אפשר להגיד על המשפט יש לי חיים קשים שיוצא מאשה שיש לה כסף ומעמד שהוא לא מתנשא.. אתה לא חייב לנסות לחפות עליה...

itay is back

New member
כן אבל....

אני מזדהה איתה מבחחינת זה שהיא חושבת שהצרות שלה הם גדולות... ככה זה, אם אני אספר לך למה לי היה down לפני שלוש שנים את תגידי שזה שיטחי ושזה בכלל לא בעיות רציניות אבל בשבילי הם כן היו, ככה ג'ניפר מרגישה עכשיו, ומה שכן שאל תחשבי שהיא חייה בצורה מולשמת, כל שנייה פפארצי מצלמים אותהף ממציאים עליה שמועות, הסרט שלה נכשל, גם לה יש דיי בעיות, היא כבר בת 35 ולא נשואה, והיא מאוד רוצה כבר משפחה וילדים והיא דואגת שהיא לא תוכל ליהיות אמא, ושמחברים את הכל ביחד אז יש לה עכשיו באמת קצת הרבה בעיות....

יש לה בעיות של טחונים בלבד..

אני מוכנה לספוג בעיות של טחונים תהפכו אותי לטחונה ואני ייספוג..

Lopezit

New member
לירון בואי אני יגיד לך במדויק מה

היא אמרה!!! שמראיינת שאלה:"זה כל כך קשה להיות את,נכון?! וג'ניפר ענתה:"כן,זה קשה לפעמים! זה נעשה מכוער ונורא לפעמים אבל אני לא הולכת להתלונן על זה!.. וזה גם טוב. כיף לי שאני יכולה לעשות מה שאני אוהבת, אבל אני מרגישה שאני צריכה להגן על עצמי לפעמים, אני לא הולכת להאשים אפחד על הדברים שעברתי בחיים שלי!" סוף נקודה עכשיו סתמו וזהו

למעלה