It's Coming!

ווינגז

New member
It's Coming! ../images/Emo32.gif

הודעות שלא קשורות לנושא הפורום - שרשרו לכאן. שימו לב לחוקים, בבקשה: - אין לנצל"ש שרשורי תפוז
אנשים, כנאמר וכידוע - הן נעלמות אחרי 24 שעות, אם רק עוזבים אותן בשקט. - אין לשרשור לפה הודעות שקשורות לנושא הפורום - לכולן יש מקום מתאים. - אין לשרשר הודעות
לאף הודעה חוץ מלזו, בטח ובטח לא לפתוח אותן בהודעות חדשות. כל הודעה שתעבור על הכללים, תשורשר או תמחק בהתאם להחלטתינו. המשימה הפעם: ספרו לי מה יהיה שונה בכם בעוד חמישה ימי לימודים (או שבוע בדיוק, ללא-תלמידים שבינינו).

Guid

New member
בעוד חמישה ימים,

יהיה יום שבת ויהיה לי כיף ורגוע~ D:

Guid

New member
Kyle XY זה ענק!!! /tapuzforum/images/emo99.gif

אני ממליץ לכולכם לראות את זה! זו סדרה כ``כ מיוחדת, פשוט נדיר למצוא דבר כזה, ובייחוד היום! כל פרק גורם לי להתרגש מחדש, ואחרי כל פרק בא לי לרצוח את המפיקים בערוץ ABC family על זה שהם החליטו להפסיק את הסדרה המדהימה הזאת בעונה השלישית... /tapuzforum/images/emo10.gif אנשים, פשוט רוצו לראות, ההנאה מובטחת! /tapuzforum/images/emo45.gif

הייתה לי תקופה,../images/Emo219.gif

שהייתי מכורה לקייל XY בצורה אובססיבית! לפני איזה שבוע או שבועיים שמעתי שמורידים של הסדרה,איזה עצבים!

Guid

New member
לא מורידים, הורידו.

הסדרה הסתיימה. הפרק העשירי בעונה השלישית הוא האחרון... מעצבנים... >.>

Hasselblad

New member
עוד חמישה ימים..

העבודת גמר המעשית שלי תהיה מוכנה ומודפסת.... טוב נשארו לי רק מלא תרגילי סטודיו לסיים את השנה הזאת... ויעלי

עוד 5 ימים...../images/Emo219.gif

אני בטח אתבטל ולא אעשה כלום. לא יהיה משהו שונה.

Jolteon

New member
חמישה ימים מעכשיו...~

אני אעשה חזרה אחרונה לקראת הבגרות בתנ"ך, אחשוב על החופש שעומד לבוא ואנסה להנות מיום רגוע כמה שיותר =] ומי יודע, אולי אני גם אסיים ספר או שניים.

לבנדר א

New member
חלמתי שהאוס הוא אישה.

בלונדינית. עוד שבוע, hopefully, כוויות השמש שמעטרות עכשיו חלק גדול מהזרועות שלי יהיה כבר מאחורי. לא כך הקיץ. אנשים, עשו לעצמכם טובה ואל תיתפסו לשאננות החורף שאני לקיתי בה! התחילה העונה והשמש קופחת יותר ויותר בכל שנה. כשיוצאים החוצה ביום, עם בגדים ארוכים וכובע! וגם לא לשכוח לשתות מספיק, שלא תתייבשו לי. שמרו על עצמכם. ובעניין עם פחות חשיבות ציבורית, אבל בוער לא פחות... הפגרות נמשכות כבר שבועיים, and counting.

Don Nirtin

New member
בעוד 5 ימים...../images/Emo87.gif

אני אשחק במייפל סטורי במחשב שלי מהמעון. בלי לחכות לסופ"ש. F3.

ToryMaster

New member
תודה כפרע

יש לנו במשפחה עוד ויקי [גיסתי החורגת לעתיד], אז אל תבלבל

תגידי לי אם אהבת את המשחק או לא.

זה מזכיר את המשחק הירוז 3, אם את מכירה, במיוחד בגלל שהם קבוצה של עד 8 לוחמים ( חוץ מהדמות הראשית ) ובגלל שהקרבות הם בתורות, מה שהפריע לי בהתחלה, אך כעת אני דווקה מוצא בזה לא מעט יתרונות. בקיצור ספרי ושתפי אם אהבת או לא. ככה יהיה לי יותר קל למצוא לך משחקים.

ReallyWrong

New member
חמישה ימי לימודים זה יום ראשון אם אני לא טועה

אז ביום ראשון אני אהיה בן אדם טוב יותר שהולך לנקות חוף.

למעלה