IT's BRITNEY BITCH! PARTY 06.01.12 @THE BLOCK

AbsoluteMADONNA

New member
IT's BRITNEY BITCH! PARTY 06.01.12 @THE BLOCK

IT's BRITNEY BITCH! ☆ 3 YEARS CELEBRATION! ☆ The FEMME FATALE TOUR Official DVD Release Party! ☆ FRIDAY ☆ 06.01.12 @ THE BLOCK אין דרך טובה יותר להתחיל את 2012 מאשר בחגיגות 3 שנים לליין היחידי בעיר שמוכיח שבריטני היא הנסיכה האולטימטיבית של עולם הפופ ! זה לא משנה באיזה שלב התמכרתם ופיזזתם ברחבה לצלילי טוקסיק - הגיע הזמן שנקח את ההתמכרות שלכם צעד קדימה ונחגוג יומולדת 3 בערב שלא תשכחו בחיים שכולו פופ נשי טהור ובריטני אחת ויחידה ! וגם נשיק רשמית בשיתוף עם NMC UNITED את הדיוידי החדש של בריטני שמתעד את סיבוב ההופעות המצליח שלה ☆ The FEMME FATALE TOUR ☆ צפו למתנות ! וכמובן שבאירוע שכזה חייבים דובדבנים בקצפת אז לראשונה בהיסטוריה יפגשו על במה אחת 3 הדראגיסטיות-פרפורמריות הכי הורסות בעיר: טלולה בונט - האישה והבריטני ! אושר סבג - האישה והקול הלא נורמלי ! ואוריאל יקותיאל - האישה והשפם ! וכדי שלא תחכו יותר מידי זמן בתור אז אנחנו מרעננים את רשימות הנחה המיוחדות שלנו אז רוצו להרשם גם אם נרשמתם בעבר ! ☆ ☆ ☆ [email protected] ☆ ☆ ☆ והפתעה נוספת: 250 הראשונים שיגיעו למסיבה יקבלו כרטיס וי.אי.פי מיוחד שהכנו עבורכם שיהפוך אתכם לכל כך מיוחדים שתוכלו להכנס בלי לחכות בתור וגם תקבלו הנחה עוד יותר מיוחדת בכל המסיבות הבאות של IT's BRITNEY BITCH! MUSIC by ☆ MIKKA SHMIKKA & ADI DGANI ☆ ☆ DAVID PEARL ☆ ☆ MICHAL SERR ☆ SHOW by ☆ TALULA BONET ☆ ☆ OSHER SABAG ☆ ☆ URIEL YEKUTIEL ☆ IT's BRITNEY BITCH! ☆ 3 YEARS CELEBRATION! ☆ The FEMME FATALE TOUR Official DVD Release Party! ☆ FRIDAY ☆ 06.01.12 ☆ שישי THE BLOCK SALAME 157 סלמה DOORS OPEN 23:30 פתיחת דלתות FOR DISCOUNTS ☆ להנחות ☆ ☆ ☆ [email protected] ☆ ☆ ☆ (send your names even if you did it once before) ☆ See The Sunlight We Ain't Stoppin’ Keep On Dancing Till The World Ends If You Feel It Let It Happen Keep On Dancing Till The World Ends ☆

Thiago

New member
שמעתי ברדיו גרסת כיסוי של עיברי לידר ל

Till the world ends מישהו שמע גם? יודע איפה אפשר לשמוע? כי לא מצאי ביוטיוב

spiceupmylife1

New member
זה יהיה במצעד השנתי של גלגלצ

או ביום חמישי או ביום שישי או בשבת... גםאני עדיין לא הבנתי מתי אבל זו נשמעת אחלה גירסה

Thiago

New member
תודה :) וואו הוא לקח את האוטוטיונ ברמות אחרות

לגמריי, הוא גורם אפילו לבריטני להתבייש חחחחח

ממש לא מסכים, זוועה

אני שומע אותו שר את זה ובאמת בא לי שהעולם ייגמר, מה זה הדיכאון הזה? יש שירים שטוויסיטים כאלה לא עושים להם טוב ו-TTWE הכי טוב בדאנס! בכלל החידושים של הזמרים הישראלים למצעד השנתי בגלגלצ היו מחרידיםםםםםם, אני מזדעזע כל פעם מחדש מהרמה הנחותה של הזמרים בארץ ובאותו מצעד זה היה השיא! (חוץ משירי מימון שהיא פשוט תותחית על
) כששמעתי את החידוש של זהבה בן ל- TEOG של גאגא ירדו לי דמעות מרוב צחוק..

Thiago

New member
אתה יודע איפה אפשר לשמוע את כולם? אני שמעתי ר

רק את ה20 שניות בוואלה אז אני לא יודע איך כל השיש נשמע

Thiago

New member
אוקיי שמעתי ודווקא הם הכי השקיעו בכל הקאברים

האחרים הם נתנו איזה 2 דקות קאברים אחרים היו של 30 שניות

Invisible Boy

New member
התחדשתי

בסינגל Do Somethih.. גרסת UK שיש בה את הקליפ והמגה מיקס
[תודה לגלעד
]

RedOne8

New member
וזה אחד המוצרים היחידים שעדיין מכילים את

הקליפ, נכון? הייתה איזה בעיה עם זכויות היוצרים של הקליפ כי היא השתמשה באיזה מותג מפגר ללא הסכמה ומאז הם כאילו העלימו את הקליפ... נכון? אאל"ט אפילו ב-DVD של TSC הוא לא מופיע..

RedOne8

New member
נכון כי זה מלפני התביעה.

אחריה באו מוצרים כמו למשל TSC שהוא היה צריך להופיע בהם, כי כשמוציאים DVD של כל הקליפים מתבקש שכל הקליפים יהיו, אבל זה לא. בקיצור נוצר מצב שדי קשה למצוא מוצר שהקליפ הזה מופיע בו, כי גם למצוא היום את כאוטיק זאת משימה די קשה. הקליפ הזה אפילו לא ביוטיוב של בריטני.

למעלה