it's all about the money

it's all about the money ../images/Emo130.gif

רבים טוענים שלו היה להם כסף, הכל היה מסתדר להם בחיים- אני גם חשבתי ככה אפילו למרות שחושבת שכסף הוא אמצעי ולא מטרה: לו הייתם מקבלים מיליון דולר
, מה הייתם עושים בכסף
האם זה היה מצליח לפתור את כל הבעיות שהיו לכם עד עכשיו
מה המקום של כסף בחייכם בכלל

אפרתs

New member
אני אענה

כסף לא יכול לפתור את כ-ל הבעיות בחיים אבל בהחלט יכול לעזור, היות ואנחנו בעולם חומרני מאוד רוב הדברים שמקלים על חיינו עולים לא מעט. הדבר הראשון שהייתי עושה לו היה לי סכום נכבד הוא לרכוש רכב חדש. אח"כ הייתי מחזירה "חובות" או הלוואות להורים שלי ולמי שצריך ומתחילה לממן את עצמי מכף רגל ועד ראש, לא הסתייעות באחרים. הייתי גם מנדבת סכום נכבד למשפחה שלי. יש לי עוד המון רעיונות עם מה לקנות בכסף ואיך לחלק אותו נכון [יש לי כמה תוכניות תרומה גדולות במידה ואהיה מיליונרית או לפחות עם משאבים מספקים]. ברור לי שהחיים שלי יהיו יותר נוחים ופחות לחוצים מדאגה למקור הכלכלי אבל יש עוד כ"כ הרבה דברים מעבר, שכסף לא יכול לתקן, לא יכול להקל ואלה תמיד יישארו אתגרים חשובים בחיים.

BellA עלמה

New member
money makes the world go round

כן . כסף יעזור לי לשפר את איכות החיים אם כי לא יפתור לי את כל הבעיות בחיים. מה אני אעשה איתו? אתן סחום נכבד להורים אתרום חלק לכל מיני אירגונים ואמותות שקרובות לליבי אהיה אצמעית כלכלית וחלק אשקיעה במשהו ארוך תווך(מניות בבורסה או נדל'ן)

לו הייתי רוטשילד... ../images/Emo130.gif

אם הייתי מקבלת מיליון דולר הייתי נותנת את מלוא הסכום הדרוש לאבי- לכיסוי המשכנתא- דבר ראשון
אחרי זה נותנת לו עוד קצת לבזבוזים
הייתי קונה לאחי דירה שיהיה לו וחברה שלו. הייתי נותנת לסבתותה שלי גם. וגם לדודים קצת. וגם למישהי שאני מאוד אוהבת הייתי נותנת סכום יפה שיעזור לה לפתוח עסק משל עצמה. ובשאר הכסף הייתי קונה לעצמי המון בגדים ונעליים. ועושה מנוי למכון כושר
האם זה היה מצליח לפתור את כל הבעיות שהיו לכם עד עכשיו? אממ... ממש לא... מה המקום של כסף בחייכם בכלל? מקום חשוב מאוד אבל ממש לא שאיפתי העיקרית. שאיפתי העיקרית בראש ובראשונה זה לחיות בשלמות עם עצמי ועם אהבה לסביבה שלי וכמובן למצוא את אהבתי היחידה

EdisonGirl

New member
את כל הבעיות? לאאא.. :)

אבל מובן שזה יכול היה לעזור..
ממ וול, בשלב הראשון הייתי מכניסה אותו לפק"מ\מק"מ, ואז מתכננת מה לעשות איתו..
חבל להשקיע בזה מחשבה אם זה עוד לא קרה... אבל אני מניחה שהייתי משקיעה בנדל"ן אם היה לי סכום הכסף הזה. באופן אוטומטי ההתייחסות שלי לכסף די קלילה. אני רוצה אותו רק בגלל שאני יודעת שבאמצעותו אני אוכל להשיג הרבה דברים שאני רוצה, אבל לכשעצמו הוא סתם פיסות מתכת וכותנה בעיניי, ואולי אפילו הייתי מעצבת אותם אחרת..

mashkash10

New member
מצד אחד

לא הייתי מסרבת לסכום כסף כזה: הייתי קונה דירה, ג'יפ ואולי גם אופנוע כבד
מצד שני, זה היה מוציא הרבה מהטעם של החיים: איכשהו נראה לי שזה היה גורם לי להרגיש ריקנות, כי חלק גדול מהשאיפה שלי להצליח ולהתקדם בחיים נובע מזה שהכסף הוא לא מובן מאליו ואני צריכה להרוויח אותו.

למעלה