Its a jungle out there

Aisha

New member
Its a jungle out there

חשד: פיתה נערה בצ'ט וקיים עימה יחסי מין לא הגיע הזמן למסע הסברה וחינוך? במיוחד עכשיו (תקופהת החופש הגדול).

e-magine

New member
אני דווקא מאד שמח שצירפת את זה

מתוך טעות, כי זה נותן לנו פרספקטיבה מסויימת. אני לא מזלזל בסכנות שיש באינטרנט במיוחד לילדים ואחרי זה לנשים, אבל בעיקר לילדים, אני רוצה להזכיר לך שאף ילדה לא ננשכה ע"י אמסטף עקב שימוש באינטרנט. כמו כן, אף ילדה לא נדרסה במעבר חציה באינטרנט (אתמול נדרסו נדמה לי, שני ילדים, וילד נוסף נשכח באוטו נעול ושלושתם נפתרו) האינטרנט הוא מקום יחסית בטוח.

י.ש.

New member
סכנות החיים

עברות מהסוג הזה אינן אופיניות דווקא לרשת ובלב שלם ניתן לאמר שמספר עברות המין הקשורות לאינטרנט, אפילו הן זוכות לכותרות ראשיות, קטן ממספר עברות המין הקשורות כולן אך ורק בעולם הממשי. אוטוסטרדת המידע אינה יותר מסוכנת מאוטוסטרדת האספלט בה נוסעים אנשים בשר ודם במכוניות. מן העיתונות המקוונת: חשד: פיתה נערה בצ'ט וקיים עימה יחסי מין, כתבה בYNET, בקישורית http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2935162,00.html וגם: בן 44 חשוד שאנס קטינה שהכיר בצ'ט מאת דוד רטנר, בקפטן אינטרנט http://www.haaretz.co.il/captain/pages/ShArtCaptain.jhtml?contrassID=11&subContrassID=0&itemNo=441505 אין בכך כדי לבטל את הצורך ללמד ולהכיר את האינטרנט.

e-magine

New member
החיים הם דבר מאד מסוכן

כמה הנט מסוכן? כמו אוטובוס? כמו רובא? כמו גפרורים ובקבוק עם נפט? כמו עיתון? כמו כלב אמסטף? מה מסוכן, הכלי או מי שמחזיק בו ועושה בו שימוש לרעה?

s h i r k u s h

New member
../images/Emo45.gif השאלה אם זה יעזור...

בתור משקית חינוך, כל ההסברות שאני עושה בנושא זהירות בדרכים, סמים, אלכוהול, וכו' לא ממש משפיעות- אנשים/ילדים רואים בזה דבר משעמם ומיותר ולא מקשיבים. כל מקום מסוכן, הכביש, האינטרנט ואפילו הכלב הבייתי שלך...

קא זו או

New member
מה אגיד לך

בטרם היות הצ'אט, לפני כשלושים וחמש שנים עמדתי בפני מקרה דומה, שנעשה בצורה אחרת לגמרי, הרי הצ'אט רק מזרז אפשרויות, מעצים דמויות ומאפשר מפגשים ב"קלות יתר". אני למשל דברתי עם הוריי, ילדיי מדברים אתי. לא חשבתי אז ואני מניח שילדיי עכשיו שיש מקום ללכת עם אדם זר למקום בודד, מרוחק - מדוע? היכן ההורים של הילדים האלה, בדיוק?

Aisha

New member
חמודה רוצה לענג אותי?

תלאותיה של בת 14 בצ'ט מה קורה לילדה בת 14 שנכנסת לצ'טים באינטרנט? "מיכאל" הבטיח להביא חבר, מיקה בת ה-35 הציעה שלישיה - יחד עם בנה, ורק צדיק אחד שלח אותה לשחות בבריכה או לקרוא ספר. יש מקום לדאגה

אסִי

New member
זה מאוד לא מצחיק

המחשבה שבנאדם יושב מאחורי מסך של מחשב ויכול לעורר פחד אימים לילדים קטנים או אולי דווקא גם למבוגרים עד כדי סיכון חייהם, היא גורמת לי להרגיש בחילה ואף פחד מהנושא הזה. זהו נושא מאוד חשוב ומאוד כאוב. למעשה כל אחד יכול לעשות את הניסוי הזה לבדו ולראות את התוצאות בכל חדר צ'אט שהוא רוצה בכל אתר. כמובן שהאינטרנט ללא גבולות, וכמו בכל מקום - גם באינטרנט יש קצת טוב וקצת רע. למצוא לזה פתרון? לפי דעתי צריך להגדיל את כמות השומרים בצ'אט ולחסום כל חדר או כל שם משתמש שמעורר חשד לפגיעה בגולשים. הרי כבודו של אתר הוא לדאוג לגולשיו שלא יחרדו לסכנה. אני יכול להגיד שאתר תפוז אנשים מגיע עד למשטרת ישראל ועד לניתוק האינטרנט לאותה הדירה ע"י צו. חוץ משומרים בצ'אט ובכלל בכל האתר, צריך להפעיל גורמים מצד משטרת האינטרנט. המדינה צריכה לשלם למשטרה בכדי שתפתח את משטרת האינטרנט לטיפול מהיר של הבעיה.

אסִי

New member
וברור שהפתרונות לא יחסלו את הבעיה,

אך לפחות יוכלו להקטין אותה.

Aisha

New member
שומרים בכל חדר לא נראה לי מציאותי

ממה שידוע לי השומרים (לא ב BLOG TV לא בלוג פוליס) מקבלים שכר. לדעתי פשוט חינוך ומודעות של ההורים לנושא הנט והסכנות שלו

Aisha

New member
יכול להיות

אגב ב 1900 יש אירוח של מישהי מאשנב בנענע (פרטים בדף הראשי של נענע)

הקישור הישיר לאירוח:

האירוח בנענע http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=126411&sid=10 אוקיי, אז לא תתנגדי, נכון, שנשרשר את השרשור הזה לקודם?

Aisha

New member
לא אתנגד

אגב יש לי שאלה רציתי לשים קקישור לאירוח אבל חשבתי אולי יש פה בעיה של זכויות יוצרים או משהו כזה. איך בזה בעיה?

למעלה