It Was Just A Dream

Just Me

New member
It Was Just A Dream

When its late at night and I`m in bed I think aboute my feelings are they happy? or sad? Then I think aboute my love for you I can feel your arms around me Is that a dream or its true? We`re walking on the hot sand and I know you`re the only one who understand You`re holding me real tight and saying you`ll never let go In the hot summer,falls,spring and even in the snow I know you`re the only one I love but sudedly when I look above..... I woke up, it was just a dream a dream that wont come true and I can never be with you. Sometimes I want to sleep forever So you and me can realy be together.

היפיפיה הנרדמת...

ילדה מתוקה על מי את חושבת על אותו אביר אותך ירים אל-על ויעניק לך כנפי אהבה ילדה נפלאה האם בחבר הינך חפצה חברתי היקרה הזמן עוד יגיע ולא חלום יהיה כי במציאות יתגשם לך ואת תידעי מהי אהבה ומהי השלווה ולא יתעורר הצורך בחלומות בכדי שתוכלי איתו להיות השיר שלך פשוט מקסים מזכיר לי כמה שירים שכתבתי בגילך על אותו נושא בדיוק חברתי היקרה ... אוהבת אותך ! ענבל או שאת מעדיפה שאכתוב המלאך השומר שלך ;-)

Just Me

New member
מלאך שומר אמיתית.....

השיר מדהים.... הבעיה היא שאני מדברת על מישהו אחד ויחיד מסוים לא על סתם חבר שיתן לי אהבה אמיתית.....וזה כואב לי שזה בחיים לא יכול לקרות... תודה על השמירה ושלא תחשבי שאני לא מרגישה שאת שומרת עליי....אני יודעת את זה!!!! אוהבת מאד! אני

Just Me

New member
שוב תודה....

תודה על התגובות של השירים..... נעים מאד להכיר....

למעלה