[הבוסית שלי מנסה לשדך גבר לעובדת לסבית] שורט וורז'ן - כי היא הומופובית.
אבל אם אנסה להסביר את דרך החשיבה שלה אז בעיקרון זה לא כאילו שהיא לא חושבת שיש נשים שמעדיפות נשים. פשוט בראש שלה לסביות זה נשים בנות 50 ומעלה ששונאות גברים ונראות בוצ'ות ואז ברור לה שהן לסביות. אבל במקרה של העובדת הזאת, היא צעירה אסייתית יפה שנראית כמו איזה משפיענית טיקטוק ובנים כל הזמן מתחילים איתה. ובראש של הבוסית שלי, היא לא מבינה איך מישהי כזאת יכולה להעדיף נשים. אולי גם בגלל הגיל שלה היא חושבת שזה איזה משהו ש"יעבור" לה ושהיא לא באמת יודעת מה היא אוהבת עדין. לפי איך שהמוח של הבוסית שלי עובד היא בטוח חושבת שהיה איזה נער ששבר לה את הלב ועכשיו כדי לעשות דווקא היא הולכת עם בנות. אז בראש שלה, אם היא תשדך לה בחור טוב שלא יפגע בה- היא תשנה את דעתה על גברים.

וואו, טוב אני לא לקחתי את זה כזה קשה. פוני תמיד אפשר להסתיר עם סיכות אם הוא לא יוצא טוב.
אוח אתמול הלכתי להסתפר. מתחת למקום של העבודה שלי יש מספרה ענקית (ולא כל כך זוכרת אם יש משהו דומה לזה בארץ אבל זה כאילו בבעלות של בן אדם אחד והוא משכיר כיסא לספרים שלא יכולים להרשות לעצמם מספרה משלהם, ואז כל הספרים שם הם בעצם עצמאיים ורק משלמים לו שכירות) ובגלל שתמיד יש שם ספרים, אני הולכת בלי תור ומבקשת ממי שפנוי שיספר אותי. אני שונאת להסתפר ואני אף פעם לא עושה איזה משהו מיוחד- רק גוזרת קצוות. בפעם הראשונה שהלכתי לשם הייתה איזו מישהי קצת מבוגרת שהיה נראה שאין לי כוח ממש לחיות ובטח שלא לעבוד. היא סיפרה אותי בשתי דקות ויבשה לי את השיער באיזה איזה 4 דקות. מה שהיה בשבילי הסנריו הכי מוצלח לחוויה הלא מהנה הזאת! הבעיה היא שלא לקחתי את המספר שלה ואני גרועה בשמות ופרצופים ואני לא זוכרת מי זו הייתה כדי ללכת אליה שוב. בפעם השניה שהלכתי הייתה מישהי אחרת שלא הפסיקה לבלבל לי את השכל, היא סיפרה קצת פחות יפה ולקח לה יותר זמן אבל עדין היה יחסית סביר. אבל היא חייבה אותי יותר וגם אמרה שזה מחיר היכרות ובפעם הבאה זה יעלה יותר. כמובן שלא רציתי לחזור אליה.
אז אתמול הלכתי שוב וראיתי איזו מישהי שבאה אלינו כמה פעמים לעשות טיפול פנים ואז היא כזה "היי, אני מכירה אותך, את עשית לי פעם טיפול" היא בדיוק הייתה בדרך החוצה (היה כבר כמעט סוף היום) ושאלתי את פקידת הקבלה אם יש מישהו שיכול לקבל אותי רק לקצוות. היא עשתה קצת פרצוף כי היה שישי בערב והרוב תפוסים מראש אבל הזאת שבאה לצאת אמרה לי כזה "טוב יאללה בואי אני אעשה לך. רק קצוות, נכון?" הנהנתי וקיוויתי שזה יסתיים מהר. ספוילר - זה לא.
אני שונאת שספרים מתחילים ישר בניסיון למכור לך כל מיני שמפואים ומכרכים ומה לא. פחות בגלל שלא נעים לי להגיד לא ולרוב אני סתם קונה דברים שאני לא צריכה, ויותר בגלל שהקרקפת שלי ממש רגישה וכמעט כל שמפו שניסיתי בחיים עשה לי גירוי נוראי. וגם השיער שלי מאוד שומני, או יותר נכון - הקרקפת שלי פולטת הרבה שמן, שזה נחמד בקטע שהשיער שלי אף פעם לא יבש, ופחות נחמד בקטע שחייבים לחפוף אותו בתדירות גבוהה כי השמנוניות הזאת מגרדת וגם תמיד גורמת לשיער להיראות רטוב (מראה שאני מתעבת). השיער שלי גם די דק מטבעו, וספרים אוהבים לחרטט לי סיבות שלהם לנשירה כשבפועל, לכולם במשפחה שלי כולל מיליוני האחים ואחיות של ההורים שלי- יש אותו אותו השיער. אז אין יותר מידי מה לעשות כשזה מגיע לגנטיקה וגם כשאני מנסה להסביר להם (אחרי שראיתי כמה רופאים בנושא) הם עדין בטוחים שלהם יש את המוצר שיגרום לשיער שלי להיות מלא ועם הרבה נפח (הסיוט שלי). כשאני אומרת להם שאני לא מעוניינת לרוב הם מניחים לזה, הזאת של אתמול הייתה נחושה בדעתה להראות לי את כל המוצרים שיש לה שם, הבעתי אפס ענין בכל מה שהיא אמרה וקיוויתי שהיא תבין את הרמז- היא לא.
ואז היא חפפה לי את השיער וריססה עליו מיליון דברים, אני שונאת את זה כי שוב, השיער של שמנוני ואני לא צריכה שום מוצר שישב על השיער. היא אמרה שהדרך שלה לספר זה קודם כל לעשות פן ואז לגזור. היה נראה לי הזוי אבל בסדר, את הספרית, תעשי את שלך. היא משכה לי המון בשיער כשהיא סירקה אותי אבל בכל זאת הדגישה כל הזמן איך המסרק שלה זה המסרק הכי טוב כי הוא לא תולש את השיער. אבל את מכאיבה לי גברת!!!! ואחרי שהיא ריססה לי מיליון דברים בשיער היא כזה "הנה תגעי, תראי איך זה מרגיש. תגעי!" נגעתי והשיער שלי מעולם לא הרגיש כל כך יבש. לא הבנתי ממה היא מתלהבת. ליטרלי הרגיש כמו קש כשהשיער שלי תמיד נעים למגע. הייתי בהלם. היא התחילה לגזור לפני ששאלה אותי אם האורך שהיא בחרה הוא סבבה, כשראיתי אותה מכוונת את הספריים שלה באופן חשוד מידי למשהו שנראה כמו פוני ישר אמרתי לה NO BANGS, היא התעלמה ממני והתחלתי לגזור, לא בדיוק פוני, אבל סוג של דירוג. אמרתי לה שאני לא רוצה שיער מדורג כי למרות שספרים אוהבים להגיד שזה נותן נפח, במקרה שלי זה עושה אשליה הפוכה. היא התעקשה לעשות איזה משהו שתוחם את הפנים כדי לתת נפח אבל התפשרה על לגזור מאחורה בקו ישר.
ואז היא שאלה אם אני משתמשת ב-hot rollers כמעט קיבלתי התקף לב. אמרתי לה שמכיוון שלא שלפו אותי מאיזה קליפ של מוזיקת קאנטרי משנות ה80 - פחות. אבל היא התעקשה להראות לי אותם ואני כזה אפס סיכוי שאני אי פעם אשתמש בדבר הזה. תרחיקי את זה ממני!!!! והיא כזה לא זה ממש פשוט את רק שמה ככה *ממשיכה להראות לי איך שמים את זה בשיער* ואני כזה דיייי תניחי לי!! באיזה עוד שפה אני יכולה להגיד לה שאני לא רוצה?!!? אני לא רוצה נפח, אני לא רוצה גלים, אני לא רוצה תלתלים, אני לא רוצה מדורג! אני רוצה שתגזרי 2 אינצ'ים ותתני לי ללכת!! אני אפילו לא רוצה פן. תעזבי אותי!!!!!
היא לא עזבה. היא המשיכה לגזור איזה שלש שערות כל פעם ואז להצמיד את השיער לפני שלי ולהגיד "את רואה, את רואה? יפה!" כל שניה מחמיאה לעצמה ואומרת לי שזה יפה. זה לא היה יפה. ולא אהבתי את זה ולא ידעתי איך להגיד לה שתעזוב אותי לנפשי. בעע אני שונאת אנשים!!