It Came From Michoacán/The Tape/Rubicon אוגוסט 2025 – שרשור חודשי 🐿️🍧🛩️🪐⚖️

LeAnnDyIan

Well-known member
מענין מי זה|תוהה| (לא שאני אכיר כנראה. אני מכירה רק את מי שאחותי גוררת אותי להופעות שזה 1 להקה ו1 זמר והוא יופיע בLA בספטמבר רק והם גם הופיעו רק בLA)
מישהו מ-BTS אם אני לא טועה קראו לו ג׳ין.
לא שזה משנה באמת. כל הקוריאנים האלה הם אותו בן אדם.

didalf

Well-known member
מישהו מ-BTS אם אני לא טועה קראו לו ג׳ין.
לא שזה משנה באמת. כל הקוריאנים האלה הם אותו בן אדם.
אה וואי שמעי ממה ששמעתי המעריצות של BTS הן הכי פסיכיות בכל הקייפופ ויתכן בכל הפאנדומים בכלל, אז אני ממש מצטערת בשבילך|נחמה|:-D

keren or5

Well-known member
|שחייה|סדרות החודש:
White Lotus
Agatha All Along
Parks and Recreation
Mrs. Fletcher
Murderbot
The Four Seasons
You
I Love Dick
Stick
The Better Sister
Mr. Robot
Sirens
Secrets We Keep
We Were Liars
And Just Like That
Russian Doll
Poker Face
Tiny Beautiful Things
Smoke
Dept. Q
Dexter: Resurrection
Loot
The Hunting Wives
Apple Cider Vinegar
The Clearing
Billy Joel: And So It Goes
טוב, הפכת לניק לגמרי!
|שחייה|שירי החודש:

Aubrie Sellers - Loveless Rolling Stone
חמוד!
Céline Dion - That's The Way It Is
מוזר שקצת לתוך השיר הבנתי שאני מכירה אותו, וחשבתי שאני לא מכירה שום שיר של סליון דיון חוץ מיי מהארט וויל גו און, כי אי אפשר לא להכיר את זה. האמת שיר פופ חמוד.
זה נראה מעניין אני אנסה לראות את זה כי מעניין אותי מה הדינימיקה בין אוברי פלאזה לבין אנני מקומיוטי תהיה.
|שחייה|ספרי החודש: סיימתי את הספר של איימי פולר Yes Please ואתמול הגיע בדואר ספר הילדים החדש של אוברי. עוד לא קראתי אותו כי אני רוצה שהיא תקריא לי. אז מחר בבוקר אני אתן לה להקריא לי אותו ואני אעקוב אחרי הציורים בספר כמו ילדה טובה.
חחח זה חמוד איך שתיארת את זה.
|שחייה|דמויות החודש: כל הדמויות של אוברי

|שחייה|שחקני החודש: אוברי

|שחייה|קראש החודש: אוברי
מהממת |מאוהב|
|שחייה|ציטוט חודשי: הבוס שלי עצבן את הבוסית ואז היא צעקה לו "לכל סיר יש מכסה ולכל אחד יש תחליף!"
:-D
וגם, עזרתי לבוסית ולחברה שלה ללמוד לאיזה מבחן שהן היו צריכות לעשות והן הביאו לי ספר להקריא מתוכו שאלות ואחת השאלות הייתה על כל מיני סוגי בקטריות והיה רשום איזו צורה יש ל-COCCI ואני קראתי את זה כ-coochie כי מבחינתי זה היה על אותו משקל של ג'וצי כי מי מכיר את המילה הזאת בכלל. ואז כמובן צחקנו במשך איזה שעה אבל גם להן לא היה מושג איך הוגים את המילה הזאת. אח"כ גיגלנו את זה רק כדי לגלות שזה אפילו יותר גרוע ממה שחשבתי (הוגים את זה קוק-סאי🤦‍♀️)
:-D:-D
עדימון שלחה קישור לשרשור הזה וריפרפתי קצת על התגובות בו ונתקלתי בתגובה המופרעת הזאת שלי.
thumbnail_IMG_7151.jpg

ואז כאילו שזה לא מספיק גרוע, ניק ווז לייק HOLD MY BEER :-D:-D
אני מאשימה את הקורונה:-D|פנים|
thumbnail_IMG_7152 (1).jpg
:-D מעולה! זה מאוד ניק לענות ככה (ואני בטוחה שמה שעדי כתבה הוצא מהקשר)
|שחייה|סיבה למסיבה: יש לאוברי סרט חדש שיוצא החודש!!!!!🥳🥳🥳🥳
בהחלט סיבה למסיבה!!! זה הסרט עם זאת ששיחקה ביופי מסוכן?
|שחייה|סיפור החודש: |זהירות||טריגר| התאבדות. מישהו מהעבודה שלי דרס למוות איזו אישה. או יותר נכון מישהי קפצה לכביש במטרה להתאבד והצליחה:-/ די מזעזע. הוא והשותף שלו לדירה נסעו בכביש מהיר שהתנועה בו זרמה והרכב שלפניהם נסע בזיגזג אבל לא היה אפשר לראות מה הסיבה שהוא סטה מהנתיב אבל כנראה שהוא ראה את האישה וניסה להימנע מלפגוע בה אבל ההוא מהעבודה לא ראה אותה בזמן ולא הצליח להימנע מפגיעה ישירה. כמובן שהגיעו שוטרים למקום ותיחקרו את האירוע. אבל היו מספיק עדי ראיה במקום שאמרו שהיה נראה שהיא מנסה בכוונה להיפגע וכשיצרו קשר עם המשפחה שלה ואמרו לבן שלה שנראה שהיא ניסתה להתאבד ושאלו אם יש לה היסטוריה של נטיות אובדניות והוא פשוט אמר להם "אז סוף סוף הצליח לה":-/
אוי זה סיפור נורא. אבל מרגיש לי קצת מוזר. אני מרגישה שזה קצת אנוכי מהאישה לגורם למישהו רנדומלי שהיא לא מכירה לחוות את הטראומה הזאת (וזה חא שאין דרכים אחרות להתאבד). באופן מפתיע (או שלא, כי זאת אני), אני דווקא לא חושבת שלהתאבד זה מעשה לא מוסרי, כל עוד הוא לא בא על פגיעה באחרים (ואני לא מדברת פגיעה בקטע של "אנשים שאוהבים אותי יפגעו שאני מתה. אני מתכוונת מקרים שבהם מישהו מחליט להתאבד אבל באופן מילולי לפגוע במישהו אחר קצת אחרי שהוא התאבד, כמו אנשים שהורגים את הילדים/ בני זוג שלהם, ואז מתאבדים. זה כ"כ מוזר לי. מה הפואנטה?).
אבל אני חייבת להגיד עוד משהו, שסביר שאני אגיע לגיהנום בגללו, וזה -כשדמיינתי את הסצנה בראש שלי זה טיפה הצחיק אותי. כי דיימנתי סצנה של מכונית נוסעת ומנסה להימנע מלפגוע באישה שכל הזמן מנסה בכוונה שיפגעו בה, וזה היה נראה לי קצת מצחיק ;-#|אילם|

|ענבים|למה אתם אובססיבים (או מקפידים) במראה החיצוני שלכם? ציפורנים. תמיד יש לי לק ג'ל. אבל בתאכלס זה רק משהו של השנים האחרונות. למרות שאני לא באמת זוכרת מתי בפעם האחרונה לא היה לי לק.
מעניין. תמיד מרגיש לי שציפורניים ארוכות (אבל מאוד כאלה שהוסיפו להם דברים כמו בניה) ממש מקשות על לעשות דברים. יש בנות שאני רואה את הציפורניים שלהם וזה מיד נראה שככה הם עושות הכל בחיים-

|ענבים|זכיתם בנותן שירות אחד מתנה - נהג/ת, מבשל/ת או מנקה. מה תבחרו? מבשלת. קל. בלי לחשוב פעמיים בכלל.
תשובה נכונה!
|ענבים|מתי הבנתם שאתם זקנים? לפני 30 שנה. סתם וואי הייתה איזו פעם אחת שמישהי מעבודה שלא ממש זכרתי בת כמה היא כי היא הייתה מאוד בוגרת לגילה והיה אפשר לנהל איתה שיחות נפש בקלות, דיברנו ואיכשהו יצא לי לספר לה איזה סיפור על איזו תקופה בבצפר ודיברתי על דיסקמן והיה נראה שהיא לא כל כך עוקבת אחרי אז שאלתי אותה אם היא יודעת מה זה דיסקמן והיא כזה "כן בטח, זה הזה עם המחט"|פנים|😭
:-D:-D:-D אבל רגעים כאלה באמת עושים צביטה בלב.
|ענבים|איזה כיסוי יש לכם לטלפון? היה לי את המגהסייף אבל הוא מסתיר את התמונה של אוברי, אז יש לי עכשיו סתם אחד שקוף. בטלפון הקודם היה לי מגן ממש יפה של E.T אם תזכירו לי אח"כ אני אחפש אותו כדי להראות לכם תמונה.
יותר חשוב שיראו את אוברי!
|אבטיח|תמונה/סרטון/מתכון לעוגת גלידה שתרצו לחלוק עם הכיתה: לא שמתי מספיק אוברי לפני.

יואו היא כזאת מהממת!!!! |מאוהב||מזיע|

LeAnnDyIan

Well-known member
זה נראה מעניין אני אנסה לראות את זה כי מעניין אותי מה הדינימיקה בין אוברי פלאזה לבין אנני מקומיוטי תהיה.
הדינמיקה בניהן היא כמו כל דינמיקה של בחורה שעומדת קרוב מידי לאוברי✌️💦
בהחלט סיבה למסיבה!!! זה הסרט עם זאת ששיחקה ביופי מסוכן?
אכן כן (מרגרט קוואלי)
בדיוק היום הלכתי עם הבוסית לסרט וראיתי שכבר תלו פוסטרים של !Honey Don’t ונורא התרגשתי|מאוהב|
IMG_6404.jpeg

LeAnnDyIan

Well-known member
מעניין. תמיד מרגיש לי שציפורניים ארוכות (אבל מאוד כאלה שהוסיפו להם דברים כמו בניה) ממש מקשות על לעשות דברים. יש בנות שאני רואה את הציפורניים שלהם וזה מיד נראה שככה הם עושות הכל בחיים-
איכס אני לא אוהבת ציפורניים ארוכות. אני תמיד אומרת לויאטנמית שלי שתעשה לי קצר והיא תמיד מתמרמרת שאני לא מאריכה😂
אבל מעבר לזה שאני לא יכולה לעבוד עם ציפורניים ארוכות. זה מציק לי כי אני דוקרת את עצמי בעין כל פעם שאני צריכה להוציא עדשות.

keren or5

Well-known member
כשהגעתי לתיאור שלך של הגימיק של הסרט הפסקתי לקרוא כי החלטתי שזה מסקרן אותי מספיק בשביל לראות את זה מתישהו.
ייאי, מגניב. אם באמת תראי את זה, אשמח אם תגידי מה חשבת.
|כן| מקשיבה עכשיו ברקע וזה מצוין (למרות שאני מסרבת כבר הרבה זמן לצפות בחדשות)
|לב| (היא לא ממש מציגה את החדשות בקטע חיובי בשיר. היא משווה את זה את זה לסמים, אז לא נראה לי שהיא ממליצה על זה גם)
|כן| אהבתי אותה מאוד (ראיתי רק את עונה 1)
(על הסדרה נקמה.) אז לא התכוונתי באמת לדמות מהסדרה שאני מניחה שאת מדברת עליה, אלא הדמות הראשית מתוך הסרט השני שדיברתי עליו שגם נקרא נקמה (נראה לי יש מילים שצריך להפסיק לקרוא לסרטים וסדרות על שמם כי כבר יש בטח יותר מדי סרטים שנקראים "נקמה", שזה מאוד מבלבל להבין למה מתכוונים).
איך אפשר לא לדעת? :-D מה הצבע שלו/הדוגמה שיש עליו?
(כיסוי טלפון). כאילו הוא אפור רגיל. אין לו שום מאפיינים מיוחדים כי אף פעם לא היה ממש אכפת לי אף פעם איך הוא נראה.
חחחחחחחח
אני הבנתי אותך אבל לקח לי זמן בגלל שהקלדת "כצובה" אז חשבתי בהתחלה ש"אוטאר כצובה" זה הביטוי שאת מדברת עליו :-D
:-D:-D:-D
יצא לה חלש הפעם. כלומר, זה משפט הגיוני סה"כ והיא לא שיבשה אף אחת מהאימרות. היא הרגילה אותי לסטנדרטים הרבה יותר גבוהים של טרלול.
חחחחח
וואי דיסקמן נראה לי היה דבר לתקופה כזאת קצרה.
זה מזכיר לי את
1754156593937.png
וואי זה מה זה נכון! יש משהו שלי היה קשה ממעבר בין לקנות/לאסוף/לשמוע מוזיקה דרך דיסקים לאיך ששומעים מוזיקה היום (וכנ"ל לגבי סרטים ו-DVD). גם בגלל שהשוני הוא שבראשון אתה קונה משהו מוחשי שהוא גם נשאר אצלך תמיד. כאילו אם אתה אוהב סרטים אז יש לך אוסף סרטים קונקרטי, אבל גם כל סרט שיש לך ב-DVD כאילו ממש קיים אצלך. המקבילה של ההרגשה הזאת היום היא שיהיה קובץ של סדרה/סרט/מוזיקה ואני אשמור אותו בכונן חיצוני.
חשבתי שתיאמנו בלב שכולם אומרים שליחות קטלנית 2 חוץ מעדי|חזיר| |שפם|
את עדיין מתאפקת לא להכניס דודים מפוקפקים למחשב החדש?
אה, לא ויתרתי כבר על המלחמה הזאת. כל הדודים המלוכלכלים מוזמנים למחשב שלי. אבל עדיין אני מעדיפה להזמין את מי ששווה את זה. אז החידוש הזה של דקסטר שווה את זה?
זה שהוא עושה קווסטים רנדומלים? כי הוא מסתובב בעולם עושה דברים כמו לרוץ מרתון בטוקיו, ללכת להשבעה של האפיפיור, ללכת לפסטיבלים.
:-0 זה קצת מוזר, אבל אם הוא נהנה מזה, מי אני שאגיד משהו.
או זה שהוא הוציא ויברטור? כי ליטרי זה מה שהוא עשה. יש לו מותג אופנה בשם פליזינג שמוכר בעיקר סוודרים ולקים. לפני שבוע הם הוציאו למכירה ויברטור.
שזה קורע אגב כי לפני איזה שנתיים בהופעה מעריצה כתבה שלט "כל מה שחסר בפליזיג זה צעצועי מין" והארי מסתכל כזה: "הממ מעניין" אז הוא לקח את זה ברצינות:-D
הנה ציוץ עם התמונות:
https://x.com/7Osloveontour/status/1948402908623471097
כן לזה התכוונתי, ועכשיו הסברת מה הכוונה.
לאדעת פשוט בחיים לא ראיתי אף אחד מהסרטים האלה וכולכם בחרתם את זה כאילו זה איזה עובדה ידועה כמו שרק 2.
חחח בדיוק אחר כך חשבתי שבאמת אם הייתי צריכה לחשוב על עוד דוגמא חוץ משליחות קטלנית אז באמת הייתי בוחרת את שרק 2, אבל אני מבטיחה לך שלא תיכננו את זה, אני משערת שזה פשוט דוגמא שהיא דיי קונצנזוס בתחום. מי שראה כמובן שלא יבין. אבל אני חושבת שבתודעה הקולקטיבית יותר אנשים ראו את שליחות קטלנית 2 מאשר 1, וגם ממה שאני רואה כזה, יש יותר רפרנסים אליו מאשר הראשון, זה מרגיש כאילו יש קונצנזוס שהוא הכי טוב בסדרה והוא בין ההמשכים הבודדים שראיתי לפני הסרט הראשון מרוב שהוא פשוט שודר יותר מהראשון, (אבל אף אחד לא שונא את הראשון גם. לגבי כל מה שבא אחר כך דעות משתנות, אבל לרוב רעות)

טוני החתול

Well-known member
מנהל
חחח בדיוק אחר כך חשבתי שבאמת אם הייתי צריכה לחשוב על עוד דוגמא חוץ משליחות קטלנית אז באמת הייתי בוחרת את שרק 2, אבל אני מבטיחה לך שלא תיכננו את זה, אני משערת שזה פשוט דוגמא שהיא דיי קונצנזוס בתחום. מי שראה כמובן שלא יבין. אבל אני חושבת שבתודעה הקולקטיבית יותר אנשים ראו את שליחות קטלנית 2 מאשר 1, וגם ממה שאני רואה כזה, יש יותר רפרנסים אליו מאשר הראשון, זה מרגיש כאילו יש קונצנזוס שהוא הכי טוב בסדרה והוא בין ההמשכים הבודדים שראיתי לפני הסרט הראשון מרוב שהוא פשוט שודר יותר מהראשון, (אבל אף אחד לא שונא את הראשון גם. לגבי כל מה שבא אחר כך דעות משתנות, אבל לרוב רעות)
אף פעם לא שמעתי ששרק 2 הוא באופן ברור יותר טוב משרק 1.
כלומר זה בהחלט לא היה מהמצבים השכיחים שבהם סרט ההמשך היה נפילה לעומת הראשון (כמו צעצוע של סיפור 2),
אבל שרק 1 הוא סרט קלאסי ומעולה. והוא זכיר לפחות באותה מידה כמו הראשון.
(הסתקרנתי ובדקתי - יש להם ציונים די זהים ברוטן טומאטוס ודומיהם)

לעומת זאת שליחות קטלנית 1 היה לדעתי סרט מד"ב/אימה די גנרי שקצת מפתיע שהוא בכלל קיבל סרט המשך. ארנולד שוורצנגר היה הכוכב הכי גדול בו והוא אפילו לא ממש מדבר בו. (הסתקרנתי ובדקתי ודווקא לסרט הראשון יש ציון 100 ברוטן טומאטוס שזה נראה לי הזוי)

didalf

Well-known member
:-D מעולה! זה מאוד ניק לענות ככה (ואני בטוחה שמה שעדי כתבה הוצא מהקשר)
חחח ניק שאל "פרה או ילד" אז אני חשבתי שהוא מדבר על שוקולד (פרה או קינדר)
(הוא ווירדו אז הוא התכוון לקאובוי - קאו או בוי)

מממשששששש אני לא מבינה איך הן חיות עם זה!!
בפעם היחידה שעשיתי ג'ל זה החזיק 5 שבועות אז לראשונה בחיי הציפורניים שלי קצת התארכו (קצת) וזה הציק לי ממש.

אה, לא ויתרתי כבר על המלחמה הזאת. כל הדודים המלוכלכלים מוזמנים למחשב שלי. אבל עדיין אני מעדיפה להזמין את מי ששווה את זה. אז החידוש הזה של דקסטר שווה את זה?
אהה חחחח
אם ככה אז כן זאת עונה מהנה באופן מפתיע וגם יש לנו שרשור אז תוכלי להצטרף.

:-0 זה קצת מוזר, אבל אם הוא נהנה מזה, מי אני שאגיד משהו.
אני אגיד משהווו כי אני רוצה מוזיקה חדשה ולראות אותו לא בפפרצי מטושטש;-(

keren or5

Well-known member
יותר מפיצה?!
אני אוהבת את הכתיבה שלך על דברים כאלה
|לב|
חחח הוא תמיד מרגיש לי אבא כזה, גם כשהוא צעיר בפורסט גאמפ
לא נו, אני לא התכוונתי קראש לאיך שהוא עכשיו, אלא שהקטעים מהסרט הזכירו לי קטעים מסרטים אחרים שהוא היה צעיר. נגיד איך שהוא היה בביג. טוב לטרלי לא מצאתי אף תמונה שאם אני אשים אותה תתמוך בטענה שלי מהסרט ביג, כי הוא באמת לא נראה כמו מישהו סקסי, זה כמו בנץ. יש קראש עליו כי הוא חמוד אבל הוא לא חתיך. (וזה מעניין לחשוב שבביג הוא ילד בגוף של גבר, שזה לא כזה קשור סתם צירוף מקרים מעניין).
אני לא בעד כאלה קשישים. אה אגב, שכחתי להגיד שגם השחקן שהיה הבן זוג של וונדה משתתף בסרט הזה (נראה לי שאת אוהבת אותו).
רגע מה? זה חשוב! השלמתן השלמתן או שלום קר כזה?
אני לא יודעת! ברצינות. הנה מה שטכנית קרה-
ביום שישי רציתי לנסות להוציא חלק מהבגדים שלי מהמקום שהם היו בו (דירה אחרת שעכשיו עומדת ריקה בגלל שעושים לבניין שלהם תמ"א 22, ואחותי הציעה לעזור לי. אמרתי בסדר והיא עזרה לי, ואז כשסיימנו היא שאלה אם אני רוצה להיכנס לקפה אז אמרתי סבבה. ונכנסנו ושתינו קפה קר ודיברנו לא יודעת לשעה שעתיים, אני מרגישה השתדלות מצידה, אז זה גם גורם לי לרצות להיות נחמדה אליה גם בחזרה.
אני יודעת שממש אהבת אותה. לא ראית אותה בכלל בשנים האחרונות?
ראיתי קטעים מכל מיני שורטים שפייסבוק ויוטיוב מציע לי, וזה עשה לי קרינג', לא נראה לי ראיתי פרק שלם כמה שנים טובות. (וזה לא קורה לי עם "חברים" נגיד, שאני לגמרי אוהבת תמיד לראות שורטס שלהם שמציאים לי.
חחח לא נעים לי שאני מרגישה הפוך כי אני יודעת שאת צודקת ובכל זאת כשהיה ש"ח של הסדרה לא מזמן ביס נהניתי ממנה שוב.
את חושבת שאני לא יודעת שאת מתה על ברני? פליז |שפם|, כבר סלחתי לך על זה.
חחח לא נעים לי שאני מרגישה הפוך כי אני יודעת שאת צודקת ובכל זאת כשהיה ש"ח של הסדרה לא מזמן ביס נהניתי ממנה שוב.
את לא צריכה להרגיש לא נעים, אבל סתם זה מעניין שאת בטח שונאת את טד יותר ממנו כי טד יותר ממלא את הטרופ של ה"נייס גאי" (כמו רוס וזנדר) וגם אני לא מתה על טד אני פחות שונאת אותו מברני אני לא קרובה בכלל סתם לשנוא אותו.
אני מבינה שקמת בבוקר וחשבת "איך אני אשבור לעדי את הלב היום?"|לב-ש|
אוף זה מושלם ומתאים לה כ"כ;-(;-(
אי פעם אני לא אבכה כשהיא צועקת על מוניקה "יו וור מיי מאדר טו"???;-(
אוף אני מתגעגעת לשיימלס עכשיו|לב|
ידעתי שתגיבי לזה חזק

רגע מכונן!
סתם האמת זה כי חשבת על ההורים שלי שכשהם בוחרים סרט לראות ביחד הם צופים בסרטי איכות כאלה אבל כשכל אחד לבד אז אמא שלי תבחר רומקום או דרמה רומנטית ואבא שלי סרט אקשן פיו פיו הכי דבילי.
אה כן, נשמע הגיוני.
אוי באסוש.
אבל גם איזה כיף לך שמערכת היחסים שלך עם הזמרת האהובה עלייך זה שאם התבטלה הופעה אז לא נורא כי הייתה במלא ויהיו עוד הרבה. ולא שפספסת הזדמנות של פעם בחיים.
|כן|
חחחחחח התמונה הזאת של אפריל זאת ההתגלמות שלך:-D
:-D זה נכון
כי בתאכלס הוא היה כזה לא פרקטי. לא היה באמת ניתן ללכת איתו ולשמוע מוזיקה. זה תמיד היה קופץ. גם האלה עם הכאילו "בולמי זעזועים" לא היו כאלה מוצלחים בעיני. רק אם את מחזיקה את זה ביד ממש חזק זה היה בסדר. אבל אני רציתי לשים בתיק ופשוט להאזין והדיסק כל הזמן היה קופץ. עם ווקמן זה לא היה קורה.
זה נכון. ווקמן יותר נוח מדיסקמן.
אוקיי תודה. הנה
thumbnail_IMG_7712.jpg
אווו זה חמוד!
בתאכלס אני באמת הייתי מצחיקה פעם. כל פעם אני קוראת הודעות ישנות שלי ונקרעת. אני לא חושבת שהערכתם אותי מספיק כשהייתי בשיא שלי.
[והבוסית שלי, שיודעת שהיא לסבית, מנסה כל הזמן לשדך לה עובדים גברים אחרים שלנו:-D:-D|פנים|
למה?
בתאכלס כן. פעם משהו דומה כמעט קרה לי. רק שאצלי זה היה איזה הומלס שהיה נראה שהוא מנסה לקבל איזה מיטה חינם בבית חולים או משהו. המזל היה שעצרתי באדום ובדיוק כשהתחלף לירוק והתחלנו לנסוע הוא קפץ לכביש. אבל בגלל שהגענו ממצב של עצירה מוחלטת הפגיעה בו הייתה מינימלית כל כך שבקושי סימן כחול היה לו.
אוי נשמעת חוויה נוראית ||נחמה| מצטערת שזה קרה לך
יאייי וואגלור איז באק!!
לאן הדרדרתי שאכפת לי מעונת הפוטבול עכשיו|פנים|
טוב היה לי מאוד מענין לקרוא את הניתוח שלך על הסרט ובכלל הנקודות שציינת לגבי הבמאי (לא צפיתי בסרטים שלו אז אין לי שום רפרנסים אבל ממה שתיארת זה נשמע מענין מאוד) ראיתי את הטריילר שציינת אבל הרגיש לי שהדרך שתיארת את זה הייתה מעניינת יותר מהטריילר:-D
|לב|
אמאלה, כשהייתי בכיתה ד' אמא שלי החליטה לעשות עליי ניסויים וגזרה לי פוני (כאילו, לקחה אותי למספרה, לא גזרה בעצמה) וזה היה כל כך מחריד ומאז אני בחרדות קיומיות מפוני ובחיים לא גזרתי את השיער כזה קצר (וכאילו זה לא היה קצר מחריד כזה כמו קורטני קוקס בצעקה או משהו, סתם פוני רגיל עד העיניים והיה לי שיער חלק גולש שזה הכי קלאסי לפוני. ובכל זאת זה היה כל כך טראומתי בעיני שבכיתי במשך שלושה ימים).
:-0 וואו, טוב אני לא לקחתי את זה כזה קשה. פוני תמיד אפשר להסתיר עם סיכות אם הוא לא יוצא טוב.
חח בהתחלה רציתי לכתוב רון ואפריל כי לאחרונה קופצים לי כל מיני רילים שלהם ביחד אבל זה מרגיש לי יותר קשר אבהי/מנטורי כזה מאשר חברות אז לא בחרתי בהם אבל לגמרי שכחתי את החברות בין לזלי ורון:-D בתאכלס כן, זה מושלם!
|כן|

didalf

Well-known member
יותר מפיצה?!
ביסלי פיצה זה הכי טעים!

לא נו, אני לא התכוונתי קראש לאיך שהוא עכשיו, אלא שהקטעים מהסרט הזכירו לי קטעים מסרטים אחרים שהוא היה צעיר. נגיד איך שהוא היה בביג. טוב לטרלי לא מצאתי אף תמונה שאם אני אשים אותה תתמוך בטענה שלי מהסרט ביג, כי הוא באמת לא נראה כמו מישהו סקסי, זה כמו בנץ. יש קראש עליו כי הוא חמוד אבל הוא לא חתיך. (וזה מעניין לחשוב שבביג הוא ילד בגוף של גבר, שזה לא כזה קשור סתם צירוף מקרים מעניין).
חחח כתבתי אבל שגם בפורסט גאמפ שהוא צעיר הוא נראה לי אבהי כזה.
אני מניחה שבמקרה של טום הנקס זה באמת מאד אינדוודיאולי וספציפצי לסרט (ביג לא ראיתי) כי כולנו יודעים מי זה ואיך הוא נראה אז כאילו באמת תמונה לא תשכנע:-D
אני לא בעד כאלה קשישים. אה אגב, שכחתי להגיד שגם השחקן שהיה הבן זוג של וונדה משתתף בסרט הזה (נראה לי שאת אוהבת אותו).
מחבבת אותו אבל לא מספיק לראות סרט בשבילו
ביום שישי רציתי לנסות להוציא חלק מהבגדים שלי מהמקום שהם היו בו (דירה אחרת שעכשיו עומדת ריקה בגלל שעושים לבניין שלהם תמ"א 22, ואחותי הציעה לעזור לי. אמרתי בסדר והיא עזרה לי, ואז כשסיימנו היא שאלה אם אני רוצה להיכנס לקפה אז אמרתי סבבה. ונכנסנו ושתינו קפה קר ודיברנו לא יודעת לשעה שעתיים, אני מרגישה השתדלות מצידה, אז זה גם גורם לי לרצות להיות נחמדה אליה גם בחזרה.
אה יפה אני ממש שמחה לשמוע. אני מקווה שהיא תמשיך להשתדל|לב|

את חושבת שאני לא יודעת שאת מתה על ברני? פליז |שפם|, כבר סלחתי לך על זה.
חחחח מזל שסלחת לי.
אוף נו מה לעשות ברני כיפי מידי אני לא יכולה לשנוא אותו סליחה.
את לא צריכה להרגיש לא נעים, אבל סתם זה מעניין שאת בטח שונאת את טד יותר ממנו כי טד יותר ממלא את הטרופ של ה"נייס גאי" (כמו רוס וזנדר) וגם אני לא מתה על טד אני פחות שונאת אותו מברני אני לא קרובה בכלל סתם לשנוא אותו.
זה נכון טד בלתי נסבל.
למרות שהרבה פחות גרוע ביחס לרוס וזנאדר למשל.

רגע מכונן!
ממש;-(

טוני החתול

Well-known member
מנהל
זה נשמע כמו התקדמות מעולה, אני ממש שמח בשבילך.
מהניסיון שלי צעדים כאלו הם הדרך להבנה וקבלה. היא לא תבוא ותתנצל (היא בטח לא מרגישה שהיא צריכה להתנצל), אבל אתן יכולות למצוא אחת את השניה באמצע.
לא הרבה אנשים יודעים את זה, אבל בביג הוא גילם את הדמות שלו גם בתור ילד. השתמשו בCGI מאוד מתוחכם לשנות ה80 כדי שהוא יראה צעיר יותר. :p

עכשיו עולה לי פיץ' לסרט המשך לביג שיקרא Small ובו הדמות שהוא כבר אדם בוגר ומבקש משאלה להיות צעיר שוב וזה מתגשם. וכיום בטח באמת יוכלו באמת להפוך אותו לילד עם אפקטים מיוחדים.

LeAnnDylan

Well-known member
|ענבים|מתי הבנתם שאתם זקנים?
I want to revise my answer

*התכתבות עם עובדת שלנו היום*|אקדח||אליהו|
thumbnail_IMG_7469.jpg
מסתבר שאני זקנה כבר 15 שנה:LOL:
חחחחח וואי כןןןןן
כזה "למה את נורמלית הלווו":-D
חח וואי לא ברור:-D
לא, אני ממש רוצה לראות אותך מדפדפת בספר ילדים לפי הקצב של ההקלטה:-D
כל אחת הסטיות שלה:-D:-D
את עדיין מצחיקה
אולי, אבל אני כבר לא בשיא.
יאיי קחי אותה נשמע מושלם
והבוסית שלך|פנים|
שיניתי את דעתי לגביה. אני אלך לבדי ויהיה לי הקיץ של אביה כי החברה האחרת שלי שבטוח הייתה זורמת איתי והיא לא הומופובית, רבה עם השותפה שלי ועכשיו אני סובלת בגלל זה|שפם|
WAG זה וייף אנד גירלפינדס כלומר נשות השחקנים שצופות בהם. וואגלור זאת טיילור במשחקים ואני כבר מצפה לאופנת הצ'יף שלה|מאוהב|
אה טוב. באסה אבל שהיא יוצאת עם מישהו מקבוצה עם צבעים מכוערים. היו יכולים להיות לה בגדים ממש יפים אם היא הייתה בוחרת מישהו אחר או אם קלסי היה עובר קבוצה:-D
אווו אז אני נגדך סליחה.
סתם אם זה משחק לא נחשב והשחקנים הפותחים אפילו לא יהיו גם טיילור לא תהיה ואז מכפת לי. אני מרשה לך לנצח את זה.
חח מה אכפת לי שאת נגדי. אני וקציצי בעד הסיהוקס וזה מה שחשוב.
לבאפי? למה בעצם?
אבל כן אהבת את כשראית בעבר נכון?
כן, מאוד אהבתי כשראיתי אז בזמן השידור המקורי, אבל אף פעם לא סיימתי אותה. לא יודעת אפילו למה.
וואו אני יודעת שזה שודר בערוץ 1 ואהבתי את זה אבל פור דה לייף אוף מי אני לא זוכרת שום דבר חוץ משם הסדרה.
אני זוכרת כמה דמויות וזוכרת במעורפל כמה סצינות אבל בטח שלא מספיק בשביל שזה לא ירגיש לי כמו סדרה חדשה שמעולם לא ראיתי אם אצפה שוב.
אה ואז לא משייפים את הציפורן למוות?
בכל מקרה ידעתי שאפשר לסמוך עלייך שתהיי היחידה עם תשובה כמו שאני רוצה לשאלה הזאת:-D
חח האמת שרציתי להגיד טבעות (אבל לא ידעתי אם זה נחשב) כי אני מרגישה ערומה אם אני יוצאת מהבית בלי ותמיד יש לי כל מיני טבעות מפוזרות בתיק ובאוטו כדי שתמיד אוכל לשים אם אני רוצה. בעבודה אני לא יכולה לשים כי אני צריכה להיות עם כפפות אבל בשניה שאני מורידה כפפות או לא עם לקוחה אני ישר שמה אותן בחזרה.
איכ קומדיות כאלה אני שונאת.
וואי כל הבנים בעבודה כל היום מצטטים משפטים מפגרים מהסרטים האלה ואז מסתכלים עליך בגועל אם את לא מכירה/זוכרת את הרפרנס.
אבל הם לא התקדמו ללהיות שיפ? ככה הבנתי מהתגובות שלכן. (למה אני זוכרת את זה אני לא יודעת יש לי בעיה בויסות זכרון רק שטויות יש שם|פנים|)
חח הלוואי:-D
כן את רק חצי משפט:-D
גם רק חצי אוברי זה שווה. אני לוקחת.

LeAnnDylan

Well-known member
אוקיי אז:
אמ;לק - הוא גמד זקן נרגן וגזען ואומר דברים מרושעים על אנשים בפנים שלהם כאילו שהוא לא יודע שהם שומעים, והוא נאמן לרעים (בהתחלה) ומסייע להם בתחבולה נגד הארי שמביאה גם למותו של הסנדק האהוב של הארי. אבל אני אוהבת אותו כי הוא מצחיק בעיני וחמוד (כאילו קצת כמו שילד או חתול יכולים להיות חמודים כשהם כועסים עליך).
הגרסה הארוכה כי מה נושא יותר אהוב עלי לדבר עליו:
הוא בעצם גמדון-בית זקן של משפחת בלאק - משפחה של רעים תומכי וולדמורט שמאמינים כמוהו ב"טוהר הדם" של קוסמים, ולכן שונאים קוסמים שנולדו ל-2 הורים מאגלים (כמו הרמיוני למשל) המכונים בכינוי הגנאי mudbloods ובהתאם לאידיאולוגיה של וולדמורט ושלהם, קוסמים כאלו הם נחותים ופושעים וצריך לאסור אותם ולאסור עליהם להשתמש בקסם, וגם כל מי שתומך בהם ובכלל במאגלים (הנחותים) הוא פושע.
אז כשהמסדר של מתנגדי וולדמורט וגם הארי, רון והרמיוני מסתתרים בבית הזה (שעכשיו שייך לסנדק של הארי כי הוא בן למשפחה הזאת, אבל הוא בצד של הטובים) אז קריצ'ר חייב להתייחס אליהם בכבוד (גמדון-בית הוא משרת בדרגת עבד בעולם הקוסמים) אבל בגלל שהוא שונא אותם אז כשהם אומרים לו משהו הוא כזה משתחווה ואומר בקול "כן אדוני" ואז ממשיך לעצמו כאילו בשקט (אבל לא באמת) "אוהב מאגלים מלוכלך שמטנף את כבוד הבית הזה" או סתם מתהלך לידם וכאילו מדבר לעצמו אבל בקול רם "מכניסים לפה בלאדמאדית איזו חרפה אין להם בושה" וכאלה דברים :-D שוב אני לא בדיוק יודעת להסביר למה זה מצחיק אותי (אולי קשור לזה שהוא גמדון) אבל אני יכולה להבין למה רוב הקוראים ישנאו אותו בשלב זה.
בהמשך הסיפור, הרמיוני (היחידה שחורה לה השעבוד המזעזע של גמדוני-הבית) מצליחה להסביר להם שהוא בעצם לא אשם, אלא שהיחס אל גמדוני הבית כל כך נורא שהוא פשוט נאמן למאסטרים שהתייחסו אליו יחסית יפה יותר ומהדהד את האידיאולוגיות שלהם, ואחרי שהארי מבין את זה ומביע כלפיו יחס מכבד, אז הוא משנה את יחסו בהתאם ועוזר להם ונהיה נחמד גם. (אבל חשוב לי להדגיש שאני אהבתי אותו גם לפני הרידמפשן הזה).
אוקיי אז בהחלט לא זכורה לי שום דמות כזאת. בתאכלס זה נשמע כמו דמות שמתאים לך לאהוב.
לי במיוחד ואז מאגר ה"מה אני יכולה לאכול" עוד יותר מצטמצטם|פנים|
קצת קרה לי לפני שבועיים עם בשר מפורק ופסטה רוזה. אכלתי את זה במשך איזה שבוע שלם כי הכנתי לי מנות לעבודה ועכשיו אני לא יכולה להסתכל על אף אחד מהם. וטוב שפסטה זה לא האוכל האהוב עליי|בוכה|
באמת האודיובוק היחיד ששמעתי אי פעם היה של איימי פולר כי רציתי לשמוע אותה מספרת לי.
ואני מבינה גם למה את רוצה שאוברי תקריא לך סיפור לפני שינה:-D
אבל סתם ככה ספרים רגילים זה יעצבן אותי ממש.
חח אז מזל שאני לא קוראת ספרים רגילים:-D
(למרות שכשהספר של ריס והרלן קובן ייצא השנה לא תהיה לי ברירה)
טוב כי לפני כמה זמן אמרת שבא לך משהו ארוך להתמכר לו. אולי בפגרת הפוטבול הבאה:-D
חח אשמור על זה כאופציה.
השיר שלנו זה מקור נהדר להכיר שירים
בתאכלס כן. במיוחד לאור העובדה שכל מה שנינט שרה כמעט 99% מהזמן, יפה יותר מהמקור במילא.
לאלא היא דיברה על sheets ואיזה לקנות מצעים חח אני מדברת על אנשים בהוסטל.
בסדר אבל עדין sheets מדבר רק על סדין ולא מצעים באופן כללי.
למרות שהם גם סתומים כי גם אם זה נשמע אותו הדבר, מי אומר shits ולא shit.
אנחנו יודעים.
אה באמת הופתעתי שקראת הארי פוטר מאד לא און בראנד בשבילך.
הייתי צריכה לעשות בוק ריפורט באנגלית ואחת המשימות הייתה לעשות משהו יצירתי ובדיוק יצא הסרט הראשון והיו מלא כתבות עליו בכל העיתונים אז היו לי מלא תמונות לעשות קולאז' ענקי אז בחרתי בספר הזה בשביל שיהיה לי מה לעשות בשאלה היצירתית.
וואי אבל השירות שלהם נהיה גרוע לוקח לדברים נצחחחח להגיע לארץ אם בכלל.
בכל פעם שהזמנתי כיסוי לקח לו נצח להגיע ששלחתי מייל כבר. בפעם הקודמת שלחו עוד אחד שגם לו לקח נצח להגיע ואחרי שכבר התאיישתי יום אחד צצו לי בתיבה שניים זהים.
פעם האחרונה הכיסוי שלי לא הגיע ושלחתי מייל וענו לי שבגלל שזה אזור מלחמה הם לא שולחים שוב ועשו ריפנד. ואז אחרי כמה ימים הוא כן הגיע אז קיבלתי כיסוי חינם חעחע:-D
אבל זה מעצבן כמה צריך לחכות כל פעם.
אבל אם יש לך סבלנות ניק אז באמת יש שם פאנרטים ממש יפים להכל. שם קניתי את הכיסוי של טיילור ששמתי פה.
זה שלוקח לזה הרבה זמן אין כל כך מה לעשות אבל לא שמעתי על אף אחד בארץ שהזמין דרכם ולא הגיע לו מה שהזמינו. וניק לא נראה לי כמו בחור שמחליף טלפונים כל חצי שנה אז גם אם יקח לכיסוי איזה חודש להגיד, זה עדין שווה אם הוא ימצא משהו שהוא אוהב.

LeAnnDylan

Well-known member
טוב, הפכת לניק לגמרי!
מעליב|שפם|
Céline Dion - That's The Way It Is
מוזר שקצת לתוך השיר הבנתי שאני מכירה אותו, וחשבתי שאני לא מכירה שום שיר של סליון דיון חוץ מיי מהארט וויל גו און, כי אי אפשר לא להכיר את זה. האמת שיר פופ חמוד.
די נו בטוח את מכירה עוד שירים של סלין דיון. יש לה המון מוכרים!

אוי זה סיפור נורא. אבל מרגיש לי קצת מוזר. אני מרגישה שזה קצת אנוכי מהאישה לגורם למישהו רנדומלי שהיא לא מכירה לחוות את הטראומה הזאת (וזה חא שאין דרכים אחרות להתאבד). באופן מפתיע (או שלא, כי זאת אני), אני דווקא לא חושבת שלהתאבד זה מעשה לא מוסרי, כל עוד הוא לא בא על פגיעה באחרים (ואני לא מדברת פגיעה בקטע של "אנשים שאוהבים אותי יפגעו שאני מתה. אני מתכוונת מקרים שבהם מישהו מחליט להתאבד אבל באופן מילולי לפגוע במישהו אחר קצת אחרי שהוא התאבד, כמו אנשים שהורגים את הילדים/ בני זוג שלהם, ואז מתאבדים. זה כ"כ מוזר לי. מה הפואנטה?).
אבל אני חייבת להגיד עוד משהו, שסביר שאני אגיע לגיהנום בגללו, וזה -כשדמיינתי את הסצנה בראש שלי זה טיפה הצחיק אותי. כי דיימנתי סצנה של מכונית נוסעת ומנסה להימנע מלפגוע באישה שכל הזמן מנסה בכוונה שיפגעו בה, וזה היה נראה לי קצת מצחיק ;-#|אילם|
אני גם לא חושבת שהתאבדות באופן כללי זה מעשה לא מוסרי. הבעיה היא רק כשמנסים באופן עקיף או ישיר לפגוע גם באנשים אחרים בתהליך. כאילו גם אם מישהו מנסה לכוון על שוטר אקדח במטרה שהשוטר ירה ויהרוג אותו וככה לא יצטרך "להתאבד" זה נוראי בעיני כי זה עדין פוגע בשוטר. גם אם הבן אדם "רק" כיוון אקדח ולא ירה בו.
יותר חשוב שיראו את אוברי!
יואו היא כזאת מהממת!!!! |מאוהב||מזיע|

(על הסדרה נקמה.) אז לא התכוונתי באמת לדמות מהסדרה שאני מניחה שאת מדברת עליה, אלא הדמות הראשית מתוך הסרט השני שדיברתי עליו שגם נקרא נקמה (נראה לי יש מילים שצריך להפסיק לקרוא לסרטים וסדרות על שמם כי כבר יש בטח יותר מדי סרטים שנקראים "נקמה", שזה מאוד מבלבל להבין למה מתכוונים).
אבל לא אמרת בסוף אם ראית את הסדרה נקמה:-D
למרות שאני מתחברת לנקודה שלך. יצא לי פעם לחפש סרט של איזו שחקנית שרציתי לראות וחיפשתי לפי השם של הסרט ומצאתי אותו ב-HBO, הייתי בעבודה בהפסקה והתחלתי לראות. הסרט עצמו היה תקופתי ומשעמם, ממש לא הקטע שלי. ולא היה לה שם תפקיד מרכזי אז צפיתי בשעמום רק בשביל לראות אותה. עוברת איזה שעה וחצי ועדין לא מראים את הדמות שלה ואני מחליטה שמשהו לא נראה לי הגיוני אז אני בודקת שוב בקרדיטים ובשנה ואז מגלה שזה סתם סרט עם אותו שם שהיא לא מופיעה בו בכלל:mad::mad::mad:
(כיסוי טלפון). כאילו הוא אפור רגיל. אין לו שום מאפיינים מיוחדים כי אף פעם לא היה ממש אכפת לי אף פעם איך הוא נראה.
אז אני חושבת שגם את צריכה לשרג את עצמך עם איזו מדבקה של אוברי (או סתם מישהו אחר שאת אוהבת כדי שיהיה לך יפה בעין)
וואי זה מה זה נכון! יש משהו שלי היה קשה ממעבר בין לקנות/לאסוף/לשמוע מוזיקה דרך דיסקים לאיך ששומעים מוזיקה היום (וכנ"ל לגבי סרטים ו-DVD). גם בגלל שהשוני הוא שבראשון אתה קונה משהו מוחשי שהוא גם נשאר אצלך תמיד. כאילו אם אתה אוהב סרטים אז יש לך אוסף סרטים קונקרטי, אבל גם כל סרט שיש לך ב-DVD כאילו ממש קיים אצלך. המקבילה של ההרגשה הזאת היום היא שיהיה קובץ של סדרה/סרט/מוזיקה ואני אשמור אותו בכונן חיצוני.
אין כמו לקנות דיסקים. ממש אהבתי את זה ולמרות שאין לי מה לעשות עם דיסקים וגם אין לי איזה סטנד יפה בשבילם כדי להציג אותם לראווה או משהו, אני עדין לא יכולה להביא את עצמי לזרוק/למכור אותם.
מאוד שווה! וטוב אם כבר בדודים מלוכלכים עסקינן, תבקשי מהם בבקשה את Black Bear כי אני צריכה לדבר איתך על הסרט הזה כי אף אחד אחר לא יבין.
יותר מפיצה?!
חח אני איתך. ביסלי פיצה זה הביסלי הכי מעפן (אולי בתיקו עם פלאפל).
אני לא בעד כאלה קשישים.
חח מעליב:-D
אוקיי זה נשמע לי כמו צעד חיובי ומשמעותי בכיוון הנכון! אני שמחה בשבילך|4U|

LeAnnDylan

Well-known member
[הבוסית שלי מנסה לשדך גבר לעובדת לסבית] שורט וורז'ן - כי היא הומופובית.
אבל אם אנסה להסביר את דרך החשיבה שלה אז בעיקרון זה לא כאילו שהיא לא חושבת שיש נשים שמעדיפות נשים. פשוט בראש שלה לסביות זה נשים בנות 50 ומעלה ששונאות גברים ונראות בוצ'ות ואז ברור לה שהן לסביות. אבל במקרה של העובדת הזאת, היא צעירה אסייתית יפה שנראית כמו איזה משפיענית טיקטוק ובנים כל הזמן מתחילים איתה. ובראש של הבוסית שלי, היא לא מבינה איך מישהי כזאת יכולה להעדיף נשים. אולי גם בגלל הגיל שלה היא חושבת שזה איזה משהו ש"יעבור" לה ושהיא לא באמת יודעת מה היא אוהבת עדין. לפי איך שהמוח של הבוסית שלי עובד היא בטוח חושבת שהיה איזה נער ששבר לה את הלב ועכשיו כדי לעשות דווקא היא הולכת עם בנות. אז בראש שלה, אם היא תשדך לה בחור טוב שלא יפגע בה- היא תשנה את דעתה על גברים.
:-0 וואו, טוב אני לא לקחתי את זה כזה קשה. פוני תמיד אפשר להסתיר עם סיכות אם הוא לא יוצא טוב.
אוח אתמול הלכתי להסתפר. מתחת למקום של העבודה שלי יש מספרה ענקית (ולא כל כך זוכרת אם יש משהו דומה לזה בארץ אבל זה כאילו בבעלות של בן אדם אחד והוא משכיר כיסא לספרים שלא יכולים להרשות לעצמם מספרה משלהם, ואז כל הספרים שם הם בעצם עצמאיים ורק משלמים לו שכירות) ובגלל שתמיד יש שם ספרים, אני הולכת בלי תור ומבקשת ממי שפנוי שיספר אותי. אני שונאת להסתפר ואני אף פעם לא עושה איזה משהו מיוחד- רק גוזרת קצוות. בפעם הראשונה שהלכתי לשם הייתה איזו מישהי קצת מבוגרת שהיה נראה שאין לי כוח ממש לחיות ובטח שלא לעבוד. היא סיפרה אותי בשתי דקות ויבשה לי את השיער באיזה איזה 4 דקות. מה שהיה בשבילי הסנריו הכי מוצלח לחוויה הלא מהנה הזאת! הבעיה היא שלא לקחתי את המספר שלה ואני גרועה בשמות ופרצופים ואני לא זוכרת מי זו הייתה כדי ללכת אליה שוב. בפעם השניה שהלכתי הייתה מישהי אחרת שלא הפסיקה לבלבל לי את השכל, היא סיפרה קצת פחות יפה ולקח לה יותר זמן אבל עדין היה יחסית סביר. אבל היא חייבה אותי יותר וגם אמרה שזה מחיר היכרות ובפעם הבאה זה יעלה יותר. כמובן שלא רציתי לחזור אליה.
אז אתמול הלכתי שוב וראיתי איזו מישהי שבאה אלינו כמה פעמים לעשות טיפול פנים ואז היא כזה "היי, אני מכירה אותך, את עשית לי פעם טיפול" היא בדיוק הייתה בדרך החוצה (היה כבר כמעט סוף היום) ושאלתי את פקידת הקבלה אם יש מישהו שיכול לקבל אותי רק לקצוות. היא עשתה קצת פרצוף כי היה שישי בערב והרוב תפוסים מראש אבל הזאת שבאה לצאת אמרה לי כזה "טוב יאללה בואי אני אעשה לך. רק קצוות, נכון?" הנהנתי וקיוויתי שזה יסתיים מהר. ספוילר - זה לא.
אני שונאת שספרים מתחילים ישר בניסיון למכור לך כל מיני שמפואים ומכרכים ומה לא. פחות בגלל שלא נעים לי להגיד לא ולרוב אני סתם קונה דברים שאני לא צריכה, ויותר בגלל שהקרקפת שלי ממש רגישה וכמעט כל שמפו שניסיתי בחיים עשה לי גירוי נוראי. וגם השיער שלי מאוד שומני, או יותר נכון - הקרקפת שלי פולטת הרבה שמן, שזה נחמד בקטע שהשיער שלי אף פעם לא יבש, ופחות נחמד בקטע שחייבים לחפוף אותו בתדירות גבוהה כי השמנוניות הזאת מגרדת וגם תמיד גורמת לשיער להיראות רטוב (מראה שאני מתעבת). השיער שלי גם די דק מטבעו, וספרים אוהבים לחרטט לי סיבות שלהם לנשירה כשבפועל, לכולם במשפחה שלי כולל מיליוני האחים ואחיות של ההורים שלי- יש אותו אותו השיער. אז אין יותר מידי מה לעשות כשזה מגיע לגנטיקה וגם כשאני מנסה להסביר להם (אחרי שראיתי כמה רופאים בנושא) הם עדין בטוחים שלהם יש את המוצר שיגרום לשיער שלי להיות מלא ועם הרבה נפח (הסיוט שלי). כשאני אומרת להם שאני לא מעוניינת לרוב הם מניחים לזה, הזאת של אתמול הייתה נחושה בדעתה להראות לי את כל המוצרים שיש לה שם, הבעתי אפס ענין בכל מה שהיא אמרה וקיוויתי שהיא תבין את הרמז- היא לא.
ואז היא חפפה לי את השיער וריססה עליו מיליון דברים, אני שונאת את זה כי שוב, השיער של שמנוני ואני לא צריכה שום מוצר שישב על השיער. היא אמרה שהדרך שלה לספר זה קודם כל לעשות פן ואז לגזור. היה נראה לי הזוי אבל בסדר, את הספרית, תעשי את שלך. היא משכה לי המון בשיער כשהיא סירקה אותי אבל בכל זאת הדגישה כל הזמן איך המסרק שלה זה המסרק הכי טוב כי הוא לא תולש את השיער. אבל את מכאיבה לי גברת!!!! ואחרי שהיא ריססה לי מיליון דברים בשיער היא כזה "הנה תגעי, תראי איך זה מרגיש. תגעי!" נגעתי והשיער שלי מעולם לא הרגיש כל כך יבש. לא הבנתי ממה היא מתלהבת. ליטרלי הרגיש כמו קש כשהשיער שלי תמיד נעים למגע. הייתי בהלם. היא התחילה לגזור לפני ששאלה אותי אם האורך שהיא בחרה הוא סבבה, כשראיתי אותה מכוונת את הספריים שלה באופן חשוד מידי למשהו שנראה כמו פוני ישר אמרתי לה NO BANGS, היא התעלמה ממני והתחלתי לגזור, לא בדיוק פוני, אבל סוג של דירוג. אמרתי לה שאני לא רוצה שיער מדורג כי למרות שספרים אוהבים להגיד שזה נותן נפח, במקרה שלי זה עושה אשליה הפוכה. היא התעקשה לעשות איזה משהו שתוחם את הפנים כדי לתת נפח אבל התפשרה על לגזור מאחורה בקו ישר.
ואז היא שאלה אם אני משתמשת ב-hot rollers כמעט קיבלתי התקף לב. אמרתי לה שמכיוון שלא שלפו אותי מאיזה קליפ של מוזיקת קאנטרי משנות ה80 - פחות. אבל היא התעקשה להראות לי אותם ואני כזה אפס סיכוי שאני אי פעם אשתמש בדבר הזה. תרחיקי את זה ממני!!!! והיא כזה לא זה ממש פשוט את רק שמה ככה *ממשיכה להראות לי איך שמים את זה בשיער* ואני כזה דיייי תניחי לי!! באיזה עוד שפה אני יכולה להגיד לה שאני לא רוצה?!!? אני לא רוצה נפח, אני לא רוצה גלים, אני לא רוצה תלתלים, אני לא רוצה מדורג! אני רוצה שתגזרי 2 אינצ'ים ותתני לי ללכת!! אני אפילו לא רוצה פן. תעזבי אותי!!!!!
היא לא עזבה. היא המשיכה לגזור איזה שלש שערות כל פעם ואז להצמיד את השיער לפני שלי ולהגיד "את רואה, את רואה? יפה!" כל שניה מחמיאה לעצמה ואומרת לי שזה יפה. זה לא היה יפה. ולא אהבתי את זה ולא ידעתי איך להגיד לה שתעזוב אותי לנפשי. בעע אני שונאת אנשים!!

keren or5

Well-known member
טוב טוב שיכנעת אותי! אני אראה את זה |מאוהב|
אבל לא אמרת בסוף אם ראית את הסדרה נקמה:-D
אה, לא, לא ראיתי.
אין כמו לקנות דיסקים. ממש אהבתי את זה ולמרות שאין לי מה לעשות עם דיסקים וגם אין לי איזה סטנד יפה בשבילם כדי להציג אותם לראווה או משהו, אני עדין לא יכולה להביא את עצמי לזרוק/למכור אותם.
הייתה תקופה שהיה לי אוסף דיסקים מכובד. כמו רוב הדברים שהיו לי בבית לא ידעתי ממש מה קרה עם זה, אבל אחות שלי אמרה שאחיין שלי רצה את הכל וזה אצלו בנתיים. האמת שלא אכפת לי, זה יהיה מגניב אם הוא יתחבר למשהו. החרא הקטן משרת באיזה תפקיד שסופר קשה להתקבל עליו שזה רק איזה אחד או שניים במחזור צבאי עושים, משהו בגל"ץ. אני חושבת משהו כמו לערוך תוכניות מוזיקה או משהו. אבל מה, לפחות זה התפקיד בין הכי ג'ובניקי-שכונה שאפשר לעשות. אם אחיין שלי היה קרבי במיוחד עכשיו הייתי מתחרפנת, באמת שהיה לי קשה לחשוב על זה. מזל שיש לי רק אחיין אחד בן.
אז אני חושבת שגם את צריכה לשרג את עצמך עם איזו מדבקה של אוברי (או סתם מישהו אחר שאת אוהבת כדי שיהיה לך יפה בעין)
רעיון טוב, לא חשבתי על זה.
מאוד שווה! וטוב אם כבר בדודים מלוכלכים עסקינן, תבקשי מהם בבקשה את Black Bear כי אני צריכה לדבר איתך על הסרט הזה כי אף אחד אחר לא יבין.
סבבה, אני על זה!
חח אני איתך. ביסלי פיצה זה הביסלי הכי מעפן (אולי בתיקו עם פלאפל).
זה יצא מוזר, כי זה נשמע מהתגובה שאני שונאת פיצה, אבל האמת שאני לא, אני ממש אוהבת גם ביסלי פיצה, אבל איכשהו מוזר לי שמישהו יאהב פיצה וישנא בצל. לא יודעת להסביר למה. מרגיש לי שפיצה יותר שנוי במחלוקת.
הלכתי לראות באיזה הקשר כתבתי את זה כי שכחתי. זה כמובן בקטע שאני לא נמשכת לקשישים. אני בעד הקיום שלהם (או לפחות לא מתנגדת אליו)
אוקיי זה נשמע לי כמו צעד חיובי ומשמעותי בכיוון הנכון! אני שמחה בשבילך|4U|
תודה |לב|
אבל אם אנסה להסביר את דרך החשיבה שלה אז בעיקרון זה לא כאילו שהיא לא חושבת שיש נשים שמעדיפות נשים. פשוט בראש שלה לסביות זה נשים בנות 50 ומעלה ששונאות גברים ונראות בוצ'ות ואז ברור לה שהן לסביות. אבל במקרה של העובדת הזאת, היא צעירה אסייתית יפה שנראית כמו איזה משפיענית טיקטוק ובנים כל הזמן מתחילים איתה. ובראש של הבוסית שלי, היא לא מבינה איך מישהי כזאת יכולה להעדיף נשים. אולי גם בגלל הגיל שלה היא חושבת שזה איזה משהו ש"יעבור" לה ושהיא לא באמת יודעת מה היא אוהבת עדין. לפי איך שהמוח של הבוסית שלי עובד היא בטוח חושבת שהיה איזה נער ששבר לה את הלב ועכשיו כדי לעשות דווקא היא הולכת עם בנות. אז בראש שלה, אם היא תשדך לה בחור טוב שלא יפגע בה- היא תשנה את דעתה על גברים.
איזה מוזר לי שיש אנשים שעדיין חושבים דברים כאלה. בת כמה היא? וממש מסכנה העובדת שלך :-(
אוח אתמול הלכתי להסתפר. מתחת למקום של העבודה שלי יש מספרה ענקית (ולא כל כך זוכרת אם יש משהו דומה לזה בארץ אבל זה כאילו בבעלות של בן אדם אחד והוא משכיר כיסא לספרים שלא יכולים להרשות לעצמם מספרה משלהם, ואז כל הספרים שם הם בעצם עצמאיים ורק משלמים לו שכירות) ובגלל שתמיד יש שם ספרים, אני הולכת בלי תור ומבקשת ממי שפנוי שיספר אותי. אני שונאת להסתפר ואני אף פעם לא עושה איזה משהו מיוחד- רק גוזרת קצוות. בפעם הראשונה שהלכתי לשם הייתה איזו מישהי קצת מבוגרת שהיה נראה שאין לי כוח ממש לחיות ובטח שלא לעבוד. היא סיפרה אותי בשתי דקות ויבשה לי את השיער באיזה איזה 4 דקות. מה שהיה בשבילי הסנריו הכי מוצלח לחוויה הלא מהנה הזאת! הבעיה היא שלא לקחתי את המספר שלה ואני גרועה בשמות ופרצופים ואני לא זוכרת מי זו הייתה כדי ללכת אליה שוב. בפעם השניה שהלכתי הייתה מישהי אחרת שלא הפסיקה לבלבל לי את השכל, היא סיפרה קצת פחות יפה ולקח לה יותר זמן אבל עדין היה יחסית סביר. אבל היא חייבה אותי יותר וגם אמרה שזה מחיר היכרות ובפעם הבאה זה יעלה יותר. כמובן שלא רציתי לחזור אליה.
אוי באסה שלא שמרת את המספר של הראשונה. אני מזדהה איתך, אני צריכה ללכת להסתפר, אבל אני לרוב גוזרת לעצמי את השיער בבית חלק גדול בגלל דברים כאלה!
אני שונאת שספרים מתחילים ישר בניסיון למכור לך כל מיני שמפואים ומכרכים ומה לא.
אוי , אני גם שונאת את זה!
פחות בגלל שלא נעים לי להגיד לא ולרוב אני סתם קונה דברים שאני לא צריכה,
אה את אשכרה קנית פעם את הדברים שהם מציאים? בתקופות שהייתי הולכת לקוסמטיקאית ישר אמרתי לא לכל דבר שהיא רצתה למכור לי.
היא אמרה שהדרך שלה לספר זה קודם כל לעשות פן ואז לגזור. היה נראה לי הזוי אבל בסדר, את הספרית, תעשי את שלך. היא משכה לי המון בשיער כשהיא סירקה אותי אבל בכל זאת הדגישה כל הזמן איך המסרק שלה זה המסרק הכי טוב כי הוא לא תולש את השיער. אבל את מכאיבה לי גברת!!!! ואחרי שהיא ריססה לי מיליון דברים בשיער היא כזה "הנה תגעי, תראי איך זה מרגיש. תגעי!" נגעתי והשיער שלי מעולם לא הרגיש כל כך יבש. לא הבנתי ממה היא מתלהבת. ליטרלי הרגיש כמו קש כשהשיער שלי תמיד נעים למגע. הייתי בהלם. היא התחילה לגזור לפני ששאלה אותי אם האורך שהיא בחרה הוא סבבה, כשראיתי אותה מכוונת את הספריים שלה באופן חשוד מידי למשהו שנראה כמו פוני ישר אמרתי לה NO BANGS, היא התעלמה ממני והתחלתי לגזור, לא בדיוק פוני, אבל סוג של דירוג. אמרתי לה שאני לא רוצה שיער מדורג כי למרות שספרים אוהבים להגיד שזה נותן נפח, במקרה שלי זה עושה אשליה הפוכה. היא התעקשה לעשות איזה משהו שתוחם את הפנים כדי לתת נפח אבל התפשרה על לגזור מאחורה בקו ישר.
ואז היא שאלה אם אני משתמשת ב-hot rollers כמעט קיבלתי התקף לב. אמרתי לה שמכיוון שלא שלפו אותי מאיזה קליפ של מוזיקת קאנטרי משנות ה80 - פחות. אבל היא התעקשה להראות לי אותם ואני כזה אפס סיכוי שאני אי פעם אשתמש בדבר הזה. תרחיקי את זה ממני!!!! והיא כזה לא זה ממש פשוט את רק שמה ככה *ממשיכה להראות לי איך שמים את זה בשיער* ואני כזה דיייי תניחי לי!! באיזה עוד שפה אני יכולה להגיד לה שאני לא רוצה?!!? אני לא רוצה נפח, אני לא רוצה גלים, אני לא רוצה תלתלים, אני לא רוצה מדורג! אני רוצה שתגזרי 2 אינצ'ים ותתני לי ללכת!! אני אפילו לא רוצה פן. תעזבי אותי!!!!!
היא לא עזבה. היא המשיכה לגזור איזה שלש שערות כל פעם ואז להצמיד את השיער לפני שלי ולהגיד "את רואה, את רואה? יפה!" כל שניה מחמיאה לעצמה ואומרת לי שזה יפה. זה לא היה יפה. ולא אהבתי את זה ולא ידעתי איך להגיד לה שתעזוב אותי לנפשי. בעע אני שונאת אנשים!!
איכ.... אנשים הם לגמרי the worst :cautious:
זה נשמע כמו התקדמות מעולה, אני ממש שמח בשבילך.
מהניסיון שלי צעדים כאלו הם הדרך להבנה וקבלה. היא לא תבוא ותתנצל (היא בטח לא מרגישה שהיא צריכה להתנצל), אבל אתן יכולות למצוא אחת את השניה באמצע.
|לב| כן אני מסכימה

LeAnnDyIan

Well-known member
טוב טוב שיכנעת אותי! אני אראה את זה |מאוהב|
[Spin Me Round] חחחח האמת שזה לא סרט כזה מענין😂😂 והתפקיד של אוברי לא גדול שם. פשוט תהית מה הדינמיקה בניהן, אז עניתי (הגיף הזה אגב זה מהסרט החדש עם מרגרט קוואלי)

LeAnnDylan

Well-known member
איזה מוזר לי שיש אנשים שעדיין חושבים דברים כאלה. בת כמה היא? וממש מסכנה העובדת שלך :-(
בת כמה היא, הכוונה לעובדת או לבוסית?
העובדת בת 19 והבוסית בת 37. בכל מקרה אני לא חושבת שהיא מסכנה, היא בטח לא לוקחת את זה קשה. כי הן הכירו כשהן היו בלימודים יחד ונהיו חברות ממש טובות, היא (העובדת) הייתה אצל הבוסית שלי כמה פעמים בבית ואפילו שמרה לה על הילדה. כשהן סיימו את הלימודים, הבוסית שלי הציעה לה לבוא לעבוד אצלנו כי היא חיפשה עבודה אחרי הלימודים (ולבוסית מן הסתם כבר היה עסק). הקטע עם "השידוך" היה כשהן עוד היו בלימודים ביחד, אם זה היה ממש מפריע לה היא לא הייתה ממשיכה להיות חברה שלה ובטח שלא מסכימה לבוא לעבוד אצלה. מה שאני אוהבת אצלה (העובדת) זה שיחסית לזה שהיא ג'ן זי, והדור שלה אוהב להיעלב מכל דבר, היא ממש לא. כאילו כן יש לה דיבור כזה של ילדי כאפות לפעמים (בטח בהודעות) ויש לה את הקטע המציק הזה של הדור שלה שכל דבר שאומרים להם שקצת לא נראה להם הם כזה FINE! I guess I'm gonna go kill myself. אבל חוץ מזה היא סבבה והיא נותנת לי להיות גזענית כמו שאני אוהבת בלי שהיא תיעלב (אמאלה לא המציאו חברה בעולם שצריכה HR כמו החברה שלנו|פנים|:LOL:)
(להמחשה- מנהלת שצריכה להיות מפוטרת :LOL:)
thumbnail_IMG_7456.png

didalf

Well-known member
*התכתבות עם עובדת שלנו היום*|אקדח||אליהו|
thumbnail_IMG_7469.jpg

מסתבר שאני זקנה כבר 15 שנה:LOL:
אאוץ:-D

שיניתי את דעתי לגביה. אני אלך לבדי ויהיה לי הקיץ של אביה כי החברה האחרת שלי שבטוח הייתה זורמת איתי והיא לא הומופובית, רבה עם השותפה שלי ועכשיו אני סובלת בגלל זה|שפם|
לא תהיי לבד תהיי עם אוברי וזה מה שחשוב:-P:
אה טוב. באסה אבל שהיא יוצאת עם מישהו מקבוצה עם צבעים מכוערים. היו יכולים להיות לה בגדים ממש יפים אם היא הייתה בוחרת מישהו אחר או אם קלסי היה עובר קבוצה:-D
מה זה בגדול אדום ושחור רוב הבגדים שלה ממש יפים.
נו אופנס אבל מה עדיף הירוק זוהר שלך?
חח מה אכפת לי שאת נגדי. אני וקציצי בעד הסיהוקס וזה מה שחשוב.
חחחחחחחח ראיתי, איזה חמודה
כן, מאוד אהבתי כשראיתי אז בזמן השידור המקורי, אבל אף פעם לא סיימתי אותה. לא יודעת אפילו למה.
אה אז מעניין אם תאהבי היום.

חח האמת שרציתי להגיד טבעות (אבל לא ידעתי אם זה נחשב) כי אני מרגישה ערומה אם אני יוצאת מהבית בלי ותמיד יש לי כל מיני טבעות מפוזרות בתיק ובאוטו כדי שתמיד אוכל לשים אם אני רוצה. בעבודה אני לא יכולה לשים כי אני צריכה להיות עם כפפות אבל בשניה שאני מורידה כפפות או לא עם לקוחה אני ישר שמה אותן בחזרה.
נחשב בהחלט והטבעות שלך ממש יפות!
אני לא מסוגלת ללכת עם טבעת אחת אפילו זה מציק לי ממש. ותמיד אני רואה בחנויות תכשטים טבעות ממש יפות ובא לי הכל אבל אני יודעת שאין לי מה לעשות עם זה:-(
וואי כל הבנים בעבודה כל היום מצטטים משפטים מפגרים מהסרטים האלה ואז מסתכלים עליך בגועל אם את לא מכירה/זוכרת את הרפרנס.
בנים זה פח|שפם|

קצת קרה לי לפני שבועיים עם בשר מפורק ופסטה רוזה. אכלתי את זה במשך איזה שבוע שלם כי הכנתי לי מנות לעבודה ועכשיו אני לא יכולה להסתכל על אף אחד מהם. וטוב שפסטה זה לא האוכל האהוב עליי|בוכה|
אוי לא באסה
תעשי הפסקה של חודשיים ואני מקווה שתוכלי לחזור לזה.
חח אז מזל שאני לא קוראת ספרים רגילים:-D
(למרות שכשהספר של ריס והרלן קובן ייצא השנה לא תהיה לי ברירה)
ריס מוציאה ספר עם הרלן קובן?8-* (הוא סופר של ספרי מתח נכון?)

הייתי צריכה לעשות בוק ריפורט באנגלית ואחת המשימות הייתה לעשות משהו יצירתי ובדיוק יצא הסרט הראשון והיו מלא כתבות עליו בכל העיתונים אז היו לי מלא תמונות לעשות קולאז' ענקי אז בחרתי בספר הזה בשביל שיהיה לי מה לעשות בשאלה היצירתית.
חחחחחחחחחח אוקי עכשיו זה נשמע כמו דילן:-D
זה שלוקח לזה הרבה זמן אין כל כך מה לעשות אבל לא שמעתי על אף אחד בארץ שהזמין דרכם ולא הגיע לו מה שהזמינו. וניק לא נראה לי כמו בחור שמחליף טלפונים כל חצי שנה אז גם אם יקח לכיסוי איזה חודש להגיד, זה עדין שווה אם הוא ימצא משהו שהוא אוהב.
i guess
אז אתמול הלכתי שוב וראיתי איזו מישהי שבאה אלינו כמה פעמים לעשות טיפול פנים ואז היא כזה "היי, אני מכירה אותך, את עשית לי פעם טיפול" היא בדיוק הייתה בדרך החוצה (היה כבר כמעט סוף היום) ושאלתי את פקידת הקבלה אם יש מישהו שיכול לקבל אותי רק לקצוות. היא עשתה קצת פרצוף כי היה שישי בערב והרוב תפוסים מראש אבל הזאת שבאה לצאת אמרה לי כזה "טוב יאללה בואי אני אעשה לך. רק קצוות, נכון?" הנהנתי וקיוויתי שזה יסתיים מהר. ספוילר - זה לא.
אני שונאת שספרים מתחילים ישר בניסיון למכור לך כל מיני שמפואים ומכרכים ומה לא. פחות בגלל שלא נעים לי להגיד לא ולרוב אני סתם קונה דברים שאני לא צריכה, ויותר בגלל שהקרקפת שלי ממש רגישה וכמעט כל שמפו שניסיתי בחיים עשה לי גירוי נוראי. וגם השיער שלי מאוד שומני, או יותר נכון - הקרקפת שלי פולטת הרבה שמן, שזה נחמד בקטע שהשיער שלי אף פעם לא יבש, ופחות נחמד בקטע שחייבים לחפוף אותו בתדירות גבוהה כי השמנוניות הזאת מגרדת וגם תמיד גורמת לשיער להיראות רטוב (מראה שאני מתעבת). השיער שלי גם די דק מטבעו, וספרים אוהבים לחרטט לי סיבות שלהם לנשירה כשבפועל, לכולם במשפחה שלי כולל מיליוני האחים ואחיות של ההורים שלי- יש אותו אותו השיער. אז אין יותר מידי מה לעשות כשזה מגיע לגנטיקה וגם כשאני מנסה להסביר להם (אחרי שראיתי כמה רופאים בנושא) הם עדין בטוחים שלהם יש את המוצר שיגרום לשיער שלי להיות מלא ועם הרבה נפח (הסיוט שלי). כשאני אומרת להם שאני לא מעוניינת לרוב הם מניחים לזה, הזאת של אתמול הייתה נחושה בדעתה להראות לי את כל המוצרים שיש לה שם, הבעתי אפס ענין בכל מה שהיא אמרה וקיוויתי שהיא תבין את הרמז- היא לא.
ואז היא חפפה לי את השיער וריססה עליו מיליון דברים, אני שונאת את זה כי שוב, השיער של שמנוני ואני לא צריכה שום מוצר שישב על השיער. היא אמרה שהדרך שלה לספר זה קודם כל לעשות פן ואז לגזור. היה נראה לי הזוי אבל בסדר, את הספרית, תעשי את שלך. היא משכה לי המון בשיער כשהיא סירקה אותי אבל בכל זאת הדגישה כל הזמן איך המסרק שלה זה המסרק הכי טוב כי הוא לא תולש את השיער. אבל את מכאיבה לי גברת!!!! ואחרי שהיא ריססה לי מיליון דברים בשיער היא כזה "הנה תגעי, תראי איך זה מרגיש. תגעי!" נגעתי והשיער שלי מעולם לא הרגיש כל כך יבש. לא הבנתי ממה היא מתלהבת. ליטרלי הרגיש כמו קש כשהשיער שלי תמיד נעים למגע. הייתי בהלם. היא התחילה לגזור לפני ששאלה אותי אם האורך שהיא בחרה הוא סבבה, כשראיתי אותה מכוונת את הספריים שלה באופן חשוד מידי למשהו שנראה כמו פוני ישר אמרתי לה NO BANGS, היא התעלמה ממני והתחלתי לגזור, לא בדיוק פוני, אבל סוג של דירוג. אמרתי לה שאני לא רוצה שיער מדורג כי למרות שספרים אוהבים להגיד שזה נותן נפח, במקרה שלי זה עושה אשליה הפוכה. היא התעקשה לעשות איזה משהו שתוחם את הפנים כדי לתת נפח אבל התפשרה על לגזור מאחורה בקו ישר.
יאוו איזה בלתי נסבלתתת פעם הבאה שתעשי לה טיפול תדחפי לה גם מלא מוצרים ותהרסי לה את הפרצוף|שפם|
אני גם שונאת ללכת להסתפר.

הלכתי לראות באיזה הקשר כתבתי את זה כי שכחתי. זה כמובן בקטע שאני לא נמשכת לקשישים. אני בעד הקיום שלהם (או לפחות לא מתנגדת אליו)
כל הסבתות מודות לך:-D

אה את אשכרה קנית פעם את הדברים שהם מציאים? בתקופות שהייתי הולכת לקוסמטיקאית ישר אמרתי לא לכל דבר שהיא רצתה למכור לי.
כנל. HARD NO

(אמאלה לא המציאו חברה בעולם שצריכה HR כמו החברה שלנו|פנים|:LOL:)
לגמרי:-D
אבל בגלל זה אתם בסיס נהדר לסיטקום עבודה.

LeAnnDyIan

Well-known member
חח זה אומר שגם את זקנה😂 איך אני אסביר לה שאת פג?
לא תהיי לבד תהיי עם אוברי וזה מה שחשוב:-P:
תאכלס.
ראיתי אתמול את Drive-Away Dolls שזה כאילו סרט המשך לא רשמי של זה (כאילו הסרט החדש של אוברי אמור להיות הסרט המשך. יצא לי עילג ואין לי כוח ללכת אחורה בטלפון) אניווי אני כל כך רואה את אוברי בסרט בסגנון של זה ואני לגמרי מתרגשת!!
מה זה בגדול אדום ושחור רוב הבגדים שלה ממש יפים.
מה? אין להם שחור. הצבעים שלהם זה אדום צהוב ולבן.
טיילור מוסיפה צבעים. וסבבה, מותר לה כאילו.
נו אופנס אבל מה עדיף הירוק זוהר שלך?
אומייגאד זה הצבע האהוב עליי😍😍😍 אני כל כך כועסת שהם לובשים אותו רק פעם אחת בעונה🤬🤬 (הם לובשים כחול, אפור ולבן כל הזמן)
חחחחחחחח ראיתי, איזה חמודה
חח קציצי שלי🥰 הנני שלה הלבישה לה את זה ושלחה לי תמונות שלה. היא אמרה שהיא כל כך התלהבה מהבגדים שהיא פשוט הלכה בבית וכל כמה שניות היא נישקה את החולצה😂
אה אז מעניין אם תאהבי היום.
אולי יום אחד נגלה. אבל היום הזה הוא לא היום😂
נחשב בהחלט והטבעות שלך ממש יפות!
אני לא מסוגלת ללכת עם טבעת אחת אפילו זה מציק לי ממש. ותמיד אני רואה בחנויות תכשטים טבעות ממש יפות ובא לי הכל אבל אני יודעת שאין לי מה לעשות עם זה:-(
אוי למה ככה?
כאילו אני יכולה להבין איך זה מציק שיש הרבה, אבל גם רק אחת מציקה לך?
בנים זה פח|שפם|
רוב הזמן, כן.
אוי לא באסה
תעשי הפסקה של חודשיים ואני מקווה שתוכלי לחזור לזה.
כן גם אני מקווה. בשר הפסקתי בינתיים כי ממש לא בא לי. אבל נראה לי שהפסטה ברוטב או צורה אחרת יהיה בסדר.
ריס מוציאה ספר עם הרלן קובן?8-* (הוא סופר של ספרי מתח נכון?)
כן וכן.
יאוו איזה בלתי נסבלתתת פעם הבאה שתעשי לה טיפול תדחפי לה גם מלא מוצרים ותהרסי לה את הפרצוף|שפם|
אני גם שונאת ללכת להסתפר.
חח כשהיא סיימה לספר אותי שאלתי אותה כמה אני חייבת לה והיא כזה ״את רוצה לשלם או לעשות החלפות?״ לא הבנתי איזה החלפות היא רוצה אבל מסתבר שהיא רוצה כאילו טיפול בחינם תמורה לתספורת בחינם. כאילו שזה העסק שלי😂 אבל אמרתי לה כן ואני אתן לאחת הבנות האחרות שבהתלמדות לעשות לה טיפול וככה הבוסית תשלם על התספורת שלי😂
כל הסבתות מודות לך:-D
גם דילן מודה😂
חח אם זה משהו שאני צריכה, כן מה אכפת לי. אבל אני לא אוהבת שסתם דוחפים לי דברים שאני יודעת בוודאות שאני לא אשתמש בהם.
לגמרי:-D
אבל בגלל זה אתם בסיס נהדר לסיטקום עבודה.
בתאכלס כן. האמת שיש פה כל כך הרבה דברים הזויים שני לא יכולה אפילו לספר לכם את הרוב.
בגלל זה אבל אנחנו גם לא מעסיקים אמריקאים לבנים, כי למרות שאנחנו באיזור די רפובליקני, אי אפשר לקחת סיכון שניפול על איזה מישהו Woke ויתבעו את כולנו😂

למעלה