It Came From Michoacán/The Tape/Rubicon אוגוסט 2025 – שרשור חודשי 🐿️🍧🛩️🪐⚖️

Lion_Heart

Well-known member
יחודי ביותר!
תודה , זה היה בפעם האחרונה שהייתי בדיסניוורלד "נוסטלגיה"
הפסקת מסיבות בריאותיות או אחרות? (אם זה בסדר לשאול)
בריאותית לגמרי, זה בסדר , תשאלי
:-D

מה יקרה בספטמבר?
תדעו בספטמבר "צחקוק מרושע"
נכון? ולרוב שחורים
תשובה נכונה.
תודה!

didalf

Well-known member
אני לא חושבת שאי פעם "התחשק לי בייגלה" (למרות שאם מסיבה כלשהי התחלתי לאכול את זה, אני לא אוכל להפסיק עד שנגמר).
וואי כן|פנים|
אוף. גם ידיד שלי אומר לי לראות את זה, ועכשיו אני תוהה.
את עדיין מתאפקת לא להכניס דודים מפוקפקים למחשב החדש?
מה? לא הבנתי את המשפט הראשון
זה שהוא עושה קווסטים רנדומלים? כי הוא מסתובב בעולם עושה דברים כמו לרוץ מרתון בטוקיו, ללכת להשבעה של האפיפיור, ללכת לפסטיבלים.
או זה שהוא הוציא ויברטור? כי ליטרי זה מה שהוא עשה. יש לו מותג אופנה בשם פליזינג שמוכר בעיקר סוודרים ולקים. לפני שבוע הם הוציאו למכירה ויברטור.
שזה קורע אגב כי לפני איזה שנתיים בהופעה מעריצה כתבה שלט "כל מה שחסר בפליזיג זה צעצועי מין" והארי מסתכל כזה: "הממ מעניין" אז הוא לקח את זה ברצינות:-D
הנה ציוץ עם התמונות:

זה הדוגמא הכי מובהקת.
לאדעת פשוט בחיים לא ראיתי אף אחד מהסרטים האלה וכולכם בחרתם את זה כאילו זה איזה עובדה ידועה כמו שרק 2.

סוני מבינים אותי
זה די נראה לי אותו דבר אבל מזל טוב לך

לקביעה הזאת אין את האפקט שאת חושבת שיש לה עלי :-D מבחינתי הלוואי שהיה לוקח לי שנתיים לקרוא את ה"ספר האחד" שהוא הארי פוטר.
לא אז מבחינת אורך אני קראתי כמות עמודים ומילים של 3 ספרים ואני רוצה שתעריכי אותי על זה!
אה אז הזוג ששמת זה זוג אחר מהטירון? אוקיי. ואני שמחה בשבילך לשמוע שזה התממש!
לונה מזה אני למדה שאת לא מקשיבה לי בכלל;-(
חודשים אני חופרת פה על טים ולוסי. היום כתבתי טים ואנג'לה.
זהו שאפילו המבשלת של ההורים שלי לא היתה עוזרת לך, כי זה פעם בשבוע ואז מחממים.
אוף
אני חושבת שבמצב שלך באמת ממש כדאי לך ללמוד לבשל לעצמך.
אני מנסההההה לא מצליח לי. רק עם אחותי כשאנחנו עושות ביחד יוצא סביר. גם להכין רק לעצמי מרגיש ככ מיותר. כאילו נגיד בשניצלים אני כן טובה אבל הבלגן שאני עושה במטבח לא שווה את השניצל וחצי שאני עושה לעצמי לבד.

didalf

Well-known member
|שמש|ביסלי מועדף? קשה להחליט. אני אלך על בצל
הכי גרוע

אני לא זוכרת אם ראיתי סדרות בכלל החודש. אבל ניסיתי לראות את אגתה אול אלון ומשום מה אני תמיד נתקעת בפרק השלישי, אני מגיעה לאיזה נקודה שאני מבינה שאני צריכה להתרכז ממש ותמיד אין לי כוח אז אני דוחה את זה. אבל אני לא ויתרתי ויום אחד אני אראה את זה! (זה לגמרי מי פרובלום, כי אהבתי מה שראיתי עד עכשיו).
אוף אמן שתצליחי להמשיך סדרה כיפית ממש

HERE - הסרט האחרון שבויים ע"י רוברט זמקיס. אני לא בטוחה כמה השם הזה הולך להגיד להרבה ממכם, אבל בטוח אתם מכירים הרבה סרטים של הבן אדם. בין הפילמוגרפיה שלו נמצאים טרילוגיית בחזרה לעתיד, מי הפליל את רוג'ר ראביט, פורט גאמפ ו-Cast Away. כמו שאתם רואים לא מעט קלסיקות, אז היה ברור לסניפילית כמוני שאני אראה כל סרט שהבן אדם הזה מוציא. Here מתכתב הרבה עם הפילמוגרפיה שלו שיש בה הרבה תמות שחוזרות. דבר ראשון יש לו עיסוק עם עבר מול הווה בהרבה מהסרטים שלו (כל טרילוגיית ב"חזרה לעתיד", רוג'ר ראביט סופר פוליטי כי הוא מדבר על שנות ה-40 וה"טונים" הם מטאפורה לאוכלוסיות מיעוט, אפילו בפורסט גאמפ הוא הכניס כמה סצנות של פורסט נוכח האירועים היסטורים, מה שמביא אותי למאפיין השני הכי בולט אצל זמקיס וזה שהוא תמיד מנסה לעשות בכל סרט שלו איזה חידוש טכנולוגי. לפעמים זה עובד ממש טוב ולפעמים לא. ב-"רוג'ר ראביט" זה מרגיש כאילו זה אחד הסרטים שהוא השקיע בהם הכי הרבה עבודה, כי השילוב של העולם הרגיל עם העולם של המצוירים נראה כ"כ מעולה ואפילו לא התיישן, וזה האמת קצת עצוב לי שמי שיראה את הסרט היום לא יבין כמה הסרט הזה הוא הישג, כי לא היה את כל הכלים של היום והסרט הזה פשוט נחשב רק מבחינה טכנית לדבר שנראה בלתי אפשרי לעשות בתקופה ההיא.
עוד דוגמא כזאת היא פורסט גאמפ, שגם בו זמקיס התנסה בטכניקות חדשות שלא נוסו עד אז, כמו לשתול את הדמות של פורסט באירועים אמיתיים שקרו בהיסטוריה (למשל בראיון עם ג'ון לנון), וגם לערוך את זה כך שזה יראה אמיתי. הסצנות האלה כן התיישנו קצת ונראה שמי שיראה אותם היום בלי ידע מקדים יחשוב שאפשר לעשות אותם יותר טוב, אבל כמובן שלתקופתו הסצנות האלה באמת הצליחו לעשות משהו שלא נעשה בעבר באופן דיי יוצא תקדים, כמובן עם הכלים של אז.
זמקיס התנסה עוד בין היתר הוא גם היה בין הראשונים לנסות להשתמש באנימציית Motion Capture בסרט רכבת לקוטב.
עוד דבר שמאפיין את זמקיס זה שהוא מרבה לעבוד עם טום הנקס. (פורסט גאמפ, Cast Away, רכבת לכותב). והוא ממשיך לעבוד איתו בסרט הזה לצד רובין רייט שגם איתה כבר עבד בפורסט גאמפ, שם גילמה את החברה של פורסט (ולא, אין קשר בין הדמויות שלהם בסרט הזה לדמויות שלהם בפורסט גאמפ, אבל תהיו בטוחים שהליהוק הזה הוא לא בטעות בכלל).
העניין הוא שלסרט הזה יש גימיק מאוד מעניין שאני חושבת שבשבילו שווה לראות את הסרט. הפעם התרגיל הקולנוע שזמקיס מנסה לעשות לעשות הוא להציב כאילו מצלמה בנקודה מסויימת בעולם, ולראות סרט בלי שום תזוזה של המצלמה, הדבר היחיד שזז זה הזמן. אבל כשאני מדברת על זמן אני מתכוונת שיש סצנות שמתרשבת בשנות ה-80, יש לפחות סצנה אחת מ2020, ויש סצנה מימי הדינוזאורים. אבל כל מה שמשתנה כל הזמן זה רק הזמן, לא השוט של המצלמה. וזה באמת דיי מגניב, ו-וזואלית זה נראה ממש ממש יפה. ואני חושבת שהסרט שווה צפייה בשביל זה. אבל מבחינת סיפור, אין הרבה שיחזיק את הצופה. יש כמה סיפורים במקביל מאחר ועוברים בין תקופות, אבל ברובם אנחנו רואים מעט מאוד מהם כדי שיהיה לנו אכפת. כמובן שהסיפור הכי דומיננטי, זה שאני מניחה שצריך להיות זה שאנחנו הקהל אמורים להיות מושקעים בו רגשית- הוא מערכת יחסים בין הדמות של רובין רייט ושל טום הנקס. קו העלילה הזה קצת מעניין לא מבחינה סיפורית בכלל, אלא שפה זה נותן לזמקיס לנסות להתנסות בעוד "צעצוע" חדש שקיים כרגע בעולם הקולנוע- וזה כל מה שלקשור לאנטי אייג'ינג. הוא מראה לנו את רובין רייט וטום הנקס בגילאים שונים, החל מגיל 16 ועד זקנה (הסיפור שלהם בגדול- הם היו בני זוג, התחתנו, הולידו ילדים), בשוט אחד הם ממש נראים בגילאים שהם היו כשהם צילמו את פורסט גאמפ.) בקיצור, אם נראה לכם שבא לכם לראות את מה שתיארתי עכשיו באורך של סרט, תראו, אם לא אז אפשר להסתפק בטריילר סתם להבין את הקונספט:
אני אוהבת את הכתיבה שלך על דברים כאלה

Ben Kweller - Killer Bee (feat. The Flaming Lips)
יפה. מזכיר שירים שהיו בפסקול של סדרות נוער בשנות ה2000. (הדרך העיקרית שלי להכיר שירים פעם)
וגם מתילדה של הארי סטיילס (תודה לעדי שהכירה לי את זה יותר)
יאייי|מאוהב|

|שחייה|קראש החודש: טום הנקס קצת
חחח הוא תמיד מרגיש לי אבא כזה, גם כשהוא צעיר בפורסט גאמפ
|שחייה|סיבה למסיבה: אני ואחותי השלמנו. נראה לי
רגע מה? זה חשוב! השלמתן השלמתן או שלום קר כזה?
בכל מקרה אני מקווה שהיא תתייחס אלייך יותר יפה מעכשיו ואת מוזמנת לפרט אם את רוצה כמובן|לב|
|ענבים|איזה סדרה אהבתם בעבר וחוששים לעשות לה צפיה חוזרת מחשש שהיא לא תעמוד במבחן הזמן ו/או תהיה קרינג'ית? יש כמה שאני יודעת שהם יעשו לי קרינג'- נישואים פלוס,
אני יודעת שממש אהבת אותה. לא ראית אותה בכלל בשנים האחרונות?
ו-HIMYM (סורי, ברני ממש מטרגר אותי, גם אם כל מה שהוא עושה טכני חוקי, זה רייפי לאללה, וזה קשה כי אני כן אוהבת את Neil Patrick Harris (נו זה לא פייר לבקש ממני לא לאהוב גיי חתיך), אבל לא את ברני.
חחח לא נעים לי שאני מרגישה הפוך כי אני יודעת שאת צודקת ובכל זאת כשהיה ש"ח של הסדרה לא מזמן ביס נהניתי ממנה שוב.
|ענבים|למה אתם אובססיבים (או מקפידים) במראה החיצוני שלכם? אני יודעת לא לעשות את הטעות של לנסות לגזור פוני. כשאני ניסיתי לעשות את זה כמה פעמים כי אחרת אני כל הזמן תוהה אם זה לא נראה מוזר.
לגזור פוני לבד זה באמת מסוכן.
|ענבים|זמן לצפות במשהו דבילי לנקות את הראש - רומקום או אקשן? למה זה או זה?
כי ככה החלטתי!
סתם האמת זה כי חשבת על ההורים שלי שכשהם בוחרים סרט לראות ביחד הם צופים בסרטי איכות כאלה אבל כשכל אחד לבד אז אמא שלי תבחר רומקום או דרמה רומנטית ואבא שלי סרט אקשן פיו פיו הכי דבילי.
|ענבים|חברות אפלטונית בין גבר לאישה בסדרה אהובה? לזלי נופ ורון סוונסון |מאוהב|
כן|מאוהב|

|ענבים|מה קלטתם ממש ממש ממש באיחור? הצתה ממש מאוחרת? עברה יותר משנה אני דיי בטוחה מאז שראיתי את המילה אוטאר כצובה לבין זה ששמעתי מישהו אומר אותה, הייתי בטוחה שהוגים אותה ממש שונה (אני לא בטוחה שאני אצליח להסביר, אבל חשבתי שהוגים את הדאבל וו כמו W,) זה הרגיש לי קצת מביך שחשבתי שאומרים את זה אחרת לכל כך הרבה זמן.
חחח הגיוני
יש לפעמים בבוקסטגרם בדיחות על אנשים שקוראים הרבה שהם יודעים הרבה מילים אבל לא יודעים איך לבטא אותן.

|אבטיח|תמונה/סרטון/מתכון לעוגת גלידה שתרצו לחלוק עם הכיתה: פאן וידאוז של שיימלס עם השיר מתילדה |מאוהב|
אני מבינה שקמת בבוקר וחשבת "איך אני אשבור לעדי את הלב היום?"|לב-ש|
אוף זה מושלם ומתאים לה כ"כ;-(;-(
אי פעם אני לא אבכה כשהיא צועקת על מוניקה "יו וור מיי מאדר טו"???;-(
אוף אני מתגעגעת לשיימלס עכשיו|לב|

נערך לאחרונה ב:

didalf

Well-known member
סרט ממש יפה

|שחייה|שירי החודש:
חמוד
ואתמול הגיע בדואר ספר הילדים החדש של אוברי. עוד לא קראתי אותו כי אני רוצה שהיא תקריא לי. אז מחר בבוקר אני אתן לה להקריא לי אותו ואני אעקוב אחרי הציורים בספר כמו ילדה טובה.
:-D:-D
אני רוצה לראות את זה:-D

|שחייה|ציטוט חודשי: הבוס שלי עצבן את הבוסית ואז היא צעקה לו "לכל סיר יש מכסה ולכל אחד יש תחליף!" וגם, עזרתי לבוסית ולחברה שלה ללמוד לאיזה מבחן שהן היו צריכות לעשות והן הביאו לי ספר להקריא מתוכו שאלות ואחת השאלות הייתה על כל מיני סוגי בקטריות והיה רשום איזו צורה יש ל-COCCI ואני קראתי את זה כ-coochie כי מבחינתי זה היה על אותו משקל של ג'וצי כי מי מכיר את המילה הזאת בכלל. ואז כמובן צחקנו במשך איזה שעה אבל גם להן לא היה מושג איך הוגים את המילה הזאת. אח"כ גיגלנו את זה רק כדי לגלות שזה אפילו יותר גרוע ממה שחשבתי (הוגים את זה קוק-סאי🤦‍♀️)
וגם הדבר ההזוי הזה.
עדימון שלחה קישור לשרשור הזה וריפרפתי קצת על התגובות בו ונתקלתי בתגובה המופרעת הזאת שלי.
thumbnail_IMG_7151.jpg

ואז כאילו שזה לא מספיק גרוע, ניק ווז לייק HOLD MY BEER :-D:-D
אני מאשימה את הקורונה:-D|פנים|
thumbnail_IMG_7152 (1).jpg
חחחחחחח לפעמים את וניק דומים יותר משהיית רוצה:-D
אולסו אני חושבת שאנחנו תמיד צריכים להסתכל בשרשורים ישנים ולצטט את עצמנו, אנחנו מצחיקים!

|שחייה|סיבה למסיבה: יש לאוברי סרט חדש שיוצא החודש!!!!!🥳🥳🥳🥳
יוהוווווווווו
אז מי יבוא איתך?
|שחייה|סיפור החודש: |זהירות||טריגר| התאבדות. מישהו מהעבודה שלי דרס למוות איזו אישה. או יותר נכון מישהי קפצה לכביש במטרה להתאבד והצליחה:-/ די מזעזע. הוא והשותף שלו לדירה נסעו בכביש מהיר שהתנועה בו זרמה והרכב שלפניהם נסע בזיגזג אבל לא היה אפשר לראות מה הסיבה שהוא סטה מהנתיב אבל כנראה שהוא ראה את האישה וניסה להימנע מלפגוע בה אבל ההוא מהעבודה לא ראה אותה בזמן ולא הצליח להימנע מפגיעה ישירה. כמובן שהגיעו שוטרים למקום ותיחקרו את האירוע. אבל היו מספיק עדי ראיה במקום שאמרו שהיה נראה שהיא מנסה בכוונה להיפגע וכשיצרו קשר עם המשפחה שלה ואמרו לבן שלה שנראה שהיא ניסתה להתאבד ושאלו אם יש לה היסטוריה של נטיות אובדניות והוא פשוט אמר להם "אז סוף סוף הצליח לה":-/
אמאלה אוימייגאד זה מזעזע. זה אחד הפחדים הכי גדולים שלי.

|שחייה|למה אתם מצפים בחודש אוגוסט: הייתה אמורה להיות לי הופעה של ליאן מחר (או טכנית היום כי כבר שבת) אבל משום מה היא התבטלה. לא יודעת למה. אולי היא אולי המקום. קיבלתי אימייל שעדין לא הוחלט אם יקבעו להופעה מועד חדש ובמקרה שלא אני אקבל זיכוי על הכרטיסים. חשבתי שאני אתבאס הרבה יותר אבל האמת שאני כזה וואטאבר. אני יודעת שיהיו עוד הזדמנויות לראות אותה אז אני לא מודאגת.
אוי באסוש.
אבל גם איזה כיף לך שמערכת היחסים שלך עם הזמרת האהובה עלייך זה שאם התבטלה הופעה אז לא נורא כי הייתה במלא ויהיו עוד הרבה. ולא שפספסת הזדמנות של פעם בחיים.
חוץ מזה עונת הפוטבול סוף סוף מתחילה בשבוע הבא השבח לאל. לא צריכה לעבוד יותר בימי ראשון עד פברואר|מאוהב|
יאייי וואגלור איז באק!!
לאן הדרדרתי שאכפת לי מעונת הפוטבול עכשיו|פנים|
ועוד 20 ימים הסרט החדש של אוברי יוצא לקולנוע🥳🥳🥳
וגם שאיימי תביא את אוברי ל-GOOD HANG *מניפסטינג* |הלוואי||חמסה|
אאממןןןן

למרות שגם כשהתחלתי לראות אתכם את באפי הרגשתי שאם אני אמשיך הקרינג' ישתלט. אני יודעת שאתם עדין אוהבים אבל זה לא מעודד אותי כי יש לנו טעם שונה.
העונה הראשונה באמת קצת קשה לצפיה ומאד קרינג'ית אחכ זה משתפר אבל גם באמת לא בטוח שתאהבי גם בהמשך כנראה שלא. כאילו לא כיום.
|ענבים|למה אתם אובססיבים (או מקפידים) במראה החיצוני שלכם? ציפורנים. תמיד יש לי לק ג'ל. אבל בתאכלס זה רק משהו של השנים האחרונות. למרות שאני לא באמת זוכרת מתי בפעם האחרונה לא היה לי לק.
למה הנחתי שאת עושה לק רגיל?8-*
את לא מרגישה שהג'ל הורס לך את הציפורן?
|ענבים|זמן לצפות במשהו דבילי לנקות את הראש - רומקום או אקשן? ממתי אקשן זה משהו לנקות איתו את הראש?
זה מה שבנים עושים כשהם רוצים סרט טיפשי.
מצד שני אני לא מנקה את הראש עם רום קום either. אני מנקה את הראש רק עם מוזיקה וחייב באוזניות. לא יכולה ברמקול או באוטו.
מה ככ קשה לבחור בין שתי האפשרויות שנתתי|שפם|

אבל הראשונים שקופצים לראש זה ריס ושו ממבוקש לחקירה. יש בניהם חברות מצחיקה וחמודה ולמרות שהם אוהבים להעמיד פנים שהם רבים הם מתים זה על זו.
נשמע חמוד
אני גם אבחר בקורי וברדלי כי למרות שהם אנדגיים מבחינתי, היוצרים של הסדרה כנראה יתעללו בנו לנצח ויגידו שהם רק בסטיז. וואטאבר אני עדין אוהבת אותו ביחד. ולא אכפת לי אם זה לא עונה לשאלה שלך. זו התשובה שלי באמצע הלילה. תתמודדי.
תשובה לא נכונה אם הם שיפ|שפם| אבל בסדר בחרת אחד קודם.

|ענבים|זכיתם בנותן שירות אחד מתנה - נהג/ת, מבשל/ת או מנקה. מה תבחרו? מבשלת. קל. בלי לחשוב פעמיים בכלל.
מה את דווקא אשכרה טובה בלהכין אוכל
|ענבים|מתי הבנתם שאתם זקנים? לפני 30 שנה. סתם וואי הייתה איזו פעם אחת שמישהי מעבודה שלא ממש זכרתי בת כמה היא כי היא הייתה מאוד בוגרת לגילה והיה אפשר לנהל איתה שיחות נפש בקלות, דיברנו ואיכשהו יצא לי לספר לה איזה סיפור על איזו תקופה בבצפר ודיברתי על דיסקמן והיה נראה שהיא לא כל כך עוקבת אחרי אז שאלתי אותה אם היא יודעת מה זה דיסקמן והיא כזה "כן בטח, זה הזה עם המחט"|פנים|😭
גועל נפש:-D

|ענבים|לאיזה סרט יש סרט המשך (מספר 2) שמתעלה על הראשון? וואי אני מזה לא זוכרת סרטים. אז אני אגיד המלאכיות של צ'ארלי בהילוך גבוה כי ממש אהבתי את הסרט הזה. לא יודעת אם בהכרח יותר מהראשון כי אני אוהבת אותם בצורה די שווה אבל דרו הייתה שווה יותר בשני אז נלך עליו.
אני גם זוכרת את השני יותר טוב משומה.
|ענבים|איזה כיסוי יש לכם לטלפון? היה לי את המגהסייף אבל הוא מסתיר את התמונה של אוברי, אז יש לי עכשיו סתם אחד שקוף. בטלפון הקודם היה לי מגן ממש יפה של E.T אם תזכירו לי אח"כ אני אחפש אותו כדי להראות לכם תמונה.
thumbnail_IMG_6126.jpg
חחחחחח התמונה הזאת של אפריל זאת ההתגלמות שלך:-D

|אבטיח|תמונה/סרטון/מתכון לעוגת גלידה שתרצו לחלוק עם הכיתה: לא שמתי מספיק אוברי לפני.
|מאוהב|

didalf

Well-known member
איך אפשר לא לדעת? :-D מה הצבע שלו/הדוגמה שיש עליו?
חחחח תכלס

היא נראיית פה בהריון. (אין לה ילדים נכון?)
אה חח נכון, משהו בהצללה של הגקט

יצא לה חלש הפעם. כלומר, זה משפט הגיוני סה"כ והיא לא שיבשה אף אחת מהאימרות. היא הרגילה אותי לסטנדרטים הרבה יותר גבוהים של טרלול.
נכון:-D

כאילו גם בשביל האישה הזאת, כמובן, אבל וסליחה שאני מדברת סרה במתים - זו דרך אנוכית כל כך להתאבד, לגרום למישהו אחר להרוג אותך בלי כוונה... זה יכול להיות טראומה לכל החיים בשבילו, למרות שהוא לא אשם בכלל (שלא לדבר על זה שהיו יכולים לעצור אותו והכל). זה ממש מזעזע.
בדיוק מה שחשבתי!!

אויאויאוי מסכנים:-D

חשבתי שתיאמנו בלב שכולם אומרים שליחות קטלנית 2 חוץ מעדי|חזיר| |שפם|
|שפם|

נערך לאחרונה ב:

LeAnnDylan

Well-known member
היא נראיית פה בהריון. (אין לה ילדים נכון?)
אין לה ילדים. ולא יודעת אני לא רואה את זה. אבל שיהיה.
יצא לה חלש הפעם. כלומר, זה משפט הגיוני סה"כ והיא לא שיבשה אף אחת מהאימרות. היא הרגילה אותי לסטנדרטים הרבה יותר גבוהים של טרלול.
טוב זה הצחיק אותנו באותו רגע. אבל זה לא משפט הגיוני בסה"כ כי להגיד ש"לכל סיר יש מכסה" הכוונה היא שלכל אחד יש מישהו *אחד* שמתאים לו, אחרת זה היה לכל סיר יש מכסים. ו"לכל אחד יש תחליף" זה די ההיפך. וכשהיא אמרה את זה זה היה כשהיא התעצבנה על הבעל שלה ואמא שלה ניסתה לגשר בניהם. ואמא שלה מתה על הבוס שלי והיא כל הזמן אומרת לבוסית שהיא לא תמצא מישהו כמוהו- חתיך, חכם, מוכשר וטוב ואז הבוסית התעצבנה גם על אמא שלה ואמרה את המשפט הזה וזה הצחיק אותי כי היא הייתה מתוסכלת ואמרה משפט לא קשור.
ואם כבר אמא של הבוסית, אני מתה עליה. היא מדברת עברית שבורה לחלוטין אבל במעט שהיא יודעת היא תמיד מחמיאה לי:-D פעם אחת בארוחת ערב היא אמרה לי "כל אחד או שהוא טוב בשכל או שהוא טוב בידיים. רק את טובה גם וגם":-D|לב|
אוי זה נוראי ;-( ;-( ;-(
כאילו גם בשביל האישה הזאת, כמובן, אבל וסליחה שאני מדברת סרה במתים - זו דרך אנוכית כל כך להתאבד, לגרום למישהו אחר להרוג אותך בלי כוונה... זה יכול להיות טראומה לכל החיים בשבילו, למרות שהוא לא אשם בכלל (שלא לדבר על זה שהיו יכולים לעצור אותו והכל). זה ממש מזעזע.
בהחלט מסכימה.
קורי וברדלי הם |לב| והיוצרים של הסדרה יכולים ללכת לעזאזל אם הם לא מסכימים.
חחח בהחלט יכולים ללכת לעזאזל.
מה את צריכה, את יודעת לבשל בעצמך!
לדעת לבשל זה לא אותו הדבר כמו לרצות לבשל. ולי יש זירו רצון לבשל לעצמי.
חחחחח
וואי דיסקמן נראה לי היה דבר לתקופה כזאת קצרה.
כי בתאכלס הוא היה כזה לא פרקטי. לא היה באמת ניתן ללכת איתו ולשמוע מוזיקה. זה תמיד היה קופץ. גם האלה עם הכאילו "בולמי זעזועים" לא היו כאלה מוצלחים בעיני. רק אם את מחזיקה את זה ביד ממש חזק זה היה בסדר. אבל אני רציתי לשים בתיק ופשוט להאזין והדיסק כל הזמן היה קופץ. עם ווקמן זה לא היה קורה.
חשבתי שתיאמנו בלב שכולם אומרים שליחות קטלנית 2 חוץ מעדי|חזיר| |שפם|
הייתי שמחה לתאם איתכם אם הייתי צופה באחד מהסרטים האלו😆
הנה אני מזכירה לך.
אוקיי תודה. הנה
thumbnail_IMG_7712.jpg

LeAnnDylan

Well-known member
סרט ממש יפה
כן. אפילו שמונה ליזה הייתה שם וזה כזה מוזר לראות אותה לא מבקשת כסף:-D
אני רוצה לראות את זה:-D
חח תגידי שאת רוצה שאוברי תקריא גם לך ספר.
חחחחחחח לפעמים את וניק דומים יותר משהיית רוצה:-D
אולסו אני חושבת שאנחנו תמיד צריכים להסתכל בשרשורים ישנים ולצטט את עצמנו, אנחנו מצחיקים!
בתאכלס אני באמת הייתי מצחיקה פעם. כל פעם אני קוראת הודעות ישנות שלי ונקרעת. אני לא חושבת שהערכתם אותי מספיק כשהייתי בשיא שלי.
יוהוווווווווו
אז מי יבוא איתך?
יש לנו עובדת חדשה, פגה באינקובטור שאוהבת את אוברי (היא לסבית) [והבוסית שלי, שיודעת שהיא לסבית, מנסה כל הזמן לשדך לה עובדים גברים אחרים שלנו:-D:-D|פנים|] אולי אני אקח אותה.
אמאלה אוימייגאד זה מזעזע. זה אחד הפחדים הכי גדולים שלי.
בתאכלס כן. פעם משהו דומה כמעט קרה לי. רק שאצלי זה היה איזה הומלס שהיה נראה שהוא מנסה לקבל איזה מיטה חינם בבית חולים או משהו. המזל היה שעצרתי באדום ובדיוק כשהתחלף לירוק והתחלנו לנסוע הוא קפץ לכביש. אבל בגלל שהגענו ממצב של עצירה מוחלטת הפגיעה בו הייתה מינימלית כל כך שבקושי סימן כחול היה לו.
אוי באסוש.
אבל גם איזה כיף לך שמערכת היחסים שלך עם הזמרת האהובה עלייך זה שאם התבטלה הופעה אז לא נורא כי הייתה במלא ויהיו עוד הרבה. ולא שפספסת הזדמנות של פעם בחיים.
כן זה בהחלט מבאס אבל גם לא סוף העולם. למרות שהיא גם לא מופיעה כזה הרבה עכשיו אז כן קצת באסוש אבל אני מקווה שהיא כן תחליט לבוא לפה בקרוב. ואם לא מקסימום אסע לווגאס לראות אותה למופע כריסמס או משהו.
יאייי וואגלור איז באק!!
לאן הדרדרתי שאכפת לי מעונת הפוטבול עכשיו|פנים|
אני לא יודעת מה המילה הזאת אומרת.
אגב אנחנו משחקים מול הצ'יפס בפרי סיזן. ז"א שזה לא משחק שנחשב ובטח השחקנים הפותחים לא ישחקו (או ישחקו רק סנאפ אחד) אבל זה עדין הכי קרוב שהיה לנו למשחק משותף מאז שטיילור התחילה לצאת עם קלסי.
העונה הראשונה באמת קצת קשה לצפיה ומאד קרינג'ית אחכ זה משתפר אבל גם באמת לא בטוח שתאהבי גם בהמשך כנראה שלא. כאילו לא כיום.
לא יודעת, כל הזמן יש לי תקווה שאני אגיע לזה מתישהו אבל לא נראה לי שזה יקרה.
אגב אני רוצה לשנות את התשובה שלי לתיכון הלבבות השבורים.
למה הנחתי שאת עושה לק רגיל?8-*
את לא מרגישה שהג'ל הורס לך את הציפורן?
לא עשיתי לק רגיל כבר איזה 20 שנה:-D האמת שזה גם לא ג'ל רגיל. זה אקריליק. נראה לי שבארץ קוראים לזה מבנה אנטומי. ואז זה לא מחליש את הציפורן בכלל כי הלק הוא בעצם על שכבת אקריל דקה שרק אותה משייפים ומורידים. הטיפול עצמו הוא הרבה יותר מהיר (25 דקות לעמות שעה של ג'ל רגיל) שזה ממש מצוין בשבילי כי למרות שאני אוהבת שיש לי ג'ל, אני לא סובלת מניקור. זה ליטרלי עינוי בשבילי.
זה מה שבנים עושים כשהם רוצים סרט טיפשי.
רוב הבנים שאני מכירה לא יצפו באקשן כדי לנקות את הראש אלא באיזה קומדיה דבילית של גברים. נגיד כל הבנים בעבודה צפו בסרט המפגר הזה עם הזוהן מיליון פעמים כבר.
מה ככ קשה לבחור בין שתי האפשרויות שנתתי|שפם|
לא קשה אבל מה אני בבגרות? אני יכולה לבחור מה שאני רוצה. מה הפכת להיות דיקטטורית פתאום|שפם| חוץ מזה שהיה נראה לי ברור שמזה שביטלתי לחלוטין את הרעיון של אקשן שברירת המחדל היא רום קום, אבל הוספתי את ההסתייגות כדי להדגיש שאני לא באמת חושבת שזה ניקוי ראש אלא שזו ברירת מחדל בין שתי האופציות שנתת.
תשובה לא נכונה אם הם שיפ|שפם| אבל בסדר בחרת אחד קודם.
טכנית הם לא שיפ. מבחינה קנונית בכל אופן הם לא.
בדיוק כמו שקלארק ובלאמי מבחינה קנונית הם לא. זה שיש אנשים (כמוני וכמו לונה) שרוצים שהם יהיו שיפ לא פוסל את החברות בניהם.
מה את דווקא אשכרה טובה בלהכין אוכל
אני טובה בהרבה דברים. זה לא אומר שאני רוצה לעשות אותם.
חחחחחח התמונה הזאת של אפריל זאת ההתגלמות שלך:-D
אני גם חושבת (מינוס הכלב:-D)

didalf

Well-known member
כן. אפילו שמונה ליזה הייתה שם וזה כזה מוזר לראות אותה לא מבקשת כסף:-D
חחחחח וואי כןןןןן
כזה "למה את נורמלית הלווו":-D
חח תגידי שאת רוצה שאוברי תקריא גם לך ספר.
לא, אני ממש רוצה לראות אותך מדפדפת בספר ילדים לפי הקצב של ההקלטה:-D
בתאכלס אני באמת הייתי מצחיקה פעם. כל פעם אני קוראת הודעות ישנות שלי ונקרעת. אני לא חושבת שהערכתם אותי מספיק כשהייתי בשיא שלי.
את עדיין מצחיקה

יש לנו עובדת חדשה, פגה באינקובטור שאוהבת את אוברי (היא לסבית) [והבוסית שלי, שיודעת שהיא לסבית, מנסה כל הזמן לשדך לה עובדים גברים אחרים שלנו:-D:-D|פנים|] אולי אני אקח אותה.
יאיי קחי אותה נשמע מושלם
והבוסית שלך|פנים|

בתאכלס כן. פעם משהו דומה כמעט קרה לי. רק שאצלי זה היה איזה הומלס שהיה נראה שהוא מנסה לקבל איזה מיטה חינם בבית חולים או משהו. המזל היה שעצרתי באדום ובדיוק כשהתחלף לירוק והתחלנו לנסוע הוא קפץ לכביש. אבל בגלל שהגענו ממצב של עצירה מוחלטת הפגיעה בו הייתה מינימלית כל כך שבקושי סימן כחול היה לו.
וואי אמאלה
כמו שלונה אמרה זה ממש אנוכי ומזעזע גם כי למה להפיל אחרים איתך??

אני לא יודעת מה המילה הזאת אומרת.
WAG זה וייף אנד גירלפינדס כלומר נשות השחקנים שצופות בהם. וואגלור זאת טיילור במשחקים ואני כבר מצפה לאופנת הצ'יף שלה|מאוהב|
אגב אנחנו משחקים מול הצ'יפס בפרי סיזן. ז"א שזה לא משחק שנחשב ובטח השחקנים הפותחים לא ישחקו (או ישחקו רק סנאפ אחד) אבל זה עדין הכי קרוב שהיה לנו למשחק משותף מאז שטיילור התחילה לצאת עם קלסי.
אווו אז אני נגדך סליחה.
סתם אם זה משחק לא נחשב והשחקנים הפותחים אפילו לא יהיו גם טיילור לא תהיה ואז מכפת לי. אני מרשה לך לנצח את זה.

לא יודעת, כל הזמן יש לי תקווה שאני אגיע לזה מתישהו אבל לא נראה לי שזה יקרה.
לבאפי? למה בעצם?
אבל כן אהבת את כשראית בעבר נכון?
אגב אני רוצה לשנות את התשובה שלי לתיכון הלבבות השבורים.
וואו אני יודעת שזה שודר בערוץ 1 ואהבתי את זה אבל פור דה לייף אוף מי אני לא זוכרת שום דבר חוץ משם הסדרה.

לא עשיתי לק רגיל כבר איזה 20 שנה:-D האמת שזה גם לא ג'ל רגיל. זה אקריליק. נראה לי שבארץ קוראים לזה מבנה אנטומי. ואז זה לא מחליש את הציפורן בכלל כי הלק הוא בעצם על שכבת אקריל דקה שרק אותה משייפים ומורידים. הטיפול עצמו הוא הרבה יותר מהיר (25 דקות לעמות שעה של ג'ל רגיל) שזה ממש מצוין בשבילי כי למרות שאני אוהבת שיש לי ג'ל, אני לא סובלת מניקור. זה ליטרלי עינוי בשבילי.
אה ואז לא משייפים את הציפורן למוות?
בכל מקרה ידעתי שאפשר לסמוך עלייך שתהיי היחידה עם תשובה כמו שאני רוצה לשאלה הזאת:-D

רוב הבנים שאני מכירה לא יצפו באקשן כדי לנקות את הראש אלא באיזה קומדיה דבילית של גברים.
כן טוב השאלה התבססה על אבא שלי:-D
נגיד כל הבנים בעבודה צפו בסרט המפגר הזה עם הזוהן מיליון פעמים כבר.
איכ קומדיות כאלה אני שונאת.

לא קשה אבל מה אני בבגרות? אני יכולה לבחור מה שאני רוצה. מה הפכת להיות דיקטטורית פתאום|שפם| חוץ מזה שהיה נראה לי ברור שמזה שביטלתי לחלוטין את הרעיון של אקשן שברירת המחדל היא רום קום, אבל הוספתי את ההסתייגות כדי להדגיש שאני לא באמת חושבת שזה ניקוי ראש אלא שזו ברירת מחדל בין שתי האופציות שנתת.
בסדר בסדר
טכנית הם לא שיפ. מבחינה קנונית בכל אופן הם לא.
בדיוק כמו שקלארק ובלאמי מבחינה קנונית הם לא. זה שיש אנשים (כמוני וכמו לונה) שרוצים שהם יהיו שיפ לא פוסל את החברות בניהם.
אבל הם לא התקדמו ללהיות שיפ? ככה הבנתי מהתגובות שלכן. (למה אני זוכרת את זה אני לא יודעת יש לי בעיה בויסות זכרון רק שטויות יש שם|פנים|)

אני גם חושבת (מינוס הכלב:-D)
כן את רק חצי משפט:-D

LeAnnDylan

Well-known member
|שמש|שם/כינוי: לונה3
|שמש|גיל ב 1992: |אליהו|
די נו ב-92 היית אליהו צעיר. אולי היה לך זקן אבל גם היו לך שערות על הראש.
ביסלי מועדף? בטעם פיצה (השקית הירוקה). אבל לא יפה לעשות חשק לביסלי בערב שבת לאנשים שאין להם ביסלי בבית.
נשמע לי כמו אוי אוי אוי
|שחייה|סדרות החודש: העידן המוזהב 3, דקסטר: תחיה 1
אני לא חושבת שאני יכולה לקחת אתכם ברצינות יותר. אנשים בפורום טלוויזיה עם שתי סדרות חודשיות|שפם|
|שחייה|שירי החודש: השקט שנשאר - שירי מימון
באמת מוצלח אבל מה נזכרת בו פתאום? הוא היה איפשהו או שסתם?
|שחייה|ספרי החודש: הארי פוטר |לב|
|שחייה|דמויות החודש: הארי פוטר |לב|
אני מצפה שאחרי שתסיימי את הקריאה החוזרת הנוכחית תתחילי לראות יותר טלוויזיה.
|שחייה|קראש החודש: הגעתי שוב בהארי פוטר לקריצ'ר :-D אז הוא כמובן.
למה זה מצחיק? מה לא בסדר בדמות שלו?
טוב!
|שחייה|סיפור החודש: אני צריכה לעשות מדרסים |שפם| כי יש לי בעיות ברגליים.
אויש מבאס.
|שחייה|למה אתם מצפים בחודש אוגוסט: למה כבר אפשר לצפות מהחודש הארוך והמייאש בשנה?
להיגמר?
|ענבים|איזה סדרה אהבתם בעבר וחוששים לעשות לה צפיה חוזרת מחשש שהיא לא תעמוד במבחן הזמן ו/או תהיה קרינג'ית? רוב הקומדיות שאהבתי בעבר (עד שנת 2000 בערך נגיד) כנראה לא יעמדו במבחן הזמן, פרט לבודדות. בגלל זה ויתרתי ממש מהר על לנסות לצפות בערוץ הקומדיות הנוסטלגיות של יס. הבהרה: זה לא קשור לדברים שהם לא PC היום, על זה ברובו אני יכולה להחליק וזה לא כזה מפריע לי. זה יותר פשוט שההומור השתנה וההומור של פעם אז מרגיש לי היום ילדותי כזה, פשוט לא מספיק מצחיק. למרות שגם היום קיימות קומדיות עם הומור לא מצחיק באותה רמה).
גם אני מוצאת שקומדיות של פעם מרגישות קרינג'יות רוב הפעמים. ההבדל הוא שאני אף פעם לא הייתי חסידה גדולה מידי של סיטקומים.
|ענבים|זמן לצפות במשהו דבילי לנקות את הראש - רומקום או אקשן? אף אחד מהן לא תהיה הבחירה הראשונה שלי, אבל אם אלו האפשרויות היחידות, אז רומקום. אקשן בפני עצמו לא עושה לי את זה בכלל, הוא בסדר רק במסגרת סדרת מתח/פשע/דרמה איכותית, לא בסרטים או סדרות מהסוג הקליל והדבילי. אפילו בסדרות שאני כן אוהבת, אני הרבה פעמים מעבירה בפסט-פורוורד סצנות שהן אקשן סתמי, כמו מרדפים או מכות או קרבות מסוג כלשהו, אלא אם כן זה מבוים באופן מיוחד ממש - זה הכי משעמם אותי.
אני מסכימה שהסצינות האלה הן לרוב מיותרות אבל זה בדיוק הזמן לתת למוח להפסיק לעבוד:-D (ובלהפסיק לעבוד אני מתכוונת לבדוק מה קורה במסך הקטן יותר שצמוד לי לרגל)
|ענבים|חברות אפלטונית בין גבר לאישה בסדרה אהובה? וואו מעניין מה התשובה שלך :-D :p אממממ אני אהבתי מאוד את וויל וגרייס.
וויל וגרייס זו תשובה מצוינת.
|ענבים|זכיתם בנותן שירות אחד מתנה - נהג/ת, מבשל/ת או מנקה. מה תבחרו? מנקה ללא כל התלבטות. מבשל/ת זה גם מעולה, אבל לנקות זה הרבה יותר מעצבן מאשר לבשל, וגם אפשר להסתדר בלי בישולים רוב הזמן (עם כמה שזה כיף שיש אוכל ביתי).
הרעיון של לא לנקות אומנם קוסם לי אבל אני כל כך שונאת שנוגעים לי בדברים שאני לא חושבת שאוכל ליהנות ממנקה. אלא אם כן היא רק שוטפת כלים ורצפה ואז זה בסדר:-D
|ענבים|מתי הבנתם שאתם זקנים? :-D מי זוכר... כנראה כשהתחילו פה השאלונים בפורום.
כפרה את נולדת קשישה אל תאשימי את השאלונים.
|ענבים|מה קלטתם ממש ממש ממש באיחור? הצתה ממש מאוחרת? שאפשר באמת להרגיע את הדאגות של "מה חושבים עלי" כי אנשים אחרים לא חושבים עלי. כל אחד עסוק במחשבותיו בעיקר בעצמו. אם נגיד אמרתי משהו טיפשי, אז אחרים אולי יחשבו על זה לרגע, אבל מהר מאוד הם ישכחו מזה ויחזרו לחשוב על הדברים של עצמם. אז הכי מיותר להתבייש בגלל בעצמי אח"כ כל היום. או אם הבגד שלי לא יושב עלי מושלם, אם השמנתי קצת, אם יצא לי חצ'קון... ליטרלי לאף אחד לא אכפת. לשחרר כי זה כל כך מיותר להתאבסס על הדברים מתוך מה יחשבו. וגם שאין סיבה שיהיה אכפת לי אם כן חושבים משהו, כל עוד לא אומרים לי את זה אין לזה שום השפעה על חיי!
מה באת לנו בפילוסופי.
|אבטיח|תמונה/סרטון/מתכון לעוגת גלידה שתרצו לחלוק עם הכיתה:
צפה בקובץ המצורף 135379

LeAnnDylan

Well-known member
|שמש|שם/כינוי:|קדימה|עדי|חזיר| וונאקרו סטיילס הפליימקיפה (Taylor's Version)
|שמש|גיל ב 1992:|קדימה|0
מה את משוויצה יא פג.
|שמש|ביסלי מועדף?|קדימה|פיצה. או גריל אבל רק עם במבה לעשות פטיש.
:-D אני אתן לך לאכול את כל הביסלי ובמבה והפטישים שלך ואני אוכל את כל הכיפלי בצל לבדי:-D
|שחייה|סדרות החודש:|קדימה|דקסטר: התחיה - באופן מפתיע דווקא סבבה לגמרי, מהנה למדי. בטח אחרי הפריקוול המשעמם.
בהחלט מוצלח!
|שחייה|שירי החודש:|קדימה|אין לי משהו חדש אז אני אשים מה שהיה לי בראש בעקבות הספר האחרון שקראתי:
Taylor Swift - The Great War
היי. אני מכירה את השיר הזה!
|שחייה|ספרי החודש:|קדימה|אוו שימו לב, לא רק שקראתי לשם שינוי, קראתי שלושה!
וואי וואי. ובלי שאף אחד יקריא לך? כל הכבוד:-D
|שחייה|דמויות החודש:|קדימה| טוב ודקסטר כדי שיהיה לי מישהו טלווזיוני לשים פה.
כפרעליו|לב|
|שחייה|שחקני החודש:|קדימה|טראוויס קלסי. כי הוא העלה מלא תמונות חמודות שלו עם טיילור|מאוהב| וטכנית הוא שחקן...פוטבול. אבל גם עכשיו הוא שיחק באיזה סרט אז שחקן:-P:.
טכנית הוא שחקן:-D השנה לא לקחתי סיכויים ולא דרפתי אותו בשום דראפט שלי|שפם| שיהיה חבר של טיילור וזהו|שפם|
|שחייה|קראש החודש:|קדימה|אותו ספוילר ספוילריסטי לספרים: ריס חיימי|מאוהב||מאוהב|

ובעלי כמובן שיחיה שיהיה לי בריא עם הקווסטים הרנדומלים שלווו במקום להוציא אלבום הוא הוציא ויברטור|פנים| מה אתה עושה מההה תוציא כבר מוזיקההההה אוף יש לו מזל שהוא כזה חתיך|מאוהב|
חח אני מתה:-D שישתף פעולה עם גווינת' פלטרו:-D
|שחייה|ציטוט חודשי:|קדימה|אוף זה גם ספוילר לספר סליחה: "There you are. I've been looking for you"
אל תשאלי איזה ספוילר. לא יכולה לישון בלילות בגללו:-D:-D
|שחייה|סיבה למסיבה:|קדימה|הטיול לגרמניה התקיים האיראנים לא ביטלו אותו והיה כיף מאד.
🥳🥳🥳
אני מבקשת להעריך את זה שלא הצקתי לך כל הטיול ונתתי לך ליהנות בשקט:-D
|שחייה|סיפור החודש:|קדימה|הממ יש לי כל מיני מגרמניה בוא נראה:
1. המסע לעבר סטריי קידס: יצאנו ב17:00 ונסענו לנו להופעה בטראם. ואז פתאוווום הטראם המקולל נעצר, הודיע משהו בגרמנית, כולם נאנחו ואז הוא פשוט זרק אותנו באמצע העיר!!!!!!! ויצא מהטראם זרם עצוםםםםם של בנות בשחור אדום ואסתטיקת ילדי סנטר:-D ולא היה לנו מושג לאן ללכת אז פשוט עקבנו אחריהן. ואז עלינו בעקבותיהן לאוטובוס ואז ירדנו אחרי תחנה וזה כנראה היה טעות. ואז התחלנו ללכת לאנשו ומישהי קראה לכולן להסתובב היא החזיקה איזה שלט כזה חח ופשוט הכרזנו עליה כמדריכה שלנו. ואז חבורה של בנות פשוט עקבה אחריה וכולן פשוט הניחו שהיא יודעת מה היא עושה:-D והלכנו והלכנו והלכנו בשלב מסויים הבנו שטוב פשוט הולכים ברגל לאצטדיון. עד שאזרתי אומץ לשאול מישהי למה זרקו אותנו באמצע הכביש מסתבר שהיא גם תיירת שלא יודעת גרמנית חח. אז המשכנו לעקוב אחרי החבורה ומתישהו המנהיגה גם עצרה את התנועה בכביש ווידאה שכולנו עוברות כמו אפרוחים חמודים. ואז גם לקחה אותנו קיצור דרך דרך היער (כלומר פארק אבל הפארק שם נראה כמו יער). ובכן הגענו לאצטדיון אך לא למנוחה ונחלה. כי אז היה תור לכניסה. והלכנו לחפש את תחילת התור. והלכנו והלכנו והלכנו והלכנו והולי שיט כמה הוא נמשך פחד אלוהים. ואז הגענו לקצה כעבור איזה חצי פארק ומולו היה תור לכיוון אחר וראינו כמה זה מזעזע אז נעמדנו בשני (ממה שהבנו זה לא היה משנה). ואז עמדנו נצחחחחח והזמן עובר ועובר ואחותי נלחצת ואני מרגישה אשמה כי אמרתי לה שאין מה לצאת לפני חמש. ואיכשהו תפסו אותנו אמא וילדה ישראליות. ותוך כדי אנחנו רואות מידי פעם אנשים הולכים קדימה, חוזרים לחברים שלהם והם נעלמים וזה היה מלחיץ מה הם יודעים שאנחנו לא? בסוף אחרי יותר מידי זמן הגענו לקצה ומסתבר שבאמת יצאנו סתומות כי התור הזה המשיך ימינה אבל השומרים (איפה הייתתם עד עכשיו?????) סימנו לנו להמשיך קדימה ואז רצנו קדימה לאיזה גשר ואחרי עוד קצת הליכה מסתבר ששם הייתה עוד כניסה!!! עם תור הרבה יותר קצר!!! והצלחנו להכנס בערך ב19:05 בערך (המופע התחיל ב7 וחצי) אז עוד היה לנו זמן להצטלם, למצוא את המקומות ולקנות לי מיים ובייגלה.
אה ואז כשישבנו אחותי דיברה עם מי שלידה באנגלית ורק אחרי כמה דקות כשהיא שאלה מאיפה הוא טס הם גילו ששניהם מישראל:-D
טוב חפרתי מספיק אני מרגישה דילן. הסיפורים האחרים יחכו להזדמנות אחרת.
איף איזה סיוט.
אבל אם היה לך שעון של אפל היית סוגרת את כל העיגולים|חיוךרחב|:-D
|שחייה|למה אתם מצפים בחודש אוגוסט:|קדימה|שלא יהיו פקקים. ליטרלי היתרון היחיד באוגוסט. (חוץ מהשיר אוגוסט)
פקקים זה פויה.
איזה יום שבת אחד הייתי בארוחת ערב אצל הבוסים ואז יצאתי באיזה 22:00, כדי להגיע הביתה אני לוקחת את הרחוב במקום את הפריווי כי הרחובות ריקים באמצע הלילה. היה לי פיפי אבל לא היה לי כוח ללכת לשירותים אצלם ואמרתי יאללה 17 דקות הביתה אני אעשה כבר בבית. ואז איך שפניתי לרחוב שמגיע אלייי הביתה (שממנו זה 3 דקות נסיעה עד הבית) פתאום היה פקק מטורף וראיתי מיליון ילדות/נערות/נשים צעירות דוהרות בכיוון ההפוך ואז גיגלתי לראות מה קורה באיצטדיון שליד הבית והיה שם מופע של איזה מישהו קוריאני וגידפתי בלב אותך ואת אחותך כי מבחינתי אתן אחראיות לכל הקוריאנים באשר הם|שפם| לקחו לי 45 דקות לנסוע את ה-3 דקות נסיעה האלה!!! כמעט עשיתי פיפי על עצמי! |חבול|
|ענבים|איזה סדרה אהבתם בעבר וחוששים לעשות לה צפיה חוזרת מחשש שהיא לא תעמוד במבחן הזמן ו/או תהיה קרינג'ית?|קדימה|האמת שהכי גאים שיש. אני ממש חוששת שהיא תהיה לי קרינג'ית עכשיו.
נראה לי שראיתי אותה מתישהו בשנים האחרונות והיא לא הייתה כזאת נוראית. כאילו היו כמה סצינות קרינג'יות אבל לא הסדרה כולה.
|ענבים|חברות אפלטונית בין גבר לאישה בסדרה אהובה?|קדימה|בלאמי וקלארק כמובן, טים ואנג'לה (הטירון)
תראו את הסצנה הכי חמודה שלהם|מאוהב|
באמת חמודים!
|ענבים|זכיתם בנותן שירות אחד מתנה - נהג/ת, מבשל/ת או מנקה. מה תבחרו?|קדימה|אני ממש ממש זקוקה לכולם. אבל אני חושבת שלמבשלת הכי כי אני ככ שונאת לבשל וככ גרועה בזה וחיה מטייקאווי בגלל זה. אני צריכה מישהו שיכין לי אוכל. עם השאר אני אסתדר.
תשובה נכונה.
|ענבים|מתי הבנתם שאתם זקנים?|קדימה|כשקניתי והתלהבתי מסודה סטרים ושואב אבק דייסון:-D אולסו כשאנשים אומרים דברים כמו "18 שנה להייסקול מיוזקל" אמאשלכם:-[
טוב לשתות סודה באופן כללי זה הדבר הכי זקן שיש. גם יין מבחינתי זה משקה של גרושות בנות 40+:-D
|ענבים|איזה כיסוי יש לכם לטלפון?|קדימה|הרקע של האראס טור|מאוהב| שכזה מי שיודע יודע:-P:
זה הפוסטר המוכר VS הכיסוי:
צפה בקובץ המצורף 135378
איף יו קנואו יו קנואו.
|ענבים|מה קלטתם ממש ממש ממש באיחור? הצתה ממש מאוחרת?|קדימה|מידי פעם כשאני ואחותי ממורמרות אנחנו ממלמלות את "אני שונא" של אביב גפן. יום אחד כשעשינו את זה אמרתי לה: "הא.. תמיד הבנתי שזה קריצה ל"אני אוהב שוקולד" אבל רק עכשיו קלטתי שזה מהכבש ה16 כלומר שיר של יהונתן גפן כלומר עקיצה מאד ספציפית לאבא שלו"|פנים|. היא הסתכלה עליי בתדהמה שזה חוצפה יחסית למישהי שהבינה בשנות ה20 שלה שקוראים לקרנף קרנף כי יש לו קרן על האף|שפם|
אני בכלל לא מכירה את השיר הזה אז את בסדר:-P:
מציק לי אגב שעדין לא הצלחתי לחשוב על תשובה למרות שאני יודעת בוודאות שיש המון דברים כאלה.
|אבטיח|תמונה/סרטון/מתכון לעוגת גלידה שתרצו לחלוק עם הכיתה:|קדימה|לכו לסופר תקנו עוגת גלידה
פעם הביאו לי ליומולדת עוגת גלידה (איזו מישהי מהעבודה צילמה לי סרטון שלה נכנסת למטבח של באסקין רובינס כדי לכתוב לי על העוגה מזל טוב כי הם אמרו לה שהם לא כותבים והיא פשוט כזה "מה הבעיה תביא אני אכנס ואכתוב":-D) והיא לא הייתה משהו:-D אבל היא הייתה בצורת פוטבול אז זה שווה:-P:
מעלף!

LeAnnDylan

Well-known member
|שמש|שם/כינוי: מיקי טוויסטד
|שמש|גיל ב 1992: 6
|שמש|ביסלי מועדף? קשה להחליט. אני אלך על בצל
כנראה שלא היה קשה להחליט כי בחרת ממש מהר:-D
|שחייה|סדרות החודש:
אני לא זוכרת אם ראיתי סדרות בכלל החודש. אבל ניסיתי לראות את אגתה אול אלון ומשום מה אני תמיד נתקעת בפרק השלישי, אני מגיעה לאיזה נקודה שאני מבינה שאני צריכה להתרכז ממש ותמיד אין לי כוח אז אני דוחה את זה. אבל אני לא ויתרתי ויום אחד אני אראה את זה! (זה לגמרי מי פרובלום, כי אהבתי מה שראיתי עד עכשיו).
את מפסיקה בדיוק לפני הפרק האהוב עליי 😭
|שחייה|סרטי החודש:
HERE - הסרט האחרון שבויים ע"י רוברט זמקיס. אני לא בטוחה כמה השם הזה הולך להגיד להרבה ממכם, אבל בטוח אתם מכירים הרבה סרטים של הבן אדם. בין הפילמוגרפיה שלו נמצאים טרילוגיית בחזרה לעתיד, מי הפליל את רוג'ר ראביט, פורט גאמפ ו-Cast Away. כמו שאתם רואים לא מעט קלסיקות, אז היה ברור לסניפילית כמוני שאני אראה כל סרט שהבן אדם הזה מוציא. Here מתכתב הרבה עם הפילמוגרפיה שלו שיש בה הרבה תמות שחוזרות. דבר ראשון יש לו עיסוק עם עבר מול הווה בהרבה מהסרטים שלו (כל טרילוגיית ב"חזרה לעתיד", רוג'ר ראביט סופר פוליטי כי הוא מדבר על שנות ה-40 וה"טונים" הם מטאפורה לאוכלוסיות מיעוט, אפילו בפורסט גאמפ הוא הכניס כמה סצנות של פורסט נוכח האירועים היסטורים, מה שמביא אותי למאפיין השני הכי בולט אצל זמקיס וזה שהוא תמיד מנסה לעשות בכל סרט שלו איזה חידוש טכנולוגי. לפעמים זה עובד ממש טוב ולפעמים לא. ב-"רוג'ר ראביט" זה מרגיש כאילו זה אחד הסרטים שהוא השקיע בהם הכי הרבה עבודה, כי השילוב של העולם הרגיל עם העולם של המצוירים נראה כ"כ מעולה ואפילו לא התיישן, וזה האמת קצת עצוב לי שמי שיראה את הסרט היום לא יבין כמה הסרט הזה הוא הישג, כי לא היה את כל הכלים של היום והסרט הזה פשוט נחשב רק מבחינה טכנית לדבר שנראה בלתי אפשרי לעשות בתקופה ההיא.
עוד דוגמא כזאת היא פורסט גאמפ, שגם בו זמקיס התנסה בטכניקות חדשות שלא נוסו עד אז, כמו לשתול את הדמות של פורסט באירועים אמיתיים שקרו בהיסטוריה (למשל בראיון עם ג'ון לנון), וגם לערוך את זה כך שזה יראה אמיתי. הסצנות האלה כן התיישנו קצת ונראה שמי שיראה אותם היום בלי ידע מקדים יחשוב שאפשר לעשות אותם יותר טוב, אבל כמובן שלתקופתו הסצנות האלה באמת הצליחו לעשות משהו שלא נעשה בעבר באופן דיי יוצא תקדים, כמובן עם הכלים של אז.
זמקיס התנסה עוד בין היתר הוא גם היה בין הראשונים לנסות להשתמש באנימציית Motion Capture בסרט רכבת לקוטב.
טוב היה לי מאוד מענין לקרוא את הניתוח שלך על הסרט ובכלל הנקודות שציינת לגבי הבמאי (לא צפיתי בסרטים שלו אז אין לי שום רפרנסים אבל ממה שתיארת זה נשמע מענין מאוד) ראיתי את הטריילר שציינת אבל הרגיש לי שהדרך שתיארת את זה הייתה מעניינת יותר מהטריילר:-D
- Revenge (2017 film) -הסרט הקודם והראשון באורך מלא של הבמאית Coralie Fargeat, מי שעשתה את The Substance, סרט מאוד טוב בעיני (לא הייתי ממליצה לאנשים פה). יש פחות קטעים קשים לצפיה, טכנית הוא לא בודי הורור (אבל הייתי אומרת שמי שלא אוהב באדי הורור, יש סיכוי שהוא לא יאהב סצנות מהסרט הזה). נראה לי שזאת הולכת להיות הבמאית הראשונה שאני הולכת לנסות לעקוב אחרי הסרטים שהיא מוציאה.
טוב אני קצת חוששת לצפות בכל דבר שקשור למי שיצר את הסבסטנס אבל אני שמחה שמצאת עוד מישהי שכיף לך לעקוב אחרי היצירות שלה!!
|שחייה|שירי החודש:
Noga Erez - WATCH THE NEWS
השיר לא רע אבל אני לא כל כך אוהבת אותה (מהסיבה הכי מפגרת שיש. אבל זה חזק ממני).
Ben Kweller - Killer Bee (feat. The Flaming Lips)
לא הכרתי אבל זה נשמע ממש סבבה. וכאילו היה פסקול מושלם לסיכום שלך:-D
|שחייה|דמויות החודש: הדמות הראשית ב"נקמה"
אני יודעת שרשמת למעלה שזה סרט שראית החודש אבל איכשהו כשקראתי את זה הדבר הראשון שחשבתי עליו זה יא גם אני אוהבת את אמילי ת'ורן!!|מאוהב| חח יואו בא לי לראות נקמה עכשיו:-D
|שחייה|שחקני החודש: טום הנקס
|שחייה|קראש החודש: טום הנקס קצת
חשבתי שאני היחידה פה עם קראש על קשישים:-D וולקאם טו דה קלאב:-P:
|שחייה|סיבה למסיבה: אני ואחותי השלמנו. נראה לי
אם זה משהו שאת רוצה בו אז אני שמחה בשבילך|4U|
|ענבים|איזה סדרה אהבתם בעבר וחוששים לעשות לה צפיה חוזרת מחשש שהיא לא תעמוד במבחן הזמן ו/או תהיה קרינג'ית? יש כמה שאני יודעת שהם יעשו לי קרינג'- נישואים פלוס, ו-HIMYM (סורי, ברני ממש מטרגר אותי, גם אם כל מה שהוא עושה טכני חוקי, זה רייפי לאללה, וזה קשה כי אני כן אוהבת את Neil Patrick Harris (נו זה לא פייר לבקש ממני לא לאהוב גיי חתיך), אבל לא את ברני.
מזל שלא צפיתי בשניהם:-P:
|ענבים|למה אתם אובססיבים (או מקפידים) במראה החיצוני שלכם? אני יודעת לא לעשות את הטעות של לנסות לגזור פוני. כשאני ניסיתי לעשות את זה כמה פעמים כי אחרת אני כל הזמן תוהה אם זה לא נראה מוזר.
אמאלה, כשהייתי בכיתה ד' אמא שלי החליטה לעשות עליי ניסויים וגזרה לי פוני (כאילו, לקחה אותי למספרה, לא גזרה בעצמה) וזה היה כל כך מחריד ומאז אני בחרדות קיומיות מפוני ובחיים לא גזרתי את השיער כזה קצר (וכאילו זה לא היה קצר מחריד כזה כמו קורטני קוקס בצעקה או משהו, סתם פוני רגיל עד העיניים והיה לי שיער חלק גולש שזה הכי קלאסי לפוני. ובכל זאת זה היה כל כך טראומתי בעיני שבכיתי במשך שלושה ימים).
|ענבים|זמן לצפות במשהו דבילי לנקות את הראש - רומקום או אקשן? למה זה או זה? אימה עדיף על שניהם. ולא בא לי הרבה או על זה או על זה, אבל אם אני חייבת לבחור אני משערת שבחרן באקשן.
את לא תהיי מיקי אם לא תבחרי את הבחירה השנויה במחלוקת:-D
|ענבים|חברות אפלטונית בין גבר לאישה בסדרה אהובה? לזלי נופ ורון סוונסון |מאוהב|
חח בהתחלה רציתי לכתוב רון ואפריל כי לאחרונה קופצים לי כל מיני רילים שלהם ביחד אבל זה מרגיש לי יותר קשר אבהי/מנטורי כזה מאשר חברות אז לא בחרתי בהם אבל לגמרי שכחתי את החברות בין לזלי ורון:-D בתאכלס כן, זה מושלם!
|ענבים|זכיתם בנותן שירות אחד מתנה - נהג/ת, מבשל/ת או מנקה. מה תבחרו? מבשל/ת! קללללללל
בהחלט.
|ענבים|איזה כיסוי יש לכם לטלפון? לא יודעת
:-D:-D:-D
|ענבים|מה קלטתם ממש ממש ממש באיחור? הצתה ממש מאוחרת? עברה יותר משנה אני דיי בטוחה מאז שראיתי את המילה אוטאר כצובה לבין זה ששמעתי מישהו אומר אותה, הייתי בטוחה שהוגים אותה ממש שונה (אני לא בטוחה שאני אצליח להסביר, אבל חשבתי שהוגים את הדאבל וו כמו W,) זה הרגיש לי קצת מביך שחשבתי שאומרים את זה אחרת לכל כך הרבה זמן.
לקח לי הרבה יותר מידי זמן להבין מה כתבת שם כי אני כזה מה זה "אוטאר כצובה" אבל אני מניחה שפשוט התכוונת לאווטאר. הדבר הזה עם היצורים הכחולים. כן? בהגייה אני כל הזמן אומרת דברים לא נכון. החברים האמריקאים שלי תמיד צוחקים עליי. לרוב זה דברים שאני פשוט לא שומעת את ההבדל בהם.
נגיד בין המילה bitch ל-beach מבחינתי הוגים אותה באותה צורה. או לפחות אני הוגה אותה באותה צורה ועכשיו אני כל הזמן בחרדות שכשאני מדברת עם לקוחות ואני מדבר על חופים הם חושבים שאני מקללת.
וגם במשך המון זמן הייתי אומרת את המילה stir עם חיריק ואחייניות של השותפה שלי ניסו ללמד אותי (תוך כדי שהן מתעלפות עליי מצחוק) אבל כשהן אמרו לי איך אומרים את זה, זה היה נשמע לי כאילו הן אומרות stare ואז הן כזה, " לא, זה סטייר" וזה היה נשמע כאילו הן אומרות stair ובהתחלה חשבתי שהן סתם מטרילות אותי כי כל המילים האלה נשמעו לי אותו הדבר. היום אני יכולה לשמוע את הבדל אבל בהתחלה כל אלו היו אותה מילה בעיני.

אה וואי נזכרתי במשהו ממש מביך שהבנתי הרבה יותר מידי מאוחר. נראה לי שרק לפני איזה כמה שנים הבנתי שלא הוגים את ה-L בסלמון. כאילו תמיד שמעתי אנשים אומרים את זה ויכולתי להישבע שאני שומעת L, אומנם נבלעת כזאת, אבל כאילו שם. ז"א, שאף פעם לא הגיתי אותה כמו שהוגים אותה בעברית. אבל גם לא העלמתי אותה לגמרי כמו באנגלית וזה היה הגילוי שהכי הסעיר את עולמי.
גם את המילה Hilarious הגיתי לא נכון במשך שנים (הייתי הוגה את ה-Hi כמו high ולא כמו ha). במקרה שלה זה היה מאוד מביך כי השתמשתי בה על בסיס די קבוע וכאילו לא הבנתי למה אף אחד לא טרח לתקן אותי עד שאיזה יום אחד ישבתי עם כמה חבר'ה מהעבודה לצהריים ואחד מהם נקרע מצחוק והוא כזה "yes Dylan you are HIGHlarious" ואני כזה "כן אני יודעת" והוא חוזר על זה וכולם נקרעים מצחוק ואני כזה "למה אתם צוחקים? אני אומרת את זה לא נכון??" והוא כזה "לא לא, את HIGHlarious" ואני כזה וטפ אז איך אומרים את זה?! ואז הם אומרים halarious ואני כזה וטפ?! יש שם פאקינג i למה לא הוגים אותה?! אבל אף אחד לא ידע להסביר לי ומאז כולם בעבודה כל הזמן מדגישים את ה-היי בכוונה|שפם|
|אבטיח|תמונה/סרטון/מתכון לעוגת גלידה שתרצו לחלוק עם הכיתה: פאן וידאוז של שיימלס עם השיר מתילדה |מאוהב|
האמת שלא שמתי לב לשיר ברקע כי התרגשתי מקארל צעיר|מאוהב||מאוהב||מאוהב|

didalf

Well-known member
:-D אני אתן לך לאכול את כל הביסלי ובמבה והפטישים שלך ואני אוכל את כל הכיפלי בצל לבדי:-D
פעם אהבתי כיפלי בצל עד שיום אחד אכלתי חבילה ענקית לבד וזה עשה לי בחילה ומאז אני לא מסוגלת לגעת בזה.

היי. אני מכירה את השיר הזה!
יאיי|מאוהב|
מאיפה?
כי אני שמתי פעם או ממקום אחר?
וואי וואי. ובלי שאף אחד יקריא לך? כל הכבוד:-D
ראית מה זה?:-D
וואי אבל שונאת שמקריאים לי כמו שאני שונאת פודקסטים אין סיכוי שאני אקשיב לאודיובוק.

טכנית הוא שחקן:-D השנה לא לקחתי סיכויים ולא דרפתי אותו בשום דראפט שלי|שפם| שיהיה חבר של טיילור וזהו|שפם|
אני מצטערת שהוא מאכזב אותך בפנזטי פוטבול שלך.
לי הוא שימושי כי בזכותו רואים יותר את טיילור וזה מה שחשוב לי בחיים.
טוב אני מניחה שאין סיכוי ביקום שתקראי את הספרים האלה אז מילא
חח אני מתה:-D שישתף פעולה עם גווינת' פלטרו:-D
אל תשאלי איזה ספוילר. לא יכולה לישון בלילות בגללו:-D:-D
זה חשוב בהקשר:-D
🥳🥳🥳
אני מבקשת להעריך את זה שלא הצקתי לך כל הטיול ונתתי לך ליהנות בשקט:-D
העיקר שעשית לי לייקים|לב|

איף איזה סיוט.
אבל אם היה לך שעון של אפל היית סוגרת את כל העיגולים|חיוךרחב|:-D
וואה וואה אם הייתי מפעילה את המד צעדים הייתי מזה מנצחת אותך בשבוע הזה.
פקקים זה פויה.
איזה יום שבת אחד הייתי בארוחת ערב אצל הבוסים ואז יצאתי באיזה 22:00, כדי להגיע הביתה אני לוקחת את הרחוב במקום את הפריווי כי הרחובות ריקים באמצע הלילה. היה לי פיפי אבל לא היה לי כוח ללכת לשירותים אצלם ואמרתי יאללה 17 דקות הביתה אני אעשה כבר בבית. ואז איך שפניתי לרחוב שמגיע אלייי הביתה (שממנו זה 3 דקות נסיעה עד הבית) פתאום היה פקק מטורף וראיתי מיליון ילדות/נערות/נשים צעירות דוהרות בכיוון ההפוך ואז גיגלתי לראות מה קורה באיצטדיון שליד הבית והיה שם מופע של איזה מישהו קוריאני וגידפתי בלב אותך ואת אחותך כי מבחינתי אתן אחראיות לכל הקוריאנים באשר הם|שפם| לקחו לי 45 דקות לנסוע את ה-3 דקות נסיעה האלה!!! כמעט עשיתי פיפי על עצמי! |חבול|
אני מתנצלת בשם אחותי וכל הקוריאנים:-D
אבל למה הם הופיעו לידך ולא ב LA?

נראה לי שראיתי אותה מתישהו בשנים האחרונות והיא לא הייתה כזאת נוראית. כאילו היו כמה סצינות קרינג'יות אבל לא הסדרה כולה. [הג"ש]
וואלה?
באמת חמודים!
יאא ראית|מאוהב|
אולי באמת תצפי בסדרה אם בא לך משהו חמוד וארוך טווח, אולי כן תהני.

טוב לשתות סודה באופן כללי זה הדבר הכי זקן שיש. גם יין מבחינתי זה משקה של גרושות בנות 40+:-D
נכון:-D
אז בגדול ביום שבו הבנתי שאני אוהבת סודה.
איף יו קנואו יו קנואו.
יאפ
אני בכלל לא מכירה את השיר הזה אז את בסדר:-P:
כמובן
זה אפילו לא מהשירים המפורסמים ביותר שלו זה שיר אלבום כזה אז באמת אין סיבה שתכירי.

פעם הביאו לי ליומולדת עוגת גלידה (איזו מישהי מהעבודה צילמה לי סרטון שלה נכנסת למטבח של באסקין רובינס כדי לכתוב לי על העוגה מזל טוב כי הם אמרו לה שהם לא כותבים והיא פשוט כזה "מה הבעיה תביא אני אכנס ואכתוב":-D) והיא לא הייתה משהו:-D אבל היא הייתה בצורת פוטבול אז זה שווה:-P:
חחחחחחחחחחחחח איזה מלכה:-D
יאיי תודה:-]

את לא תהיי מיקי אם לא תבחרי את הבחירה השנויה במחלוקת:-D

חח בהתחלה רציתי לכתוב רון ואפריל כי לאחרונה קופצים לי כל מיני רילים שלהם ביחד אבל זה מרגיש לי יותר קשר אבהי/מנטורי כזה מאשר חברות
זה נכון.
אולי נעשה מזה שאלה פעם הבאה.

נגיד בין המילה bitch ל-beach מבחינתי הוגים אותה באותה צורה. או לפחות אני הוגה אותה באותה צורה ועכשיו אני כל הזמן בחרדות שכשאני מדברת עם לקוחות ואני מדבר על חופים הם חושבים שאני מקללת.
אחותי אמרה כשהיא הייתה באוסטרליה הייתה לה את הבעיה הזאת עם sheets (מצעים) וshit. לה זה נשמע אותו דבר אבל להם זה נשמע כאילו היא מקללת:-D

גם את המילה Hilarious הגיתי לא נכון במשך שנים (הייתי הוגה את ה-Hi כמו high ולא כמו ha). במקרה שלה זה היה מאוד מביך כי השתמשתי בה על בסיס די קבוע וכאילו לא הבנתי למה אף אחד לא טרח לתקן אותי עד שאיזה יום אחד ישבתי עם כמה חבר'ה מהעבודה לצהריים ואחד מהם נקרע מצחוק והוא כזה "yes Dylan you are HIGHlarious" ואני כזה "כן אני יודעת" והוא חוזר על זה וכולם נקרעים מצחוק ואני כזה "למה אתם צוחקים? אני אומרת את זה לא נכון??" והוא כזה "לא לא, את HIGHlarious" ואני כזה וטפ אז איך אומרים את זה?! ואז הם אומרים halarious ואני כזה וטפ?! יש שם פאקינג i למה לא הוגים אותה?! אבל אף אחד לא ידע להסביר לי ומאז כולם בעבודה כל הזמן מדגישים את ה-היי בכוונה|שפם|
חחחחחחחחחחחחח את בריטה:-D
האמת שלא שמתי לב לשיר ברקע כי התרגשתי מקארל צעיר|מאוהב||מאוהב||מאוהב|
יוו כולם שם פיצייםםם קטנטנים חמודיםםם

נערך לאחרונה ב:

Lhuna3

Well-known member
נשמע לי כמו אוי אוי אוי
כבר קניתי היום ועדי אשמה:
ביסלי.jpg

אני לא חושבת שאני יכולה לקחת אתכם ברצינות יותר. אנשים בפורום טלוויזיה עם שתי סדרות חודשיות|שפם|
מה אנחנו אשמים שאין מה לראות ושאין לנו אובססיה לשחקניות/ים כמו שלך בשביל לצפות בכל מה שהם שיחקו בו אי פעם?
באמת מוצלח אבל מה נזכרת בו פתאום? הוא היה איפשהו או שסתם?
לא הוא סתם בפלייליסט הרגיל שלי ותמיד עושה לי כיף כשמתנגן פתאום באוטו.
למה זה מצחיק? מה לא בסדר בדמות שלו?
רגע את אמרת שקראת את הספרים, לא? את לא זוכרת שום דבר "לא בסדר" בדמות שלו?
וויל וגרייס זו תשובה מצוינת.
תודה רבה, סופסוף! (יש פה כמה שהחליטו שזו תשובה לא קבילה בגלל שהוא גיי |שפם|)
פקקים זה פויה.
איזה יום שבת אחד הייתי בארוחת ערב אצל הבוסים ואז יצאתי באיזה 22:00, כדי להגיע הביתה אני לוקחת את הרחוב במקום את הפריווי כי הרחובות ריקים באמצע הלילה. היה לי פיפי אבל לא היה לי כוח ללכת לשירותים אצלם ואמרתי יאללה 17 דקות הביתה אני אעשה כבר בבית.
וואי וואי טעות קלאסית, ברור שמרפי ישר יקפוץ לעשות לך נאחס!
ואז איך שפניתי לרחוב שמגיע אלייי הביתה (שממנו זה 3 דקות נסיעה עד הבית) פתאום היה פקק מטורף וראיתי מיליון ילדות/נערות/נשים צעירות דוהרות בכיוון ההפוך ואז גיגלתי לראות מה קורה באיצטדיון שליד הבית והיה שם מופע של איזה מישהו קוריאני וגידפתי בלב אותך ואת אחותך כי מבחינתי אתן אחראיות לכל הקוריאנים באשר הם|שפם|
לקחו לי 45 דקות לנסוע את ה-3 דקות נסיעה האלה!!! כמעט עשיתי פיפי על עצמי! |חבול|
היה לי פעם מקרה דומה מזעזע ועוד באוטובוס.
השיר לא רע אבל אני לא כל כך אוהבת אותה (מהסיבה הכי מפגרת שיש. אבל זה חזק ממני).
ולא תספרי לנו מה הסיבה?
אני יודעת שרשמת למעלה שזה סרט שראית החודש אבל איכשהו כשקראתי את זה הדבר הראשון שחשבתי עליו זה יא גם אני אוהבת את אמילי ת'ורן!!|מאוהב| חח יואו בא לי לראות נקמה עכשיו:-D
אויש אני חשבתי שהיא התכוונה לסדרה באמת והגבתי ככה :-D
לקח לי הרבה יותר מידי זמן להבין מה כתבת שם כי אני כזה מה זה "אוטאר כצובה"
כנ"ל! :-D
|פנים||פנים||פנים|
זה תמיד מזכיר לי שהמורה לאנגלית סיפרה לנו שתלמיד אחד כתב לה חיבור עם הכותרת "The night on the bitch I'll never forget".
אה וואי נזכרתי במשהו ממש מביך שהבנתי הרבה יותר מידי מאוחר. נראה לי שרק לפני איזה כמה שנים הבנתי שלא הוגים את ה-L בסלמון.
אני גיליתי את זה רק לאחרונה מכל מיני פוסטים של הגיה בפייסבוק.
חחחחחחחחחחחחחחח

אוקיי אני אוסיף משלי למרות שנראה לי שכבר חלקתי איתכם אבל בטח שכחתם:
חשבתי בהתחלה שדוקטור הו זה Doctor Ho
חשבתי שדרדוויל DAR-DA-VIL
כשהמילה social נהייתה בשימוש רב בגלל רשתות חברתיות, אז ראיתי הרבה פעמים בפוסטים בעברית את המילה "סושיאל" ולא הבנתי למה הכוונה כי קראתי את זה כמו סושי (המאכל) + אל (כמו אלוהים).

didalf

Well-known member
ביסלי.jpg
אה קנית גם אחד בשבילי? תודה
בא לי גם אבל הונסטלי אני לא הולכת לסופר עד שנגמר החלב.
עריכה: הוספתי לרשימת סופר.

כשהמילה social נהייתה בשימוש רב בגלל רשתות חברתיות, אז ראיתי הרבה פעמים בפוסטים בעברית את המילה "סושיאל" ולא הבנתי למה הכוונה כי קראתי את זה כמו סושי (המאכל) + אל (כמו אלוהים).
סושי-אל חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח:-D:-D:-D:-D:-D:-D
אני רוצה לפתוח סושייה כשרה בשם הזה:-D (בשת"פ עם שימי תבורי)

LeAnnDylan

Well-known member
פעם אהבתי כיפלי בצל עד שיום אחד אכלתי חבילה ענקית לבד וזה עשה לי בחילה ומאז אני לא מסוגלת לגעת בזה.
חח זה נכון לכל דבר שאוכלים עד שיש בחילה ואז אי אפשר לראות אותו יותר.
יאיי|מאוהב|
מאיפה?
כי אני שמתי פעם או ממקום אחר?
וואלה לא יודעת. אני רק יודעת שכשלחצתי פליי אני כזה יאא אני מכירה את השיר הזה!! :-D
ראית מה זה?:-D
וואי אבל שונאת שמקריאים לי כמו שאני שונאת פודקסטים אין סיכוי שאני אקשיב לאודיובוק.
ממ אני יכולה להבין באיזשהו מקום כי נגיד כשקניתי את האודיובוק של דקסטר זה היה כזה נוראי שמישהו שהוא לא מייקל סי הול מדבר בתור דקסטר. אני חושבת שזה היה הכותב של הספר. אבל לא מענין אותי אם הוא יצר את הדמות, הוא לא דקסטר בעצמו והוא לא יכול לדובב אותו! אבל נגיד אם אני קוראת אוטוביוגרפיה של איזו מפורסמת, ברור שאני רוצה שהיא תקריא את זה כי זה הרבה יותר שווה לשמוע את זה בקול שלה.
במקרה של אוברי בגלל שזה ספר ילדים והיא עושה קולות שונים ויש אפקטים זה חמוד. אבל נגיד סתם ספר רגיל עם עלילה אם רק בן אדם אחד מקריא את כל הדמויות זה בהחלט מוזר.
לגבי פודקסטים אני לא הולכת להגן עליהם כי אני לא יכולה להגיד שיש לי חיבה לפודקסטים כשאני "שומעת" רק את של איימי. השומעת במרכאות כי אני צופה בו ביוטיוב בזמן שאני בחדר כושר וזה מבחינתי כמו סתם לצפות בראיון אז זה לא נחשב. והאחרים שיצא לי להאזין להם הם רק כי מישהו שאני אוהבת התארח שם, לא כי יש לי סבלנות להאזין לכל הפודקאסטים של האנשים האלה.
אני מצטערת שהוא מאכזב אותך בפנזטי פוטבול שלך.
לי הוא שימושי כי בזכותו רואים יותר את טיילור וזה מה שחשוב לי בחיים.
העיקר שיש בו תועלת כלשהי.
טוב אני מניחה שאין סיכוי ביקום שתקראי את הספרים האלה אז מילא
בהחלט אפס סיכוי.
וואה וואה אם הייתי מפעילה את המד צעדים הייתי מזה מנצחת אותך בשבוע הזה.
לא כזה קשה לנצח אותי לאחרונה.
אני בבטטה ארה שלי.
אני מתנצלת בשם אחותי וכל הקוריאנים:-D
אבל למה הם הופיעו לידך ולא ב LA?
זה לא נוגד. הוא הופיע פה ולילה אחרי בלוס אנג'לס.
יאא ראית|מאוהב|
אולי באמת תצפי בסדרה אם בא לך משהו חמוד וארוך טווח, אולי כן תהני.
עכשיו כשמתחילה עונת הפוטבול סביר להניח שזה לא יקרה כי כל יום ראשון זה רק משחקים ואז יש עוד שני משחקי ערב בשני וחמישי אז זה משאיר לי רק 3 ערבים בשבוע לראות את כל התוכניות שלי שזה לא מספיק|חבול| אני צריכה להתחיל להוריד סדרות מהרשימה שלי.
כמובן
זה אפילו לא מהשירים המפורסמים ביותר שלו זה שיר אלבום כזה אז באמת אין סיבה שתכירי.
לא שאני מכירה יותר מידי מהמפורסמים שלו בכל מקרה. כאילו יש אולי בלחץ איזה 5 שירים שלו שאני מכירה וגם הם זה בגלל השיר שלנו:-D
אחותי אמרה כשהיא הייתה באוסטרליה הייתה לה את הבעיה הזאת עם sheets (מצעים) וshit. לה זה נשמע אותו דבר אבל להם זה נשמע כאילו היא מקללת:-D
אבל זה בטח בגלל שהם מוזרים ויש להם מילה אחרת למצעים כמו כל שאר המילים המשונות שהם ממציאים:-D
למרות שבתאלכס גם פה כשאת אומרת מצעים זה לא נקרא sheets. אם את רוצה נגיד לקנות סט של מצעים את תבקשי beddings. כשאת אומרת sheets הכוונה היא רק לסדין. וגם בסדין יש שני סוגים -flat sheet ו-fitted sheet ככה שאם תבקשי sheets סביר להניח שתקבלי רק את שני הסדינים האלה.
חחחחחחחחחחחחח את בריטה:-D
בדיוק!
יוו כולם שם פיצייםםם קטנטנים חמודיםםם
ממש!

LeAnnDylan

Well-known member
צפה בקובץ המצורף 135445
אני בעד להאשים את עדי בהכל כל הזמן.
מה אנחנו אשמים שאין מה לראות ושאין לנו אובססיה לשחקניות/ים כמו שלך בשביל לצפות בכל מה שהם שיחקו בו אי פעם?
תירוץ חלש כשמתוך ה-26 סדרות החודשיות שלי אוברי שיחקה רק ב-3. ואם ניקח גם את קת'רין בתור מישהי שאני רואה סדרות בשבילה אז נוריד מהרשימה הזאת עוד 3 סדרות. זה עדין 20 סדרות שראיתי בלי אובססיה נוכחית.
לא הוא סתם בפלייליסט הרגיל שלי ותמיד עושה לי כיף כשמתנגן פתאום באוטו.
לגיטימי. גם שני השירים שאני בחרתי הם סתם שירים בפלייליסט הרגיל שלי שקפצו לי בשאפל ונזכרתי כמה אהבתי אותם פעם ואז דפקתי להם מיני חרישה החודש.
רגע את אמרת שקראת את הספרים, לא? את לא זוכרת שום דבר "לא בסדר" בדמות שלו?
בואי לא נגזים. לא קראתי את הספרים. קראתי את הספר הראשון. אחד. בודד. כשהייתי בתיכון. לפני יותר מ-20 שנה! אני זוכרת את השמות של הכמה דמויות הראשיות וזהו בערך. אני אפילו לא זוכרת את העלילה עצמה של הספר. אז לא, אני לא זוכרת שום דמות בשם קריצר, ובטח שלא יודעת מה לא בסדר איתה.
תודה רבה, סופסוף! (יש פה כמה שהחליטו שזו תשובה לא קבילה בגלל שהוא גיי |שפם|)
מה לא קביל בזה? זו עדין חברות אפלטונית.
וואי וואי טעות קלאסית, ברור שמרפי ישר יקפוץ לעשות לך נאחס!
האמת שזה משהו שאני תמיד עושה. לפחות איזה 2-3 בשבוע כשאני יוצאת מהעבודה ויש לי פיפי אני אומרת שאני אעשה כבר בבית כי אין לי כוח לעשות בעבודה (זה 13 דקות נסיעה הביתה) ורוב הזמן אין שום בעיות. מרפי לא שונא אותי בדר"כ. בדיוק בגלל זה אני מאשימה את עדי ואחותה.
היה לי פעם מקרה דומה מזעזע ועוד באוטובוס.
גם לי קרה בתחילת השנה כשהייתי אצל בת דודה שלי. עליתי על אוטובוס לשדה תעופה בבוסטון וכבר כשעליתי על האוטובוס היה לי פיפי אבל לא יכולתי לעשות לפני כי האוטובוס היה צריך להגיע כל רגע ולא היה זמן ללכת לעשות פיפי. הוא עצר באיזו נקודה בדרך לאסוף נוסעים וזה אוטובוס שחייב לקנות כרטיס אליו מראש אונליין, אי אפשר לשלם במקום לנהג אבל כנראה שהבחור שניסה לעלות לאוטובוס שם לא קנה מראש ורצה לשלם לנהג באשראי. הנהג אמר לו שהוא לא יכול לקחת תשלום ככה והציע לעזור לו להיכנס לאתר מהטלפון כדי לקנות כרטיס אבל משום מה הבחור לא הצליח לשלם, אני מסתכלת על שניהם עומדים מחוץ לאוטובוס בקור כשכל שניה הפיפי לוחץ לי עוד ועוד ואני לא יודעת למה הנהג לא אמר לו פשוט, "מצטער אדוני אני לא יכול להמשיך לחכות פה, אם אין לך כרטיס, בעיה שלך". ליטרלי במשך חצי שעה הם עמדו שם וניסו לפתור את זה. יכולתי ללכת לעשות פיפי מאחורי איזה שיח כבר שבע פעמים בזמן הזה אבל מי חשב שהם יעמדו שם כל כך הרבה זמן!!! בסוף, ואני לא צוחקת הנהג התייאש, לקח ממנו מזומן ואמר לו שהוא יקנה בשבילו כרטיס אח"כ. פאקינג הל!!!! לא יכולתי להציע את זה לפני 25 דקות!?!?? לא רק שעמדתי לעשות על עצמי פיפי בשלב הזה אלא שאפילו לא היינו קרובים לבוסטון. הייתה עוד נסיעה של יותר משעה וחצי עד שנגיע לשם!!! לא יודעת איך הצלחתי להתאפק עד שהגענו לשדה תעופה. באמת חשבתי שאני עומדת למות. הבעיה היא שגם בתוך השדה זה לא כאילו שהאוטובוס נכנס ישר לאיזור של אולם הנוסעים. השדה ענק והאיזור שהוא נכנס אליו בצד השני שעדין צריך לנסוע במשך 10 דקות כדי להגיע לצד הנכון!! שקלתי בשלב הזה פשוט לרדת שם לעשות פיפי ולדאוג אח"כ איך אני מגיעה לטיסה שלי. אבל בקושי הצלחתי לעמוד וגם ראיתיש בודקים כרטיסים בשער הזה ולא היה לי כרטיס מתאים כדי להיכנס לשם והתחלתי לשקול ברצינות את האפשרות של פשוט לעשות פיפי על עצמי במושב שלי ולהסתיר את המכנסים שלי עם סוויטשירט שאני אקשור סביב המותנים כשארד מהאוטובוס עד לשירותים שם אחליף בגדים לפני הטיסה. אבל היו מצלמות באוטובוס וחשבתי שאני אמות מבושה אם יעצרו אותי בשדה כי עשיתי פיפי במושב כי הם יכולים לראות בדיוק מי ישב איפה ויש להם את כל הפרטים המזהים של כל נוסע כי צריך למלא אותם כשרוכשים כרטיס. הרצתי לעצמי בראש סרטים על הבחורה הזאת שעבדה איתי פעם שהתאפקה כל כך הרבה לפיפי עד שהתפוצצה לה שלפוחית השתן וכל הפיפי פשוט התפרץ ממנה ואחרי שניה של הפוגה הגיעו צרחות אימה של כאבי תופת ו-3 ניתוחי חירום כי זה יכול לגרום למוות כשהשלפוחית מתפוצצת. שלא לדבר על תופעות הלוואי שצריך להישאר איתן לכל החיים במקרה ושורדים את זה. הגענו לתחנה של טיסות נכנסות. לא היה אכפת לי בכלל שאני צריכה טיסות יוצאות. איכשהו הצלחתי לרדת מהאוטובוס, הנהג עמד בחוץ ושלף מזוודות מהתא מטען בניחותא ואני לא יכולה לזרז אותו ותוהה לעצמי מה העונש על להשאיר שם מזוודה ללא השגחה בזמן שאני מנסה לא למות בדרך לשירותים. איכשהו הצלחתי להגיע בקושי אל התא כבר התחיל לצאת לי פיפי לפני שהספקתי להוריד את המכנסיים לגמרי. ישבתי שם במשך איזה חצי שעה מזיעה, רעדו לי הרגליים בטירוף ובכיתי בהיסטריה מכאב. אני באמת חושבת שאם הייתי מחכה עוד אפילו דקה אחת הייתה מתפוצצת לי השלפוחית|חבול|
ולא תספרי לנו מה הסיבה?
אה, לא משהו מענין. אח שלה היה איתי בכיתה ושנאתי אותו ואני סתם משליכה את זה עליה כי כל פעם שאני שומעת את השם שלה אני נזכרת באח הדביל שלה.
אויש אני חשבתי שהיא התכוונה לסדרה באמת והגבתי ככה :-D
כן, אח"כ ראיתי את התגובה שלך וגרמת לי לתהות לרגע אם אני התבלבלתי או את:-D
|פנים||פנים||פנים|
זה תמיד מזכיר לי שהמורה לאנגלית סיפרה לנו שתלמיד אחד כתב לה חיבור עם הכותרת "The night on the bitch I'll never forget".
אני גיליתי את זה רק לאחרונה מכל מיני פוסטים של הגיה בפייסבוק.
בסדר. את גרה בארץ, את לא יושבת במסעדות דוברות אנגלית ומזמינה סלמון בצורה עילגת.
מה שמצחיק זה שאחרי שגיליתי את זה אמרתי לבוסית שלי "אומייגאד את לא תאמיני אבל אנחנו אומרות סלמון לא נכון!! אמורים להגיד את זה בלי ל'" והתגובה שלה "נו מה, לא ידעת? אני מופתעת ממך!" הייתי בשוק. מאיפה היא יודעת?!?! וגם כאילו, אם את יודעת אז למה את אומרת סלמון עם ל' במסעדה?!?! ועוד היא מדגישה את הל', כמו בעברית! והיא כזה כי מה אכפת לי איך הם אומרים את זה, אני אומרת איך שאני רוצה! |פנים|
אוקיי אני אוסיף משלי למרות שנראה לי שכבר חלקתי איתכם אבל בטח שכחתם:
חשבתי בהתחלה שדוקטור הו זה Doctor Ho
חשבתי שדרדוויל DAR-DA-VIL
אוי השמות של הסדרות שלך הזכירו לי שכל פעם שראיתי פה בפורום שמישהו כותב האקס חשבתי שהם מדברים על איזה סדרה בשם The Ex, אפילו שידעתי שקיימת סדרה בשם Hacks לא חשבתי אפילו לשניה שעל זה הם מדברים|חבול| נראה לי שנפל לי האסימון לא מזמן כשאורון פירסם איזה משהו וכתב האקס אבל שם קישור ובקישור עצמו היה רשום באנגלית Hacks ואז הבנתי שעל זה הם מדברים.

LeAnnDylan

Well-known member
|שמש|שם/כינוי: דודי
וואי אתם זוכרים שפעם בראש אחד (או שאולי זה היה מעריב לנוער?|תוהה|) הם החליטו לעשות דמות מצויירת שמבוססת על ילד אמיתי כדי לדחוף אותה לכל מיני עמודים רנדומלים בעיתון כשהוא כאילו אומר דברים? היה לו שיער כחול וקראו לו דודי. מישהו זוכר אותו?:-D
|שמש|גיל ב 1992: 9 (זאת השנה שבה חזרתי מהולנד, נפל לי קרש על הראש על הראש כשמפעל תעש התפוצץ והפכתי לדוד)
נפל לך קרש על הראש? זה מסביר הרבה...
|שמש|ביסלי מועדף? בייגלה.
יצא לך מיקי.
|שחייה|סדרות החודש: The Sandman, העידן המוזהב, ריק ומורטי, מסע בין כוכבים: עולמות חדשים, דקסטר: התחיה, Ironheart, Foundation, בית החולים השני הכי טוב בגלקסיה וThe Summer Hikaru Died
אני חושבת שאתה צריך לשפר את רשימת הצפיה שלך.
|שחייה|סרטי החודש: סופרמן וארבעת המופלאים (אבל באמת שסופרמן מנצח עבורי)
מנצח בקרב? אבל איך? הם 4 על 1. זה לא כוחות!
|שחייה|דמויות החודש: דקסטר
כן.
|שחייה|שחקני החודש: מריט וויבר בהופעת אורח בעידן המוזהב גנבה את ההצגה
אני רואה אותה ב-Tiny Beautiful Things עכשיו וגם שם היא מדהימה.
|שחייה|קראש החודש: ניקולאס הולט. כלומר הוא לא נראה כל כך טוב בסופרמן (אני פחות בעניין הקרחת) אבל באופן כללי הוא נראה מדהים. ואז הוא צבע את השיער לבלונד ככה שברוב הראיונות הוא נראה ככה והולי שיט לא ידעתי שהוא יכול להיות אפילו יותר סקסי.
בלונד לא עושה גברים סקסיים יותר. מה יש לך. אתה מקולקל.
|שחייה|ציטוט חודשי: זה נוראי אבל גרם לי ולאחיינית שלי להתגלגל מצחוק - היום הנכדן בן ה3 שלי ניסה להעליב אותי ואמר "יש לך בולבול בפה"
|שחייה|סיבה למסיבה: אני מאמין שדברים ישתפרו.
|הלוואי|
|שחייה|סיפור החודש: דרמות עבודה. הבוס שלי הודיע שיש תקן לעובד חדש ואשתו של חבר טוב שמעה על זה ושאלה אותי על זה. נראה לי מאוד נחמד אז המלצתי עליה לבוס שלי והוא ראיין אותה והיא באה לביקור לראות איך זה ונראה שהיא באמת תתחיל לעבוד בקרוב (ואם היא תשאר אז אני אקבל 800 שקל על חבר מביא חבר שזה נחמד). ואז לפני כמה ימים קולגה שלי שהיא גם חברה טובה אמרה שלדעתה הבוס שלי המציא את זה שיש תקן חדש ובעצם מחפש מישהי שתחליף אותה וסוג של הרגשתי שהיא רמזה שעזרתי למצוא לה מחליפה.
אוי מבאס ממש. אני מקווה שזה לא המקרה. אבל גם אם כן, זו אובייסלי לא אשמתך כי אם הוא רצה לפטר אותה הוא היה מפטר אותה בלי קשר.
|שחייה|למה אתם מצפים בחודש אוגוסט: הרבה עבודה, הרבה חום. רגע, אני אמור לכתוב על דברים טובים שאני מצפה להם? אוקי, תמונות מודלפות של טום הולנד בחליפת ספיידרמן החדשה כי התחילו לצלם את הסרט החדש :cool:
בהחלט דברים חשובים לצפות להם.
|ענבים|למה אתם אובססיבים (או מקפידים) במראה החיצוני שלכם? אני דואג שהזקן שלי אסוף לצמה יפה
אני לא יודעת אם אתה צוחק כי אתה אף פעם לא רציני. אבל אני מקווה מאוד שאתה לא רציני כי זה נשמע איום ונורא.
|ענבים|חברות אפלטונית בין גבר לאישה בסדרה אהובה? יש בטוח כל מיני טובות אבל בלי לחשוב יותר מידי... עולה לי דון ופגי במאד-מן אם כי למרות שזה אפלטוני זה פחות חברות של ממש. עכשיו אני חושב על לזלי ורון במחלקת גנים ונוף, אבל גם שם זה לפחות התחיל בקטע שהוא בוס שלה.
*הצצתי לראות מה לונה כתבה ואני פוסל את זה כי הוא הומו.
גם אתה הומו ואתה לא רואה אותנו פוסלים אותך, נכון?!|שפם|
|ענבים|זכיתם בנותן שירות אחד מתנה - נהג/ת, מבשל/ת או מנקה. מה תבחרו? זה בעייתי עבורי. אני לא בקטע של בישול, אבל גם לא רק בקטע של לא לבשל לעצמי, אלא לא בקטע של אוכל שהושקע בו יותר מידי. אם יהיה לי מבשל לא יהיה לו כמעט מה לעשות. אומנם יכול להיות נחמד אם מישהו יסיע אותי בעשרים דקות לעבודה וחזרה כדי שאני אוכל לנמנם, אבל זה לא ממש ייתן לי משהו וגם אני אוהב לנהוג. בעיקרון מנקה יהיה מעולה כי הבית שלי מאוד צריך ניקוי טוב ואני ממש לא אוהב לנקות. אבל יש לי אנטי ענק למנקים מהילדות שאמא שלי הייתה מכניסה לי מנקות לחדר והיו מזיזים לי דברים ונוגעים לי בדברים ולכן אני אף פעם לא הכנסתי מנקה לבית שלי.
אז אני אבחר במנקה, אבל היא תצטרך להיות מישהי שאני בוטח בה לחלוטין ומרגיש ממש בנוח איתה. במידה שאני לא מרגיש בנוח עם אנשים.
חח אני רואה מבשלת שבאה לבשל לניק ורק מרתיחה מים לפסטה והולכת הביתה:-D
חוץ מזה אתה אולי אוהב לנהוג אבל לפי מה שסיפרת לנו בעבר אני חושבת שעדיף לכל אזרחי מדינת ישראל שאכן יהיה לך נהג צמוד:-D
|ענבים|מתי הבנתם שאתם זקנים?
אבל תשובה טובה יותר יכולה להיות:
צפה בקובץ המצורף 135385
זו בהחלט תשובה טובה.
גם כל פעם שג'ן אלפא ממציאים איזו מילה שאין לי מושג מה היא אומרת אני מרגישה בת מאתיים.
|ענבים|איזה כיסוי יש לכם לטלפון? פלסטיק שקוף. ומלוכלך. ועם נייר דבק שמחזיק אותו. באופן כללי הייתי שמח לאחד יפה ומגניב, אבל יש לי רתיעה ענקית ללהזמין דברים באינטרנט.
הכי ניק שלך אבר.
אני יודעת שאתה נמנע מלהזמין דברים באינטרנט אבל תיכנס לאתר של רדבאבלס. יש להם שם דברים כל כך יפים ובטוח יהיה משהו שווה מאיזה ספר שאתה אוהב כי יש שם כל מיני פאן ארטים מעולים!
|אבטיח|תמונה/סרטון/מתכון לעוגת גלידה שתרצו לחלוק עם הכיתה:
פשוט גלידת שוקולד, לא ממש ברור לי איך הופכים את זה לעוגה.
התחתית היא עוגה. לרוב בראוניז. ומעל זה פשוט יש גלידה עם ציפוי של גנאש. ומגישים את זה מן הסתם קפוא. אם אתה אוהב שוקולד אין סיבה שלא תאהב את זה כי זה שלוש שכבות של שוקולד (כמובן שאפשר לעשות את זה בכל טעם, אבל לצורך הענין זו גלידת שוקולד)
חח מעולה!
בדיוק בגלל זה לא צריך חתולים. או חיות מחמד בכללי.

Lhuna3

Well-known member
בואי לא נגזים. לא קראתי את הספרים. קראתי את הספר הראשון. אחד. בודד. כשהייתי בתיכון. לפני יותר מ-20 שנה! אני זוכרת את השמות של הכמה דמויות הראשיות וזהו בערך. אני אפילו לא זוכרת את העלילה עצמה של הספר. אז לא, אני לא זוכרת שום דמות בשם קריצר, ובטח שלא יודעת מה לא בסדר איתה.
אוקיי אז:
אמ;לק - הוא גמד זקן נרגן וגזען ואומר דברים מרושעים על אנשים בפנים שלהם כאילו שהוא לא יודע שהם שומעים, והוא נאמן לרעים (בהתחלה) ומסייע להם בתחבולה נגד הארי שמביאה גם למותו של הסנדק האהוב של הארי. אבל אני אוהבת אותו כי הוא מצחיק בעיני וחמוד (כאילו קצת כמו שילד או חתול יכולים להיות חמודים כשהם כועסים עליך).
הגרסה הארוכה כי מה נושא יותר אהוב עלי לדבר עליו:
הוא בעצם גמדון-בית זקן של משפחת בלאק - משפחה של רעים תומכי וולדמורט שמאמינים כמוהו ב"טוהר הדם" של קוסמים, ולכן שונאים קוסמים שנולדו ל-2 הורים מאגלים (כמו הרמיוני למשל) המכונים בכינוי הגנאי mudbloods ובהתאם לאידיאולוגיה של וולדמורט ושלהם, קוסמים כאלו הם נחותים ופושעים וצריך לאסור אותם ולאסור עליהם להשתמש בקסם, וגם כל מי שתומך בהם ובכלל במאגלים (הנחותים) הוא פושע.
אז כשהמסדר של מתנגדי וולדמורט וגם הארי, רון והרמיוני מסתתרים בבית הזה (שעכשיו שייך לסנדק של הארי כי הוא בן למשפחה הזאת, אבל הוא בצד של הטובים) אז קריצ'ר חייב להתייחס אליהם בכבוד (גמדון-בית הוא משרת בדרגת עבד בעולם הקוסמים) אבל בגלל שהוא שונא אותם אז כשהם אומרים לו משהו הוא כזה משתחווה ואומר בקול "כן אדוני" ואז ממשיך לעצמו כאילו בשקט (אבל לא באמת) "אוהב מאגלים מלוכלך שמטנף את כבוד הבית הזה" או סתם מתהלך לידם וכאילו מדבר לעצמו אבל בקול רם "מכניסים לפה בלאדמאדית איזו חרפה אין להם בושה" וכאלה דברים :-D שוב אני לא בדיוק יודעת להסביר למה זה מצחיק אותי (אולי קשור לזה שהוא גמדון) אבל אני יכולה להבין למה רוב הקוראים ישנאו אותו בשלב זה.
בהמשך הסיפור, הרמיוני (היחידה שחורה לה השעבוד המזעזע של גמדוני-הבית) מצליחה להסביר להם שהוא בעצם לא אשם, אלא שהיחס אל גמדוני הבית כל כך נורא שהוא פשוט נאמן למאסטרים שהתייחסו אליו יחסית יפה יותר ומהדהד את האידיאולוגיות שלהם, ואחרי שהארי מבין את זה ומביע כלפיו יחס מכבד, אז הוא משנה את יחסו בהתאם ועוזר להם ונהיה נחמד גם. (אבל חשוב לי להדגיש שאני אהבתי אותו גם לפני הרידמפשן הזה).

didalf

Well-known member
חח זה נכון לכל דבר שאוכלים עד שיש בחילה ואז אי אפשר לראות אותו יותר.
לי במיוחד ואז מאגר ה"מה אני יכולה לאכול" עוד יותר מצטמצטם|פנים|

וואלה לא יודעת. אני רק יודעת שכשלחצתי פליי אני כזה יאא אני מכירה את השיר הזה!! :-D
טוב זה מה שחשוב
ממ אני יכולה להבין באיזשהו מקום כי נגיד כשקניתי את האודיובוק של דקסטר זה היה כזה נוראי שמישהו שהוא לא מייקל סי הול מדבר בתור דקסטר. אני חושבת שזה היה הכותב של הספר. אבל לא מענין אותי אם הוא יצר את הדמות, הוא לא דקסטר בעצמו והוא לא יכול לדובב אותו! אבל נגיד אם אני קוראת אוטוביוגרפיה של איזו מפורסמת, ברור שאני רוצה שהיא תקריא את זה כי זה הרבה יותר שווה לשמוע את זה בקול שלה.
במקרה של אוברי בגלל שזה ספר ילדים והיא עושה קולות שונים ויש אפקטים זה חמוד. אבל נגיד סתם ספר רגיל עם עלילה אם רק בן אדם אחד מקריא את כל הדמויות זה בהחלט מוזר.
לגבי פודקסטים אני לא הולכת להגן עליהם כי אני לא יכולה להגיד שיש לי חיבה לפודקסטים כשאני "שומעת" רק את של איימי. השומעת במרכאות כי אני צופה בו ביוטיוב בזמן שאני בחדר כושר וזה מבחינתי כמו סתם לצפות בראיון אז זה לא נחשב. והאחרים שיצא לי להאזין להם הם רק כי מישהו שאני אוהבת התארח שם, לא כי יש לי סבלנות להאזין לכל הפודקאסטים של האנשים האלה.
באמת האודיובוק היחיד ששמעתי אי פעם היה של איימי פולר כי רציתי לשמוע אותה מספרת לי.
ואני מבינה גם למה את רוצה שאוברי תקריא לך סיפור לפני שינה:-D
אבל סתם ככה ספרים רגילים זה יעצבן אותי ממש.

העיקר שיש בו תועלת כלשהי.
נכון.
לא כזה קשה לנצח אותי לאחרונה.
אני בבטטה ארה שלי.
זה לא נוגד. הוא הופיע פה ולילה אחרי בלוס אנג'לס.
מענין מי זה|תוהה| (לא שאני אכיר כנראה. אני מכירה רק את מי שאחותי גוררת אותי להופעות שזה 1 להקה ו1 זמר והוא יופיע בLA בספטמבר רק והם גם הופיעו רק בLA)

עכשיו כשמתחילה עונת הפוטבול סביר להניח שזה לא יקרה כי כל יום ראשון זה רק משחקים ואז יש עוד שני משחקי ערב בשני וחמישי אז זה משאיר לי רק 3 ערבים בשבוע לראות את כל התוכניות שלי שזה לא מספיק|חבול| אני צריכה להתחיל להוריד סדרות מהרשימה שלי.
טוב כי לפני כמה זמן אמרת שבא לך משהו ארוך להתמכר לו. אולי בפגרת הפוטבול הבאה:-D
לא שאני מכירה יותר מידי מהמפורסמים שלו בכל מקרה. כאילו יש אולי בלחץ איזה 5 שירים שלו שאני מכירה וגם הם זה בגלל השיר שלנו:-D
השיר שלנו זה מקור נהדר להכיר שירים.

אבל זה בטח בגלל שהם מוזרים ויש להם מילה אחרת למצעים כמו כל שאר המילים המשונות שהם ממציאים:-D
למרות שבתאלכס גם פה כשאת אומרת מצעים זה לא נקרא sheets. אם את רוצה נגיד לקנות סט של מצעים את תבקשי beddings. כשאת אומרת sheets הכוונה היא רק לסדין. וגם בסדין יש שני סוגים -flat sheet ו-fitted sheet ככה שאם תבקשי sheets סביר להניח שתקבלי רק את שני הסדינים האלה.
לאלא היא דיברה על sheets ואיזה לקנות מצעים חח אני מדברת על אנשים בהוסטל.

אני בעד להאשים את עדי בהכל כל הזמן.

אה באמת הופתעתי שקראת הארי פוטר מאד לא און בראנד בשבילך.

גם לי קרה בתחילת השנה כשהייתי אצל בת דודה שלי
חח יאוו איזה סיפור נוראי מסכנה

אה, לא משהו מענין. אח שלה היה איתי בכיתה ושנאתי אותו ואני סתם משליכה את זה עליה כי כל פעם שאני שומעת את השם שלה אני נזכרת באח הדביל שלה.

נפל לך קרש על הראש? זה מסביר הרבה...

חח אני רואה מבשלת שבאה לבשל לניק ורק מרתיחה מים לפסטה והולכת הביתה:-D
חחחחחחחחח:-D:-D

אני יודעת שאתה נמנע מלהזמין דברים באינטרנט אבל תיכנס לאתר של רדבאבלס. יש להם שם דברים כל כך יפים ובטוח יהיה משהו שווה מאיזה ספר שאתה אוהב כי יש שם כל מיני פאן ארטים מעולים!
וואי אבל השירות שלהם נהיה גרוע לוקח לדברים נצחחחח להגיע לארץ אם בכלל.
בכל פעם שהזמנתי כיסוי לקח לו נצח להגיע ששלחתי מייל כבר. בפעם הקודמת שלחו עוד אחד שגם לו לקח נצח להגיע ואחרי שכבר התאיישתי יום אחד צצו לי בתיבה שניים זהים.
פעם האחרונה הכיסוי שלי לא הגיע ושלחתי מייל וענו לי שבגלל שזה אזור מלחמה הם לא שולחים שוב ועשו ריפנד. ואז אחרי כמה ימים הוא כן הגיע אז קיבלתי כיסוי חינם חעחע:-D
אבל זה מעצבן כמה צריך לחכות כל פעם.
אבל אם יש לך סבלנות ניק אז באמת יש שם פאנרטים ממש יפים להכל. שם קניתי את הכיסוי של טיילור ששמתי פה.

למעלה