כבר קניתי היום ועדי אשמה:
צפה בקובץ המצורף 135445
אני בעד להאשים את עדי בהכל כל הזמן.
מה אנחנו אשמים שאין מה לראות ושאין לנו אובססיה לשחקניות/ים כמו שלך בשביל לצפות בכל מה שהם שיחקו בו אי פעם?
תירוץ חלש כשמתוך ה-26 סדרות החודשיות שלי אוברי שיחקה רק ב-3. ואם ניקח גם את קת'רין בתור מישהי שאני רואה סדרות בשבילה אז נוריד מהרשימה הזאת עוד 3 סדרות. זה עדין 20 סדרות שראיתי בלי אובססיה נוכחית.
לא הוא סתם בפלייליסט הרגיל שלי ותמיד עושה לי כיף כשמתנגן פתאום באוטו.
לגיטימי. גם שני השירים שאני בחרתי הם סתם שירים בפלייליסט הרגיל שלי שקפצו לי בשאפל ונזכרתי כמה אהבתי אותם פעם ואז דפקתי להם מיני חרישה החודש.
רגע את אמרת שקראת את הספרים, לא? את לא זוכרת שום דבר "לא בסדר" בדמות שלו?
בואי לא נגזים. לא קראתי את ה
ספרים. קראתי את ה
ספר הראשון. אחד. בודד. כשהייתי בתיכון. לפני יותר מ-20 שנה! אני זוכרת את השמות של הכמה דמויות הראשיות וזהו בערך. אני אפילו לא זוכרת את העלילה עצמה של הספר. אז לא, אני לא זוכרת שום דמות בשם קריצר, ובטח שלא יודעת מה לא בסדר איתה.
תודה רבה, סופסוף! (יש פה כמה שהחליטו שזו תשובה לא קבילה בגלל שהוא גיי

)
מה לא קביל בזה? זו עדין חברות אפלטונית.
וואי וואי טעות קלאסית, ברור שמרפי ישר יקפוץ לעשות לך נאחס!
האמת שזה משהו שאני תמיד עושה. לפחות איזה 2-3 בשבוע כשאני יוצאת מהעבודה ויש לי פיפי אני אומרת שאני אעשה כבר בבית כי אין לי כוח לעשות בעבודה (זה 13 דקות נסיעה הביתה) ורוב הזמן אין שום בעיות. מרפי לא שונא אותי בדר"כ. בדיוק בגלל זה אני מאשימה את עדי ואחותה.
היה לי פעם מקרה דומה מזעזע ועוד באוטובוס.
גם לי קרה בתחילת השנה כשהייתי אצל בת דודה שלי. עליתי על אוטובוס לשדה תעופה בבוסטון וכבר כשעליתי על האוטובוס היה לי פיפי אבל לא יכולתי לעשות לפני כי האוטובוס היה צריך להגיע כל רגע ולא היה זמן ללכת לעשות פיפי. הוא עצר באיזו נקודה בדרך לאסוף נוסעים וזה אוטובוס שחייב לקנות כרטיס אליו מראש אונליין, אי אפשר לשלם במקום לנהג אבל כנראה שהבחור שניסה לעלות לאוטובוס שם לא קנה מראש ורצה לשלם לנהג באשראי. הנהג אמר לו שהוא לא יכול לקחת תשלום ככה והציע לעזור לו להיכנס לאתר מהטלפון כדי לקנות כרטיס אבל משום מה הבחור לא הצליח לשלם, אני מסתכלת על שניהם עומדים מחוץ לאוטובוס בקור כשכל שניה הפיפי לוחץ לי עוד ועוד ואני לא יודעת למה הנהג לא אמר לו פשוט, "מצטער אדוני אני לא יכול להמשיך לחכות פה, אם אין לך כרטיס, בעיה שלך". ליטרלי במשך
חצי שעה הם עמדו שם וניסו לפתור את זה. יכולתי ללכת לעשות פיפי מאחורי איזה שיח כבר שבע פעמים בזמן הזה אבל מי חשב שהם יעמדו שם כל כך הרבה זמן!!! בסוף, ואני לא צוחקת הנהג התייאש, לקח ממנו מזומן ואמר לו שהוא יקנה בשבילו כרטיס אח"כ. פאקינג הל!!!! לא יכולתי להציע את זה לפני 25 דקות!?!?? לא רק שעמדתי לעשות על עצמי פיפי בשלב הזה אלא שאפילו לא היינו קרובים לבוסטון. הייתה עוד נסיעה של יותר משעה וחצי עד שנגיע לשם!!! לא יודעת איך הצלחתי להתאפק עד שהגענו לשדה תעופה. באמת חשבתי שאני עומדת למות. הבעיה היא שגם בתוך השדה זה לא כאילו שהאוטובוס נכנס ישר לאיזור של אולם הנוסעים. השדה ענק והאיזור שהוא נכנס אליו בצד השני שעדין צריך
לנסוע במשך 10 דקות כדי להגיע לצד הנכון!! שקלתי בשלב הזה פשוט לרדת שם לעשות פיפי ולדאוג אח"כ איך אני מגיעה לטיסה שלי. אבל בקושי הצלחתי לעמוד וגם ראיתיש בודקים כרטיסים בשער הזה ולא היה לי כרטיס מתאים כדי להיכנס לשם והתחלתי לשקול ברצינות את האפשרות של פשוט לעשות פיפי על עצמי במושב שלי ולהסתיר את המכנסים שלי עם סוויטשירט שאני אקשור סביב המותנים כשארד מהאוטובוס עד לשירותים שם אחליף בגדים לפני הטיסה. אבל היו מצלמות באוטובוס וחשבתי שאני אמות מבושה אם יעצרו אותי בשדה כי עשיתי פיפי במושב כי הם יכולים לראות בדיוק מי ישב איפה ויש להם את כל הפרטים המזהים של כל נוסע כי צריך למלא אותם כשרוכשים כרטיס. הרצתי לעצמי בראש סרטים על הבחורה הזאת שעבדה איתי פעם שהתאפקה כל כך הרבה לפיפי עד שהתפוצצה לה שלפוחית השתן וכל הפיפי פשוט התפרץ ממנה ואחרי שניה של הפוגה הגיעו צרחות אימה של כאבי תופת ו-3 ניתוחי חירום כי זה יכול לגרום למוות כשהשלפוחית מתפוצצת. שלא לדבר על תופעות הלוואי שצריך להישאר איתן לכל החיים במקרה ושורדים את זה. הגענו לתחנה של טיסות נכנסות. לא היה אכפת לי בכלל שאני צריכה טיסות יוצאות. איכשהו הצלחתי לרדת מהאוטובוס, הנהג עמד בחוץ ושלף מזוודות מהתא מטען בניחותא ואני לא יכולה לזרז אותו ותוהה לעצמי מה העונש על להשאיר שם מזוודה ללא השגחה בזמן שאני מנסה לא למות בדרך לשירותים. איכשהו הצלחתי להגיע בקושי אל התא כבר התחיל לצאת לי פיפי לפני שהספקתי להוריד את המכנסיים לגמרי. ישבתי שם במשך איזה חצי שעה מזיעה, רעדו לי הרגליים בטירוף ובכיתי בהיסטריה מכאב. אני באמת חושבת שאם הייתי מחכה עוד אפילו דקה אחת הייתה מתפוצצת לי השלפוחית
אה, לא משהו מענין. אח שלה היה איתי בכיתה ושנאתי אותו ואני סתם משליכה את זה עליה כי כל פעם שאני שומעת את השם שלה אני נזכרת באח הדביל שלה.
אויש אני חשבתי שהיא התכוונה לסדרה באמת והגבתי ככה
כן, אח"כ ראיתי את התגובה שלך וגרמת לי לתהות לרגע אם אני התבלבלתי או את

אני גיליתי את זה רק לאחרונה מכל מיני פוסטים של הגיה בפייסבוק.
בסדר. את גרה בארץ, את לא יושבת במסעדות דוברות אנגלית ומזמינה סלמון בצורה עילגת.
מה שמצחיק זה שאחרי שגיליתי את זה אמרתי לבוסית שלי "אומייגאד את לא תאמיני אבל אנחנו אומרות סלמון לא נכון!! אמורים להגיד את זה בלי ל'" והתגובה שלה "נו מה, לא ידעת? אני מופתעת ממך!" הייתי בשוק. מאיפה
היא יודעת?!?! וגם כאילו, אם את יודעת אז למה את אומרת סלמון עם ל' במסעדה?!?! ועוד היא מדגישה את הל', כמו בעברית! והיא כזה כי מה אכפת לי איך הם אומרים את זה, אני אומרת איך שאני רוצה!
אוקיי אני אוסיף משלי למרות שנראה לי שכבר חלקתי איתכם אבל בטח שכחתם:
חשבתי בהתחלה שדוקטור הו זה Doctor Ho
חשבתי שדרדוויל DAR-DA-VIL
כשהמילה social נהייתה בשימוש רב בגלל רשתות חברתיות, אז ראיתי הרבה פעמים בפוסטים בעברית את המילה "סושיאל" ולא הבנתי למה הכוונה כי קראתי את זה כמו סושי (המאכל) + אל (כמו אלוהים).
אוי השמות של הסדרות שלך הזכירו לי שכל פעם שראיתי פה בפורום שמישהו כותב האקס חשבתי שהם מדברים על איזה סדרה בשם The Ex, אפילו שידעתי שקיימת סדרה בשם Hacks לא חשבתי אפילו לשניה שעל זה הם מדברים

נראה לי שנפל לי האסימון לא מזמן כשאורון פירסם איזה משהו וכתב האקס אבל שם קישור ובקישור עצמו היה רשום באנגלית Hacks ואז הבנתי שעל זה הם מדברים.