It´s my party

• פותח הנושא ugi
  • פורסם בתאריך

ugi

New member
It´s my party

and I´ll cry if i want to זהו. היום השנוא על עוגי הגיע - היומולדת. ולא סתם, עכשיו כבר רבע-מאה... עוגי לא חושב שיש יום עצוב ובודד יותר בשנה מאשר ההומולדת... ואתם מוזמנים לברך את עוגי כדי לעשות לו קצת שמייח... ותודה מיוחדת למייסלף(ון)
עוגי כבר מזמן לא בגיל של קוקו...

יא נשמה לטינית תאומה שלי!!!!

מ-ז-ל- ט-ו-ב!!!!!!!!! עשיתי לך הודעה נורא מושקעת אבל המחשב הרשע מחק אותה אז הנה שוב :
המון המון מזל טוב!!! יומולדת זה נורא נורא כיף
אמילי

לירונר

New member
בדיחה פרטית שלי ושל גל 2003

וגם הכלב שלי מעורב סם שטן הזאב הרוצח

גל2003

New member
ראיתי../images/Emo70.gif אני לא מחמיץ אף שטן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

טל קר

New member
מזל טוב עוגי! אל תתבאס מהגיל!

(כי אז מה אני אגיד? ) מאחלת הרבה עוגיות טעימות, מתנות מפתיעות והפתעות נעימות.

my self

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif

don´t you cry, because
I
don´t want to וכבר אמרתי לך שהרבה יותר נוח להסתכל על זה בתור 5 בריבוע. אז קח נשימה עמוקה, ואם זה מנחם אותך - רק עוד 6 שנים גם אני אהיה בן 25

my self

New member
../images/Emo12.gif אוי, ה"רק" הזה דו משמעי

לא התכוונתי ל"רק" בבחינת "תראה כמה הרבה זמן נותר לי", אלא להיפך, נשאר לי כל כך מעט זמן ולפני שאני מספיק לומר יואן מקגרגור - הופ אני בן 25!

merman

New member
מליון מזל"טים!../images/Emo77.gif../images/Emo25.gif../images/Emo141.gif../images/Emo42.gif

המון מזל טוב. יומולדת זה יום חשוב, ורצוי להיות שמח, ולא רק בו אלא בכלל. שינשרו עליך עוגיות, קוראסונים ובגטים מהשמים - ושתמיד יכינו לך קפה בכל מקום שתגיע אליו. רק טוב, .
(ודרך אגב, ג´ים הנסון שולט!) מרמן, שפורץ בבכי כל פעם שהוא קורא את שר הטבעות

לירונר

New member
ואיחולים ../images/Emo23.gifביים

אין לי מה לתת לך חוץ מחיקוי של אניטה פללי המלכה וטל פרידמן השולט ~לירו
~ בריא עליך נשמה כפרה שלי

skeep

New member
סקיפ מברך את עוגי לרגל יום הולדתו

סקיפ אומנם לא רוצה לבאס את עוגי בכל מיני חישובים שונים ומשונים, אבל בכל זאת מזכיר לו (ברוע לב) שעוגי כבר יותר בן 30 מבן 20, ואפילו, וזה יותר מזעזע, יותר בן 40 מבן 10. הסטטיסטיקה לא משהו, מהבחינה הזו, ולצערו הרב של סקיפ, ככל הנראה שהמצב של עוגי ימשיך להתדרדר עם הזמן. למרות כל זה, סקיפ מברך את עוגי לרגל יום הולדתו, מזכיר לעוגי שלא מדובר בגיל אלא בתרגיל, שמחר תמשיך לזרוח השמש (אם לא יגיע שבר ענן מפתיע), שהדשא ירוק, שהכדור הוא עגול ושהשופט בן זונה. כל טוב אח שלי!!!!!! סקיפ.

אם הייתי יודע שתבוא היום, רק היום../images/Emo102.gif

לא שלשום, אז הייתי אופה לך עוגה כזאת, עם שוקולד וסוכריות... עוגי! צא מזה כפארה! הומולדת! מזל טוב!

למעלה