It´s my party

• פותח הנושא ugi
  • פורסם בתאריך
עוגי... עוגי... עוגייה....

מי אכל ת´עוגיות שבמטבח? מי אני, לא אתה! מה פתאום, אלא מי? .... בכל מקרה קודם כל מזל-טוב, ואני מסכים איתך לגמרי אני שונא ימי הולדת, אני לא אוהב לחגוג את שלי, ולא את של אחרים, סתם נראה לי סתם.... בכל מקרה אני קמעה (רק קמעה) צעיר ממך, אז תחזיק מעמד .... ביום שבו אתה נופל, אני נופל אחריך wwww

spainbar

New member
מסכים איתך... ושיר לעוגי

cumpleanos felis cumpleanos feliz כששרים בספרדית זה נשמע הרבה יותר טוב... במקומך עוגי הייתי הולך לקרוע את העיר, מעדיף שלא לחגוג עם חברים זה תמיד גורם לי להרגיש זקן, אפילו שאני גם עוד מעט, עוד מעט כמוך ס´

spainbar

New member
אני יודע אותם

אין הרבה מילים, אבל פעם אחרת.... מצטער, אנגלדאסט ס´

icy rain drop

New member
גם אלון יודע ספרדית

סתם רציתי לציין את זה אבל אני לא אייגע אתכם בסיפורי הטרו מזעזעים :)

spainbar

New member
מסכים איתך... ושיר לעוגי

cumpleanos felis cumpleanos feliz כששרים בספרדית זה נשמע הרבה יותר טוב... במקומך עוגי הייתי הולך לקרוע את העיר, מעדיף שלא לחגוג עם חברים זה תמיד גורם לי להרגיש זקן, אפילו שאני גם עוד מעט, עוד מעט כמוך ס´

למרות שזאת ההודעה הראשונה

שלי בפורום הזה אני גם מאוד מאוד רוצה לאחל לך מזל טוף:) היום יום הולדת היום יום הולדת היום יום הולדת לעוגי
! המף...המון אושר עושר(כסף
) בריאות הצלחה וyadda yadda...קיצר מה שתרצה אני מאחל לך ואושר במיוחד וגם בריאות וגם עושר קיצר הכל! שרימפיניון

25 זה ממש לא נורא

בגימטריה 25 זה: 1. ז´ חי - כלומר הזין שלך יעשה חיים השנה 2. בא האהוב, בא - כלומר השנה תמצא את האהבה שלך שהיא כבר בדרך אליך (אם היית סטרייט היו לי חיים הרבה יותר קלים בגימטריה הזאת) 3. גאה ביד - כלומר, גם עד שיגיע אהובך לא תסבול כשתהייה לבד ואם כל זה לא משכנע אותך, הרי ש: עוגי 25 = המון אהבה בקיצור עוגי דארלינג, שהשנה תמצא את האהבה שלך (ואת הגוף הראשון שלך) ושתקום מהבאסה של היום הולדת עם שיר חדש בלב. (תאמין לי, 25 זה לא כל כך נורא. יחסית...)

המרחפת

New member
עוגי!

עוגיות שוקולד צ´יפס, במיוחד בשבילך. מתוק בפה- מתוק בלב.

icy rain drop

New member
עוגיון.. ../images/Emo26.gif

גם היום השנוא עלי הוא ההומולדת (מי המציא את הביטוי הזה? חחח כל הכבוד למי שלא יהיה) אבל עוברים אותו והכל חוזר לתפקד כשורה... השאלה היא מה זה בדיוק השורה ומה טוב בה בכלל? ררר.. 25 זה אחלה גיל ואני מאחלת לך מזל טוב מכל ה
... ושתדע אושר מהו... וכמובן שתקבל מתנות שוות ועוגה טעימה... :) אפילו יותר מאחת! פעם בשנה מותר... (דיאטה ממחר!
) ועוד משהו... מצטערת על האחור אבל עדיף מאוחר מאשר לעולם לא, לא?
, icy.

ugi

New member
וואו ../images/Emo9.gif

עוגי רוצה להודות לכולכם - אתם פשוט מקסימים... איזה כיף שיש לי אתכם. אלאדין - תודה על ההשקעה. שרימפיניון - ברוך הבא ותודה. מייסלפוש -
ספיין - muchas gracias איינג´לדאסט -
ולכל האחרים גם המון
ו-
... כולכם פשוט מקסימים.
עוגי

Yaniv-DC

New member
לא מכיר אותך, אבל אני אצטרף

לחגיגה, ושיהייה מזל טוב גם לך. מאז גיל 22, באחד באפריל - מתחיל אצלי חודש הדכאון שלפני היומולדת שלי... אז אני מבין אותך. מזל טוב גדול, יניב

למעלה