ISTANBUL IN MY FOOTSTEPS...........

ט ו ר ה

New member
ISTANBUL IN MY FOOTSTEPS...........

29\10\2001 (6 בבוקר) תיכף אצא לשדה התעופה. השעה היא עוד מעט 3 וחצי בבוקר, עליי להיות שם כבר ב 4. קבעתי עם חבר טוב שלי להיפגש שם והגעתי בסביבות 4 וראיתי אותו מרחוק מחכה לי.... הטיסה עצמה הייתה ב 6 . הייתי נורא עייפה אבל מאוד התרגשתי......היינו בדרכנו לתורכיה. עצרנו שם בבת קפה של השדה ושתינו תה חם וקרואסון מ-ז-ה טעים. אח"כ זזנו לכיוון התור הארוך שהיה שם..... וחיכינו...וחיכינו.... הסתובבנו אח"כ קצת בדיוטי פרי והלכנו לכיוון ההמתנה. עלינו. הטיסה לא הייתה ממש ´פאן´ רציני. לפחות עבר מהר , בערך שעה, וכבר נחתנו. ירדנו מהמטוס, הלכנו לכיוון האוטובוס שיוביל אותנו אל מחוץ לשדה, (לאחר כל הארגונים) , ושם, עלינו אל האוטובוס המיוחל שייקח אותנו לבית המלון GOLDEN AGE . ספרו אותנו ויצאנו לדרך איזו התרגשות!!! **** ההופעה הייתה ב 30. היום הראשון עבר בעיקר לארגונים וסידורים, קצת סיבובים באזור וזהו.. ל י ש ו ן . (מי יכל להירדם בכלל שידע שהוא הולך לראות את ד פ ש מ ו ד לייב?) ביום למחרת כולם היו על קוצים....כשהגיעה השעה המיוחלת (מי זוכר את השעה?...) האוטובוס לקח אותנו לאולם של ההופעה, שגם איפה זה היה לא זכור לי. היה שם תור ארוך והיה שם מאוד ק ר . כמו ישראלים טובים עקפנו לאט לאט את התור. בחוץ היה אוטו שהשמיע דפש כמה זמן, ועברו 2 אנשים שמכרו את החוברת של ההופעה (לא יודעת למה לא קניתי , אל תשאלו אותי) . מצלמה כמובן שלא הבאתי איתי. ילדה טובה, אמרו שאסור להביא מצלמה לא הבאתי, מי יכול להאשים אותי ? נ כ נ ס נ ו. איזה שומרת אחת מזמזה אותי קצת בכניסה וסוף סוף היינו בפנים. המקום היה ענק, פשוט ענק, ובצד היה ´מארצ´ינדייז´ . קניתי כובע צמר של דפש (בגודל של ראש של תינוק) ולא קניתי משהו אחר, היה גם ימבה אנשים . התמקמנו. עלו 2 בנות מזה מאפנות לאיזה "הופעה" שלהם, מיותר לציין שהיה מיותר . והיגיע הרגע . הרגע הגדול. הגיטרה של מרטין. הקול של דייב. נמסתי. לא האמנתי שזה קורה לי!!! כל הזמן הסתירו לי ....סינג´רתי כמה ראשים, להגביה אותי שאראה.. (...שעשו את העבודה נאמנה... ) והיה פשוט גדול. צרחתי שם את נשמתי.... אבל.. כמו כל דבר טוב, זה גם נגמר. בסוף זה נגמר ולאט לאט יצאנו החוצה, לא הייתי מאנשי הברי מזל שנשארו עם הלהקה כ 10 דקות מאחורי הקלעים , לצערי. "וזהו" חשבתי לעצמי, לא אראה אותם יותר. מתי יופיעו? זה כבר הסוף . והתקדמנו לכיוון האוטובוס....שאחרי זמן מה לקח אותנו לאיזה מקום שהיה אמור להיות איזה דיסקוטק או משהו . הלכנו בסוף. הבחור שהיה איתי לא רצה להיכנס. אבל משהו אמר לי, תכנסי! ידעתי שאם לא אכנס אני עלולה להפסיד משהו. שכנעתי אותו...ונכנסנו. היה האמת לא משהו. לא משהו בכלל ודי האשמתי את עצמי שגררתי אותו לשם... אבל ידעתי שלא אהיה שם שוב, אז הלכתי על זה. התחילו להצטבר המון אנשים סביבנו והרגשנו שהולך להיות משהו גדול. ואכן, מסיבת עיתונאים! היו כמה ברי מזל שהצליחו לעלות לשם, אבל לדעתי הבאתי אותה בענק.. תיכף.. הראשון היה אנדי. הוא ירד במדרגות למטה מלווה בשומרים, והוא היה דיי קר. ברח, חפיף. חיכינו כמה דקות ארוכות מאוד שחשבתי (הייתי עייפה לאללה) אולי מוטב שאלך משם, ה ו א לא יבוא. הלב פעם בחוזקה, ופתאום , אחרי שחבר שלי אמר לי שעה "תראי מי יורד במדרגות"...העיינים ראו אותו, אבל זה לא נקלט. זה היה הוא!!! הוא , האחד ויחיד! האחד שישגע אותי עוד הרבה אח"כ.... הוא היה כזה מקסים. סקסי בטירוף , עם העפרון הכחול בעיינים....גררר.... מ ר ט י ן . אני פה, ומרטין גור, הולך ממש לידי. הוא בגובה שלי, יא, איזה קטע, איזו התרגשות. הוא ירד להשתין..... והוא היה מלווה בשומרים גבוהים וחסונים. אבל !!!!! הם לא העלו בדעתם מה שהייתי הולכת לעשות לו. הראש שלו היה חשוף.... אך, איזה חסה. לגעת בחסה! שלחתי יד ימין (או שאולי זה היה שמאל?), ונגעתי.....מיששתי....ליטפתי....(גררררר) את החסה של מרטין ...(רק את החסה, תרגעו) יא..............איזה מגע......., הלכנו אחריו לכיון השירותים. עמדנו בחוץ, כשאיזה בחורה אחת (ולא, זאת לא הייתה אני) נכסה איתו לשירותים, איכשהו, המרטין תקע מבט כזה של ......... "מה לעזעזל.....?! אי אפשר להשתין כבר היום!?" את המבט הזה לא אשכח ל ע ו ל ם. הוא היה עם איזה בחורה שחיבקה אותו. ואז הוא עלה בחזרה למעלה, ו..................נעלמו עקבותיו. הייתי צריכה להרגיע את הנשימה שלי.......בסוף חזרנו למלון. אני לא אשכח את הרגע הזה לעולם. היה לי את הלילה הכי מתוק בעולם. למחרת טיילנו קצת, הצטלמנו, אני בקושי אכלתי כל ה 3 ימים האלה.... ואז...חיכינו למטוס, בדרך חזרה. החבר הלך לדרכו ואני חיכיתי שיאספו אותי. וכאן זה נגמר, בעצם. חוויה של החיים שלא הייתי מוכנה לוותר עליה. באתי הביתה וישנתי המון, משחזרת את כל האירועים, אחד אחד, יודעת שהם לא יחזרו שנית. זהו, שנה עברה מאז. שנה ! הכל היה אחרת. תודה למועדון מעריצים דפש מוד. תודה ל@ שבא איתי. היה לי כייף של החיים. וב-30, ביום רביעי, בדיוק שנה להופעה, ב22:00 , ליתר דיוק. איפה הריוניון *בתורכיה*, שאורן שריג הבטיח לי ???????????????? ** יפורסם גם בפורום מועדון דפש מוד הישראלי הרשמי http://www.depechemode.co.il/Content/Forum/All.asp?Fnumber=1

שמש27

New member
אחח... גם את באת עכשיו ?

את לא רואה שהחברה שלנו מגלזגו כבר הורידה אותי לקרשים ?
יפה מאד, טורה, ולמרות שכבר קראתי פעם - היה כיף לקרוא שוב. ואם לא זה הזמן להכות על חטא - אז מתי ? אחותי הגדולה, שתחיה, טחנה לי את המוח שניסע להופעה הזאת, ואני, החמור באדם, שהייתי עסוק בשטויות היומ-יומיות, אמרתי "לא נראה לי"... אין צורך להרביץ לי - כל פעם שראיתי את ה DVD, פיצצתי את עצמי במכות... אשריך שזכית...

pimpf

New member
איזה כיף להזכר בהכל שוב...

איזה יום עבר עלינו, הא?? או יותר נכון לילה... אני מבינה שלא יכולת להתאפק עוד יומיים
בכל אופן, שלוש מילים: חסה! חסה! חסה!
איך חשבת על זה?! מעריצה אותך על זה עד עכשיו... (ואני קיבלתי חתימה ונשיקה.... סורי, אני חייבת להזכיר את זה
) חפחפ

turrican

New member
Pimpf

קודם כל ראית שכתבתי את שמך נכון?!..חהחה
מה נשמע? לאן נעלמת לנו פתאום? מה המצב? איך בעבודה ובכלל? יש חדש אצל דפשמוד (אלבום..או משהו) נדמה לי שהם זכו בפרס יוקרתי לאחרונה.

pimpf

New member
או.

סוף סוף יש פה אנשים בלילה...
קודם כל, כל הכבוד על השם החדש שנתת לי
כבר התרגלתי לקודם...
בנוגע לדפש, מסתובבות להם כמה שמועות:
על ה-101 שיצא על DVD,
על אוסף כפול של רמיקסים
ועל אלבום חדש. בינתיים- לא להאמין לכלום עד שיצא "רשמי"... ואני, תמיד פה... בימים האחרונים הפורום היה מאוד פעיל וכל שירשור היה ארוך כאורך הגלות ותמיד הגעתי בסוף
אז בקושי כתבתי... דרך אגב, איפה אלפא?? ושוב דפש לסיום, הם באמת זכו בפרס על "תרומה למוסיקה" (או איך שקראו לזה בידיעות: "פרס על חדשנות"...) דרך המגאזין Q, והנה גם תמונה...

turrican

New member
101 על DVD?? וואלה?

לא ייאמן כי יסופר..יש לי הרגשה שזה הולך לשבור את המכירות one night in paris המעולה .

pimpf

New member
יצא לך לראות?

סרט מצויין. הבחירה של המעריצים בסרט לא יכלה להיות יותר טובה
(חוץ מזה שאני יכולתי להיות שם... למרות שזו היתה קצת בעיה כי הייתי בדיוק בת 11...) בכל אופן, הרבה שירים מה-101 "חתוכים" כי כל הקטע של הסרט זה לראות הכל "מהצד השני"- שלנו
אז השמועות אומרות, שכשיצא ה-DVD, יהיו שם קטעים של "מאחורי הקלעים" של עשיית הסרט. כמו ראיונות עם הלהקה, שנעשו ע"י Pennabaker, זה שעשה את הסרט... מקווים לטוב

turrican

New member
טורה- למה אף פעם לא סיפרת לי את זה?

סיפרת לי שהיית בהופעה של דפש מוד אבל אף פעם לא סיפרת לי את הסיפור היפה הזה.למה באמת? איך זה לגעת בחסה של מרטין? לא שטפת ת´יד כמה ימים..אה?? תגידי אפשר לשים את זה במאגר מאמרים שלנו? נ.ב. היום ב2:00 יש קליפים של ניו אורדר ב-VH1 ,במיוחד בשבילך לא?

ט ו ר ה

New member
שששש, אני בדיוק נוחתת עכשיו.

אז מה אם לקחתי את זה קצת קשה... בוקר טוב לכולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pimpf

New member
בוקר טוב!

תיכף מתחילה לעבוד.... נתראה בלילה... חפחפ

alpha80

New member
ההופעה מנקודת המבט שלי, הקשיש..

ואני..... בכלל לא רציתי לנסוע.... לא, אל תרביצו לי. לא שלא רציתי לראות אותם בהופעה. זה היה חלום הילדות שלי. בתור מי שקנה את SPEAK AND SPELL בתקליט תוצרת חוץ מחנות התקליטים מס´ 1 בתל אביב - "בית התקליט" (לא היו אפשרויות אחרות אז...) בגיל 14, ושהאלבום שלו של שנות ה 80 הוא A BROKEN FRAME, את CONSTRUCTIONS TIME AGAIN קניתי מחנות יוקרתית בכיכר המדינה כי לא היה אותו בשום מקום אחר, ואת SOME GREAT REWARD שיכנעתי את אחותי שזו זו המתנה ליום ההולדת ה 17 שלי... אמרתי לעצמי - מה? לנסוע עד תואכיה כדי לראות הופעה? וזו לא ממש מדינה שאני אוהב... אבל פחדתי מדבר אחד: לשמוע חוויות מהחברים לעבודה ולקלל את עצמי שנתיים אחרי זה. קיבלתי את הטיול הזה במתנה ליום ההולדת . המתנה הכי יפה שאי פעם קיבלתי . ו.... תרשו לי להשתפך - אלה היו היומיים הכי מאושרים בחיי. התרגשתי בהופעה כמו - ויסלחו לי הילדות בנות ה 16 - כמו מעריצות של ווסטלייף שרואות את אליליהן. שעתיים של ההופעה עברו כמו 5 או 10 דקות. כמו ילד טוב גם אני השארתי את המצלמה במלון. אמרו שמחרימים מצלמות, לא?.... אבל לא אמרו שמחרימים מכשירי הקלטה.... חחח ...אפילו לא מיזמזו אותי בכניסה, יכולתי להבריח מצלמת וידאו עם רחף ושני צלמי חתונות איתי.... ראיתי מהצד את הסצנה עם מרטין בשירותים. זה היה מצחיק עד דמעות. ראיתי את אלילי הילדות שלי זקנים, עייפים, עצובים משהו.... אבל על הבמה הם היו חיות טרף אמיתיות... חוץ מפלצ´ר שבחר לו את העבודה הקלה, לא הזיע בכלל, ניצח בשתי ידיים על הקהל... זה נגמר.... משהו בי אומר שלא יהיה עוד. אבל... הנבואה ניתנה לשוטים ולסתם פרנואידים כמוני. המזכרות בלב יישארו. לנצח. BACK TO LIFE BACK TO REALITY @

alpha80

New member
קבלו תמונה!!!!!!

מימין לשמאל: מישהוא, מישהיא, מישהיא, מישהוא ועוד מישהוא.

טל-יה

New member
ומה אני אמורה לנחש מהתמונה

או ש.......... איזה להקה משנות השמונים
אבל....... הם נראים לי יותר מידי ישראלים
אולי שנולדו בשנות השמונים
ואולי זה כותבים בפורום.......
ו.......................אולי זה אלפא מימין
משמאל
מישהו
מישהי
מישהו
מישהי
מישהו
מישהי
ימין
או שמאל
אלפא מה דעתך? זה יפה להסתתר מאחוריי ....

turrican

New member
זהיתי רק את טורה + אלפא

אבל לא עדיף שאלפא יספר לנו מי מצולם בתמונה??? תמונה היסטורית בסגנון הצנחנים בכותל..אה? אהה..בחור נוסף ראיתי בפגישה האחרונה של הפורום אבל שכחתי את שמו.

alpha80

New member
כן, לדעתי זה יפה. מה - לא?...

אני נמצא מאחורי הבנין. התחבאתי.

alpha80

New member
כי............

אלכס, בניגוד אלייך, לא הלך לישון בשעה 8 בימי חמישי....

turrican

New member
חההחהחה...

Tofit עדיין בפורום? לא ייאמן חשבתי שהיא ב-OFF משעה 15:00 ממש הפלא ופלא.. אלפא - מה המצב?

turrican

New member
סבבה אלפא ../images/Emo9.gif

איפה נעלמת לנו אתמול..לא אמרת? ומה קרה לכל השרשורים הארוכים שהייתי רגיל אליהם? Tofit לא מצאת דיון מעניין היום בזמן שלמדתי??

למעלה