ISTANBUL IN MY FOOTSTEPS...........

tofit

New member
אני דווקא פתחתי אתמול שרשור

אבל כנראה שהוא לא היה מוצלח במיוחד לגבי היום, הייתי נורא עסוקה

turrican

New member
דווקא השרשורים שלך

זכו להצלחה כבירה בפורום . היום היה רגוע יותר , אולי בגלל שאלפא לא השתגע כמו פעם שעברה עם התמונות של המכוערים מהשמונים..אח..זה היה שרשור ענק.. הלכתי למות מצחוק שראיתי כמה מהתמונות המצחיקות שהוא העלה לרשת. טוב אני זז לאכול משהו..להית´

tofit

New member
כן, אני כאן חיה נושמת ובועטת

אבל לא לאזורים רגישים :) אני בדר"כ הולכת בארבע...

alpha80

New member
ווייי.... מזל... כי....

יש פה מישהי שכן.

turrican

New member
שמתם לב שאלאדין נעלם היום?

שיחרר מאמר מעולה על סופט סייל ופשוט לא הגיע היום לפורום. אלפא אתה בתורנות עם אלאדין?? ורק אני דופק נוכחות מלאה.. איפה הכסף??

tofit

New member
10 , אני מבקשת לדייק

בשמונה אני עדיין בשיעור צרפתית, שבאורח מופלא למידי, נערך 100 מטר מהשטיק

pimpf

New member
בנוגע לתמונה... ../images/Emo13.gif

הבחור השמאלי ביותר, עם החולצה השחורה, זה האדם שראה את פלטש´ חותם ונותן לי נשיקה על הלחי
... הוא ההוכחה!
אחרי שזה קרה הוא אמר לי: פפששש.... קשרים.... תגיד אלפא, נראה לי שהוא מאלה שהם די "לבד" בקטע של דפש לא? ראיתי אותו במסיבה ב"טרום טורקיה" ואח"כ לטורקיה הוא נסע לבד אם אני לא טועה... הוא לא יודע שבמסיבות כולם ב-י-ח-ד ?!.... מה אתם אומרים, אוטוטו עוד מסיבה??? חפי

pimpf

New member
ואוף!!!!

שוב פעם נגמרה לי ההפסקה אז אני חוזרת לעבוד
חפחפ

turrican

New member
Pimfp

ולך אין תמונות מההופעה המופלאה? כדאי שנאמין שאת גם היית עם ה-Gang . ולמה לא הצטלמת עם אלפא? - לא יפה..אלפא נעלב.

pimpf

New member
כי לא הכרתי אותו אז...

ויש לי תמונות מ-ט-ו-ש-ט-ש-ו-ת... אבל אל תשכח שיש לי חתימות

pimpf

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifטורי!!!!../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

שמת לב איך קראת לי, או שזו היתה הסתלבטות
.......

turrican

New member
אוי ואבוי..

תדעי לך שאני עובד על זה. אני מקליד מהר וזה נפלט לי ..סורי. PIMPF PIMPF PIMPF אולי זה יכנס ככה טוב למוח..

turrican

New member
אני לא יודע אבל..

לא מכיר אתר כזה למרות שנראה שיש כזה. הדרך הפשוטה היא להכנס לאתר הרשמי של האומן שאתה רוצה ולראות מה הוא מופיע, מאמין שאם תכנס לאתרים של : א-אה,דפש מוד , איריייז´ר,אליסון מויה, מארק אלמונד וכו´ וכו´ אין סיבה שלא יהיה שם מידע מפורט על הופעות. בכל מקרה אם אני יעלה על משהו כזה אני אודיע לך.

turrican

New member
עוד משהו בשבילך..

במקרה שפיספסת את הלינק שלי Blixgirl (תודה!) אז באתר הבא תוכל לערוך חיפוש עם הלהקה האהובה עליך (במידה והם מופיעים) ולראות מתי ההופעות בהצלחה

למעלה