issue לשים בצד

issue לשים בצד ../images/Emo11.gif

מכירים את זה שיש איזה issue מסוים, שעשה לכם קצת עוול בקשר, והוא לא משהו כזה גדול אבל כן מטריד, ושמתם את זה בצד כדי למנוע מריבות וחיכוכים ואתם כבר לא מזכירים את זה, אבל זה עדיין מציק לכם באיזשהו מקום. מה הייתם עושים- מעלים את העניין שוב שיגרר לאותן מריבות ושוב לא יפתר, או לוותר ולהשאיר את זה כבר לא פתור
אני תוהה ומתלבטת,כי סה"כ זה לא כזה issue ענקי, אבל זה כן משהו שמציק לי- בקשר לזה שרק אני זאת שישנה אצל י', והוא ישן אצלי כל השנה הזאת אולי פעמיים ויש לו רתיעה מלישון אצלי. כאילו מרגישה שבאיזשהו מקום זה לא פר שכל סופשבוע אני זאת שאורזת תיק, ואני זאת שישנה במקום שהוא עדיין קצת זר מבחינתי ולא מרגישה בו חופשיה ואני זאת שמונתקת מהמשפחה וזה כאילו הוא לא טורח בעניין הזה. דיברנו שוב ושוב על זה, רבנו על זה שוב ושוב והוא פשוט קבע עובדה שהוא לא מרגיש בנוח ושזה מסורבל מבחינה טכנית שהוא יבוא אליי, אז מה הקטע... ואני לא רוצה לשחק משחקים ולא לבוא לישון אצלו יותר ובעצם לפרוץ במלחמה, כי הסופשבוע הוא בד"כ הזמן היחיד שלנו ביחד וחבל לי על זה... אבל... זה עדיין מציק קצת. אוף, כמה שאני מתוסבכת לפעמים

elena20

New member
לדעתי את כן חייבת לדבר איתו על זה

כי זה שתטאטאי את זה מתחת לשטיח, הבעיה לא תיעלם ועובדה שזה עדיין מציק לך. אתם כבר שנה ביחד, אני מבינה אותך, גם לי זה היה מציק, מילא הייתה לו סיבה מוצדקת, אבל אין לו, " לא מרגיש בנוח" זו לא סיבה, גם אני לא מרגישה בנוח בבית של חבר שלי, אבל עדיין הולכת אליו. תדברי איתו בצורה רגועה בלי להיכנס לויכוח "מכוער", בהצלחה

לא חושבת שצריך לטאטא מתחת לשטיח.

ועוד במצב בו זה ממשיך להציק לך, ז"א שאפילו להדחיק את זה בהצלחה לא ניתן. אני חושבת שהשאלה האמיתית היא איך להעלות את זה בלי לחזור אל אותו מעגל קסמים של ויכוח ואל אותה תשובה סופית ותוצאה סופית.

חשוב שתהיי גם בטריטורייה שלך !

מבינה אותך , אני כשגרתי אצל האקס הכול היה זר לי והיה לי ממש קר נפשית ואכן חשוב שתהיה הרגשה של ה-בבית . תחשבי על זה ככה : תארי לך אתם מתחתנים וגרים יחד והוא אף פעם לא בא לישון אצל המשפחה שלך ? ז"א, אצלי זו דוגמא כי אני למשל שומרת שבת ולעולם לא אסע להוריי בשבת אלא אבלה אצלם את כל השבת , כשאני אהיה נשואה אני כמובן ארצה את הבעל לצידי .. אני במקומך הייתי מדברת על זה

למעלה