מלאכי עליון
New member
issue לשים בצד ../images/Emo11.gif
מכירים את זה שיש איזה issue מסוים, שעשה לכם קצת עוול בקשר, והוא לא משהו כזה גדול אבל כן מטריד, ושמתם את זה בצד כדי למנוע מריבות וחיכוכים ואתם כבר לא מזכירים את זה, אבל זה עדיין מציק לכם באיזשהו מקום. מה הייתם עושים- מעלים את העניין שוב שיגרר לאותן מריבות ושוב לא יפתר, או לוותר ולהשאיר את זה כבר לא פתור
אני תוהה ומתלבטת,כי סה"כ זה לא כזה issue ענקי, אבל זה כן משהו שמציק לי- בקשר לזה שרק אני זאת שישנה אצל י', והוא ישן אצלי כל השנה הזאת אולי פעמיים ויש לו רתיעה מלישון אצלי. כאילו מרגישה שבאיזשהו מקום זה לא פר שכל סופשבוע אני זאת שאורזת תיק, ואני זאת שישנה במקום שהוא עדיין קצת זר מבחינתי ולא מרגישה בו חופשיה ואני זאת שמונתקת מהמשפחה וזה כאילו הוא לא טורח בעניין הזה. דיברנו שוב ושוב על זה, רבנו על זה שוב ושוב והוא פשוט קבע עובדה שהוא לא מרגיש בנוח ושזה מסורבל מבחינה טכנית שהוא יבוא אליי, אז מה הקטע... ואני לא רוצה לשחק משחקים ולא לבוא לישון אצלו יותר ובעצם לפרוץ במלחמה, כי הסופשבוע הוא בד"כ הזמן היחיד שלנו ביחד וחבל לי על זה... אבל... זה עדיין מציק קצת. אוף, כמה שאני מתוסבכת לפעמים
מכירים את זה שיש איזה issue מסוים, שעשה לכם קצת עוול בקשר, והוא לא משהו כזה גדול אבל כן מטריד, ושמתם את זה בצד כדי למנוע מריבות וחיכוכים ואתם כבר לא מזכירים את זה, אבל זה עדיין מציק לכם באיזשהו מקום. מה הייתם עושים- מעלים את העניין שוב שיגרר לאותן מריבות ושוב לא יפתר, או לוותר ולהשאיר את זה כבר לא פתור