Is it asking to much to be

Shusho

New member
Is it asking to much to be ../images/Emo60.gif

given time To know these songs and to sing them Is it asking too much of my vacant smile And my laugh and lies that bring them But as the stars are going out And this stage is full of nothing And the friends have all but gone For my life my god I'm singing שעוו"ה

broken winges

New member
ממממ

קשה לי לבחור איזה צבע שיער יתאים לה.... בהתחלה רציתי שחור או בורדו אבל לדעתי זה ייבלע בה כי היא עצמה בצבע שחור ובורדו..... אני לא חושבת שבלונד ממש יתאים... מה שכן תמיד אפשר לנסות... חוץ מזה אני רוצה לעשות לה קצוות שחורים ... אז אממ תגידו איזה צבע שיער יתאים ואם אפשר(אבל לא חובה) לצרף פלטה מתאימה תודה
בייס מאפיצ'ו

אנבלייי

New member
וואו../images/Emo99.gif

היא מדהימה!!
לדעתי שחור כן יתאים.. ואם בורדו אז יותר נוטה לכיוון חו- כהה מאוד- חצילי. o_O אע, כה.

broken winges

New member
תודה לכולכן ../images/Emo9.gif

יש גירסא אחת של בקבוקים...מצאתי כבר צבעים בקרוב תפגשו אותה בשדח"ם
ולאה אני אנסה את הפלטה שהבאת לי ושוב תודה

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifהו גאד../images/Emo12.gif../images/Emo7.gif

[אני משרשרת נכון
] מישו העלה מלא בייסים לא קשורים לגלריה של הבייסים של הפורום מנהול! יו הוו אג'וב! בתירגום חופשי כי גמאני לא מבינה את עצמי, יש לכן עבודה!

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gif../images/Emo7.gif

ומנהל בערבית זה.. אממ רייגע נו זכרתי את זה! *הולכת לשאול* *אין את מי לשאול* *חוזרת* *בורחת*

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifאעאע נכון!!*מתרגשת*

ובצפר אני זוכרת, מדרסה ו- תילימיד- תלמידים מועלימה- מורה^^ יאי, שיעור ערבית לעצמי חזרה לחופש

למעלה