Iron Maiden - Fear of the Dark

Another Brick

New member
Iron Maiden - Fear of the Dark

iMesh השתגע, Napster עושה עליי חרם ולא הצלחתי למצוא בשום אתר Link לא שבור בבקשה, אם למישהו יש ולא אכפת לשתף אותי ICQ# 74717400 מור

חולוני

New member
תוריד AudioGalaxy

זה התחליף הכי טוב לנאפסטר, יש שם הכל. וזה פשוט.

metal head

New member
דרך אגב יש גירסה של...

FEAR OF THE DARK של להקת הבלאק המלודי GRAVEWORM ולדעתי הגירסה הזאת יותר יפה מהשיר המקורי תנסה להוריד!!

Another Brick

New member
לא מוצאת )-:

אולי תשים לי איזה Link ישיר אליו, אבל משהו שעובד, אני אודה לך מאוד מור

Bodom-child

New member
לא חושב

שמישהו יכול לבצע את פיר אוף דה דארק יותר טוב מאיירון וואי... הזכרת לי נשכחות

Dark Being

New member
למרות ש...

אני חייב לציין שקריידל לקחו שיר פחות טוב של איירון (Hallowed Be Thy Name) ועשו לו גירסה מצויינת!

Dark Being

New member
תלוי

אני לא מסכים איתך כן, יש לו מילים יפות אבל הביצוע... אם כל הכבוד לאיירון מיידן, שהיא הלהקה האהובה אלי, הביצוע של השיר די גרוע... קריידל לעומתם ביצעו אותו מצויין, אני נהנה הרבה יותר לשמוע את הביצוע של קריידיל מאשר את הביצוע של איירון מיידן

ועוד משהו

כנראה יש לך קושי להבין מה זה בלאק, כי גרייבוורם זה לא בלאק, ולא בלאק מלודי, סתם מטאל גותי, ז`אנר שכיום מפוצץ בלהקות משעממות עם כינור, והם אחת מהם, למרות שכמו שאמרתי הקאבר מעניין ביותר. אבל הם לא בלאק מלודי.

Dark Being

New member
מטאל גותי?

אתה מתכוון לדום מטאל? זה מטאל הכי גותי שאני מכיר...

ed547

New member
מטאל גותי זה מטאל גותי ודום זה דום.

אלה שני דברים שונים

Dark Being

New member
לא ממש

אין שום סגנון מוסיקה שנקרא גותיק מטאל... יש גותיק רוק (מרלין מנסון וקרוביו) אבל לא גותיק מטאל בכי קרוב לגותיק זה דום ודאף... בלאק לא ממש מתקרב לגותי, כי הוא יותר מידי מהיר.

ed547

New member
תפסיק לדבר שטויות..

דום מטאל זה סגנון שבדרך כלל נשמע כמו מן התחלה של דיסק בלאק מטאל כזה מעורפל כזה ולא רועש כל כך.. הרבה יותר מלודי כמו טרבלם לדוגמא ויכול לכלול גם כלים קלאסיים. בלאק מטאל זה לא סגנון מהיר זה על אותו עיקרון של דאת מטאל רק שהשירים יכולים גם להיכתב על אהבה ולא רק על מוות וכדומה וגם הוא יכול גם לכלול פה ושם כלים קלאסיים.. דאף מטאל זה כבר הסגנון הכי רועש שיש(אבל לא בהכרח הכי מהיר) ויש כזה דבר גותיק מטאל נייטוויש לדוגמא הם גות מטאל בנוסף לסימפוניק בלאק מטאל(זה הבלאק מטאל המלודי) ופרוגרסיב מטאל והווי מטאל

מה מה מה?

דום מטאל זה כמו התחלה של דיסק בלאק? דיסק בלאק יכול להתחיל איך שבא לו... דום מטאל זאת מוסיקה שבאה להעביר רגשות של צער, אובדן, וכאב, דוגמא טובה תהיה My Dying Bride ולא ידעו לי על אף שיר שלהם שנשמע כמו פיונרל פוג... בלאק זה לא על העקרון של דת` רק על נושאים שונים, הבלאק מנסה לעשות מוסיקה `רעה`,`מרושעת` וקרירה בזמן שהדת מנסה להיות מורבידי וחמים, מה גם שהבלאק מתמקד באווירה בזמן שהדת` מתמקד בטכניקה. דת` הכי רועש? זה נתון לוויכוח, נויז הכי רועש ;) נייטוויש הם בכלל פאואר, The Sins Of Thy Beloved, Theatre Of Tragedy ו Cradle Of Filth הן דוגמאות ללהקות מטאל גותי. סימפוניק בלאק זה לא מלודיק בלאק, בלאק סימפוני זה למשל בורקנאגאר, לעומת זאת בלאק מלודי זה דארקת`רון, מארדוק, גרייבלאנד וידידיהם.

ed547

New member
נייטוויש הם לא פאואר..

הם סימפוניק בלאק מטאל וקצת פרוגרסיב מטאל.. לא בכל השירים שלהם יש נגינה של פאואר. פאואר זה להקות כמו nevermore ו startovarious קריידל הם דאת מטאל וגם מטאל גותי דום מטאל זאת מוסיקה שקטה יחסית שהעיקר בה הוא גם אוירה וכן היא גם מעבירה רגשות וכאב והיא יכולה לדבר על הכל. vampire sight של terebelam זאת דוגמא מצוינת לדום מטאל

Dark Being

New member
מה??!

דבר ראשון - קריידל הם בלאק מטאל טהור! הם הדוגמא הקלאסית לבלאק מטאל אני מסכים אם יעקוב הזגג. בלאק זאת מוסיקת דאת יותר מהירה, יותר רועשת ויותר צווחנית. דום זאת מוסיקה גוטית עם שילובים של מוסיקה קלאסית ונייטויש הם מאד פוואר... מאד... השירים שאני שמעתי היו שירי פוואר טהורים דאת מטאל לא חייב לעסוק במוות... לא מהכרח. בלאק מטאל עוסקת במוות הרבה יותר מאשר דאת מטאל. Theatre of Tragedy זאת אחת להקות הדאת הטובות, והיא לא חזקה, בכלל לא, היא ממש מלודית ואיטית

ed547

New member
הם לא דאת בכלל..

הם דום מטאל.. ומה שכתבת לפגבי בלאק זה בדיוק ההפך.. דאת מטאל עוסק במוות יותר מבלאק מטאל דווקא בלאק מטאל יותר מגוון בנושאים ובכלי נגינה קלאסיים אבל לא כמו דום מטאל הרבה פחות. אם אתה רוצה לשמוע פאואר מטאל טהור תשמע את nevermore אני ממליץ על האלבום dead heart in a dead world

Distorted...

New member
שיהיה ברור:

Theatre Of Tragedy זה דום אטמוספרי, ולא שום דבר אחר. ומספיק עם הקטלוג המטופש הזה. זה מוציא חשק לשמוע מוזיקה. (סתם, לא ממש, אבל מוציא חשק להיכנס לפורום כבר....זה בטוח..) -רפיש-

למעלה