Iron Maiden - Fear of the Dark

ed547

New member
אתה ממש אבל ממש לא הבנתי אותי

כשאני רוצה לקבוע סגנון של להקה אני עושה את זה תוך כדי שמיעה. את הסגנונות אני קובע מהמושגים של אול מיוזיק שקראתי אותם כי אחרי הכל אי אפשר לשמוע וסתם להמציא סגנון כי זה פשוט אידיוטי מה שאני חיפשתי באולמיוזיק הוא הפירושים של ההגדרות וככה למדתי לזהות להקות לפי שמיעה ולא לפי חיפוש באולמיוזיק. במילים אחרות אולמיוזיק נתן לי את הכלים לקבוע סגנון של להקה לבד בלי העזרה של האתר. עכשיו ברור? ושוב אני חוזר על זה בפעם המאה אולי.. אין הרבה להקות שיש להם רק סגנון אחד. אם תקרא את הפירוש של סימפוניק בלאק מטאל באולמיוזיק תראה שבגלל שהוא בדרך כלל איטי ומלווה בצלילים מלודיים של פסנתר וגם לפי הווקאליות של הסולנית(בדרך כלל זה בת) תראה שההגדרה מתאימה לשירים כמו walking in the air sleeping sun ואחרים כדוגמתם בגלל שירים כאלה הם בחלקם סימפוניק בלאק מטאל לעומת זאת יש` להם שירים כמו she is my sin ו wishmaster או devil&the deep dark ocean שהם פאואר מטאל שאגב יכול להיות מוצג בהרבה צורות ויכול להיות בקצב פרוגרסיב מטאל ואפילו קצת בלאק מטאל כמו נוורמור לדוגמא וגם יכול להיות מלודי ומהיר כמו startovarious אולי אם תנסה לקרוא את הפירוש שם של המושגים שאין לך מושג איך הם הגיעו אליהם אולי תבין איך הם הגיעו אליהם כי אחרי הכל אתה חייב להודות שהם מבינים בזה יותר ממני וממך.. על זה הם מקבלים כסף

ed547

New member
אה ואולי תפסיק להמציא סגנונות?

אין כזה דבר פאואר אופרה מלודי אז אל תנסה להיות חכם ולהמציא דברים כי זה לא עובד

חולוני

New member
אולי היא נוחה והכל אבל..

אין לה את מספר המשתמשים העצום שקיים באודיוגאלאקסי, וגם אודיוגאלאקסי מאוד פשוטה. וחוץ מזה, אודיוגאלאקסי כבר הוכתרה כהיורשת של נאפסטר, ומבין כל שאר האלטרנטיבות רוב משתמשי נאפסטר עברו אליה, וניתן להשיג בה כל שיר, אפילו ישראלי, בלי כל בעיות, ויש גם כמובן Resume. ככה שאני בחרתי באודיוגאלאקסי ואני נהנה מכל רגע. מומלץ.

BlackShadow

New member
אבל...

באודיו אין preview ואני לא זוכר שיש שם קבצים אחרים חוץ משירים להורדה...ובמוריפיוס אפשר להוריד את כל סוגי הקבצים

חולוני

New member
לפי דעתי זה יותר פשוט רק שירים.

כל יתר השטויות האחרות סתם מסבכות את התוכנה. ככה זה קרה ב IMESH ומחקתי אותה אחרי יומיים. והיום אני נהנה באודיו וממש נוח לי איתה. ואני לא צריך את כל שאר השטויות שאפשר להוריד, אני צריך רק שירים.

למעלה