Iron Maiden - Fear of the Dark

ed547

New member
זה לא הקטע של פורום רוק..?

לדון בעניינים שקשורים לרוק? אפילו אם זה ויכוחים טיפשיים על סגנונות מוסיקליים ומה זה לעזאזל דום אטמוספרי?? דום מטאל וזהו..

ed547

New member
זה לא הקטע של פורום רוק..?

לדון בעניינים שקשורים לרוק? אפילו אם זה ויכוחים טיפשיים על סגנונות מוסיקליים ומה זה לעזאזל דום אטמוספרי?? אתם משגעים אותי מאיפה אתם ממציאים את הסגנונות האלה??(דוגמא: פאואר אופרה מלודי דבר חדש.. אני עדין צוחק) דום מטאל וזהו..

ed547

New member
הם לא דאת בכלל

הם דום מטאל.. ומה שכתבת לפגבי בלאק זה בדיוק ההפך.. דאת מטאל עוסק במוות יותר מבלאק מטאל דווקא בלאק מטאל יותר מגוון בנושאים ובכלי נגינה קלאסיים אבל לא כמו דום מטאל הרבה פחות. אם אתה רוצה לשמוע פאואר מטאל טהור תשמע את nevermore אני ממליץ על האלבום dead heart in a dead world למרות שהם גם פרוגרסיב מטאל

Dark Being

New member
טעות

הם אולי דום, אני לא ממש בטוח מה הם... אבל הכלי הקלאסי היחיד שיש בבלאק מטאל זה העוגב... כינורות וכאלה יש בדום מטאל ובדאת אין שמץ למוסיקה קלאסית... קשה מאד להגדיר את הנושאים של סגנונות. לא הגיוני שדאת מאטל זה רק על מוות, יש גבול למספר השירים שאפשר לכתוב על מוות... גם הנושאים של בלאק לא כאלה מגוונים, הכל או מוות/שחיטה/התאבדות או משהו שקשור לנצרות...

metal head

New member
מהההההההההההההה?

נייטוויש זה פאוור אופרה מלודי!!!!! קריידל זה בלאק, גותי!!!!!!! ןלהגיד שנייטוויש זה בלאק זה כמו להגיד שבריטני זה HEAVY רק שתדע שאתה ממש לא מבין במוזיקה

ed547

New member
סימפוניק בלאק מטאל זה משהו אחר

אתה לא מבין? רואים שלא.. יש לי את oceanborn ושמעתי עוד מלא שירים שלהם ויש להם לפעמים קצב של פאואר אבל בעיקרון הם הווי מטאל וסימפוניק בלאק מטאל שמעת את sleeping sun? walking in the air? לא אז תשתוק

חולוני

New member
עכשיו הבנתי הכל..

לקחת את זה שהם סימפוניק בלאק מטאל, גותיק מטאל, פרוג מטאל,והאבי מטאל ( אלו כל ההגדרות שהשתמשת בהם..) מהאתר Allmusic.com שככה הוא הגדיר את נייטויש. ועל זה הסתמכת.. אז רציתי להגיד לך שהאתר הזה אולי באמת אתר משוקע ויש בו מידע כמעט על כל להקה בעולם, אבל הוא לא ממש מדייק. כי אם האתר הזה באמת היה מכיר את נייטוויש הוא היה יודע שהם פאוור מטאל טהור. והם סתם זרקו את כל ההגדרות האלו, כי הוא זורק בעצם על כל להקה כמה וכמה הגדרות שחלקן לא קשורות בכלל. אז אני פותר לך פה את התעלומה, מאחד ששומע נייטוויש, והרבה, אני אומר לך שהם פאוור מטאל ועוד איך, וכל ההגדרות האלו שהבאת מאתר חלקן בכלל לא קשורות לנייטוויש, וחלקן קשורות בעקיפין. סוף.

Bodom-child

New member
חחח... אהבתי :)

באמת לאתר הזה יש יציאות מוזרות אבל בתור בסיס נתונים לדיסקים ושמות של שירים של להקות לא מוכרות הוא אחלה

הדיון הזה....

כל כך הרבה שטויות נאמרו בו...אנשים אמרו שהם מסכימים איתי ואז אמרו דברים אחרים..אנשים אמרו שת`יאטר אוף טראג`די דת` (כן, הם ומורביד איינג`ל *ככה*), שקריידל בלאק (כן, הם קשוחים ומרושעים יותר ממארדוק!), שנייטוויש בלאק (?????????) סימפוני. בעקרון, הלכתם לאולמיוזיק והעתקתם, לי ממש אין כח להשתלט על הדיון הזה פה, אף אחד מכם לא הציג מי-יודע-מה טיעונים מוחצים, ואולמיוזיק זה אתר בו חוסר הדיוקים חוגגים להם וממש אי אפשר להסתמך עליו (הם כבר חילקו את הדת` והבלאק לשניים?).

Bodom-child

New member
שמעתי אתמול את

ת`יאטר אוף טראג`די ברדיו ביו יו בערך ב 3 בלילה... לא ידעתי שיש כזאת תוכנית בכלל

Dark Being

New member
קריידל = בלאק

קריידל הם בלאק! הם לא דאת ולא דום הם האמא של הבלאק מטאל... יש בנגינה שלהם את כל האלמנטים של בלאק, ובשירה את כל האלמנטים של בלאק מסקנה: הם בלאק. אני לא מכיר את האתר הזה אולמיוזיק או איך שלא קראת לו... תיאטר אוף טרגאדי אולי לא דאת, אז הם דום...

פחחח

ת`יאטר אוף טראג`די שמחים מדי בשביל להיות דום, הם דום\גות`, אבל לא דום לגמרי (קנדלמאס למשל כן, רק תקשיב לשיר Solitude שלהם, זה דום!!) וקריידל האמא של הבלאק? בלאק זה מוסיקה רעה, מוסיקה אגרסיבית, מוסיקה אינטנסיבית, לא המיידן הגותי שהם עושים. מייהם, מארדוק, בורזום, אימורטל, אינסלייבד, אמפרור, דארקת`רון, זה בלאק, וכשתמצא קשר בין הלהקות האלה לקריידל תתקשר. ואיך הסולן שר לא קשור לכלום, הסולן של צ`ילדרן אוף בודום גם משתמש בקול של מטאל קיצוני אבל הם עושים פאואר שמח וחביב.

ed547

New member
הם בכלל לא פרוג מטאל.

אמנם באלבום האחרון שלהם יש טיפה פרוגרסיב אבל לא יותר מדי.. את ההגדרות הכרתי מהאול מיוזיק אבל במשך הזמן למדתי להכיר אותם בעל פה ולזהות להקות לפי שמיעה איזה סגנון הם.. אז אם אתה חושב שאני מעתיק הכל מאול מיוזיק תדע לך שזאת טעות.. אתה בטח לא מאמין לי אבל נגיד לא ממש משנה לי.. לפי מה שקראתי שם בהגדרות של סימפוניק בלאק מטאל נייטוויש מתאיםמים לזה וגם לקונה קויל. אז רק בגלל שזיהית שכתבתי סגנונות שמופיעים באול מיוזיק ששמה בעצם אני למדתי את הסגנונות ועכשיו אני יודע לסווג אותם בלי עזרה מהאתר. אתה יכול להאמין לי ואתה יכול שלא.. באמת שלא משנה לי

ed547

New member
ו ו ו..

העובדה שהם בין היתר סימפוניק בלאק מטאל לא מונעת מהם לנגן בקצב של פאואר מטאל בחלק מהשירים כמו passion and the opera למשל לפי דעתי אול מיוזיק עשו טעות בזה אבל תבינו שאין הרבה להקות שיש להם רק סגנון אחד אז נייטוויש הם גם סימפוניק בלאק מטאל(זה לא בלאק מטאל רגיל!!!) וגם פאואר מטאל וטיפה פרוגרסיב מטאל

ed547

New member
אה באמת?

אוקיי מבין גדול בנייטוויש.. אם אתה אומר לי ששירים כמו walking in the air sleeping sun angel falls first הם פאואר מטאל אז רואים שאתה לא יודע מה זה בכלל!! אז תסלחי לי מאוד שאני קראתי פעם את הפירושים מהאתר הזה וככה שמעתי להקות בסגנון הזה וחלק אהבתי וחלק לא.. אתה מוכן להגיד לי מה לא טוב בזה שאני קורא סגנונות של מומחים שיודעים טיפ טיפה יותר ממך ווכה אני לומד להכיר את הלהקות ואת הסגנונות לפי שמיעה ולא ממציא דברים שלא היו ולא נבראו כמו פאואר אופרה מלודי! ולפי דעתי אול מיוזיק היו צריכים לכתוב את נניטוויש כפאואר מטאל הם עשו טעות בכך שהם לא כתבו את זה אבל כמו שכתבתי בהודעה הקודמת זה לא מונע מהם להיות חשופים לסגנונות אחרים כמו סימפוניק בלאק מטאל וטיפה פרוג מטאל. אולי גם לך כדאי לקרוא את הפירושים שם אולי תחכים קצת

חולוני

New member
אני מכיר מספיק טוב את אולמיוזיק

ואת נייטוויש כדי לקבוע שכל קשר בין אולמיוזיק ודיוק בהגדרות הוא מקרי בהחלט. וזה לא רק במקרה של נייטוויש, הם מחפפים בסגנונות המטאל אצל כמעט כל הלהקות. אמנם יש בחלק מהשירים של נייטוויש אלמנטים ( אני חוזר אלמנטים..) של פרוג וגם של סימפוניק, אבל ההגדרה הנכונה והכללית שלהם היא פאוור. ואת זה אולמיוזיק, מעניין למה, שכחו לציין. אני ממליץ לך לא להסתמך יותר מדי על אתרים ברשת כדי לקבוע איזה סגנון כל להקה, צריך לקבוע סגנונות לפי שמיעה, ואת לא נראה לי שאולמיוזיק עשו, ורואים שהם חיפפו בקשר לנייטוויש ויש שמה כמה הגדרות שאין לי מושג איך הם הגיעו לשם ( גות`יק ??!! ). סוף. ומספיק עם הויכוח האידיוטי הזה.

ed547

New member
אתה ממש אבל ממש לא הבנתי אותי

כשאני רוצה לקבוע סגנון של להקה אני עושה את זה תוך כדי שמיעה. את הסגנונות אני קובע מהמושגים של אול מיוזיק שקראתי אותם כי אחרי הכל אי אפשר לשמוע וסתם להמציא סגנון כי זה פשוט אידיוטי מה שאני חיפשתי באולמיוזיק הוא הפירושים של ההגדרות וככה למדתי לזהות להקות לפי שמיעה ולא לפי חיפוש באולמיוזיק. במילים אחרות אולמיוזיק נתן לי את הכלים לקבוע סגנון של להקה לבד בלי העזרה של האתר. עכשיו ברור?

חולוני

New member
אבל איך אתה מסביר את זה

שהגדרת את נייטוויש בדיוק באותן הגדרות שהגדיר אותם אולמיוזיק ולא כפאוור מטאל, וגם הגדרת אותם גות`יק שזה ממש אבל ממש אפילו לא בכיוון ? איך אתה מסביר את זה ? ואל תגיד לי שלא הגדרת אותם ככה. בקיצור, לפי דעתי הסתמכת יותר מדי על האתר בהגדרה שלהם. ודי, בוא נסיים פה את הויכוח הזה.

ed547

New member
טעות שלי..

בלהט של הויכוח אני נהיה קיצוני ומפסיק לחשוב בהיגיון וזאת באמת טעות שלי.. כמו שאמרתי.. תציץ בהגדרות של אול מיוזיק משם אני למדתי לסווג להקות.. בדרך כלל אני לא כזה באמת אבל אתה לא חייב להאמין לי באמת.. תקרא טוב טוב את ההודעה שלי השנייה כי אחת יצאה לי קצרה אז הייתי צריך לבטל אותה בגלל זה יצא לי פעמיים אז תקרא את ההודעה הכי למטה שלי שהכותרת שלה:``אתה ממש אבל ממש לא הבנת אותי`` כי אין לי כוח לחזור על כך זה מחדש ממש לא..

למעלה