Iron Madness - DJ Arik Fux

Silent Horror

New member
תגיד נשמה היית שומע אימו/הארדקור?

חחח אל תיקח את זה כל כך ברצינות..זה תמיד היה ככה בכל סצנה של מוזיקה.. קבל חיזוק for spreading the peace and unity

Iron Madness

New member
כן

בהחלט ואני בטוח שרוב האנשים בסצנה התחילו מהארדקור ואני יגיד לך ת'אמת אני ניכנסתי לטראנס מהאלבום של KOXBOX בשנת 98 אם אני לא טועה אלבום שהעטיפה שלו עם דרקונים כאלה מאוד ציבעונית ופסיכודאלית היה לי עותק מקורי ומשם ניכנסתי ממש לקטע של הטראנס... ואז זה ניגרר להארדקור פולאון וכו'...

Silent Horror

New member
אממ//

אני לא יודע אם הבנת למה התכוונתי... הארדקור לא האלקטרוני יענו ניו יורק הארדקור(hardcore punk) שהתפתח מפאנק וכל מה שיצא מזה אחרי זה:emocore,metalcore.. עזוב סתם שאלתי כי זה תמיד הייתה סצינה כזאת שדיברה על אחדות והייתה גם מוערבת פוליטית לפעמים..

"סצינה כזאת שדיברה על אחדות

והייתה גם מוערבת פוליטית לפעמים.." באותה מידה אתה יכול לאמר רגאיי או רייב אבל כן מה אתה שומע בהארדקור?

זיו

אתה צריך לדעת לעשות הפרדה בין להכיר את האומן אישית לבין דיעה על המוזיקה שלו(זה קרה לך עם סקאזי שבין רגע שינית תדיעה עליו....) זה שיש לך קשר אישי עם אומן איקס(שאני בטוח שבתור בן אדם הוא באמת אחלה וכייף במחיצתו) לא הופך גם תמוזיקה שלו לחביבה ונעימה לאוזן אם אתה לא יודע לקבל ביקורות בונות וקוטלות אז אתה בבעייה אדם חכם אמר פעם-אם קוטלים אותך סימן שקיבלת הכרה..... עכשיו בקשר לקטילות על אומן מסויים-תצריך להבין שלא קוטלים אותו בתור בנאדם אלא בתור יוצר(יש מלא דוגמאות ליוצרים כישרוניים שבוחרים בדרך הקלה ועושים מוזיקה בידורית ולא מוזיקה אומנותית-אפשר להבין אותם-כסף מסובב תעולם,אבל אחרי שהם ביססו תעצמם למה להמשיך במסחרות-זה מה שלירון ניסה להגיד לך....זה שזה יצא מתנשא וקוטל-זה כבר בחירת המילים שלו) קיצר-דרך צליחה באלבום החדש..... לונג אנד פרוספר שיהיה אחלה שבוע לכוחותינו..........

Mad Sorcerer

New member
טוב תשמע

כל הז'אנר הזה שאתם הקוראים לו "דארק" הוא מוזיקה חסרת השקעה, מקוריות, צבע והפקה, ופה אין שום ויכוח או קשר לטעם וריח - אתם פשUוט מנסים למכור לנו מחתרתיות ולכן מה שרשמת הצחיק אותי.. אני מעריך את זה שאתה אומן ומכרת טראק או שניים אבל אל תנסה לעשות פה מעצמך מה שאתה לא... ביקשת ממני דוגמה לא ממש הבנתי למה אבל אני מניח שאתה רוצה דוגמה למוזיקה טובה בעייני אז הנה: cosmosis hallucinogen texas faggot haltya אגב השילוב סמפלים וכל החריטות לייט שאתם עושים לא ממש מצטייר לי כ"פסיכודאלי" יום טוב

"אוייש נו באמת" ../images/Emo9.gif איזה צפונייי חח

תראו... הוא גם צפוני וגם יוצר מוכשר וגם דארקר וגם יפה וגם מצחיק וגם אוהב לעזור וגם
טוב נו נדמה לי שאם הייתה לו גלימה אדומה הוא יכל להיות סופרמן. חחחחחחחחחח

Iron Madness

New member
בכל מיקרה...

שיהיה לכם אחלה של לילה שקט אני פורש למיטה... אני מאוד מקווה שאנשים פה בפורום ומחוצה לו יקראו ויפנימו את מה שרשמתי ויעשו לשניה פיוז במוח ויגידו לעצמם "וואלה הבנאדם הזה צודק" אוליי זאת הזרוע שתאחד את אנשי סצנת הטראנס כי באמת חבל שאנשים עושים את הדברים ה"רעים" האלה היום כי זה ממש לא יפה וממש דוחה מה שהולך היום בסצנה... ואני במילים שלי אני מאמין שנתתי יצוג לא רק לי אלה נתתי יצוג לכל האומנים בסצנה ולא רק לאומנים אלה גם לקהל לאנשים ולא משנה מה שזה לא יהיה שזה קשור לסצנת הטראנס שיהיה לכולם אחלה של לילה :) לילה טוב.

THE BLACK MAMBA

New member
מה הקטע האלבום שלו אותותו משתחרר

ואז נראה באמת מה הוא יודע לעשות . אני אישית לא אוהב את המוסיקה של הדארק הרוסי וחבריהם, אבל מאוד אוהב את דארק של הגרמנים, אז נחיה ונראה לאיזה כיוון הוא לקח את זה . מהכרת חלק נכבד מהקטעים שלו, יש לו פונטיצאל ויש לו ידע ענק ביצירה, הוא רק צריך לדעת לקחת אותם למקומות נכונים . לדוגמא הראל פרסקי, לפני שהוא פגש את מיקו הוא יצר אסיד כבד ועצבני שלא ממולץ לאוזן סאחית, ואילו אחרי שהוא הכיר את מיקו הבחור הראה לו עולמות שונים של יצירה, וציפור קטנה בשם אבי בלאסטר לחשה לי, שהראל יצר את רוב הקליפורניה סאנשיין, ומיקו רק נתן לו רעיונות, קצת עזר לו והזרים אותו לכיוון הנכון..

אחד הדברים שאהבתי במיקו

ואנשים שלאו דווקא יוצרים-תקליטנים כמו מיקו ויורג זה הקטע שהם פשוט לקחו תאומן למקומות אחרים והראו להם חזון שונה דוגמא מצויינת היא מיקו שלקח את הראל לאימאימא של העומק של הרגש או יורג עם הרעיונות המטורפים השבטיים שלו...... בקשר לדארק-יש יוצאים מין הכלל,דארק זה גם מוזיקה שפועלת לפי חוקים מוזיקליים אומנם אין שם לעיתים הרמונייה מלטפת אבל יש בה המון דיסהרמונייה ואווירת לילה קודר(בל נישכח שרוב היוצרים באו מקטע של מטאל ומוזיקה קודרת וזה מורגש שם.....) כמו שאמרתי פעם-חלק מזה שהדארק הרוסי לא נישמע כלכך טוב הוא הסאונד שבו הוא מופק...ולעיתים זה גורם מאוד מכריע לאוזן שאיננה מקשיבה לחלוקה הפנימית בטראק..... בקשר למוזיקה של זיו-על פניו זה נישמע פולאון(יש דרייב) ,פשוט הוא לוקח את זה למקומות שהם הארדקור יותר.... רק הזמן יגיד אם הסגנון הזה יתפוס...

Iron Madness

New member
חבר'ה

אני לא בא לבקש כבוד ולא שום דבר... אני יודע ומקבל תגובות בונות חיוביות ובמיוחד שליליות כמו בנאדם אבל אם אתה נותן תגובה תתן אותה בצורה יפה ולא בשפה ברוטלית ומייק A לא מדובר פה על שום כבבוד ושום דבר לאומן אל תסתכל עליהם כאומנים תסתכל עליהם כבני אדם בדיוק כמוך... אני יודע שהתגובות מתייחסות למוזיקה ולא לאישיות של הבנאדם אבל התגובות האלה השליליות זה לא יפה להגיד אותם בצורה כזאת זה לא מכובד זה משפיל וחבל שזה ככה ואם אני מקבל תגובה שלילית מאיזשהו בנאדם ובונה ויהיה תיהיה בגישה יפה ומנומסת אז וואלה אני יבוא לבנאדם וילחץ לו ת'יד כי זה עניין של תרבות! למה ליהיות אגרסיבי ולא תרבותי??? וכן יש הרבה מאוד אנשים שמייחסים את המוזיקה של האומן לאישיות שלו אני לא בא ואומר שאני ניפגעתי אתם יודעים טוב מאוד מה אני שם על מי שמייחס את זה... אבל באמת זה לא צריך ליהיות ככה צריכים ליהיות מנומסים אפילו אם לא אהבתם את המוזיקה ולא משנה איזה סוג של מוזיקה זאת כי אחרי הכל ברגע שאתה נותן תגובה שלילית אבל לא יפה ובצורה ברוטלית תמיד אבל תמיד הבנאדם הסופג יקח את זה קשה וזה סתם יפתח לריב או לצורה לא נעימה ואני בטוח שכולם יסכימו איתי שברגע שמישהו נותן תגובה שלילית יפה ומנומסת עם טיפה "טקט" זה ישמע אחר לגמרה זה יפתח עולם אחר לגמרה זה יהיה גם כיף ליספוג את התגובה השלילית הזאת...

Mike A

New member
בוא תראה משהו

לא תמיד לאנשים יש זין לתת ביקורת בונה או להיות נחמדים, וואלה אם איזה טראק לא בא למישהו טוב הוא לא יתחיל לשבור את הראש איך להגיד שזה היה הטראק הכי מעפן בעולם מבלי להעליב. הוא יזרוק ישר מה בראש שלו, ואתה בתור אומן בטח נתקל בדברים כאלה ואתה לומד לדעת שזה משהו שבהחלט לא צריך לקחת באופן אישי או להעלב ממנו. אני לדוגמא אחד שקוטל טראקים בכמויות, ואני מצפה שאנשים לא יקחו את זה אישי או שיפסיקו לעשות מוזיקה כי אין טעם כי לא אוהבים את זה. גם אני מקבל תגובות כאלה ואני מעביר את זה בסבבה, אפילו שזה הכי מעליב שבעולם. יאללה זרום עם זה.

Iron Madness

New member
תלמד משהו חכם...

לא כולם כמוך זה שאתה מעביר את זה בסבבה זאת כבר החלטה שלך אבל יש אנשים שלא מעבירים את זה בסבבה ולא רגילים כלכך להתקל בדברים כאלה וב-"גדול" בטח ובטח שזה ממש אבל ממש ממש לא יפה לדבר ככה ולהעביר ביקורת ככה ואם לאותו בן אדם אין ראש או שזה לא בא לו בטוב להגיב בצורה יפה אז שישמור את התגובה שלו לעצמו ומתיי שיבוא לו בטוב אז שירשום אותה בצורה יפה... ואני בטוח פה שלכל אחד ואחד מכאן אין שום בעיה ויכול להשתלט על זה כי ברוך השם וחלילה וחס כולם פה בריאים ולא חולים בשום מחלה של פיגור או משהו נפשי... ואתה בתור אומן מייק צריך לתת דוגמא טובה ברגע שאתה מדבר על מוזיקה שלך של אחרים או לא משנה של מי זה מעבר למוזיקה אתה יכול ליצחוק עם אנשים כמה שבא לך ואני בעד זה ליצחוק עם אנשים כי אין דבר כיף יותר מליהיות שמח...ואני מאוד אוהב את זה ואתה יכול לישאול פה כמה וכמה אנשים כמו אבי סיון מירב ועוד כמה שכן מכירים אותי פה שאני אוהב ליצחוק המון ו-וואלה לכל בנאדם יש את הילדותיות שלו וכן לפעמים אני מעביר צחוקים כמו ילד קטן ואני לא רואה בזה שום רע כי בסה"כ כולנו בני אדם ולעשות שמח אין בזה שום רע... אז זה שני מצבים שונים לגמרה...לכל מצב יש את התכונה שלו אתה פחות או יותר הבנת את המסר שניסיתי לתת לך?

Mike A

New member
ת'אמת

אין לי מושג מה המסר שניסית להעביר פה. תנסה אולי שוב, עם סימני פיסוק וכאלה? באמת. אה ודרך אגב, זה שאני אומן לא משנה את הצורה שבה אני מעביר ביקורת. אין קשר בין דבר אחד לשני.

Mad Sorcerer

New member
וואו חופשי זיינתם בשכל

זיו מצטער אם מה שרשמתי נשמע לך מתנשא - אני בטוח שאתה אחלה בנאדם, כל מה שעשיתי זה להביע את דעתי

למעלה