Iron Madness - DJ Arik Fux

Dj Arik Fux

New member
Iron Madness - DJ Arik Fux

שתי קטעים שזיו הכין מהוואקלים שלי דארק משובח חחח תורידו תהנו : http://djrx.vgo.co.il/mp3/djarik.mp3 חלק 2: http://djrx.vgo.co.il/mp3/djarik2.mp3 תהנו חחח

Spazzzmo

New member
חחח אהבתי את הקטע.

"שתי קטעים שזיו הכין מהוואקלים שלי דארק משובח". טוב לדעת.... אני אבדוק זאת. D:

Spazzzmo

New member
אם תשאלו אותי...

הסגנון של IRON MADNESS זה ממש מזכיר סקאזי רק אפל ודארקי. כל הסגנון בנייה, מעברים, הבייסליין שפתאום עולה בבת-אחת ולא כיחידות סאונד ניפרדות מזכיר לי את אני כמעט בטוח שהוא דיי מושפע מהסגנון של סקאזי\וויד וכאלה ובכלל חסרים הרבה אפקטים שטיחי סאונד בקיצור אם איירון מדנס מוסיף גיטריסט שישבור קצת גיטרות חבל"ז על הזמז של סקאצ'י, זה אשכרה אותו דבר רק יותר מהיר פחות ארדקור יותר דארק.

Dj Arik Fux

New member
אחי קודם כל אל תגיד את זה עליו בחיי

הוא שונא את סקאזי בדם הוא ממש ממש שונא אותו ולא לוקח השראה לא ממנו ולא מוויד ממה אתה נובע את זה מהקטעים האלה? יוצא לו בקרוב אלבום תשפוט לפי זה בכל אופן הסגנון שלו דארק וממש לא מזכיר את סקאזי בשום צורה שהיא

Spazzzmo

New member
סבבי.

אחי כולה הבעתי דיעה... קח את זה באיזי. לא היית לי שום כוונה לפגוע.

Dj Arik Fux

New member
חחח זה בסדר אחי...

גם אני לא לקחתי את זה כפגיעה... שבת שלום :)

Iron Madness

New member
אוייש נו

באמת אריק מזה השטויות האלה עשיתי את זה סתם בחפיפות בלי השקעה זה בכלל לא הליין שאני עומד עליו אוליי יש בו נגיעה קטנה ואם תישאלו אותי על סקאזי אז אני באמת שאני לא אוהב את המוזיקה שלו ולא של ווייד אוליי ההפך אני מושפע מאזאקס אבל הליין שלי השתנה... עוד דבר אריק ולכולם זה בכלל קטע שעשיתי ברבע שעה לא ידעתי מה שאני עושה אפילו זה סתם בשביל אריק שהתלהב מזה קצת ויהיה שמח חחחח בכל מיקרה זה ממש לא הסיגנון שאני עומד עליו כרגע... ואם כבר נדבר על הליין שלי אז הליין שלי עומד על כיווני אזאקס וסרוקסט שד"א זאת מוזיקה ממש מורכבת ועם הרבה הפקה ושקשה מאוד לחשוב ניגונים לידים וכו'.... בקשר למעברים אני לא יודע איזה סקאזי אתם מוצאים פה אני לא שמעתי מוזיקה של סקאזי למעלה משנתיים ניראה לי אבל בכל מיקרה אריק אני ממש לא שונא את סקאזי בתור אישיות הוא דווקא אחלה בנאדם וניפגשתי איתו כבר כמה פעמים והבהרנו דברים any way חפרתי וזהו. :|

Dj Arik Fux

New member
זה בסדר זיו אתה המלך....

אתה יודע איך אני מתלהב מהקטעים אתה מלך והמוזיקה שלך בכלל הכנסת אותי לדארק אני כולי בסרטים מהמוזיקה זיו רולז

Mad Sorcerer

New member
../images/Emo6.gif

,אזאקס וסרוקסט שד"א זאת מוזיקה ממש מורכבת ועם הרבה הפקה ושקשה מאוד לחשוב ניגונים לידים וכו'...., וואלה.... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
בכל מקרה בהצלחה עם הפרוייקט שלך - אתה תגיע רחוק

Iron Madness

New member
mad sorcerer...

אף פעם אל תזלזל באנשים אחרים, לא זילזלו בך ולא עשו לך שום רע אז אל תזלזל באחרים ואל תישפוט אנשים לפי המוזיקה אם זה לא לטעמך או לא ניראה לך לעין או לאוזן השומעת אז עדיף לשבת בשקט מאשר להראות את עצמך "שולט" בקום לתת דוגמא טובה לקהילת הטראנס ולהגיד "זה לא הטעם שלי" אתה בא מזלזל בדרך עקיפה ומדבר בציניות... אני מבין שמה שאמרתי זה מצחיק אותך... אז אוליי לך זה כלכך קל לפי דרכה של המוזיקה הזאת... אז אם לך זה קל זה לא אומר שלאחרים זה גם... כי לפי ההודעה שלך הבנתי שזה ממש "זבל"... אז בבקשה ממך תתן דוגמא לקהילת הטראנס אפילו אם זה לא מה שאתה אוהב כי בתאכלס המוזיקה הזאת בכללי "פסיכודאלי" מורכבת מטעמים שונים וכל אחד דוגם מהם עד שהוא ניתפס על משהו... בבקשה ממך תן דוגמא טובה וגם אל תישפוט אישיות של בנאדם לפי המוזיקה שלו זה שני דברים שונים לגמרה...אני פעם שפטתי לפי המוזיקה אחרי הכל אני למדתי והבנתי שזאת היתה טעות... וזהו אין לי עוד מה להוסיף... משפט חכם: על טעם ועל ריח אין מה להתווכח... ודנה...בבקשה ממך ואני מבקש יפה...כמו שמכבדים אותך תכבדי באותה רמה גם את האחרים... תודה והמשך יום טוב לכולם :)

למעלה