Iron Madness - DJ Arik Fux

Silent Horror

New member
אחי...

אני נתקל בזה מלא, אנשים כל הזמן אומרים די חלאס עם הדארק הזה, זה סתם מוזיקה מונוטונית בלה בלה לדפוק את הראש בלה בלה...נראה לי אנשים צריכים להבין שיש מי שמחפש גם במוזיקה אלקטרונית את הדברים היותר כבדים והפחות מלודיים..אני גם לא חושב שמי שיוצר דארק לא משקיע והוא לא מוזיקאי רק כי הוא לא בונה את כל הטראק על חוקי הרמוניה וסולמות... טוב לא יודע למה אני חופר לך עם מי זה, לא ידעתי איפה עוד לשרשר את זה.

Nofale

New member
הלוואי שכל יוצרי הדארק היו משקיעים

77 אחוז מכל הדארקקק זה קקה מייקה שלשום , אחרי חדשים של דחיות , האלבום של דארקפסיי יצא באמת שציפיתי לטוב אחרי שיחרור אחד מצוין שלו עם הרבה אווירה דארקית וניגונים אני זרמתי עם האלבום וציפיתי לאיכות והתאכזבתי . כל האלבום זה 9 טראקים שכל אחד מהם נשמע לופ של השני ממש מעפן חפירות בלי טעם והמקרה הזה זה עוד נחשב מקרה טוב...

Iron Madness

New member
הנה נופאלה

למה אתה סתם מדבר ככה על המוזיקה???זה לא לטעמך אז אל תלכלך על זה... זה פשוט לא הטעם שלך לאחרים זה יפה לך זה לא למה סתם ללכלך את הסצנה ככה... תנסה לדמיין שאתה היית האומן והיו מדברים עלייך ככה איך אתה היית מרגיש??? זאת סתם השפלה והתנפלות על כלום על זה שזה לא הטעם שלך וזהו...

Nofale

New member
מה הקשר לא לטעמי

אתה ראית איפשהוא בהודעה שלי שזה לא טעמי ? זה ההגנה היחידה שלך כי דארק זה דוקא כן לטעמי אני מאד אוהב דארק אבל דברים בטעם לא כאלה שיושבים שעה מתלהבים חופרים שבוע ומוציאים אלבום הייתי מרגיש מצוין עם היה לי מוזיקה חרא והיו מלכלכים עליה..

Iron Madness

New member
בסדר אז זה כן לטעמך

אבל למה לנבל ת'פה???למה לדבר ככה???יש בנאדם מאחורי המוזיקה הזאת אפילו אם זה סתם "חרטה" וזה שאתה מרגיש שאם היתה לך מוזיקה חרא והיית מרגיש מצויין על זה שמלכלכים עליה זאת כבר הרגשה ודעה שלך ותתמודד איתה לבד את האחרים זה לא אמור לעניין בכלל אם זה טוב לך אז שיהיה לך לבריאות... אני לא בא לשכנעה אנשים לאהוב את המוזיקה שלי... בסדר אז נכון יש כאלה שאוהבים את המוזיקה שלי ויש כאלה שלא אז אלה שלא אוהבים לא צריכים ללכלך ולא צריכים להעביר ביקורת הם לא אוהבים את המוזיקה מסיבה אחת פשוטה! שזה לא הטעם שלהם! ועל טעם ועל ריח אין מה להתווכח!

Nofale

New member
לפני חודש וחצי

ליכלכלת פה על סקאזי מפה ועד עוספיה בעוד שסקאזי עושה מוזיקה יותר טובה מרוב המוזיקה הזאת כן כן אני לא יזלזל במוסיקה כשהאמנים לא יזלזלו בה

Iron Madness

New member
צודק

ואמרתי ואני אומר שוב אני גם הייתי ככה ואני מודה שליכלתי ואני מתבייש במה שעשיתי ואמרתי והזכרתי ואני אזכיר שוב שאני גם הייתי ככה אבל עכשיו אני כבר לא ככה ות'אמת זה באמת היה לא מזמן... ו-וואלה השתנת לי כל הדעה וכיום בזמן הזה ברגע הזה ממש שאני מסתכל על עצמי לפניי חודש וחצי שנה שנתיים אני אומר לעצמי "וואלה הייתי מטומטם" ואכן זה כך אבל עכשיו הכל השתנה...

Silent Horror

New member
אפשר להעביר ביקורת...

אין בזה שום דבר פסול לדעתי.. להפך זה חשוב לפעמים. לא היית רוצה שאנשים שאוהבים את הסגנון יתנו לך בקורת בונה שתתן לך עוד מוטיבציה ליצור או לפתח את מה שיצרת.. לא בקטע של ללכלך..ובכלל מה עושים בפורום על ז'אנר מוזיקלי אם אסור להעביר ביקורת על אומנים(המוזיקה שלהם כמובן לא אומנים בתור אנשים-זה סתם מעוות).

Iron Madness

New member
צודק בהחלט

וזה טוב שמעבירים ביקורת בונה על הקטע המסויים אבל זה לא נכון שתעביר ביקורת למשל: "זה חרא זה לא סיגנון יפה זה גועל נפש יא מסריח" וכו'... כי ברגע שאתה אומר כזה דבר זה ניקרא זילזול וזה לא הטעם שלך... וזה ממש דוחה שזה כך...

Mike A

New member
מה הקטע

הבן לא אהב את זה, הבן אמר שזה מסריח. מה רע? אסור לו להביע את דעתו? חלאס עם ה "RESPECT THE ARTISTS".. לא כל אחד הפך להיות מקובל בתורה שצריך לנשק לו את הרגליים בגלל שהוא שחרר אלבום. מזל טוב. שידע שלא כולם אוהבים את זה, והרוב לא. ככה זה.

Silent Horror

New member
Para Halu - The World of Peace

יצא עכשיו לא מזמן..קראתי ביקורות יפות,שמעתי רק טראק אחד מהאלבום ודי אהבתי. הייתי בתל אביב לא מצאתי ת'דיסק בקרמבו(כה אשכרה רציתי לקנות לא קורה הרבה). בכל אופן אמור להיות מבטיח...

Iron Madness

New member
אם אתה רוצה ליקנות אותו

אז אתה בהחלט יכול לעשות הזמנה באתרים כמו psyshop כי אלו חברות הפצה...ואת האלבומים האלה לא תימצא שם כי אלו מלייבלים מחו"ל ורוב הלייבלים האלה "מחטרתיים" בוא ניקרא לזה כך והדיסקים האלה לא מגיעים לחנויות בארץ כמו "קרמבו רקורדס" או "טאוור רקורדס" או "ג'אנק" את האלבומים האלה אפשר להזמין רק מחו"ל...

Silent Horror

New member
כה כנראה לא חשבתי שזה

עד כדי כך מחתרתי, חח כי אני מחיפה אז חשבתי בתל אביב בקרמבו רקורדס בטוח יהיה..ותכלס יש שם מבחר יפה..

Iron Madness

New member
אתה צודק בהחלט

וזה ממש לא יפה שהם עושים את זה כי לא יפה לישפוט מוזיקה שלא לטעמך ואם וכבר לא אהבת אז אל תגיב... או שאם וכבר לא אהבת אז תגיד "לא הטעם שלי" אבל למה סתם לכלך??? אנשים היום כמו: Mad Sorcerer סליחה שלקחתי אותך כדוגמא כי זה הניק עם הדוגמא הכי טובה שמצאתי עד עכשיו. מלכלכים וסתם משמיצים אבל למה??? Mad Sorcerer שאלה אישית ממני אלייך ועזוב אותך עכשיו אל תסתכל בי בתור אומן או בתור לא יודע מה תיסתכל בי כבנאדם רגיל בדיוק כמוך... אני אישית עשיתי לך משהו רע או פגעתי בך או דיברתי אלייך לא יפה או ליכלכתי עלייך שאתה מדבר אליי ככה??? למה אתה עושה את זה???במקום שאנשי הסצנה התייחדו ולא משנה אם זה אוהב פולאון ואם זה אוהב דארק או אם זה אוהב גואה או לא יודע מה אז אתה עושה בדיוק ההפך??? ואתה לא היחידי שניתקלתי בו...ניתקלתי בעוד רבים כמוך ועכשיו אני שואל ואני לא מבין למה אתם עושים ככה???אז בסדר אתם לא אוהבים את המוזיקה הזאת אז זה הטעם שלכם אבל למה לא ליהיות חברים?מאוחדים? ליהיות ביחד בסבבה? אוליי ניפגש באיזשהי מסיבה ונשב ביחד בכיף על סיגריה צ'אי או סתם לשבת ולדבר??? זה לא נישמע לך קצת יותר יפה שזה יהיה ככה? למה סתם להרוס ולנבל ת'פה??? ושוב Mad Sorcerer אל תיפגע אני רק מנסה להבהיר לך דברים ולהראות לך עד כמה שאני צודק ואני יודע שאני צודק כי גם אני הייתי ככה ות'אמת אני עכשיו מתבייש במה שעשיתי אז...אני ממש שיניתי את כל דעתי בקשר לזה...

למעלה