iPAQ hx2490

30 Rock

New member
iPAQ hx2490

שלום, אני עומד לקנות iPAQ (ככה"נ iPAQ hx2490) ותהיתי אם מישהו יודע מה נפח האיחסון הבסיסי של המכשיר (ואיך הייתם מגדירים אותו ביחס לשימוש בסיסי במכשיר...הכוונה, האם הדיסק של המכשיר נחשב גדול או קטן - לדוגמה, בימינו אף אחד לא יקנה מחשב עם הארדדיסק של 20 ג'יגה כי זה לא מספיק להרבה מעבר למערכת ההפעלה) ואיזה נפח של כרטיס SD כדאי לי לקנות? תודה רבה

30 Rock

New member
אני מקפיץ

בתקווה שעכשיו יש יותר אנשים בפורום...

AYELET1

New member
זה המפרט

כאן זכרון ה-ROM פחות חשוב (הוא זה שמקביל לדיסק) כי ממילא אתה יכול להוסיף כרטיס. הוסף כרטיס 4 ג'יגה (אם נתמך. לא זוכרת, יש לברר) ואם לא - אז 2 ג'יגה. וזה בכלל לא מעט. מצד שני המכשיר כבר קצת ישן. למה דווקא אותו?

30 Rock

New member
בחרתי בו

סתם מהסתכלות באתרים של חנויות שונות ועל המחירים של המכשירים השונים. אני לא בטוח שאני צריך את המכשיר הכי משוכלל שיש כי אני לא איש עסקים אלא סטודנט... על מה היית ממליצה? אגב, איפה אפשר לברר איזה כרטיסים נתמכים?

AYELET1

New member
לגבי הכרטיסים - גם ברשת ולפעמים גם במפרט

מה מחיר המכשיר ?

30 Rock

New member
אלא אם את מנסה לרמוז לי

שה-hx2490 לא שווה כלום, נראה לי שיש בעיה עם הלינק (ראי תמונה)

30 Rock

New member
נקודה למחשבה...

אני אשקול את ההמלצה שלך, למרות שכרגע אני עדיין נוטע ל-iPAQ משתי סיבות - 1. אין לי צורך ב-GPS ו-2. ממה שקראתי עכשיו ברפרוף ב-ZAP הביקורות ל-MIO הן לא כ"כ חיוביות. תודה רבה על העזרה

AYELET1

New member
עזוב את הביקורות בזאפ

כתבתי כבר אם כבר ביקורות- יש מקומות מהימנים בהרבה. גם פורום זה
אבל גם אחרים. זאפ זה פשוט לא המקום. למייו 550 היתה בעיה במקלט ה-GPS. חברת מיו החליפה את המכשירים. כיום אין כאלו בשוק למיטב ידיעתי ובכל מקרה, אם ישנה תקלה תגלה אותה מהר. ישנם מכשירים נוספים כגון ה-HP 5940 אם אתה מתעקש על HP, רק שהוא יקר יותר.

30 Rock

New member
אני לא מתעקש על HP

ואני גם לא חסיד גדול של ZAP, זה פשוט היה המקום הראשון שעלה לי לראש באותו רגע... אני "אחקור" את ה-MIO יותר לעומק יותר מאוחר. חוץ מזה, שאני רואה בחתימה של HP 2790, אז למה לדעתך MIO עדיף? בגלל ה-GPS?

JacobLevin

New member
12345

1. יש לי, עובד יציב וטוב. 2. ניתן להוסיף לו שני כרטיסים של 2G כך שויצא לך 4G זכרון. לא רע בכלל. (מבחינת הגודל של הכרטיסים, התמיכה של HP בארץ טענה ש: 1G מוצהר ע"י החברה, 2G יודעים שעובד, 4G שמעו שלא עובד, נסיון שלי שני כרטיסים של 2G) 3. דבר נחמד של המכשיר הוא שיש לו מכסה פליפ כך שלא צריך לקנות לו תיק מגן. 4. מבחינת GPS עובד טוב עם GPS שן-כחולה. 5. מבחינת ההגדרה כמכשיר עיסקי, סתם ניסוח שיווקי.

AYELET1

New member
הגיוני שאחד CF והשני SD

אם שניהם היו זהים ניתן היה להוסיף גם 10 כרטיסים...

30 Rock

New member
איך הגעת לחישוב הזה?

השאלה שלי היתה בעצם אם החריצים תואמים את שני הסוגים (אני לא בקיא בכרטיסי זיכרון) כך שאפשר להכניס 2 SD או 2 CF או שהם שונים ואז חייבים אחד מכל סוג.

AYELET1

New member
הם שונים , כך שחייבים אחד מכל סוג

אם אתה רוצה להכניסם בעת ובעונה אחת

30 Rock

New member
כמו שחשבתי בהתחלה

מעולה, זה אומר שאפשר די בקלות להגיע ל-4 ג'יגה

ath25

New member
אם יש CF במכשיר, מה הבעיה ?

למה לשלב שני כרטיסים בעלי קיבולת נמוכה יחסית? CF נתמכים בקיבולת הרבה יותר גבוהה במכשירים ישנים. אמנם אני לא עם המכשיר הזה, אבל המכשיר שלי מסוף 2005 תומך בכרטיס CF 8GB. המחיר היום סביב 600-700 ולא תצטרך לתמרן בין מספר כרטיסים והחלפות.

למעלה