תשכחי מה 3950
המכשיר טוב, אך בעל מערכת הפעלה מיושנת (את מדברת על שדרוג ל2003 כאשר היום כבר מדברים על 2004) בטח יש לו סוללה ישנה, רוב הסיכויים שאין כבר אחריות או לקראת סיום (לא ניתן למצוא מכשיר כזה חדש). יש הבדלים רבים בין מערכות ההפעלה ולמעשה הגרעין שלהם שונה מה שמביא את WM2003 ליציבות, יעילות ומהירות יותר גבוהים מאשר PPC2002. כמו שירון כתב, אם אין לך שרוול ואני מבין משאלתך כי אין לך שרוול תקני את ה2210. עוד דבר נוסף שאני לא יודע אם לקחת בחשבון, האם את הולכת להשתמש בWIFI (רשת אלחוטית) ? אם כן, אז שני המכשירים הללו לא משתלמים לך. במקרה כזה תשקלי לקנות את הDell Axim X3i או HP 4150 או אולי HP 5550 או MIO 558 או אם לבסוף החלטת פאלם אז TC, לכל המכשירים הללו יש WIFI מובנה. לגבי העברית בפוקט פיסי, היא נתונה לבחירתך, את יכולה להתקין PDAC או אירון, כאשר אני ממליץ לך לקנות את העברית של אירון, למרות שעם העברית של PDAC את מקבלת מילון עברי אנגלי. לגבי השוואה מול הTT3 – כמו שירון כתב ואני כתבתי גם מקודם, הTT3 הוא בעל תכונות חומרה דומות (למעט רזולוצית המסך לטובת הTT3 ותמיכת CF לטובת ה2210) לפוקט פיסי ממוצע. ההבדלים הגדולים בין שני מכשירים אלו הוא במערכת ההפעלה, ב2210 מערכת הפעלה היא WM2003 וב TT3 היא OS 5.2.1. נערכו, נערכים, ויערכו דיונים רבים איזה מערכת הפעלה עדיפה. על מנת לבדוק עם איזו מערכת את "מתממשקת" הכי טוב, לכן כדאי שתנסי אותן, אם את נמצאת התל אביב, תיגשי לחנות הנדי בדיזינגוף סנטר יש שם את המכשירים הללו ותוכלי להתנסות איתם קצרות. מבחינת תכונות עדיפות של הWM2003 – ריבוי משימות מלא, ממשק דומה לPC. מבחינת תכונות עדיפות של ה OS 5.2.1 – תמיכה ברזולוצית מסך יותר גבוהה ומערכת יותר פשוטה (כך נאמר ע"י אנשים מפאלם ומקורות אחרים, לי הPPC נראית יותר אינטואיטיבית, אבל זה אני). בכל מקרה, אם את לא זקוקה למכשיר עכשיו, אז כדאי לך לחכות, בעוד מספר חודשים אמורות לצאת מערכות הפעלה חדשות גם לPPC וגם לפאלם, שייקחו את המכשירים דרגה נוספת מעלה.