iPad 2 vs. ASUS Transformer

Dragonaut

New member
iPad 2 vs. ASUS Transformer

מה דעתכם? השימושים העיקריים הם משחקים ואינטרנט (הרבה אתרים בעברית), כתיבה בפורומים וכו'. אם ייבחר האייפד, נקנה מקלדת תואמת. אז מה עדיף? הבנתי שהטרנספורמר פחות יציב, ומסתדר פחות טוב עם עברית... אבל העדפתי לשאול פה, בשל הסבירות שמסתובבים פה אנשים שהמכשיר ברשותם, ויכולים לתת המלצה ע"פ ידע אישי. תודה מראש!

BravoMan

Active member
Transformer מסתדר מצוין עם עברית

היות ואחת הדרישות היא גלישה, אני ממליץ לך עליו משום שהדפדפן שלו הרבה יותר קרוב ביכולותיו (למעשה, כמעת זהה) לדפדפן של מחשב רגיל, מאשר הדפדפן של iPad. השימוש שלי בו היה קצר, אבל לא הבחנתי בשום בעיות יציבות.

AYELET1

New member
לגבי העברית- אני מניחה שניסית את זה המשווק

בארץ ע"י רונלליט. השאלה מה בנוגע לעברית במכשירים שלא גויירו כדת וכדין (בקיצור- שאלת מי הוא יהודי של טאבלטים...).

BravoMan

Active member
בהתחשב בכך שהעברית תקינה גם באמולטור

ש-Google מספקת, אני חושב שאפשר לומר בבטחה שהבעיות שהיו עם עברית סודרו ברמת המערכת. כמובן, שרוב הסיכויים שלמכשיר שנרכש מחו"ל לא יהיה ממשק בעברית, אבל לא תהיה כל בעיה בתצוגת אתרים בעברית, וגם לא בעיית כתיבה וקריאה במקומות אחרים במערכת.

Dragonaut

New member
זו בדיוק התהייה.

אין בעיה עם מערכת באנגלית, הבעיה מגיעה כשרוצים לקרוא ולכתוב. המכשיר מיועד לגברת שלי, שפעילה בפורומים רבים בעברית. הייתי רוצה שתהיה לה האפשרות להמשיך בקו הזה, גם בפלטפורמת הטאבלט. בינתיים אין מקלדת בעברית, ואף אחד לא ממהר להגיד מתי תהיה אחת. אז בעצם, אין אפשרות להקליד בעברית, עד שיוציאו את המקלדת הרשמית עם הסבה לעברית? או שניתן להתקין עברית על מקלדת אנגלית, לחרוט ולגמור עניין? אני פשוט ממש לא יודע איך זה עובד. :ם

AYELET1

New member
אני מתלבטת קשות באותה שאלה בדיוק.

הטרנספורמר גימגם במקרים מסויימים של סטרימינג. מצד שני המכשירים הללו אידאליים לסרטים ואין אפשרות לצפות בסרטים השמורים למנויים באתר יס באייפד (כי זה בפורמט פלאש). דבר נוסף- לטרנספורמר כמעט 100 גרם נוספים . כשאתה רוצה להחזיק ביד (לשימוש), זה משמעותי. התלבטות...

billc

New member
לא מכיר את יס

אבל לפעמים מיצרים אפלקציה שתומכת בסטרימיניג לדוגמא הדור הבא 24/7 חסום לארה״ב בכל מה שקשור לשידורים חיים באינטרנט, אני מדבר על מחשב רגיל אבל במחשב ניתן לראות קטעים נבחרים כשהולכים לאייפד אי אפשר לראות אפילו קטעים נבחרים בגלל חוסר פלאש(אני מדבר על הדפדפן) אבל הם יצרו אפליקציה באייפד, לא רק שאפשר לראות קטעים נבחרים אפשר לראות שידור חי מ4 מצלמות זאת אומרת אני מארה״ב חסום לראות מהמחשב, אבל לא חסום מאייפד

AYELET1

New member
הכל טוב ויפה אבל

ליס יש ישום שלא תומך בכל הפיצ'רים של המנויים של יס. הזכרתי את יס ולא את רשת או MAKO VOD למשל, כי להם אכן ישנם ישומים יחודיים למכשירים הניידים של אפל.

voguemaster

New member
למיטב ידיעתי ל-YES יש אפליקצית VOD

אני מדבר על ה-IPAD כמובן...

AYELET1

New member
על מספר דברים

אתה יכול לשלוח בקשה להקלטה דרך הישום אתה יכול לצפות בלוח המשדרים ואתה יכול לצפות בסרטים שאינם מסומנים בכוכב (למנויי yes max בלבד). אם יתברר שאני טועה אשמח מאד. ממה שראיתי, דברי כנראה מדוייקים

noa_f

New member
על אפליקציות כאלו אומרים: "בשביל מה טרחתם?"

איזה בזיון.

metrocard

New member
לגבי עברית

אאל"ט אני חושב שהאניקאמב החל מ 3.1 תומכת בעברית. כולל יישור לימין . אני לא סגור לגבי ממשק.

yovavon

New member
האסוס מצויין

אני משתמש בו כבר חודש והוא אחלה מכשיר וסוס עבודה והעברית בו מצויינת

Dragonaut

New member
אבל

עד כמה שידוע לי, אין לך עברית! אתה יכול לקרוא עברית, אבל מה עם לכתוב? הבנתי שהתמיכה בהקלדה בעברית תגיע עם ההסבה של המקלדת לעברית, מה שעוד לא קרה...

Dragonaut

New member
נשאל זאת כך-

אילו סיבות יש לי לבחור דווקא בטראנספורמר? גיליתי שלאייפד 2 אפשר להוסיף מקלדת, ועם עברית אין בעיה. אילו יתרונות יש לטראנספורמר על האייפד?

BravoMan

Active member
כפי שכבר כתבתי - הדפדפן:

אני לא יודע מה המצב עם מקלדת חומרה ועברית ב-Transformer, לא יצא לי לנסות, וייתכן מאוד, שבנקודה זו ה-iPad עדיף. אבל, הדפדפן של iPad אינו תומך ב-Flash ואין שום דרך להוסיף לו Flash. ה-Transformer לאומתו מגיע עם Flash מובנה. אבל, יתרונות של מכשיר ניתן באמת לציין רק ביחס לשימוש. מבחינת משחקים, אני לא חושב שיש הבדל משמעותי. האם יהיו שימושים מעבר לגלישה ומשחקים?

Dragonaut

New member
ספק רב.

מולטימדיה פה ושם, אבל אני חושב שזה העיקר. פלאש הוא יתרון משמעותי, אך מה עם מגוון האפליקציות? האם ניתן לצפות שכל משחק שעובד על האייפד, יעבוד גם על הטראנספורמר? כל זה נעשה קשה מרגע לרגע. לכל מכשיר יתרונות משלו, שהם גם החסרונות של השני. אי אפשר לבחור ככה!
במידה ואוכל לצפות מהטראנספורמר להריץ כל משחק בו תחפוץ האישה, אני חושב שתמו התהיות.

BravoMan

Active member
לא, לא כל משחק.

זה קצת דומה למה שקורה עם קונסולות ו-PC: לרוב, המשחקים יוצאים לשתי הפלטפורמות, לפעמים בהפרש של כמה חודשים. אבל, יש משחקים שיוצאים רק ל-iOS (שזו המערכת של iPhone ו-iPad) ויש כאלה שיוצאים רק ל-Android (שזו המערכת של ה-Transformer). תוכל לבדוק את מגוון היישומים הקיימים ל-Transformer באתר ה-Market של Google: https://market.android.com אם הייתי יודע בוודאות שיש תמיכה עברית למקלדת חומרה ב-Transformer, הייתי אומר שהוא יגרום לך להרבה פחות כעב ראש מאשר iPad עם כל המגבלות והמוזרויות שלו, אבל היות ואני לא בטוח, ייתכן שתהיה לך לא פחות, ואולי אף יותר התעסקות עם הגדרות ראשוניות ב-Transformer.

למעלה