International Jobs & Travels

International Jobs & Travels

- האם מוכר למשהו? - משהו/י שעבד דרכם שיודע מידע שאנחנו לא יודעים ממה שהם לא רשמו שם באתר. - מי יכול/י לכתוב טובה או שלילה על החברה מניסיון או מעיון בקישור של החברה וחוייות אישיות גו טובות וגם שליליות. - אנשים עם נסיון בהגירה דרך החברה הזו. - אפשר להמליץ על חברה דומה ואמינה למי שיודע שמישמת כוח אדם לחו'ל. - חויות אישיות של החיים שם בקנדה, אשמח לקבל נקודות עיקריות של לפחות מהתחלה. - מה לדאוג לפני הטיסה, ( החברה דואגת כמעט להכול ) : החבילה כוללת: *משרה מובטחת על-פי תנאי החוזה של המעסיק. *כרטיס טיסה פתוח לתקופה של עד שנה ממועד צאתכם את ישראל. *איסוף משדה התעופה בארץ היעד ע"י נציג מטעם המעסיק. *סיוע במציאת מקום מגורים בעיר היעד. *ביטוח בריאות לפי בחירתכם, למשך תקופת העסקתכם במשרה בחו"ל. - מה לדאוג כבר בנחיתה שם בטורונטו. אני הנדסאי מכשור רפואי ויש לי מקצוע, עובד בבית חולים. תודה מראש על שיתוף הפעולה

drz400e

New member
מה שאני רואה שם ...

מה שאני רואה שם זה שרוצים 29 שקל בשביל בכלל לתת לך לנשום לידם. נשמע מאוד מבטיח,אבל מי שמכיר את השוק פה יודע שם לאקדמאים וגם לנגרים(שתי העבודות שראיתי שם) מאוד קשה למצוא עבודה. אני אישית לא שמעתי על החברה הזאת, אבל שמעתי רק דברים רעים על חברות מהסוג הזה,בערך בסיגנון של החברות שמוכרות פה נדל"ן בפרויקטים חדשים. אבל שוב-לא מכיר אותם ספציפית,ומקווה שיש פה מישהו שכן, ובשביך מקווה שזה מישהו עם נסיון חיובי

drz400e

New member
../images/Emo18.gifומה שאני לא רואה שם...

ומה שאני לא רואה שם,עכשיו ,אחרי קריאה מעמיקה של האתר, זה איזהשהי התחיבות להחזיר כספים אים לא ימצאו לך עבודה. 29ש"ח דמי רישום פלוס 350ש"ח דמי פתיחת תיק זה הרבה כסף בסופו של דבר. משהו שם מריח לא טוב.יש התחיבות לעמוד בהתחיבויות....אבל מה הן? זה לא כתוב בשום מקום.האם הם מחזירים את הכסף אם הם לא מוצאים לך עבודה? ואם כך,למה לא לשלם כשמוצאים לך את העבודה,כמו כל חברת השמה וכוח אדם? חתול בשק לדעתי,ובעצם נראה לי שאין בשק הזה אפילו חתול...

יש התחייבות להחזר הכסף

באם לא מוצאים לי תוך 180 יום עבודה גזרתי את זה מהשאלון של פתיחת תיק *תוקף העיסקה ( דיל ): 180 יום מפתיחת תיק. *עלות פתיחת תיק :350 ש"ח * ביטול העיסקה ( דיל ) : במקרה של ביטול העיסקה יחולו התנאים הבאים: א. עלות פתיחת תיק לא תוחזר : ב. עלות ביטול כרטיס טיסה תשולם עלידי הלקוח החתום מטה: ג. במקרה של ביטול עיסקה ( דיל) או חלק ממנה ( הכוללת את עלות הטיסה וההוצאות הנלוות) יוחזרו ללקוח 70% בלבד מעלות הדיל! * החברה רשאית לבטל את העיסקה במקרים הבאים: א. הלקוח מסר נתונים לא נכונים: ב. הלקוח לא עמד בלוח התשלומים * איסוף משדה התעופה: א. החברה אינה אחראית לאיסוף :ב. על הלקוח לתאם עם המעביד את האיסוף משדה התעופה ג. החברה תסייע ללקוח במקרה של בעיות האיסוף:ד. הלקוח יקבל בכל מיקרה רשימת מקומות לאיכסון בקרבה לשדה התעופה. * המחירים לא כוללים מע"מ * החברה מתחייבת לשמור על סודיות עם לקוחותיה. * הנני מצהיר כי כל הפרטים שמסרתי הם נכונים , ידוע לי כי על מסירת פרטים לא נכונים אני נושא בכל האחריות . * הלקוח מאשר בחתימתו כי קרא את האמור בשאלון. נכון לא רשום בשאלון מועמד על הכסף שיוחזר - אבל את זה הוא אמר לנו אישית הרי רשום שעיסקת הדין מוגבלת בימים תודה ודודו על זה שהערת לי את העיניים אמיר

drz400e

New member
או.קיי.

אני רוצה כבר לראות אם מישהו השתמש בהם ויש לו חוות דעת. מקווה שהם בסדר. עכשיו חייב ללכת לעבודה
.להתראות אח"כ

TCB

New member
אתה לא קורא את מה שאתה מעתיק?

מעתיק מהטקסט שאתה הדבקת כאן... *עלות פתיחת תיק :350 ש"ח ג. במקרה של ביטול עיסקה ( דיל) או חלק ממנה ( הכוללת את עלות הטיסה וההוצאות הנלוות) יוחזרו ללקוח 70% בלבד מעלות הדיל! אז בכל מקרה הפסדת 350 ש"ח ו30% ממה שתשלם על הדיל...אלא אם כן הם ימצאו לך עבודה מה שאני מאד מסופק... במקרה של ביטול העיסקה יחולו התנאים הבאים: א. עלות פתיחת תיק לא תוחזר הם כותבים לך שהכסף לא יוחזר...אז למה אתה מצפה בדיוק?

עיינת בקישור של החברה שצירפתי ?

מה אתה אומר ?? תסביר את המשפט הבא "מה שאני רואה שם זה שרוצים 29 שקל בשביל בכלל לתת לך לנשום לידם" - מה הכוונה שלך? החברה דואגת לי לעבודה ולמגורים כמו שרשום בחבילה. מהנסיון שלך על חברות נדל"ן אני יודע דברים שליליים, אבל על חברה כזו!!! תעיין שוב בקישור שצירפתי בהודעה הראשונה ותומר לי מה דעתך. ומה לגביי שאר השאלות ששאלתי, למשהו יש דעה דודו ספר לי מנסיונך - סיפורך האישי. אמיר

drz400e

New member
כן.

קראתי את כל האתר. ניסיתי לקבל פרטים על עבודות,ואז קפץ לי חלון עם בקשה לדמי הרשמה של 29 ש"ח. אח"כ קראתי את כל הפרטים וראיתי שהם דורשים "דמי טיפול" של 350 ש"ח. בד"כ אתה לא משלם לחברות השמה.אחרי שהם מוצאים לך עבודה,הם צקבלים עמלה ממך(דרך המשכורת או כל דרך אחרת) או דרך המעביד שרשם את העבודה אצלהם.ככה זה בארה"ב וככה זה פה. חברה שדורשת כסף מראש תזכה פה לחשדנות מרבית. תקרא שוב את האתר- אין שם שום התחיבות למצוא לך עבודה תמורת הכסף הזה! בשאלות הנפוצות כתוב: "כיצד אוכל לוודא שתעמדו בהתחייבויותיכם? עם פתיחת תיק ההשמה תקבלו התחייבות חוזית מעם International Jobs & Travels , שתבטיח כי החברה תעמוד בכל התחייבויותיה. " אבל בשום מקום באתר לא כתוב מה הם בדיוק אותם התחיבויות.לי זה מדליק נורת הזהרה. שוב,אולי אני טועה,אבל זה ממש לא מריח נורמאלי.

drz400e

New member
ועוד משהו

אין שם אפילו שם אחד!!!מי עומד מאחורי החברה הזאת? לא מכיר חברה שלא מציינת שמות של מנהלים,חברת אם או אנשי מחירות.

וזה מה שהם הבטיחו

החבילה כוללת: *משרה מובטחת על-פי תנאי החוזה של המעסיק. *כרטיס טיסה פתוח לתקופה של עד שנה ממועד צאתכם את ישראל. *איסוף משדה התעופה בארץ היעד ע"י נציג מטעם המעסיק. *סיוע במציאת מקום מגורים בעיר היעד. *ביטוח בריאות לפי בחירתכם, למשך תקופת העסקתכם במשרה בחו"ל

drz400e

New member
אני מקווה שאני טועה

שוב,אני מביע פה רק את ההתרשמות שלי מהם,ואת נורות ההזהרה שאני קולט. אחרי כמה שנים בחו"ל ואינספור פגישות עם עלוקות שניזונים מהרצון של אנשים למצוא עבודה,להגר ולשפר את החיים שלהם,אני מאוד סקפטי. אז אולי תלך לראיון איתם ותספר לנו עליהם? אני ממש ממש מקווה שהחששות שלי יתבדו.גם בשבילך וגם כדי שנוכל סוף סוף לספר על פרויקט אחד כזה שהוא אמין וישר

drz400e

New member
בעמוד הראשי

תקליק על הסקרולר בצר ימין למטה על "נגרים בקנדה " לדוגמה. יפתח לך חלון חדש. תקליק על עו פרטים ותראה שנפתח טופס שמבקש 29 ש"ח ופרטי כרטיס אשראי

drz400e

New member
"הגש מועמדות"

זה מה שכתוב בחלון שנפתח. ואז נפתח הטופס לתשלום

old fairy

New member
יקירי יש לנו כאן עסק עם חברה רמאית

הכל שם מסריח ואין שום אחריות לכלום.... לחיות בקנדה זה נשמע טוב אבל צריך להיזהר מאוד ברך שמגיעים לשם...

דודו ידידי

תודה על הכול!!!!!! מה בכל זאת אתה מציע לנו לעשות למי שרוצה בכל זאת לנסות למצוא חיים חדשים בקנדה.

Deshe

New member
Dear Elvis

Dear Elvis, Listen to your girlfriend, she knows her way. If it's too good to be true - it's not!!! Don't eat everything they try to put in your mouth... Good luck! Deshe

Esther4

New member
תשובה לאמיר

אינני מכירה את החברה הזאת אבל נראים לי רמאים עם חליפות. לא חבל לך על 350 שקל??? הלכתי לפני שנה עם מישהו שחיפש עבודה בטורונטו. רצו ממנו 1500 דולר שישים על השולחן והבטיחו למצוא לו עבודה תוך 3 חודשים. הרגשנו שהוא עובד עלינו ברחנו משם כל עוד נפשנו בנו. נודע לי לאחר מכן שהם גזלו מהרבה פרייארים כסף ומשכו את הענין חודשים רבים בסוף התייאשו לא קיבלו עבודה ולא ראו חזרה את הכסף. פרייארים לא מתים הם רק מתחלפים. בקנדה עובד לא משלם למשרדי כח אדם. המעסיק משלם אחוז מסויים למשרדים אלה.

תודה אסתר מכל ה../images/Emo23.gif קבלי גם ../images/Emo24.gif

ממני ומעדילי
על ה
ועל ה
עדילי, חוזרים לגן יבנה

למעלה